Cum să contactați groupon

Rezolvarea unei probleme de servicii pentru clienți poate fi destul de frustrant, dar există unele resurse pe Groupon care vă pot ajuta. Puteți să contactați echipa de asistență pentru clienți din Groupon într-o serie de moduri, dar aceste opțiuni pot fi dificil de găsit. Thiswill vă învață cum să contactați Groupon utilizând opțiunile de autoservire pentru a modifica comenzile, pentru a găsi răspunsuri pe pagina de frecvență sau contactarea echipei de asistență pentru clienți Groupon pe Twitter. Din păcate, Groupon nu oferă suport telefonic.

Pași

Metoda 1 din 4:
Utilizarea chat și e-mail
  1. Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 1
1. Navigheaza catre https: // Groupon.com / faq. Nu puteți merge direct la pagina de contact, deci trebuie să începeți să căutați pagina FAQ pentru a accesa opțiunile.
  • Conectați-vă la contul dvs., astfel încât agenții de servicii pentru clienți să aibă acces la informația dvs. și istoricul comenzii.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 2
    2. Tip "Contact Groupon" În bara de căutare și apăsați ↵ Introduceți (Windows) sau ⏎ Return (Mac). Veți vedea bara de căutare a Centrului de ajutor Groupon spre mijlocul paginii cu textul "Căutați subiecte de ajutor, cuvinte cheie sau fraze." Nu utilizați bara de căutare care se află în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 3
    3. Faceți clic pe prima rubrică și Contactează-ne. Când faceți clic pe titlul articolului, "Cum să contactați asistența pentru clienți Groupon,"Contactează-ne va renunța la lângă "Încă nevoie de ajutor?"
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 4
    4. Clic Chat live Pentru cel mai rapid răspuns (dacă este disponibil). Dacă problema dvs. este apăsată, faceți un chat live este cel mai bun pariu. Apasă pe Chat live link-ul completați formularul. Solicită numele dvs., adresa de e-mail, limbajul, problema și codul țării. Cu toate acestea, majoritatea sunt pre-populate, astfel încât trebuie doar să descrieți problema dvs. Apoi apasa Incepe conversatia Pentru a fi conectat la un agent.
  • Legătura nu va fi clicabilă dacă un agent nu este disponibil. Veți avea nevoie să continuați să trimiteți un e-mail sau puteți aștepta ca un agent să devină disponibil.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 5
    5. Clic Trimite-ne un e-mail. Veți vedea timpul de răspuns estimat afișat pe link.Introduceți întrebarea sau problema în caseta care apare și încercați să fiți cât mai detaliată, astfel încât agentul să vă poată rezolva rapid problema. Atașați orice capturi de ecran, imagini sau documente prin tragerea fișierului la "Adauga atasament" caseta de deasupra casetei de mesaje. Când ați terminat, faceți clic pe Trimite.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind Twitter
    1. Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 6
    1. Du-te la contul grupului de clienți al grupului Groupon. Groupon are 2 conturi oficiale. Pentru a obține ajutor cu orice probleme pe care le aveți, utilizați @GrouponHelpus (https: // twitter.com / grouponhelpus) mai degrabă decât @groupon.
    • Contul de asistență pentru clienți este destinat utilizatorilor din Statele Unite și Canada.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 7
    2. Trimiteți un mesaj direct personalului de asistență. După ce vă aflați pe pagina de asistență pentru clienți Groupon, faceți clic pe pictograma mesajului, care arată ca un plic. Introduceți mesajul dvs. și includeți detalii pertinente, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail pe care o utilizați pe Groupon, problema pe care o aveți și numărul de comandă (dacă este cazul). Oferiți cât mai multe informații posibil și trimiteți mesajul dvs. când ați terminat.
  • Ca o alternativă, ați putea Tweet un mesaj și o etichetă @grouponhelpus. Cu toate acestea, deoarece probabil că va trebui să furnizați informații de identificare pentru a obține ajutor cu problema dvs., un mesaj direct este cea mai bună opțiune.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 8
    3. Așteptați un răspuns. Groupon nu oferă un interval de timp pentru a răspunde la răspunsurile Twitter, astfel încât să aveți mai multe noroc cu caracteristicile Live Chat, e-mail sau apeluri dacă doriți un răspuns rapid. Cu toate acestea, ei remarcă faptul că ajutorul este disponibil 7 zile pe săptămână între orele 8:00 și 18:00 CST pe Twitter.
  • Metoda 3 din 4:
    Utilizarea opțiunilor de autoservire
    1. Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 9
    1. Mergi la https: // Groupon.com / client_support. Conectați-vă la contul dvs. dacă nu sunteți semnat automat în.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 10
    2. Selectați comanda dvs. După conectarea la contul dvs., selectați comanda specifică cu care aveți nevoie de ajutor și apoi faceți clic pe Alege.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 11
    3. Examinați opțiunile disponibile. Orice opțiuni de autoservire disponibile pentru această comandă specifică vor apărea, inclusiv opțiunile de editare a unei comenzi, anulați o rambursare, comerțului pentru un ordin de credit Groupon sau returnați un articol de bunuri. Doar faceți clic pe opțiunea dorită.
  • Dacă anumite opțiuni nu se afișează, cum ar fi "Anulați comanda," Poate fi datorită faptului că ordinul nu este eligibil. Contactați Groupon utilizând chat-ul live sau funcțiile de e-mail pentru a obține mai multe informații de la un agent.
  • Metoda 4 din 4:
    Găsirea răspunsurilor pe pagina FAQ
    1. Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 12
    1. Mergi la https: // Groupon.com / faq. Pagina de întrebări frecvente găzduiește subiectele cele mai frecvent solicitate ale utilizatorilor, astfel încât să puteți utiliza această secțiune a site-ului pentru a găsi răspunsuri la multe întrebări pe care le puteți avea.
    • Întrebări frecvente sunt împărțite în următoarele categorii: Gestionarea contului dvs., folosind un grup, returnări, expediere și urmărire, achiziționând un grupon și editarea sau anularea unei comenzi.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 13
    2. Apasă pe "Căutați subiecte de ajutor, cuvinte cheie sau fraze" bar. Din fericire, nu este nevoie să navigați prin fiecare subiect de ajutor FAQ. Puteți căuta problema dvs. utilizând bara de căutare în mijlocul paginii.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 14
    3. Introduceți întrebarea dvs. apoi faceți clic pe geamul măririi. De exemplu, dacă aveți o problemă de închidere a contului dvs., puteți scrie "Cum închid contul meu Groupon?" Apoi, faceți clic pe butonul de lupă din partea stângă a barei de căutare sau apăsați ENTER pentru a trimite întrebarea dvs.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 15
    4. Examinați rezultatele căutării. Acestea apar sub bara de căutare. Rețineți că este posibil să nu vedeți o copie directă a propriului dvs. întrebare. Dacă nu vedeți un rezultat perfect de potrivire, încercați să căutați preocupări similare de la alți utilizatori.
  • Imagine intitulată Contact Groupon Pasul 16
    5. Faceți clic pe titlul unei întrebări care se potrivește cu dvs. În timp ce este posibil să nu vedeți întrebarea dvs. specifică listată aici, veți vedea probabil una care se apropie. Căutați cuvinte cheie similare în alte întrebări pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile de care aveți nevoie.
  • Avertizări

    Comenzile de mărfuri Groupon trebuie returnate în termen de 30 de zile pentru o rambursare sau anulate online în câteva ore de plasare a comenzii.
  • Voucherele de tranzacționare a grupului pot fi rambursate numai în termen de 3 zile de la cumpărare.
  • Gruparea GrouponLive și Groupon sunt adesea nerambursabile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar