Cum să vă bucurați de o plimbare cu trenul

Indiferent dacă este vorba de naveta dvs. zilnică sau o călătorie mai lungă, plimbările cu trenul pot părea plictisitoare. Cu toate acestea, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă crește bucuria de a călări un tren. Aduceți niște divertisment, ca o carte sau un joc. Rămâneți confortabil, purtând pantofii potriviți și aducerea pernelor și a gâtului se odihnește. Dacă aveți tendința de a vă îngrijora pe tren, practică lucruri cum ar fi mintea pentru a vă ajuta să vă așezați înapoi și să vă bucurați de călătoria voastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Distrați-vă
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 1
1. Jurnal în timp ce sunteți în tren. Acest lucru poate funcționa pentru o călătorie mai lungă sau o scurtă călătorie la și de la locul de muncă. Pentru a vă menține ocupat, împachetați un mic jurnal. Jot în jos observații interesante despre lumea din jurul vostru, orice gânduri interesante pe care le aveți sau fragmente interesante de conversație pe care ați auzit-o. Nu numai că vă va ajuta să vă bucurați de voi înșivă și să treceți timpul, veți avea ceva de reținut momentul de ani de zile.
  • De asemenea, puteți schița în notebook dacă nu vă place să scrieți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 2
    2. Faceți prieteni cu alți pasageri. Dacă cineva pare prieten, puteți face prieteni în tren. Dacă cineva vă atrage ochiul și zâmbește, sau vă întreabă o întrebare, loviți o conversație. Mulți oameni se distrează pe noi prieteni să treacă timpul în tren.
  • Acest lucru poate fi grozav pe călătorii mai lungi. O starter mare de conversație este ceva asemănător, "Incotro te indrepti?" Puteți discuta despre lucruri precum vacanța și planurile de călătorie.
  • Fii atent, totuși. Nu toată lumea iubește vorbind despre tren. Dacă cineva poartă căștile sau este îngropat într-o carte, este posibil să nu fie deschisă conversației.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 3
    3. Citit. Aducerea unei cărți împreună cu dvs. vă poate ajuta să rămâneți distrați pe o plimbare cu trenul lung. Alegeți o lucrare distractivă de ficțiune sau nonficțiune sau ceva de genul unei cărți ușoare de poezie. De asemenea, puteți încerca reviste pe subiecte care vă interesează. Dacă sunteți angajat într-o citire interesantă, plimbarea trenului este obligată să treacă mai repede.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 4
    4. Uita-te pe fereastra. Pentru călătorii mai lungi, peisajul este uneori frumos. Dacă călătoriți printr-un oraș necunoscut sau într-o zonă rurală, uneori luând în scenă poate fi distractivă și în sine. Faceți o clipă pentru a privi pur și simplu fereastra și pentru a observa ceva interesant despre care treceți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 5
    5. Ascultă muzică. Aduceți un iPhone / iPod, MP3 player sau alt dispozitiv portabil care redă muzică cu dvs. Puteți să vă activați muzica și să utilizați acest lucru în zona afară și să vă relaxați în timp ce vă bucurați de plimbare cu trenul.
  • În plus față de ascultarea muzicii, puteți asculta, de asemenea, lucruri precum podcast-urile și emisiunile radio pentru a trece timpul.
  • Dacă aveți un dispozitiv electronic mai mare, ca o tabletă, puteți descărca și viziona filme și emisiuni TV.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 6
    6. Joacă jocuri pe telefon. Dacă ați adus un telefon inteligent, utilizați-l pentru a juca jocuri. Descărcați jocuri populare, cum ar fi Crush Bandy, sau jucați jocuri simple de cărți ca solitudinea. Pierzându-vă într-o aplicație de telefon distractiv un ajutor pentru a trece timpul în tren și bucurați-vă.
  • Alegeți jocuri pe care le puteți juca cu prietenii, cum ar fi desena ceva, astfel încât să vă puteți angaja cu prietenii de la o distanță.
  • Țineți minte, ar trebui să aveți un plan de rezervă. Jocurile care necesită acces la internet pot să mănânce datele dacă trenul nu are Wi-Fi.
  • Metoda 2 din 3:
    Rămânând confortabil
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 7
    1. Mâncați și beți în mod regulat. Asigurați-vă că ați împachetat gustări și o sticlă de apă. Dacă nu vă hrăniți și locuiți hidratat, acest lucru poate contribui la nivelul general de stres și poate provoca disconfort. Dacă sunteți în afara alimentelor, vizitați bucătăria trenului pentru a apuca ceva de mâncare.
    • Asigurați-vă că ați împachetat gustări sănătoase, deoarece o dietă echilibrată vă poate ajuta să vă gestionați emoțiile. Adăugați lucruri cum ar fi fructele și legumele proaspete și chipsurile sau pâinea integrală.
    • Dacă există o mașină de luat masa, vizitați asta. O masă de relaxare vă poate ajuta să vă simțiți reîncărcată.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 8
    2. Ridicați-vă și mutați-vă în jur. Poate fi incomod să stați pentru perioade lungi de timp. Se ridică periodic și se deplasează în jurul trenului. Puteți merge în sus și în jos pe culoar sau vizitați zone precum barul și zona de luat masa. Dacă trenul are o zonă de vizionare, du-te acolo pentru a lua peisaj. Acest lucru poate oferi unele divertisment în plus față de a vă permite să obțineți o întindere bună în.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 9
    3. Purtați haine și încălțăminte confortabile. Alegeți îmbrăcămintea potrivită, cum ar fi blugi și un tricou și purtați pantofii dvs. cele mai confortabile. Lucrurile ca flip-flop-urile și sandalele pot fi minunate pentru o plimbare cu trenul, deoarece picioarele dvs. nu vor fi înghesuite în pantofi incomodali în timpul călătoriei. Cu cât sunteți mai confortabil, cu atât mai probabil vă puteți bucura de călătoria dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 10
    4. Dormi cât de mult poți. Dacă vă stresați pe o plimbare cu trenul, somnul poate fi o mare evadare. Acest lucru este deosebit de important pentru excursii peste noapte, deoarece probabil că veți simți mai stresat dacă nu obțineți suficient somn. Aduceți ceva ca o pernă sau o pătură, astfel încât să puteți să vă plimbați și să prindeți un somn în tren. Poate doriți să setați o alarmă pe ceas sau pe telefon pentru a vă trezi, astfel încât să nu pierdeți oprirea.
  • Puteți aduce ajutoare de somn supra-the-counter, cum ar fi melatonina, pentru a vă ajuta să ieșiți. Doar asigurați-vă că ceea ce aduceți nu interacționează prost cu niciun alt medicament pe care îl luați.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 11
    5. Rezervați un tren de dormit pentru o călătorie peste noapte. Trenurile de dormit costă puțin extra, dar pot merita dacă aveți o călătorie lungă înaintea voastră. Dacă aveți probleme cu somnul în locurile și veți fi pe drum timp de zile, investiți într-un tren de dormit, astfel încât să puteți să vă culcați noaptea.
  • Adu-ți propriile perne și pături, totuși, deoarece paturile din trenurile de dormit sunt destul de subțiri.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de stres
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 12
    1. Planificați cât mai mult posibil. Cu cât faceți mai multă planificare, cu atât mai puțin probabil trebuie să fiți stresați. Organizați cu atenție tot ceea ce aveți nevoie înainte de plimbarea cu trenul. Păstrați elementele pe care trebuie să le utilizați frecvent, cum ar fi portofelul dvs., în locuri ușor de ajuns. Imprimați-vă itinerariul pentru a vă putea urmări călătoria.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 13
    2. Practicați mintea. Dacă începeți să vă simțiți anxios, practicați mintea. Aceasta înseamnă păstrarea minții în prezent. Concentrați-vă pe împrejurimile dvs. fizice și respectați toate simțurile dvs. De asemenea, vă puteți concentra pe ritmul natural al respirației dvs. pentru a vă ajuta să vă liniștiți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu trenul Pasul 14
    3. Utilizați aplicațiile de ameliorare a stresului. Puteți descărca aplicații pentru telefonul dvs. înainte de a călători acest accent pe ameliorarea stresului. Unele aplicații oferă muzică sau sunete liniștitoare, în timp ce alții vă ghidează prin rutine de meditație. Alte aplicații prezintă jocuri și puzzle-uri care necesită atenția dvs. deplină, înlăturându-vă mintea de la orice anxietate legată de călătorie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar