Cum să contactați suportul etsy

Etsy este o resursă neprețuită pentru nenumărate crape, artiști și clienții lor. Dar dacă aveți o problemă cu magazinul dvs. sau o comandă, este posibil să aveți nevoie să luați legătura cu ajutorul clienților. În timp ce Etsy nu are o linie de servicii pentru clienți, puteți lua legătura cu ei prin intermediul site-ului lor. Ele sunt disponibile 24/7 prin chat sau le puteți trimite un mesaj pentru o problemă mai detaliată și mai specifică.

Pași

Partea 1 din 2:
Chat sau mesaj
  1. Imagine intitulată Contactați Suportul Etsy Pasul 4
1. Alegeți "cumpărarea pe Etsy" sau "Vânzarea pe Etsy" pe baza problemei dvs. Meniul paginii de contact are 2 opțiuni pentru a alege de la. Faceți clic pe cel care este cel mai strâns legat de problema dvs. pentru a aduce un meniu de opțiuni suplimentare.
  • De exemplu, dacă aveți probleme cu magazinul dvs. Etsy, alegeți opțiunea "Vânzarea pe Etsy". Dacă aveți o problemă de plată pe o achiziție pe care ați făcut-o, alegeți "cumpărarea pe Etsy."
  • Imagine intitulată Contactați Suportul Etsy Pasul 5
    2. Uită-te prin lista de opțiuni pentru a vedea dacă există unul relevant. Pe ecran, veți vedea o listă de opțiuni suplimentare pop-up, cum ar fi "Ajutor cu o comandă" sau "Finanțe și facturare."Luați ceva timp pentru a căuta lista de opțiuni pentru a vedea dacă există vreun răspuns care răspunde la întrebarea dvs. specifică sau vă ajută să rezolvați orice problemă pe care o aveți.
  • Dacă sunteți în măsură să găsiți un răspuns sau să vă dați seama cum să remediați problema pe care o aveți, excelentă! Puteți opri acolo și este posibil să nu aveți nevoie să contactați Suportul Etsy pentru asistență suplimentară.
  • Imagine intitulată Contactați Suportul Etsy Pasul 6
    3. Faceți clic pentru a ajunge la "Încă mai am nevoie de ajutor" dacă nu există o opțiune relevantă. Dacă nu găsiți o opțiune de meniu care este legată de problema sau întrebarea dvs., păstrați clic pe opțiunile de meniu. Continuați să faceți clic pe meniu până când ajungeți la opțiunea de a vorbi sau prin e-mail Suport Etsy.
  • De exemplu, puteți face clic pe "Vânzarea pe Etsy", apoi "Contul dvs. Etsy," Apoi "contul meu a fost hacked" și apoi "nu am făcut această achiziție" și în cele din urmă veți ajunge la opțiunea de a discuta sau E-mail Suport Etsy.
  • Dacă vă blocați într-o listă de meniuri drop-down care nu sunt de ajutor pentru dvs., reveniți și alegeți o altă opțiune.
  • Imagine intitulată Contactați Etsy Support Pasul 7
    4. Selectați opțiunea "Chat cu noi" pentru asistență imediată. Faceți clic pe opțiunea de chat pentru a afișa o fereastră de chat în colțul din dreapta jos al paginii. Introduceți un mesaj în caseta de chat și așteptați un reprezentant al serviciului pentru clienți pentru a vă răspunde. Spune-le despre problema sau întrebarea pe care o aveți și vor lucra cu dvs. pentru a vă ajuta să o rezolvați.
  • Dacă aveți o problemă imediată ca și cum ați fi îngrijorat, contul dvs. a fost hacked și există taxe frauduloase în contul dvs., chat-ul poate fi o modalitate rapidă și ușoară de a obține ajutor de la sprijinul ETSY.
  • Serviciul de chat este disponibil 24 de ore din 24, dar poate dura câteva minute pentru ca un reprezentant să răspundă în funcție de cât de ocupați sunt în acest moment.
  • Imagine intitulată Contact Suport Etsy Pasul 8
    5. Alegeți opțiunea "E-mail US" pentru a trimite Etsy suportă un mesaj. Selectați opțiunea de e-mail și veți fi adus la o pagină nouă cu un formular de contact online. Completați formularul și includeți informațiile dvs. de contact și adresa de e-mail. Scrieți o scurtă descriere detaliată a problemei, a problemei sau a întrebării pe care o aveți și trimiteți mesajul dvs. Apoi, așteptați ca Suportul Etsy să vă urmeze prin e-mail.
  • Dacă aveți un fișier sau un document care are legătură cu solicitarea dvs., îl puteți încărca făcând clic pe opțiunea "Adăugare fișier".
  • E-mailul este o opțiune bună dacă aveți o problemă non-de urgență, cum ar fi o problemă adăugând elemente în magazinul dvs. Etsy sau trebuie să raportați un glitch pe care îl păstrați cu magazinul dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Autentificare
    1. Imagine intitulată Contactați Suportul Etsy Pasul 1
    1. Vizitați pagina de contact Etsy la https: // Etsy.COM / Ajutor / Contact. Pentru a intra în contact cu Suportul Etsy, începeți prin deschiderea unui browser web și treceți la pagina lor de contact. Dacă utilizați aplicația ETSY de pe telefonul smartphone sau tabletă, va trebui să urcați pe un computer pentru a vizita pagina de contact de pe site-ul lor.
    • Pentru a discuta sau a trimite un mesaj la Suportul Etsy, va trebui să utilizați un browser web.
  • Imagine intitulată Contactați Suportul Etsy Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. sau faceți unul dacă nu aveți unul. Dacă nu sunteți deja logat în contul dvs. Etsy, vi se va solicita să vă conectați pentru a accesa pagina de contact. Introduceți informațiile despre cont și conectați-vă. Dacă nu aveți un cont Etsy, fără griji! Faceți clic pe opțiunea etichetată "Înregistrare" pentru a crea unul în doar câteva minute.
  • De asemenea, puteți alege să vă înregistrați utilizând contul Facebook, Google sau Apple dacă faceți un cont nou.
  • Dacă ați folosit numai aplicația Etsy, utilizați informațiile despre cont pentru a vă conecta la contul dvs. prin intermediul site-ului web. Va fi același lucru.
  • Imagine intitulată Contactați Suportul Etsy Pasul 3
    3. Resetați parola dacă aveți probleme de conectare. Dacă nu vă amintiți parola sau aveți probleme în a intra în contul dvs., faceți clic pe opțiunea etichetată "Înregistrarea problemei în?"Și apoi alegeți opțiunea etichetată" Resetați parola."Veți fi solicitat să introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. și Etsy vă va trimite un e-mail cu un link care va reseta parola și vă va permite să vă conectați.
  • Dacă problema dvs. a fost că nu ați putut să vă conectați la contul dvs., atunci aceasta ar putea fi o soluție potențială pentru dvs!
  • sfaturi

    Este posibil să vă puteți salva ceva timp și hassle, privindu-vă prin lista de opțiuni din meniul Ajutor pentru a vedea dacă problema sau problema dvs. este discutată acolo.

    Avertizări

    Aveți grijă să nu introduceți informații financiare decât dacă un reprezentant al clienților ETSY îi cere acest lucru.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar