Cum să faci un trot ședinței

Indiferent de cât de multă experiență aveți cai de echitatie, stăpânirea trot-ului de ședere poate părea descurajantă la început. Dezvoltarea echilibrului, rezistența la bază și forma corectă sunt cheile de a călări un mare trot de ședere, deci tot ce trebuie să faceți este să ieșiți acolo și să practici. Vom merge prin tot ce trebuie să știți pentru a vă perfecționa tehnica și vă duceți prin câteva exerciții simple de antrenament care vă vor așeza trot-ul în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 2:
Formă și tehnică
  1. Imaginea intitulată Faceți un pas de ședere 1
1. Montați calul și stați în șa confortabil. Intrați în șaua calului tău, așa cum ar fi în mod normal, dar ține-ți calul. Poate fi dificil să vă reajustați corpul în mod corespunzător odată ce calul se mișcă, deci faceți o clipă să vă relaxați în șa și să vă aliniați corpul înainte de a stați trot-ul.
  • Caii tineri, neinstruiți să nu fie suficient de puternici pentru a susține încă un trot ședinței. Practicați pe un cal experimentat.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de ședere 2
    2. Angajați-vă miezul și ridicați coloana vertebrală într-o poziție neutră și verticală. Ridicați bărbia, rotiți-vă umerii înapoi și îndreptați-vă coloana vertebrală, astfel încât spatele dvs. este plat și în poziție verticală. Strângeți mușchii de bază și ajustați corpul, astfel încât să nu vă sprijiniți înainte sau înapoi în șa. Încercați să imaginați o linie dreaptă care rulează de la ureche în jos prin umăr, șold și gleznă pe fiecare parte a corpului tău.
  • De asemenea, vă poate ajuta să vă imaginați că calul dvs. dispărând brusc sub tine. Ați ateriza pe picioarele voastre sau ați cădea ușor înainte pe fața sau înapoi pe fundul dvs?
  • Făcând exerciții de bază în mod regulat vă poate ajuta să consolidați această zonă.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de ședere 3
    3. Distribuiți greutatea dvs. în mod egal între ambele părți ale corpului. Rotiți pelvisul dvs. și ajustați fundul, astfel încât greutatea dvs. să stați în mod egal atât pe ambele oase scaun, cât și pe partea din spate a osului pubian. Asigurați-vă că oasele scaunului sunt îndreptate direct spre sol și spatele inferior este plat.
  • Nu vă descurajați dacă aveți un timp greu cu echilibru. Fiecare călăreț se luptă cu asta, chiar și profesioniștii! Pur și simplu să practici și o vei cui.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de ședere 4
    4. Relaxați-vă picioarele și odihniți-vă în mod egal pe etriere. Slăbiți mușchii șoldului, astfel încât picioarele să le prelungească și să stea în mod natural în jurul corpului calului. Puneți-vă picioarele în etrieri, menținându-le relaxați și la nivel fără a vă înclina gleznele. În loc să vă împingeți cu tocurile, amintiți-vă să vă păstrați degetele de la picioare ridicate, astfel încât picioarele dvs. de ședere.
  • Langerea piciorului inferior este o problemă comună pentru toți piloții. Vă ajută să vă reamintiți continuu să vă slăbiți piciorul și mușchii șoldului în timp ce călătoriți.
  • Unii formatori sugerează imaginea totul de la talie în jos, prelungirea și atingerea spre pământ și totul de la talie în sus întinzându-se în sus spre cer.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de ședință Pasul 5
    5. Puneți-vă umerii în jos și transmite ușor pe măsură ce luați frâiele. Luați-l pe mâini cu ambele mâini pe măsură ce în mod normal ar fi. Ia o clipă pentru a renunța la umeri și coatele în jos și apoi ușor înainte. Vă poate ajuta să vă imaginați că vă împing mâinile spre gura calului.
  • Acest lucru vă ajută să vă păstrați umerii înapoi și pe piept deschis.
  • Acum că sunteți în poziție, stați liniștit pentru o clipă și luați câteva respirații adânci pentru a vă centra.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de ședere Pasul 6
    6. Păstrați șoldurile libere și spate pentru a absorbi șocul în timp ce săriți. Pe măsură ce calul dvs. se mișcă într-un trot, este natural să doriți să vă acoperiți sau să vă curbați spatele pentru a absorbi șocul. Amintiți-vă să vă stabilizați spatele și să-l păstrați, deși! Spatele dvs. nu ar trebui să se miște deloc. Slăbiți șoldurile și lăsați articulațiile șoldului sări și se mișcă în mod natural cu calul dvs.
  • Angajați acei mușchi de bază pentru a vă ajuta să vă sprijiniți spatele și să îl păstrați plat.
  • Evitați să vă lăsați capul de cap sau să săriți în jur. Acest lucru se întâmplă atunci când încercați să absorbiți șocul cu capul și gâtul. Lăsați șoldurile să facă asta.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas ședinței 7
    7. Relaxați-vă corpul în mișcări, mai degrabă decât în ​​picioare împotriva lor. Permiteți corpului să se relaxeze și să se miște în sus și în jos cu calul. Nu încercați să vă luptați sau să vă lăudați împotriva mișcării cu genunchii, șoldurile sau spatele. Lăsați-vă să răsuciți în ritmul trot al calului tău. Bouncing și se mișcă cu calul tău se poate simți puțin înfricoșător, dar atâta timp cât țineți miezul dvs. angajat, înapoi plat și picioarele pierdute, nu vă veți pierde echilibrul.
  • Țineți călcâiul liber și amintiți-vă să nu le conduceți în jos. Lăsați gleznele să absoarbă șocul corpului dvs. de bouncing.
  • Verificați-vă cu dvs. în mod regulat pentru a vedea dacă vă prindeți calul cu genunchii. Dacă sunteți, amintiți-vă să vă slăbiți picioarele.
  • Metoda 2 din 2:
    Exerciții de instruire
    1. Imaginea intitulată face un pas de ședere 8
    1. Practicați fără etrieri pentru a vă îmbunătăți forma și puterea de bază. Dacă nu puteți să vă opriți să vă atrageți picioarele și să prindeți genunchii, încercați să scoateți etrierele calului. Acest lucru vă poate ajuta să vă rupeți obiceiul de a vă atrage și să vă împușcați împotriva etrierii pentru echilibru. De asemenea, vă forțează coapsele și picioarele să se prelungească și să se drape în jurul corpului calului vostru.
    • Un alt truc este atașarea greutăților glezne ușoare la gleznele și mersul pe cal încet pe linia de ecran. Acest lucru vă oferă un sentiment de a vă închide picioarele în timpul trot.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de ședere 9
    2. Încercați un exercițiu unghiul de șold pentru a vă obișnui să vă mișcați cu calul. Dacă aveți probleme cu păstrarea șoldurilor voastre pentru a absorbi mișcările calului, dați o încercare. Începeți în ședința de ședere și vă sprijiniți ușor corpul superior. Acest lucru vă forțează unghiul de șold să se deschidă, astfel încât să puteți simți cu adevărat mișcările calului prin șolduri. Faceți acest lucru pentru mai multe ori înainte de îndreptarea lentă înapoi în poziția verticală adecvată. Încercați să păstrați șoldurile deschise la unghiul drept odată ce sunteți din nou vertical.
  • Repetați acest exercițiu de 3-4 ori, oferindu-vă calul o pauză de mers pe jos între.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de ședință Pasul 10
    3. Picătură oasele scaunului alternativ la fiecare 3-4 pași pentru a vă ajuta să rămâneți echilibrați. Porniți trot-ul așa cum ați fi în mod normal. Puneți osul scaunului drept în jos pe șaua de pe primul pas. După ce calul dvs. are încă 3 pași, aruncați osul scaunului stâng. Continuați alternarea oaselor scaunului la fiecare 3-4 pași, menținându-vă miezul angajat și nivelul umerului dvs., astfel încât să nu vă aplecați când renunțați.
  • De fiecare dată când renunți la osul scaunului, sunteți obligat să relaxați mușchii de pe acea parte a corpului tău inferior. Acest lucru vă ajută să dezvoltați independența musculară.
  • Pe măsură ce călăriți, observați-vă dacă favorizați în mod natural sau stați mai greu pe un anumit os osos. Dacă vă prindeți în mod automat, favorizând un os de scaun peste peste, lucrați la "dezvăluirea" că obiceiul dvs. vă puteți menține echilibrul.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de ședere 11
    4. Du-te de mers pe jos la trotting în explozii scurte, care vizează calitatea nu cantitate. Începeți calul într-o plimbare normală și faceți o clipă pentru a vă centra. Apoi, puneți calul în mai multe pași de trotting. Concentrați-vă pe perfecționarea formularului și în mișcare în mod natural cu calul dvs. Încetinește calul înapoi la o plimbare pentru câteva pași și apoi repetați modelul de câteva ori.
  • Nu este sănătos pentru ca calul tău înapoi să stai în mod necorespunzător pentru perioade lungi de timp. Concentrați-vă pe intervale scurte cu o formă mare și lucrați până la intervale mai lungi de acolo.
  • Acest exercițiu vă ajută să vă îmbunătățiți echilibrul și să vă construiți mușchii.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de ședință Pasul 12
    5. Stați trot într-un cerc mare pentru a practica curbe și schimbări în direcție. Ride-ți calul într-un cerc mare, mergând pe jumătate din ea și trecerea la trot de stat pentru cealaltă jumătate. Pe măsură ce tranziția, asigurați-vă că calul dvs. nu încetinește și mențineți formularul potrivit de fiecare dată. În timpul secțiunilor de mers pe jos, reamintiți-vă să vă concentrați și să vă relaxați corpul înainte de a trece în următorul trot de ședință.
  • Faceți acest lucru pentru câteva tururi în timpul fiecărei sesiuni de antrenament pentru a vă îmbunătăți trotul de ședere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar