Cum să faceți propria dvs. Citire a tarotului

Făcând propria taietie de tarot este o modalitate excelentă de a intra în acord cu intuiția dvs. și de a câștiga claritate despre viața ta. Cea mai bună modalitate de a vă citi lectura personală este să sari și să începeți să practicați - este una dintre acele situații în care experiența vă învață mai mult decât să studiați poate. Amintiți-vă că cardurile Tarot nu sunt neapărat menite să prezică viitorul, ci mai degrabă să ofere îndrumări și să vă ajute să vă concentrați pozitiv intențiile, astfel încât să puteți trăi o viață mai conștientă, prezentă și pașnică.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilind intențiile dvs
  1. Imaginea intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 1
1. Stai jos pentru a face o lectură atunci când aveți nevoie de îndrumare sau introspecție. Cât de des faceți o lectură personală este total de până la tine, dar mulți oameni consideră că este util să faceți o lectură zilnică simplă de 1 card pentru a le ajuta să-și concentreze energia pentru această zi. În loc de sau în plus față de a face acest lucru, luați în considerare să faceți citiri în cele două ori:
  • La începutul fiecărei săptămâni.
  • La începutul fiecărei luni.
  • La începutul unui nou an, fie că este anul calendaristic sau ziua ta de naștere.
  • Când există o problemă specifică, o problemă sau o întrebare aveți nevoie de îndrumare.
  • Imagine intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 2
    2. Ștergeți un spațiu fizic pentru citirea dvs., astfel încât să vă puteți concentra. Citirile de tarot ar trebui să se facă cu intenție și o minte clară, iar o mare parte din pornirea piciorului drept este să vă reflectați spațiul fizic. Indiferent dacă faceți lectura dvs. la un birou, masa de bucătărie, pe o pătură răspândită pe pământ, sau alt spațiu divin, luați câteva minute pentru a îndepărta dezordinea și a face-o specială.
  • Luați-vă timpul și faceți această parte a procesului dvs. Totul adaugă la experiența de a efectua citirea tarotului.
  • Luați în considerare arderea tămâie, luminează o lumânare specială, inclusiv cristale, sau punerea unor imagini sau obiecte semnificative.
  • Imagine intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 3
    3. Calmează-ți mintea prin meditarea sau respirația profundă. Făcând o citire a cartelei de tarot pentru tine este similară să o faci pentru altcineva - vrei să fii într-un spațiu mental bun și să-ți calmezi cât mai mult posibil chatterul intern. Fie că luați 10 minute pentru a medita sau petrece 5 minute, concentrându-vă pe respirație, alegeți o anumită activitate de centrare care vă concentrează mintea și spiritul.
  • Întreaga experiență de a face o lectură este esențială, de la obținerea și deconectarea intențiilor dvs. de a trage o carte și de a reflecta asupra semnificației sale.
  • Dacă faceți o parte de lectură a rutinei zilnice, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă liniști mintea înainte de o zi plină.
  • Imaginea intitulată Faceți propria tată de tată Pasul 4
    4. Setați-vă intenție Pentru citirea dvs. înainte de a începe. Acest lucru poate fi larg, cum ar fi căutarea unor îndrumări cu privire la ceea ce ați putea avea nevoie în acea zi specială sau ceva mai specific, cum ar fi ceea ce ar trebui să faceți despre acest argument pe care l-ați avut cu cel mai bun prieten al tău. Încercați să vă exprimați intenția ca o întrebare și să o faceți în mintea dvs. de mai multe ori pentru a vă concentra pe ea. Luați în considerare câteva dintre următoarele solicitări.
  • De ce am nevoie de azi?
  • Ce fel de energie trebuie să mă concentrez?
  • Cum pot crea mai multă armonie în viața mea sau o relație specifică?
  • Ce se întâmplă cu viața mea de dragoste?
  • Ce sentimente sau obiceiuri nerezolvate trebuie să mă adresez?
  • Rețineți că citirile Tarot nu se referă la prezicerea viitorului, ci să ofere îndrumări și să vă provocați să fiți mai intuitivi și reflexivi.
  • Metoda 2 din 3:
    A face o lectură zilnică
    1. Imagine intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 5
    1. Împărțiți cărțile dvs. Tarot în timp ce vă țineți întrebarea în mintea voastră. Nu există nici un mod potrivit sau greșit să vă amestecați cărțile, așa că urmați intuiția. Ați putea chiar să vă răspândiți cărțile în fața voastră cu fața în jos, astfel încât să existe o grămadă de gigant.
    • Nu trebuie să vă amestecați cărțile la același mod de fiecare dată, deși ați putea dori să aveți o rutină sau un ritm set pe care îl urmați pentru citirile dvs. personale.
  • Imagine intitulată Faceți propriul dvs. citire a tarotului Pasul 6
    2. Alegeți și studiați o singură carte de la grămadă. Puteți selecta cardul de sus sau de jos de pe punte sau puteți tăia puntea și alegeți o cartelă de la mijloc. Flip cardul pentru a descoperi ce carte ați ales și faceți un minut pentru a studia imaginea și cuvintele, dacă există vreunul.
  • Ca și în cazul amestecului, modul în care alegeți o carte este o preferință personală. Lăsați-vă intuiția să vă ghideze.
  • Imagine intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 7
    3. Citiți mesajul sau explicația lui Tarot Puntea sau explicația cardului pe care l-ați desenat. Mai ales dacă sunteți un începător, acest lucru poate fi foarte util. Orice punte folosiți cel mai probabil a venit cu o broșură cu o defalcare a sensului sau a înțelegerii de la fiecare carte. Luați câteva minute să citiți și să citiți aceste informații și să vă gândiți la modul în care se conectează la intenția pe care ați stabilit-o la începutul lecturii dvs.
  • Dacă nu aveți o broșură care a venit cu cărțile dvs., căutați sensul online. Doar aveți grijă să nu vă distrați prin e-mailuri, mesaje sau alte sarcini.
  • De exemplu, dacă alegeți Ace de Wands Card, veți citi despre șansa unei noi oportunități sau creșteri sau o promisiune a ceva nou venind calea voastră.
  • Imagine intitulată Faceți propria tată de tată Pasul 8
    4. Întrebați ce vă comunică cartea despre viața voastră. Petreceți ceva timp gândindu-vă la modul în care mesajul cardului se referă la intenția pe care ați setat-o ​​și ce ar putea însemna pentru viața dvs., fie doar pentru acea zi, fie pentru un timp mai extins. Gândiți-vă la ce pași practici pe care îi puteți lua sau de ce este necesar să meditați pe baza mesajului.
  • Încercați să vă gândiți cum ați explica cardul dacă ați face o lectură pentru altcineva. În unele privințe, ar trebui să vă tratați ca un client.
  • Uită-te la imagini, simboluri și culori pe card și gândiți-vă la ceea ce vă evidențiază sau vă atrage ochiul.
  • De exemplu, dacă ați tras cele trei pentacule, ați putea observa că oamenii lucrează împreună pe card. Acest lucru ar putea simboliza necesitatea unei mai multe colaborări sau de lucru în echipă în eforturile dvs. creative sau necesitatea unei dorințe de a asculta pe alții.
  • Imaginea intitulată Faceți propriul dvs. citire a tarotului Pasul 9
    5. Păstrați un notebook în care vă refaceți reflecțiile din citirea dvs. Aceasta poate fi o mare resursă pentru a privi înapoi în timp. Mai ales ca situații, atât interne, cât și externe, pot fi elente să reflecte și să vadă cum ceva despre care v-ați gândit și meditat cu câteva luni în urmă a venit acum la fructificare sau rezolvată.
  • Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și în jos câteva propoziții după fiecare lectură sau ați putea folosi jurnalul dvs. pentru a face mai multă căutare interioară și a scrie ceea ce credeți și simțiți despre semnificația cardului dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Explorarea diferitelor spreaduri
    1. Imaginea intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 10
    1. Ia o decizie cu îndrumarea unei răspândiri cu 2 cărți. Puneți o situație specifică în mintea dvs. unde aveți de ales să faceți și să vă gândiți la diferitele opțiuni pe care le aveți. Amestecați puntea cu una dintre aceste decizii în minte și alegeți o cartelă. Repetați cu cealaltă alegere în minte. Examinați cărțile și le folosiți ca ghid cu privire la modul în care ar fi considerat că luați o decizie.
    • De exemplu, dacă vă confruntați cu o promovare a locului de muncă, ceea ce ar însemna relocarea unui loc nou, cele două opțiuni sunt de a-și lua locul de muncă și de a vă deplasa sau de a nu lua locul de muncă. O opțiune are consecințe pozitive și negative, iar cardurile dvs. ar putea ilumina fie necesitatea stabilității, cât și a comunității sau că este timpul să vă răspândiți aripile și să faceți o schimbare.
  • Imagine intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 11
    2. O răspândire cu 3 cărți pentru a medita pe trecutul dvs., prezent și viitor. Aceasta este o răspândire clasică care vă ajută să vă concentrați asupra locului unde ați fost și unde veți merge. Nu uitați să vă stabiliți intenția înainte de a amesteca puntea. După amestecare, alegeți 3 cărți de pe punte și lăsați-le în fața dvs. de la stânga la dreapta. Prima carte reprezintă trecutul, cartea de mijloc prezentă și cea mai dreaptă a viitorului.
  • Răspândirea cu 3 cărți poate, de asemenea, să lumineze cum ați putea aborda un anumit conflict sau un obstacol, ca o problemă cu un prieten sau o dilemă la locul de muncă. Prima carte reprezintă situația în care vă aflați, a doua carte evidențiază problema, iar a treia carte reprezintă acțiunea - o modalitate prin care vă puteți ajusta eforturile sau energia în avans înainte.
  • Există multe diferite răspândite pentru a alege de la, și ați putea chiar să faceți unul singur.
  • Imagine intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 12
    3. Examinați o problemă mai intim cu o răspândire cu 7 cărți. Aceasta este o metodă excelentă dacă doriți să combinați o răspândire mai cuprinzătoare cu carduri specifice și acționabile. Gândiți-vă la o anumită situație pentru care aveți nevoie de îndrumare. Amestecați cărțile și puneți primele 7 în fața dvs. de la stânga la dreapta sau un model de potcoavă. Interpretați cărțile în acest fel:
  • Prima carte reprezintă trecutul - de unde vii sau de la ceea ce ați realizat sau ați lucrat.
  • Al doilea card arată situația actuală.
  • Al treilea card reprezintă viitorul sau unde vă îndreptați.
  • A patra carte este sfatul despre ceea ce aveți nevoie, indiferent dacă este ceva intern pe care trebuie să-l concentrați pe sau ceva extern trebuie să faceți.
  • Cea de-a cincea carte este despre oamenii de care veți avea nevoie sau veniți în contact cu sau sfaturi generale despre modul în care aveți nevoie pentru a interacționa cu oamenii.
  • Cartea a șasea reprezintă obstacole pe care le-ați putea confrunta, indiferent dacă acestea sunt externe sau interne.
  • Cartea a șaptea este rezultatul, ceea ce vă puteți aștepta la sumarul experienței, evenimentului sau situației.
  • Imaginea intitulată Faceți propria tată a tarotului Pasul 13
    4. O răspândită cu 12 carduri la începutul anului. Întrebați-vă ceva de genul pentru care anul vă va ține și vă amestecați cărțile. Începeți să alegeți carduri de pe punte și să le plasați cu fața înscrisă într-un cerc de ceasornic cu prima carte pentru luna ianuarie la ora 12. Odată ce sunt în loc, flip 1 cardul peste o dată și petreceți câteva momente care reflectă pe card și pe mesajul său.
  • De asemenea, ați putea face acest lucru în ziua de naștere pentru anul următor din viața voastră.
  • Aceasta este o răspândire Veți dori să luați note pentru a vă trimite înapoi în fiecare lună.
  • sfaturi

    Dacă vă simțiți blocați, adresați-vă unui prieten să faceți o lectură pentru dvs. S-ar putea să fie un pic mai obiectiv și să vă ajute să înțelegeți cărțile și înțelesurile lor puțin mai bune.
  • Dacă căutați un nou pachet de cărți, alegeți unul care vă vorbește personalitatea și spiritul.
  • Păstrați pachetul de cărți într-un loc sigur. Să fie blând cu ei și să le manevrați cu grijă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Punte de carduri de tarot
    • Caiet
    • Pix
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar