Cum să devii un cântăreț mai bun

În timp ce unii oameni par să se nască cu voci frumoase în mod inerent, chiar și cântăreții profesioniști trebuie să muncească din greu și să practice adesea pentru a-și menține abilitățile de cântări. Există o mulțime de instrumente și pași pe care îi puteți lua pentru a deveni un cântăreț mai bun de la obținerea de formare profesională, pentru a vă exercita corpul și vocea, pentru a încorpora pur și simplu tehnicile corecte de postură și respirație.

Pași

Partea 1 din 2:
Dezvoltarea vocii tale
  1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 4
1. Aflați postura de cântare corectă. Majoritatea cadrelor didactice sugerează mai degrabă în picioare decât să stabilească pentru a obține cel mai bun sunet. Ședința se prăbușește cu mușchii și vă poate împiedica capacitatea de a obține o respirație corectă.
  • Păstrați capul în sus și în linie cu umerii dvs. Imaginați coloana vertebrală ca o linie dreaptă care se extinde prin coroana capului.
  • Lăsați maxilarul să cadă și să vă mențină limba relaxată spre partea din față a gurii.
  • Relaxați-vă umerii.
  • Ridicați acoperișul gurii în spate ca și cum ați fi căutat. Aceasta deschide gâtul și permite mai mult aer să curgă prin.
  • Dacă vă atrageți când vă aflați cu poziția potrivită, mișcați astfel încât spatele, umerii și capul se odihnește pe un perete.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 3
    2. Concentrați-vă pe respirația. Învățați cum să respirați în mod corespunzător este o parte esențială a devenirii unui cântăreț mai bun. Asigurați-vă că aveți o respirație destul de profundă înainte de a cânta o linie, astfel încât aveți suficient aer pentru a efectua fiecare cuvânt.
  • Respirați prin burtă, nu prin piept.Acest lucru vă îmbunătățește sunetul și vă permite să vă controlați mai bine vocea. Pentru a vă asigura că respirați în mod corespunzător, puneți-vă mâna pe burtă și încercați să o împingeți cu burta care vă extinde în timp ce vă inhalați.
  • Luați câteva minute pentru a practica respirația prin burtă zilnică. Puteți face acest lucru fie în picioare, fie așezați în jos. Din nou, asigurați-vă că burta vă înălță de fiecare dată când vă respirați adânc.
  • Bacsis: Imaginați-vă că există un balon în spatele butonului buric. Scopul de a face balonul să se umfle în timp ce inhalați și deflați-vă în timp ce expirați.

  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 2
    3. Știți gama dvs. A deveni un cântăreț mai bun este parțial știind gama dvs și lipiți de ea. Unii oameni au mai mult interval decât alții, dar toată lumea are un loc dulce în care vocea dvs. sună cel mai bine.
  • Există șapte game principale: soprană, mezzo-soprană, alto, contra-sopino, tenor, bariton și bas. Primele 3 sunt de obicei domeniile femeilor, în timp ce ultimele 4 sunt intervalele bărbaților.
  • Pentru a găsi gama dvs., imaginați-vă vocea ca o roată Ferris. Începeți în partea de sus, cântați cea mai mare notă pe care o puteți și coborâți scala la cea mai mică notă pe care o puteți lovi. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea gamei dvs., utilizați o aplicație ca Singtroue.
  • Joacă note pe un pian Pentru a compara terenul la note de pian pentru a vă ajuta să găsiți gama dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 5
    4. Încălziți înainte de a cânta. Cântând o melodie nu contează ca o încălzire, pentru că vă concentrați în mod natural toate eforturile asupra încercării de a suna bine mai degrabă decât pe formularul și tehnica dvs. Încălzirea, pe de altă parte, izolați anumite zone problematice și deschideți gama dvs.
  • Amintiți-vă că încălzitorul nu sunt destinate să sune bine. De fapt, majoritatea sună destul de proastă și neplăcută, chiar dacă aveți o voce profesionistă de cântat. Găsiți un loc privat pentru a vă face încălzirea dacă nu doriți să deranjați pe alții.
  • Asigurați-vă că încălziți atât vocea capului cât și a pieptului. Capul, sau vocea superioară este supărătoare și mai ușoară decât pieptul sau vocea mai mică, care este mai solidă și mai tare. Pentru a găsi vocea superioară, imită un cântăreț de operă. Vocea mai mică este mai aproape de intervalul în care, în general, vorbiți.
  • Practicați încălzirile care vă întind gura. Face scale cu un sunet "ooh wee ooh oohweeaohweeiohh" care întinde colțurile gurii. Sau practicați turilarea limbii în timp ce porniți la cea mai mare notă și mutați scala la cea mai mică.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 6
    5. Învățați să recunoașteți pitch-ul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este acela de a cânta împreună cu un pian sau tastatură, dacă aveți unul. Apăsați în jos pe o cheie și, pe măsură ce se înfășoară, potriviți-vă vocea cu un "Ah" sunet. Faceți acest lucru pentru fiecare notă muzicală: A, A #, B, C, C #, D, D #, E, F, G și G #.
  • Notele ascuțite sunt cheile negre de pe pian în partea dreaptă a notei corespunzătoare pe cheia albă.
  • Bacsis: Utilizați o aplicație cum ar fi SHARP SHARG dacă aveți probleme de recunoaștere a problemelor.

  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 7
    6. Practicați cântând zilnic. Cu cât cânți mai mult, cu cât devine vocea ta devine mai puternică. Amintiți-vă, vocea dvs. este un mușchi care trebuie exercitat.
  • Deși toată lumea are o gamă naturală, puteți extinde, de fapt, limitele superioare și inferioare ale gamei vocale în timp pur și simplu, practicând adesea și faceți exercițiile dvs.
  • Cântă la melodiile dvs. preferate pentru practică. Țineți minte că este posibil să nu aveți aceeași voce ca și cântăreții dvs. preferați. Nu veți deveni un cântăreț mai bun prin imitarea numai a altor cântăreți. Cântați în vocea voastră.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 1
    7. Obțineți formarea vocală în mod regulat. Un mod major de a deveni un cântăreț mai bun este de a avea o pregătire vocală. Ca și cum ați juca un sport sau exercițiu, vocea dvs. este un mușchi pe care trebuie să-l faceți pentru a vă dezvolta vocea. Având un antrenor de voce profesionist, puteți învăța tehnici care vă vor îmbunătăți vocea. Vocea voastră este un instrument, ca un pian pe care un antrenor îl poate ajuta să stăpânească.
  • Luați în considerare obținerea de lecții private de cântând de la un profesor de voce care vă poate ajuta cu tehnici care vă vor dezvolta vocea unică. Întâlniți cu cel puțin 3 profesori de voce înainte de a alege unul pentru a vă asigura că selectați persoana care va fi cea mai bună potrivire.
  • Dacă sunteți în școală, luați în considerare aderarea la cor. Alăturarea unui cor este o modalitate excelentă de a deveni o cântăreață mai bună, deoarece vă va ajuta să învățați cum să cântați cu alții, să citiți muzică și vă poate oferi încredere prin faptul că nu trebuie să cânți singur.
  • Partea 2 din 2:
    Păstrați vocea sănătoasă
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 8
    1. Beți suficientă apă. Indiferent cât de mare de cântăreț ești, nu vei suna bine dacă ești deshidratat. Ar trebui să beți cel puțin 8 pahare de apă în fiecare zi.
    • Nu beți alcool sau cafeină înainte de a cânta, deoarece aceste substanțe vă deshidrați.
    • De asemenea, doriți să evitați și băuturile zaharoase.

    Bacsis: Ceasurile verzi decice sau cu apă caldă cu miere și lămâie pot ajuta la îmbunătățirea și lubrifierea acordurilor vocale.

  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 9
    2. Nu mâncați lactate sau dulciuri înainte de a cânta. Alimente cum ar fi iaurtul, brânza și înghețată determină forma excesivă de mucus în gât, ceea ce face ca cântând dificil.
  • În plus, alimente sărate și picante, deoarece aceste alimente vă pot irita gâtul și coardele vocale.
  • Alte alimente care pot provoca reflux acid cum ar fi alimentele grele sau picante pot face, de asemenea, respirația mai greu și irită acordurile vocale.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 10
    3. Utilizați un umidificator personal. În plus față de a mânca și de a bea alimentele și băuturile potrivite, folosind un umidificator personal, vă poate ajuta, de asemenea, să vă mențineți cablurile vocale în formă bună. Umpleți umidificatorul cu apă - nu adăugați pachete de medicamente. Puteți folosi umidificatorul înainte de încălzire și în perioadele de odihnă vocală.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 11
    4. Nu fumați.Fumatul vă dăunează plămânilor, împiedicându-vă să fiți capabili să respirați în mod corespunzător în timp ce cântați. De asemenea, se usucă gâtul, care vă va afecta sunetul.
  • Dacă sunteți fumător și doriți să deveniți un cântăreț mai bun, ar trebui Luați în considerare renunțarea. Cu toate acestea, între timp, asigurați-vă că beți apă suplimentară, țigări mai ușoare de fum și să evite fumatul cât mai mult posibil în zilele când trebuie să cânți.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 12
    5. Exercițiile de respirație frecvent. Chiar dacă nu aveți timp să faceți o încălzire adecvată sau să cântați în fiecare zi, ar trebui să faceți o respirație profundă în burta dvs. în fiecare zi. Numai acest lucru vă poate îmbunătăți în mod semnificativ vocea pe termen lung.
  • Puteți combina exercițiile de respirație și vă puteți îmbunătăți respirația Yoga, sau mergând pe fugă.
  • Tren ca Mick Jagger. Cântăreața este notorie pentru formarea pentru concertele sale prin alergarea și tratarea încrucișată în timp ce cântând pentru a se asigura că el se poate mișca liber într-o etapă întreagă, fără a ieși din respirație.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț mai bun Pasul 13
    6. Nu vă exprimați vocea sau suprasolicitați-o. Împingerea vocii prin cântând prea tare, prea mare sau prea lungă poate deteriora acordurile vocale. La fel ca orice mușchi, trebuie să dați vocea dvs. timp să se odihnească și să repare.

    Notă: Nu mai cântați dacă gâtul dvs. începe să se simtă dureroasă, dacă aveți orice durere sau dacă vocea dvs. devine răgușită.

  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați cântarea melodiilor preferate și a stilului dvs. preferat de muzică. Dacă vă place melodia pe care o cântați, veți cânta mai bine.
  • Nu ezitați să cântați, vă va face nervos și, prin urmare, vă va perturba vocea.
  • Respirația corect când cântând. Respirația cu tehnica greșită ar putea întrerupe vocea.
  • Încercați să vă înregistrați cântând și să vă ascultați astfel încât să vă puteți familiariza cu vocea dvs. și să faceți obiective specifice pentru îmbunătățire.
  • Au încredere în tine, dacă nu ești încrezător în cântând, nu vei putea să cânți la întregul tău potențial, indiferent cât de mult practici.
  • Alegeți o melodie cu o gamă largă de voce și cântați o dată sau de două ori pe zi.
  • Uneori ești de fapt bun la cântând și nu-l cunoașteți, așa că cereți o persoană cinstită.
  • Cumpărați un manual de instrucțiuni care vă învață diferite exerciții și tehnici vocale.
  • Dacă sunteți foarte pasionat și ar fi suficient de dedicat, luați lecții vocale sau vă alăturați unui cor.
  • Există multe videoclipuri instructive disponibile online gratuit că împărtășiți sfaturi privind îmbunătățirea vocii și învățarea tehnicii corecte.
  • Rămâneți hidratat și păstrați-vă coardele vocale netedă, consumând o mulțime de apă în fiecare zi.
  • Luați în considerare obținerea unui antrenor vocal și luați lecții cel puțin o dată pe săptămână. Formarea corectă vă poate ajuta să învățați tehnicile potrivite, să obțineți feedback imediat despre cântând și să vă împiedicați să vă deteriorați vocea.
  • Încercați să nu vă forțați să cântați cântece care sunt prea mari sau prea mici pentru gama dvs., deoarece veți fi descurajați și vă puteți deteriora vocea. În schimb, încercați să cântați într-o cheie diferită (dacă este posibilă transpunerea).
  • Uneori, trebuie să ieșiți din zona dvs. de confort cu cântând, mai ales dacă aveți frică de scenă. La început, vei fi nervos, dar va fi bine. Lăsați lumea să vă audă vocea! Va avea practică, dar o puteți face! Începeți în fața familiei sau a unei rude și apoi treceți la cântări în fața grupurilor mai mari.
  • Practicați cântarea cântare în fiecare zi, păstrând vocea la un pitch care este confortabil pentru dvs.
  • Nu vă fie frică. Să se ridice și să cânți cu tot ce aveți fără frică și veți începe să sunați mai bine.
  • Practicați o bună respirație. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să cântați, dar vă va ajuta și în a acționa și, uneori, în dans. Dacă practicați destul, așa veți respira în mod normal. În acest fel, nu trebuie să vă schimbați respirația de fiecare dată când doriți să cântați.
  • Nu vă fie frică să vă luați vocea acolo. Efectuați la concertele mici pentru a câștiga experiență, încredere și practică.
  • #If vă place să vă țineți notele Alegeți un cântec lent dacă doriți să-l cântați rapid, cu o bătaie distractivă Faceți o melodie rapidă fie una sau cealaltă ar trebui să funcționeze cu vocea voastră!!!
  • Bea ceai verde - calmează corzile vocale când ați cântat foarte mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar