Cum să contactați jocurile epice

Epic Games este o companie americană de jocuri video cele mai cunoscute pentru FORTNITE, Dar ei au, de asemenea, un magazin online pe care îl puteți cumpăra și alte jocuri de la. Din păcate, jocurile epice nu au o linie de asistență sau chat live, deci dacă aveți o problemă cu magazinul, contul dvs. sau orice joc, puteți ajunge la asistență pentru clienți prin intermediul site-ului web al jocurilor Epic. Dacă aveți nevoie de un răspuns mai imediat, puteți încerca, de asemenea, trimiterea de mesaje în conturile lor sociale media. Odată ce ați ajuns afară, jocurile epice ar trebui să vă întoarcă la dvs. pentru ajutor!

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind pagina de suport pentru jocuri epice
  1. Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 1
1. Accesați site-ul Jocuri Epic și faceți clic pe "Ajutor" în partea de sus a paginii. Puteți găsi pagina de pornire a jocurilor Epic la http: // Epicgames.COM. De asemenea, puteți merge direct la pagina de ajutor pentru jocurile epice la https: // Epicgames.COM / Site / En-US / Serviciu Clienți.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 2
    2. Selectați produsul pe care îl aveți despre pagina "Help". După ce faceți clic pe "Ajutor," O pagină nouă se va încărca cu o listă de produse pentru a alege de la. Faceți clic pe produsul în care aveți în prezent o problemă pentru a încărca secțiunile individuale de ajutor.
  • De exemplu, dacă aveți o întrebare despre Fortnite, faceți clic pe lista respectivă.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 3
    3. Răsfoiți întrebările frecvente pentru a vedea dacă întrebarea dvs. a fost deja adresată. Pagina de ajutor are o listă de întrebări frecvente care pot fi legate de problema pe care o aveți. Examinați întrebările pentru jocul sau serviciul pe care l-ați selectat pentru a vedea dacă sunt aproape de problema pe care o aveți. Faceți clic pe întrebarea pentru a afișa o listă de cum să remedieze problema.
  • Faceți clic aici pentru pagina FAQ pentru asistență pentru cont și magazin: https: // epicgames.ajutor de ajutor.COM / A / EPIC-COST /.
  • Dacă aveți nevoie de asistență cu FORTNITE, puteți găsi întrebări frecvente aici: https: // epicgames.ajutor de ajutor.COM / A / FORTNITE /.
  • Dacă aveți o problemă comună sau o întrebare pentru jocuri epice, atunci este cel mai probabil abordat în secțiunea Întrebări frecvente a site-ului.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 4
    4. Faceți clic pe "Contactați-ne" în colțul din dreapta sus pentru a aduce formularul de ajutor. Căutați o cutie gri sau galbenă marcată "Contactați-ne" în partea de sus a paginii de ajutor. Când faceți clic pe acesta, un formular se va deschide astfel încât să puteți completa ce probleme vă confruntați.
  • Formularul de contact este același pentru fiecare pagină de ajutor, dar pot avea opțiuni diferite pentru a selecta în meniurile derulante.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 5
    5. Furnizați informațiile dvs. personale în casetele de text. Alegeți ce sistem sau consola cu care aveți problema din meniul derulant de pe formular. Apoi introduceți numele dvs. și adresa de e-mail, astfel încât suportul pentru jocuri epice vă poate contacta despre problema dvs. atunci când ajung la îngrijorarea dvs.
  • Dacă ați selectat jocul sau serviciul greșit pentru meniul de ajutor, faceți clic pe meniul derulant din partea de sus a formularului și schimbați-o la cea corectă.
  • Toate informațiile despre formular sunt necesare, cu excepția numelui dvs. complet. Nu aveți nevoie să o oferiți dacă nu doriți.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 6
    6. Scrieți-vă problema în caseta de text din partea de jos a formularului. Faceți clic pe meniul derulant sub adresa dvs. de e-mail pentru a selecta o categorie pentru problema dvs. Alegeți una care este cea mai apropiată potrivire cu ceea ce experimentați. După ce efectuați selecția, scrieți problema exactă în caseta de text de sub ea. Încercați să fiți cât mai detaliat, astfel încât suportul clienților să poată face cât mai mult posibil.
  • Opțiunile din meniul derulant pot varia în funcție de jocul sau serviciul pe care l-ați selectat.
  • Includeți orice coduri de eroare dacă există în descrierea problemei dvs., astfel încât sprijinul să le facă trimitere mai târziu.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 7
    7. Trimiteți formularul și așteptați un e-mail de la asistența clienților. Odată ce formularul este completat completat, introduceți codul de securitate din partea de jos a formularului și apăsați "Trimiteți."Formularul va fi trimis la suportul pentru clienți și puteți primi un e-mail care vă permite să știți că au obținut forma dvs. Fiți răbdători și așteptați un răspuns din jocurile epice.
  • În funcție de problema pe care o aveți, jocurile epice pot dura un timp mai lung sau mai scurt pentru a răspunde la mesajul dvs.
  • Dacă există o problemă larg răspândită, atunci este posibil să nu obțineți un e-mail înapoi la adresa preocupării.
  • Metoda 2 din 2:
    Atingerea prin intermediul social media
    1. Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 8
    1. Tweet la jocuri epice pentru a verifica problemele publice. Urmați contul de twitter de jocuri epice la mâner @picgames. Apoi puteți scrie un tweet care poate fi văzut de alți oameni sau le puteți trimite în schimb un mesaj privat. Asigurați-vă că tweet-urile și mesajele dvs. sunt mai mici de 280 de caractere sau altfel nu se va potrivi pe site.
  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 9
    2. Urmăriți jocurile epice pe Facebook pentru a vedea actualizările lor. Găsiți jocuri epice pe Facebook și ca pagina pentru a vedea actualizările lor pe pagina de pornire. Dacă aveți o întrebare sau o preocupare, puteți scrie un post public pe pagina lor sau puteți face clic pe "Mesaj" pentru a le trimite o preocupare privată.
  • Puteți găsi pagina oficială a jocurilor EPIC aici: https: // Facebook.com / epicgamesinc /.
  • Bacsis: Este posibil ca jocurile epice să nu fie capabile să răspundă la mesajele Facebook individual și vă pot redirecționa la pagina de asistență.

  • Imagine intitulată Contact Jocuri epice Pasul 10
    3. Mesaje Epic Jocuri pe Instagram pentru a vedea dacă vor răspunde. Căutați jocuri epice în barul de căutare Instagram pentru a găsi contul lor oficial.Puteți alege să o urmați dacă doriți să vedeți actualizări și imagini în feedul dvs. Dacă doriți doar să le spuneți despre preocupările lor, faceți clic pe butonul "Mesaj" pentru a le trimite un mesaj privat. Scrieți-vă îngrijorarea și trimiteți-o pentru a vedea dacă răspund.
  • Puteți accesa Jocurile Epic Instagram aici: https: // Instagram.com / epicgames /.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este posibil să dureze ceva timp pentru a vă întoarce la dvs., deoarece există mulți utilizatori și cereri de trecere.

    Avertizări

    Jocurile Epice nu vor citi idei pentru jocuri noi sau nu vor intervieva elevilor. Ajunge doar la jocuri epice dacă aveți o problemă cu oricare dintre platformele lor.
  • Nu răspundeți la e-mailurile de ajutor sau parola resetează că nu ați inițiat prin intermediul site-ului Jocuri Epic. Mulți hackeri încearcă să învețe informații personale prin e-mailuri false.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar