Cum de curea

Belingul cântă în mod esențial ridicat și tare, producând un sunet puternic, frumos puternic. Este important să respirați din diafragmă și să vă deschideți gura în timp ce se învârte și există o mulțime de exerciții pe care le puteți încerca să vă ajute să vă întăriți vocea. Dacă centura în mod necorespunzător, poate provoca daune vocii și gâtului, așa că asigurați-vă că încetați să cântați dacă simțiți un fel de disconfort.

Pași

Partea 1 din 4:
Poziționarea corpului
  1. Imagine intitulată centura 1
1. Se ridica cât mai drept posibil. Vei avea un timp greu să se rătăcească în mod corespunzător dacă corpul tău este slăbit. Țineți-vă capul în sus și plasați-vă picioarele cu umăr, astfel încât să vă simțiți confortabil, dar puternic aliniat vertical.
  • Vă puteți păstra brațele în părțile dvs. sau oriunde altundeva sunt confortabile.
  • Imagine intitulată curea Pasul 2
    2. Respirați din diafragma. Diafragma dvs. este situată la baza plămânilor. Respirați adânc și simțiți aerul care vă umple plămânii - ar trebui să simțiți acest proces în piept. Când respirați de la diafragma dvs., primiți energie din miezul dvs., care vă va ajuta să alimentați aceste note.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă respirați de diafragmă, așezați-vă pe podea și puneți o mână peste piept și cealaltă mână pe stomac. Începeți să respirați adânc - dacă respirați de la diafragma dvs., mâna stomacului ar trebui să se miște în timp ce mâna pe piept rămâne în continuare.
  • Sprijinul adecvat de respirație este crucial pentru belling. Încercați să strigați pentru a determina cât de mult aer aveți nevoie pentru a vă face vocea tare și modul în care diafragma dvs. contractează pentru a elibera acest aer. Apoi, petreceți timpul de a afla cantitatea corespunzătoare de sprijin de aer și respirație necesare pentru note individuale cu centura.
  • Imagine intitulată centura 3
    3. Eliberați-vă toată tensiunea, scuturați corpul. Bergerea pune tensiunea pe corzile vocale, este important să contractați acest lucru prin relaxarea restului corpului cât mai mult posibil. Relaxați-vă umerii și trageți-le înapoi, așa că vă ridicați drept. Scuturați brațele și picioarele, dacă este necesar, astfel încât corpul dvs. să piardă orice tensiune.
  • Puteți, de asemenea, să faceți niște mufă de sărituri, să vă întindeți brațele peste capul dvs. la fel de mare cum vor merge sau chiar să încercați niște yoga pentru a vă rezolva mușchii și mintea.
  • Scopul de a rămâne relaxat înainte, în timpul și după cântare.
  • Partea 2 din 4:
    Practicând tehnica de bandă
    1. Imagine intitulată centura Pasul 4
    1. Păstrați-vă gura deschisă și limba în jos. Cu cât îți deschizi mai mult gura, cu atât mai bine sunetul pe care îl vei produce. Vocea dvs. trebuie să fie capabilă să vă umple întreaga gură, deoarece reverberează și coborând limba, astfel încât să nu vă ajute să produceți un sunet mai puternic, de asemenea.
    • Relaxare - nu forțând - limba dvs. în jos ajută la controlul creșterii presiunii aerului în gură.
    • Practica de a-ți deschide gura în timp ce cântând și limba în jos până când devine memorie musculară.
  • Imagine intitulată centura Pasul 5
    2. Plasați vocea înainte. Plasarea vocii înainte este totul despre concentrația de rezonanță - doriți ca sunetul pe care îl produceți pentru a rezona în fața feței. Pentru a face acest lucru, încercați să vă păstrați limba în partea de jos a dinților din față atunci când cântați.
  • Acest lucru poate suna ca și cum ați strigat sau plângeți la început, dar veți putea să produceți un sunet mai bogat cu timp și practică.
  • Imagine intitulată centura Pasul 6
    3. Practicați cântam note înalte în vocea pieptului. Vocea în piept produce mai mult volum mai confortabil decât vocea capului. Respirați profund și vă cheamă vocea din piept, practicând note de cântare mai mari și mai mari pe măsură ce vă simțiți mai bine la Berming.
  • Aveți grijă să nu mergeți prea mult deasupra sau sub gama pe care o puteți cânta confortabil.
  • Imagine intitulată Pasul 7
    4. Să vă mențineți notele crescute, asigurându-vă că aveți suficientă respirație. Dacă folosiți toată respirația în timp ce cântați, vocea voastră va începe să se estompeze sau va sparge. Cu cât mai puțin aerul care scapă prin pasajul dvs. de aer, cu atât veți fi în stare să vă puteți curea.
  • Imaginați-vă că respirați printr-o paie subțire, pe măsură ce cântați, ceea ce vă va ajuta să controlați cantitatea de aer pe care îl utilizați.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând exerciții vocale
    1. Imagine intitulată centura 8
    1. Practicați-vă puterea vocală făcând exerciții. Făcând exerciții vă vor ajuta să învățați să cântați în diferite registre, cum ar fi sunetele care vin din vocea pieptului și a vocii voastre din cap. Începeți prin alegerea unui sunet și cântați-o în note diferite, făcând încet vocea mai mare și mai puternică.
    • Vocea toracică este registrul inferior, iar vocea capului este registrul superior.
  • Imagine intitulată centura Pasul 9
    2. Spune cuvantul "Hei" Pentru a vă practica vocea. Spune cuvantul "Hei" cu voce tare într-o voce normală. Acum continuați să spuneți Hei, auzind cuvântul sări din gură, spunând-o într-o voce mai mare data viitoare. De asemenea, puteți spune "Hei" și extindeți-l, transformându-l mai mult "Heeeey."
  • Asigurați-vă că nu strigați cuvântul "Hei"- ar trebui să fie cât mai asemănătoare cu vocea dvs. de vorbire obișnuită.
  • Imagine intitulată Pasul 10
    3. Imită sunetul unui copil care spune "Hour" Pentru a vă amplifica vocea. Cand spui "Hour," sunetul coboară din faringele tale nazale, făcându-ți vocea să sune mai tare și aproape ca și cum ar ieși din urechi. Practica spunând "Hour" în mod repetat, scoaterea cuvântului, până când simțiți că reverberați lângă nas.
  • Imagine intitulată Curea Pasul 11
    4. Practică implicarea nucleului prin repetarea "FFFT." Apăsați mâinile pe părțile laterale ale nucleului, astfel încât să puteți simți că se mișcă. Fă "FFFF" sunet și apoi adăugați a "t" sunet la sfârșit, aproape ca și cum ați spune "picior" Fără sunetul "oo". Ar trebui să vă simțiți contractul de stomac atunci când faceți sunetul "F" și reveniți când vine sunetul "t".
  • Trageți "F" pe măsură ce progresați pentru a vă simți cu adevărat implicarea nucleului dvs.
  • Imagine intitulată Pasul 12
    5. Alegeți un sunet și repetați-l, cântând un pic mai mare de fiecare dată. Poti canta "Ah aah ah," "hm mmm mm," sau orice alt sunet atâta timp cât are trei silabe. Cea de-a doua silabă ar trebui să fie cântată într-o notă mai mare decât prima și a treia și de fiecare dată când repetați întreaga frază, mergeți la o octavă pentru a-ți exercita cu adevărat vocea.
  • Partea 4 din 4:
    Stabilirea obiceiurilor bune
    1. Imagine intitulată centura Pasul 13
    1. Găsiți un loc unde puteți fi la fel de tare ca este necesar. Dacă sunteți îngrijorat de a face prea mult zgomot sau de a deranja pe alții, nu veți produce cel mai bun sunet. Găsiți un loc unde puteți cânta la fel de tare cum vă place fără a ține ceva înapoi.
    • Aceasta ar putea fi camera dvs. atunci când alții nu sunt acasă sau o cameră de muzică la o școală sau un centru comunitar.
  • Imagine intitulată centura 14
    2. Practicați-vă în trepte de 20 de minute pe zi. Încercând cu centura timp de ore la un moment dat vă va răni vocea și puteți risca noduri. Setați un cronometru și o practică pentru cel mult 20 de minute. Dacă simțiți că vocea dvs. începe să rănească sau să se zgârie înainte ca acele 20 de minute să fie în sus, opriți și încercați din nou mâine.
  • Poți să practici în fiecare zi, dar să o păstrezi la 20 de minute de fiecare dată.
  • Când vă odihniți vocea, petreceți timp ascultând vocaliștii care sunt minunați la care se îndreaptă și își analizează tehnica. De asemenea, vă puteți imagina ceea ce se simte și sună ca atunci când sunteți pe cineva.
  • 3. Exercitați întreaga gamă. Practicați cântând atât în ​​piept, cât și în vocea capului, astfel încât să vă întăriți și să dezvoltați toate părțile vocii dvs. Cântați note din partea de jos a intervalului dvs. în partea de sus de fiecare dată când practicați.
  • Imagine intitulată centură Pasul 15
    4. Beți o mulțime de apă pentru a vă menține cablurile vocale libere și relaxate. Cordoanele vocale se vor usca pe măsură ce practicați Berming, deci asigurați-vă că hidratezi și beți multă apă pentru a vă asigura că nu produceți un sunet crăpat sau plat. Apa la temperatura camerei păstrează corzile vocale libere, hidratate și relaxate, dar chiar și apă rece este mai bună decât nici o apă deloc.
  • Dacă vocea dvs. începe să rănească, luați în considerare să mergeți pentru un ceai cald sau apă sărată.
  • Imagine intitulată Curea Pasul 16
    5. Evitați să vă forțați vocea dincolo de capabilitățile sale. Beling nu ar trebui să provoace niciodată durere sau disconfort la vocea, gâtul sau orice altă parte a corpului tău. Dacă se rănește în timp ce practici, opriți imediat, astfel încât să nu provocați daune.
  • Dacă începeți prin practicarea exercițiilor și lucrați în creșteri mici de timp, vocea dvs. nu ar trebui să rănească.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Un truc pentru o mare crescătorie este să vorbești cu voce tare și apoi să o cânți în aceeași voce când ai vorbit.
  • Luați în considerare obținerea unui antrenor vocal pentru a vă ajuta să practici Berming. Ei vă vor putea să vă arate exact ceea ce aveți nevoie pentru a lucra, asigurându-vă, de asemenea, că practicați în siguranță.
  • Au răbdare - poate dura ceva timp pentru a deveni grozav la îndoială în siguranță și în mod corespunzător.
  • Dacă vă auziți vocea devenind nazinală, amintiți-vă să deschideți mai mult (atât gura și mintea dvs.).
  • Modificările hormonale, cum ar fi cele cauzate de menstruație sau sarcină, pot afecta temporar corzile vocale. Știți că dacă se simte provocator să cânte sau vocea dvs. sună diferită în aceste vremuri, va trece. Încercați doar să vă relaxați și să faceți tot ce este mai bun.
  • Avertizări

    Opriți-vă de îndată ce simțiți orice fel de disconfort în vocea sau gâtul dvs. pentru a evita deteriorarea corpului.
  • Vedeți un medic de ureche, nas și gât (ENT) Dacă observați orice probleme cu vocea dvs., cum ar fi răgușeală, pentru a preveni deteriorarea corzilor vocale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar