Cum să contactați fotbalul ncaa

Asociația Națională a Colegiului Athletic, sau NCAA, este un nonprofit național care ajută la reglementarea sportivilor de colegiu. Contactarea acestora poate fi dificilă, deoarece sunt o organizație atât de mare. Din fericire, există câteva modalități de a intra în legătură cu divizia de fotbal a NCAA, indiferent dacă sunteți un atlet student sau un membru al publicului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Apelarea, faxul sau trimiterea unei scrisori
  1. Imagine intitulată Contact NCAA Football Pasul 1
1. Apelați 317-917-6222 pentru a vorbi cu un reprezentant. Dacă doriți să intrați în contact cu NCAA, cea mai rapidă opțiune este să-i apelezi biroul național. Puteți pune întrebări despre eligibilitatea sportivă a studenților, clasificările diviziei sau anchetele de bilete.
  • Biroul NCAA este deschis de luni până vineri între orele 8:30 și 17:00 est.
  • Imagine intitulată Contact NCAA Fotbal Pasul 2
    2. Trimiteți documente sau scrisori către caseta poștală a NCAA. Dacă aveți nevoie să trimiteți prin poștă în documente sau sunteți în regulă cu așteptarea unui răspuns, puteți trimite o scrisoare prin poștă la P.O. Cutie. Cineva va arunca o privire la scrisoarea dvs. și va scrie înapoi, deși ar putea dura câteva săptămâni.
  • Asigurați-vă că includeți un număr de telefon în scrisoarea dvs. în cazul în care biroul trebuie să vă contacteze rapid.
  • Adresa lor este:
    Asociația Națională Colegiată Atletică
    700 W. Str. Washington Street
    P.O. Caseta 6222
    Indianapolis, Indiana 46206-6222
  • Imagine intitulată Contact NCAA Fotbal Pasul 3
    3. Documente fax sau scrisori la 317-917-6888. Dacă aveți acces la un aparat de fax și trebuie să trimiteți documentele Office NCAA pentru eligibilitatea dvs., le puteți trimite prin fax direct în loc să le trimiteți prin poștă.

    Bacsis: Multe centre de resurse studențești din campusurile colegiului au mașini de fax pe care le puteți utiliza gratuit.

  • Metoda 2 din 2:
    Contactați NCAA online
    1. Imagine intitulată Contact Ncaa Fotbal Pasul 4
    1. Căutați răspunsuri pe pagina FAQ a NCAA. Dacă aveți întrebări despre dvs. sau despre eligibilitatea elevului dvs. de a fi în NCAA, puteți să vă uitați prin întrebările lor frecvente sau întrebări frecvente pe site. Fie derulați prin subiecte, fie introduceți întrebarea în caseta de căutare pentru un anumit răspuns.
    • Puteți căuta întrebările frecvente vizitând https: // cbts.Even.Cloud / KB / Ncahelp / Home.
    • Puteți găsi informații despre cerințele academice, numărul de identificare NCAA și diferitele clasificări ale divizării și eligibilitatea.
  • Imagine intitulată Contact Ncaa Fotbal Pasul 5
    2. Găsiți școli NCAA căutând directorul. Dacă sunteți curiosi despre școlile eligibile din apropierea dvs. sau despre care doriți să aflați care dintre ele au un program de fotbal, consultați directorul NCAA. Puteți căuta după stat, sport sau diviziune, în funcție de ceea ce căutați.
  • Să se uite prin directorul lor, vizitați https: // web3.Ncaa.Org / director /.
  • Imagine intitulată Contact NCAA Fotbal Pasul 6
    3. Bilete de e-mail @ ncaa.Org dacă aveți probleme de ticketing. Dacă aveți întrebări despre biletele pe care le-ați cumpărat într-un joc sau sezon, puteți să vă trimiteți întrebarea prin e-mail la Departamentul de Ticketing NCAA. Poate dura câteva zile pentru un reprezentant pentru a vă întoarce la dvs. cu un răspuns.

    Bacsis: Asigurați-vă că includeți un număr de telefon bun pentru a vă contacta și informații pertinente despre biletele dvs., cum ar fi o comandă sau un cod de livrare.

  • Imagine intitulată Contact NCAA Fotbal Pasul 7
    4. Erori directe de fapt la ncaasupport @ Turner.COM. Dacă citiți ceva pe site-ul NCAA și găsiți o eroare sau o greșeală, puteți lăsa biroul principal să știe astfel încât să o poată corecta. Să fie specific cu privire la adresa URL a site-ului web și ce ar trebui să spunem fapta corectată.
  • Ar trebui să utilizați numai acest e-mail pentru corecțiile de eroare, nu anchete generale.
  • Imagine intitulată Contact NCAA Fotbal Pasul 8
    5. Contactați magazinul de ajutor pentru întrebări despre marfa. Dacă ați comandat ceva online de la magazinul NCAA și aveți nevoie de ajutor sau aveți o întrebare, puteți discuta cu un reprezentant de birou online. Asigurați-vă că aveți numărul dvs. de comandă gata, astfel încât să poată căuta ceea ce ați cumpărat.
  • Chat cu biroul de ajutor vizitând https: // Shopncaasports.com / helpdesk / client.
  • sfaturi

    Încercați să căutați site-ul web al NCAA pentru un răspuns la întrebarea dvs. înainte de a vă apela sau trimite prin e-mail biroul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar