Cum să-ți întrebi zdrobirea la școală

Întrebându-vă crush-ul este o experiență nervoasă, mai ales când mergeți la școală împreună. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să-i dai o lovitură și să le spui cum te simți în legătură cu ei. Puteți lucra pentru a vă cunoaște pasiunea pentru a vedea dacă sunt interesați să ieșească cu dvs., dar în cele din urmă, singura modalitate de a ști, este de a întreba!

Pași

Partea 1 din 3:
Să-ți cunoști zdrobi
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobi la școală Pasul 1
1
A deveni prieteni cu pasiunea ta. Înainte de a vă cere să vă faceți iubitul sau prietena dvs., trebuie să fiți mai întâi prieteni reali! Crush-ul tău este mult mai probabil să spună că nu a ieșit cu tine dacă nu știu cine ești. Să le acorde atenție, să le folosiți numele atunci când le vorbiți și să încercați să faceți niște discuții mici ori de câte ori puteți începe o conversație.
  • Adresați-vă zdrobiți-vă să vă așezați la prânz sau să încercați să stați cu pasiunea și prietenii lor.
  • Oferiți-vă să fie partenerul Crush-ului dvs. în proiecte de grup sau de clasă.
  • Fii prietenos cu prietenii lui Crush, de asemenea. Prietenii oamenilor sunt adesea cei care le cunosc cel mai bine, deci dacă intenționați să vă întrebați, ar trebui să fiți și prieteni cu prietenii lor.
  • Imaginea intitulată Întrebați zdrobirea la școală Pasul 2
    2
    Vorbește cu ei despre interesele și hobby-urile lor. O parte a faptului că prietenii cu cineva împărtășește interese comune. Discutați cu pasiunea dvs. despre ceea ce sunt muzicale și filme preferate. Întreabă-i ce hrană le place și ce alimente nu le place. Se poate dovedi că aveți mai multe în comun decât credeți, iar relația dvs. poate deveni mai puternică din cauza ei.
  • De asemenea, se poate dovedi că nu aveți prea multe în comun, și asta e în regulă!
  • Dacă zdrobirea dvs. are un hobby pe care nu vă familiarizați, dacă faceți un efort de a afla despre el și să vă arătați interesul în el, ar putea face ca pasiunea dvs. ca și dvs.
  • Fii autentic despre interesele tale. Pasiunea ta poate fi capabilă să spună dacă vă prefaceți că vă place ceva și le puteți întoarce.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școală Pasul 3
    3
    Petrece ceva timp împreună in afara scolii. Este important să vă cunoașteți zdrobirea în afara cadrului școlii, unde oamenii se pot simți mai deschisi pentru a se exprima. Puteți să vă întrebați zdrobirea dacă doresc să studieze sau să facă temele cu tine pentru ao face mai puțin ciudat. Sau le-ai putea invita să stea cu tine și cu prietenii tăi, ca să-i cunoască și ei.
  • Activitățile de grup cum ar fi mersul la filme reprezintă o modalitate excelentă de a vă invita zdrobirea pentru a petrece timp cu dvs. fără presiunea de a petrece timpul singur.
  • Bacsis: Activitățile extracurriculare, cum ar fi evenimentele sau cluburile sportive ale școlii dvs., reprezintă o mare șansă de a petrece timp împreună în afara școlii, care nu este ciudat sau ciudat. Întreabă-ți zdrobi dacă vor fi la joc mai târziu și le vor spune că speră să le vezi.

  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobi la școală Pasul 4
    4. Exchange numere de telefon și le adăugați pe social media. Dacă v-ați devenit prieteni cu pasiunea voastră, atunci puteți cere numărul lor și adăugați-le pe social media pentru a începe să comunicați cu ei acolo. De asemenea, puteți afla mai multe despre interesele Crush-ului dvs. de la profilurile lor sociale media.
  • Textarea este un mod minunat, informal de a vorbi cu zdrobirea dvs. fără presiunea unei convorbiri telefonice.
  • Cum ar fi și comentează postările lor Facebook și Instagram și răspund la snapchaturile lor pentru a le spune că vă gândiți la ele.
  • Asigurați-vă că nu exagerați! Dacă veniți prea puternic și trimiteți prea multe mesaje, ar putea face ca zdrobirea dvs. să credeți că sunteți ciudat sau aglomerări și vă ruinezi șansele!
  • Partea 2 din 3:
    Simțiți situația
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobi la școală Pasul 5
    1. Întrebați-vă unul dintre prietenii lui Crush Care este zdrobirea voastră despre tine. Prietenii lui Crush sunt unii dintre oamenii care le cunosc cel mai bine. Dacă ați stabilit o bună prietenie cu pasiunea și prietenii lor, le puteți întreba dacă ei cred că zdrobirea voastră vă place și dorește să ieșiți cu dvs.
    • Încercați să întrebați un prieten de zdrobi, "Hei, așa că știți dacă (zdrobi) îi place pe oricine chiar acum?"Dacă prietenul lor știe că zdrobirea voastră vă place, ei vă pot spune!
    • Întrebându-vă că unul dintre prietenii lor ar putea să vă salveze și o durere și jenă dacă zdrobirea dvs. nu este interesată de toți sau este interesată de altcineva.
    • Dacă puteți, adresați cel mai bun prieten al lui Crush. Spune-le despre sentimentele tale și le întrebi dacă știu dacă zdrobirea ta are sentimente pentru tine.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școală Pasul 6
    2. Încercați să flirtați puțin cu pasiune și să vedeți dacă ei flirt. Stabilirea unei bune prietenii este o parte importantă a unei relații, dar trebuie să aveți chimie pentru a avea o relație romantică. Un flirtează puțin este o modalitate excelentă de a vedea dacă tu și pasiunea ta au o conexiune reală. Îi tachinează puțin, să-și complimenteze aspectul, să se angajeze într-o glumă ușoară.
  • Dacă zdrobirea voastră flirtează și își inițiază flirtul propriu, întrebându-le, întrebându-le începe să arate destul de bine!
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școală Pasul 7
    3. Trimiteți texte amuzante și meme și ecartamente cum răspunde zdrobi. Trimiterea textului sau mesagerii texte amuzante și flirturii de zdrobire și meme demonstrează că înțelegeți interesele și simțul umorului. Dacă zdrobirea dvs. răspunde cu texte sau meme care arată că înțeleg umorul și ce vă aflați, este un semn minunat că ar putea să vă placă.
  • De exemplu, dacă zdrobirea ta este super în dinozauri, le-ai putea trimite o meme de dinozaur amuzant.
  • Ați putea trimite inima emojis sau alte grafice drăguțe și a vedea dacă răspund cu emojis similare care ar sugera că ar putea să vă placă.
  • Aveți grijă să nu copleșiți zdrobirea cu prea multe mesaje și nu cereți un răspuns imediat la mesajele dvs., deoarece acest lucru poate apărea ca agățat.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școala Pasul 8
    4. Indicați-vă că ați întrebat-vă zdrobirea pentru a vedea cum reacționează. Înainte de a încerca de fapt să vă întrebați zdrobirea, ați putea gluma cu privire la întâlnirea cu ei pentru a vedea cum răspund la idee. Încercați să spuneți ceva de genul: "Ar trebui să datez doar" sau "de ce nu suntem deja împreună?"Dacă par într-adevăr surprinși sau supărați, sau dacă spun ceva de genul", dar suntem doar prieteni buni ", poate doriți să vă opriți să le întrebați.
  • Este în regulă dacă sunt ezitați la început, poate că timpul nu este potrivit pentru tine să încerci.
  • Dacă zdrobirea ta răspunde favorabil, ca și cum sunt de acord că ideea sună bine, ar trebui să vă simțiți confortabil să le întrebați în viitor.
  • Partea 3 din 3:
    Întrebându-le afară
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școală Pasul 9
    1. Găsiți un loc privat la școală unde vă puteți cere zdrobirea. Dacă o să-i spui zdrobi despre sentimentele pe care le aveți pentru ei, va fi cu siguranță mai ușor de făcut dacă voi aveți ceva timp singur departe de ambele grupuri de prieteni. De către dulapul lor după școală este un loc minunat dacă majoritatea oamenilor au plecat pentru această zi sau poate în parcarea înainte de a pleca acasă după școală.
    • În timpul sau după un dans școlar este, de asemenea, o locație bună pentru a le întreba. Iluminatul întunecat și muzica puternică vă poate oferi un pic de confidențialitate, chiar dacă alte persoane sunt în jur.
    • Nu le întrebați înaintea unui test sau la începutul zilei, deoarece acestea pot fi stresate și nu doriți să le distrageți și să vă ruinezi șansele.

    Bacsis: Nu alegeți un loc atât de izolat încât este înfiorător, dar suficient de privat încât să vă simțiți confortabil exprimându-vă sentimentele adevărate, fără a fi distractiv de cineva care a depășit.

  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școală Pasul 10
    2. Repetați ceea ce intenționați să spuneți pentru a vă rezolva nervii. Nu există nici o modalitate de a vă scutura complet nervii înainte de a vă cere zdrobirea. La urma urmei, este o șansă mare de a lua! Dar vă puteți ajuta să vă concentrați mintea și să vă liniștiți anxietatea prin pregătirea și repetarea a ceea ce veți spune zdrobirea voastră.
  • Luați în considerare scrierea a ceea ce intenționați să spuneți, astfel încât să încercați să-l memorați.
  • De asemenea, puteți să le întrebați în oglindă, astfel încât să puteți vedea cum arăți.
  • Imaginea intitulată cere-ți zdrobirea la școală Pasul 11
    3
    Spune-ți zdrobi că aveți ceva important de spus. Puteți începe o conversație cu câteva discuții mici pentru a sparge gheața, dar când vine timpul să vă întrebați zdrobirea, ar trebui să le spuneți: "Hei, chiar vreau să vă spun ceva", așa că aveți o atenție maximă. Spuneți-le cum vă simțiți despre ei și că doriți să fiți mai mult decât prieteni. Apoi, întrebați-le punctul gol ", veți ieși cu mine?"
  • Cereți cu încredere și așteptați răspunsul lor. Ar putea să vă luați o clipă pentru a procesa ceea ce le-ați spus. Fii răbdător.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școala Pasul 12
    4. Spune-i zdrobi că e în regulă dacă spun că nu. Nu doriți să vă puneți în pericol prietenia, punând prea multă presiune asupra lor. De asemenea, nu doriți să faceți lucrurile ciudate dacă nu simt același mod despre tine. Dacă nu vor să iasă cu tine, spune-le: "E în regulă, am vrut doar să știi cum am simțit, dar e în regulă dacă nu simți același lucru. Sper că putem fi în continuare prieteni."
  • Este bine să te simți inima și trist despre zdrobirea ta spunând nu. Poți să iei ceva timp pentru a imita, dar încercați să vă scoateți din rutină, făcând activități pe care le bucurați și petreceți timp cu prietenii.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă la școala Pasul 13
    5. Fi bine cu posibilitatea de a vă spune că nu. Deși vă poate răni sentimentele, trebuie să vă pregătiți pentru zdrobirea voastră spunând că nu vor să iasă cu tine. Ascultați îndeaproape ceea ce spune zdrobi. Poate că nu este momentul potrivit sau poate că încă primesc o relație recentă. Oricare ar fi motivul, dacă zdrobirea ta spune nu, nu este sfârșitul lumii.
  • Poate că zdrobirea ta nu este permisă până în prezent, și vă puteți continua prietenia până când timpul este corect.
  • Doar pentru că nu vor să iasă cu tine, nu înseamnă că nu poți mai fi prieteni și să te bucuri de petrecerea timpului împreună.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobi la școală Pasul 14
    6. Trimiteți un text sau oferiți-vă o notă la școală. Dacă nu puteți să vă întrebați în persoană, le puteți scrie o notă bine gândită și dulce, care exprimă modul în care vă simțiți. Explicați-vă sentimentele și spuneți-le că doriți să fiți mai mult decât prietenii. Apoi, întrebați-i dacă vor să iasă cu tine.
  • Scrierea gândurilor vă oferă o șansă de a lua în considerare ceea ce doriți să spuneți și asigurați-vă că ați spus corect.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar