Cum se contactează pricelina

Priceline este o companie americană care este specializată în găsirea de tarife reduse la hoteluri, mașini de închiriat, zboruri și croaziere. Puteți utiliza Priceline pentru a răsfoi și a rezerva pachetele de vacanță pe tot globul. Dacă aveți nevoie să contactați Priceline, fixați pur și simplu numărul acestora, inițiați chat-ul sau prindeți un e-mail și puteți lua legătura cu ușurință cu un asociat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Contactarea prin telefon
  1. Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 1
1. Sunați la 1 (877) 477-5807 pentru a contacta Priceline din U.S. și Canada. Puteți ajunge cu ușurință la prețul de pe preț prin telefon pentru a vă ajuta cu preocupări legate de serviciul clienților sau dacă doriți să faceți o rezervare la telefon. Contact Priceline prin telefon Dacă aveți nevoie de asistență cu lucrurile cum ar fi schimbarea sau anularea biletelor, informația consultativă de călătorie sau limitele și comisioanele de bagaje.
  • De asemenea, puteți formaliza acest număr dacă aveți întrebări legate de rezervarea dvs., factura finală sau solicitările speciale.
  • În plus, 1 (800) Priceline vă conectează, de asemenea, la o linie de servicii pentru clienți.
  • Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 2
    2. Furnizați numărul dvs. de telefon în cazul în care apelul este deconectat. Când efectuați apelul, primele servicii automate de înregistrare vă solicită să furnizați informațiile dvs. de apel invers. Introduceți numărul dvs. utilizând tastatura sau spuneți fiecare cifră cu voce tare. Apoi, veți redirecționa unui asociat.
  • În acest fel, asociatul de priceline se poate reconecta cu tine imediat dacă pierzi serviciul sau picături de apel.
  • Dacă telefonul se deconectează și nu aveți un număr de apel invers, este posibil să fie necesar să explicați din nou situația unui alt asociat.
  • Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 3
    3. Localizați numărul de călătorie dacă apelați la o rezervare curentă. Dacă aveți un zbor, o mașină de închiriat sau un hotel rezervat, veți avea nevoie de numărul de călătorie al rezervării atunci când apelați. Puteți găsi acest număr pe un e-mail de confirmare sau prin semnarea în contul dvs.
  • De exemplu, localizați numărul de călătorie dacă sunați la modificarea pachetului de mașini de închiriat.
  • Imagine intitulată Contact PRICELINE PASUL 4
    4. Discutați despre întrebarea sau îngrijorarea cu un asociat de pricelină. După ce furnizați numărul dvs. de apel invers, linia se conectează automat cu primul asociat de prețuri disponibile. Ei vă vor cere pentru numărul dvs. de călătorie și vă vor descrie întrebarea sau îngrijorarea dvs. Politicos și discută cu respect situația, iar asociatul poate ajuta.
  • De exemplu, spune ceva, "bună. Am o taxă în contul meu, dar nu am finalizat niciodată rezervarea. Puteți elimina taxa?"
  • Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 5
    5. Citiți lista de numere de telefon de asistență pentru clienți dacă sunați din străinătate. Pricelina se bazează în principal în U.S. și Canada, deși puteți face rezervări pe tot globul. Dacă sunteți cetățean al unei alte țări sau vizitați în străinătate, vizitați Pagina de asistență pentru clienți. Uitați-vă pe lista numerelor de telefon pentru a determina numărul corect pentru a apela. Lista este organizată de regiune și țară.
  • De exemplu, dacă sunați de la u.K, formați 020 7136 8462. În plus, formați 069 5170 9665 dacă sunați din Germania.
  • Dacă sunați dintr-o țară care nu este listată pe acest site, sunați la +1 212 444 0022.
  • Dacă ați făcut o rezervare prin Priceline Europa, puteți să-i sunați la partenerul lor activ la + 44-20-861-8007.
  • Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 6
    6. Call Priceline 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Asociații de priceline sunt angajați toată ziua în fiecare zi și nu se închid pentru sărbători. Ca rezultat, ele vă pot ajuta instantaneu cu oricare dintre preocupările dvs. de călătorie.
  • De exemplu, dacă nu puteți găsi rezervarea hotelului în Ajunul Crăciunului, este bine! Sunați la prețuri și pot localiza data și ora check-in.
  • Metoda 2 din 2:
    Chat online cu un asociat de priceline
    1. Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 7
    1. Inițiați o sesiune de chat pe site-ul lor, dacă aveți o întrebare generală sau o preocupare. Puteți iniția un chat de la un computer sau de la un dispozitiv mobil vizitând Pagina de ajutor de la priceline. Echipa de servicii pentru clienți a lui Priceline este disponibilă prin intermediul serviciului de chat pentru orice întrebare sau îngrijorare pe care o puteți avea. Puteți discuta cu priceline 24/7.
    • De exemplu, discutați cu ei dacă doriți să menționați o preferință a camerei sau aveți nevoie de ajutor pentru a vă schimba zborul.
  • Imagine intitulată Contact PRICE PASUL 8
    2. Introduceți numele și adresa dvs. de e-mail și selectați produsul din listă. Înainte de a contacta un agent, furnizați-le primul și prenume și adresa de e-mail în casetele respective de pe linkul de chat. Apoi, indicați dacă întrebarea sau îngrijorarea dvs. este vorba despre zboruri, hoteluri, pachete, profil, mașini sau altele. Menționați dacă este vorba despre o rezervare existentă și introduceți o propoziție scurtă sau 2 cu privire la modul în care vă poate ajuta Pricelina.
  • De exemplu, puteți selecta "Masini" și tastați, "Bună ziua, se pare că există o discrepanță a prețurilor între taxa de pe cardul meu și confirmarea mea. Acest lucru se referă la mașina mea de închiriere programată pentru 8/22."
  • Imagine intitulată Contact Pricoape Pasul 9
    3. Explicați-vă întrebarea sau îngrijorarea cu respect asociatului. Pe măsură ce introduceți răspunsurile la asociatul de pricelină, utilizați limba politicoasă și respectuoasă. Dați-le cât mai multe detalii, așa cum puteți, astfel încât să vă poată ajuta la cele mai bune abilități. În acest fel, puteți obține cel mai bun serviciu posibil.
  • De exemplu, este util să oferiți asociatului numărul dvs. de călătorie și data de rezervare.
  • sfaturi

    Înainte de a vă contacta Priceline, puteți să examinați pagina de întrebări frecvente pentru a vedea dacă puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. sau la îngrijorare. Pentru a face acest lucru, vizitați Pagina de ajutor de la priceline.

    Avertizări

    Dacă nu furnizați informații aprofundate asociatului serviciului de relații cu clienții (cum ar fi numărul de călătorie), este posibil să nu vă poată răspunde la întrebări sau preocupări.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar