Cum să contactați klook

Klook este o aplicație populară care funcționează direct cu atracții și destinații pentru a face mai ușor și mai ieftini activitățile de călătorie decât firmele tradiționale de călătorie. Dacă trebuie să luați legătura cu Klook, ei o fac relativ ușor pentru a face acest lucru. Puteți utiliza meniul de ajutor pe aplicația sau pe site-ul web. De asemenea, puteți trimite un mesaj către departamentul de servicii pentru clienți prin e-mail sau prin conturile lor de social media.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind aplicația
  1. Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 1
1. Deschideți aplicația Klook pe telefonul smartphone sau tabletă. Localizați pictograma KLOOK de pe smartphone-ul sau tableta și apăsați pe acesta pentru ao deschide. Dacă nu aveți aplicația, vizitați App Store și descărcați-l gratuit.
  • Va trebui să fiți logat în contul dvs. pe aplicație pentru a contacta Klook prin el. Dacă nu aveți un cont, puteți face unul în câteva minute.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 2
    2. Selectați pictograma "Cont" din colțul din dreapta jos. Uită-te la colțul din dreapta jos pentru silueta unei persoane cu cuvântul "contul" sub el. Apăsați pe pictogramă pentru a vă aduce setările contului.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 3
    3. Apăsați opțiunea "Centrul de asistență" pentru a trage în sus meniul de ajutor. Sub opțiunile de meniu legate de cupoane, recompense și carduri cadou există opțiuni pentru setările contului dvs. În acest meniu, căutați opțiunea etichetată "Centrul de ajutor" și selectați-o pentru a aduce meniul Întrebări frecvente.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 4
    4. Derulați în jos și selectați pictograma "Cereți Klook". Derulați peste subiectele populare și categoriile de probleme comune și căutați butonul etichetat "Cereți Klook."Selectați-l pentru a aduce meniul de ajutor extins.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 5
    5. Alegeți opțiunea "Anchetă generală" pentru a afișa formularul de interogare. Uitați-vă prin meniul de ajutor extins dacă aveți o problemă sau o problemă legată de rezervarea dvs. Pentru a contacta KLOOK, alegeți opțiunea "Anchetă generală" pentru a aduce un formular de mesaj pe care îl puteți utiliza pentru a intra în contact cu Departamentul de servicii pentru clienți.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 6
    6. Completați formularul și cereți un răspuns. Includeți numele și adresa dvs. de e-mail, astfel încât Klook vă poate contacta. În meniul derulant etichetat "Care este problema dvs?"Alegeți opțiunea care se referă cel mai mult la problema dvs. sau alegeți" Altele."În câmpul" Întrebare ", explicați-vă problema sau problema în detaliu, precum și orice pașii pe care l-ați luat pentru a încerca să o rezolvați.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 7
    7. Trimiteți formularul și așteptați ca Klook să vă contacteze. Faceți clic pe "Trimiteți" în colțul din dreapta sus pentru a trimite mesajul dvs. Veți primi o confirmare prin e-mail care să ateste că mesajul dvs. a fost primit și că departamentul de service pentru clienți vă va răspunde în curând.
  • Dacă nu auziți nimic după 24 de ore, trimiteți un e-mail de urmărire întrebând despre starea problemei dvs.
  • Bacsis: Dacă aveți o problemă specifică legată de destinația dvs. de călătorie, completați caseta opțională etichetată "Destinații" Ajutor KLOOK REZULTATE SOLUȚII LA PROBLEMA DUMNEAVOASTRĂ.

    Metoda 2 din 3:
    Navigarea site-ului web
    1. Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 8
    1. Conectați-vă la contul dvs. pe site-ul KLOOK. Deschideți browserul dvs. web și mergeți la https: // Klook.COM / EN-US /. Căutați opțiunea etichetată "Conectați-vă" și selectați-o. Introduceți informațiile despre cont și faceți clic pe butonul "Log in".
    • După ce vă conectați, veți fi redirecționat înapoi la pagina de pornire.

    Bacsis: Dacă nu v-ați conectat niciodată înainte, utilizați informațiile despre cont pe care le-ați utilizat în aplicație. Dacă nu aveți un cont, alegeți opțiunea "Creați o cont" pentru a face una în câteva minute.

  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 9
    2. Faceți clic pe butonul "Ajutor" din colțul din dreapta sus al paginii de pornire. Căutați pictograma etichetată "Ajutor" în colțul din dreapta sus al paginii, lângă pictograma coșului de cumpărături. Faceți clic pe acesta pentru a afișa meniul de ajutor.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 10
    3. Derulați în jos și faceți clic pe pictograma "Cereți Klook". Derulați peste întrebările frecvente și categoriile de probleme comune până când veți vedea o pictogramă marcată "Cereți Klook."Faceți clic pe pictogramă pentru a afișa meniul de ajutor extins, care vă va permite să trimiteți un mesaj către Departamentul de servicii pentru clienți.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 11
    4. Alegeți "Anchetă generală" dacă nu vedeți problema dvs. enumerată. În meniul Întrebați Klook, veți vedea un câmp marcat "Tipul de întrebare" cu mai multe pictograme care descriu probleme de rezervare pe care le puteți selecta dacă aveți o problemă imediată cu rezervarea dvs. Dacă nu vedeți problema dvs. listată, faceți clic pe pictograma "Anchetă generală" pentru a aduce formularul online.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 12
    5. Completați formularul online și cereți un răspuns. Completați toate câmpurile de pe formularul online, astfel încât KLOOK are cât mai multe informații posibil pentru a vă ajuta. Asigurați-vă că includeți adresa dvs. de e-mail curentă, astfel încât să vă poată contacta. În caseta "Cerere detalii", descrieți problema sau problema pe care o utilizați cât mai multe detalii posibil, inclusiv pașii pe care l-ați luat deja pentru a încerca să o remediați.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 13
    6. Trimiteți mesajul și așteptați un răspuns. Faceți clic pe Trimiteți pentru a trimite mesajul către Departamentul de servicii pentru clienți. Ar trebui să primiți un e-mail care să confirme că au primit mesajul dvs. și că vor răspunde în curând.
  • Dacă nu sunteți contactat după 24 de ore, trimiteți un e-mail de urmărire care solicită o actualizare de stare.
  • Metoda 3 din 3:
    Trimiterea unui mesaj la asistența pentru clienți
    1. Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 14
    1. Email Suportul clienților KLOOK la Support @ Klook.COM. Utilizați browserul web sau aplicația de e-mail de pe telefonul smartphone sau tabletă pentru a elabora un e-mail care explică problema sau problema pe care o aveți. Puneți informațiile despre cont în linia de subiect a e-mailului, astfel încât să o poată trage și să vă ajute mai bine. Solicitați să vă răspundă cât mai curând posibil.
    • Includeți numărul dvs. de telefon dacă doriți ca Klook să vă apeleze.
    • Dacă ați luat deja pași pentru a încerca să vă remediați problema, să le explicați lui Klook, astfel încât să nu vă spun să faceți ceva ce ați încercat deja.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 15
    2. Trimiteți un mesaj sau postați pagina Facebook Klook pentru a le atinge. KLOOK menține o pagină oficială Facebook numită Klook Global. Trageți în sus pagina și scrieți un post care detaliază problema sau problema pe care o aveți și o postați pe pagina lor. De asemenea, le puteți trimite un mesaj prin pagina lor de Facebook, astfel încât să poată răspunde direct la dvs.
  • Puteți găsi pagina lor Facebook pe un browser web, mergând la https: // Facebook.COM / PG / Klookglobal / Despre /?Ref = pagina_internal.
  • Includeți informațiile despre contul dvs. KLOOK într-un mesaj direct, astfel încât acestea să vă ajute mai bine.
  • Va trebui să aveți un cont Facebook pentru a posta pe pagina lui Klook sau să le trimiteți un mesaj.
  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 16
    3. Mesaj sau Tag Klook`s Twitter pentru a intra în contact. Mânerul Twitter al lui Klook sau numele de utilizator, este @klooktravel. Puteți scrie un post care să explice problema sau să-și eticheteze contul astfel încât să o vadă. De asemenea, le puteți trimite un mesaj direct despre problema dvs. și cereți-i să vă contacteze.
  • Pentru a-și trage pagina Twitter într-un browser web, vizitați https: // twitter.COM / KLOOKTRAVEL?lang = en.
  • Dacă le trimiteți, includeți informațiile despre contul dvs. KLOOK, astfel încât să le poată trage pentru a vă ajuta.
  • Bacsis: Etichetarea Klook într-un post va permite altor persoane să o vadă, ceea ce le poate determina să răspundă mai repede pentru a vă rezolva problema.

  • Imagine intitulată Contact KLOOK PASUL 17
    4. Utilizați contul Instagram Klook pentru a le contacta. Klook are un cont Instagram numit "Klosktravel" pe care îl mențin și verifică adesea. Vizitați pagina lor și comentați una dintre postările lor care detaliază problema dvs. sau trimiteți-le un mesaj direct care descrie problema dvs. și include informațiile despre contul dvs. KLOok, astfel încât să poată funcționa pentru ao rezolva.
  • Va trebui să aveți un cont Instagram pentru a comenta pe Instagramul lui Klook sau să le trimiteți un mesaj.
  • Puteți trage în sus Klook`s Instagram pe un browser web vizitând https: // Instagram.com / klooktravel /.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar