Cum să devii interogator

Dacă doriți să deveniți interogatoriu, există câteva căi diferite pe care le puteți urmări. Este posibil să aveți un timp greu să găsiți un loc de muncă cu titlul "interogator," Dar există multe cariere în guvernul militar, guvernul federal și la departamentele de poliție locale care vă vor pune abilitățile de interogare pentru o bună utilizare. Abilitățile dvs. de interogare vă pot duce, de asemenea, pe o cale de carieră cu totul diferită.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei căi de carieră
  1. Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să serviți în forțele armate. Diferitele ramuri ale armatei militare ale Statelor Unite oferă cariere în domeniul adunării inteligenței, cum ar fi colectivul de inteligență umană pentru U.S. Armată. Aceste cariere nu se pot concentra doar pe interogatoriu, dar probabil că veți fi obligați să utilizați abilitățile de interogare pentru a obține informații vitale pentru securitatea națională.
  • Dacă aveți în vedere o carieră în armată, vorbiți cu un recrutor pentru a afla mai multe despre cerințele și disponibilitatea pozițiilor care vă interesează.
  • Fi pregătit să fie implementat dacă vă alăturați armatei.
  • Multe cariere militare care implică interogarea necesită ani de experiență, astfel încât probabil că va trebui să fiți dispuși să vă deplasați dintr-o poziție mai mică
  • Imaginea denumită devine un interrogator Pasul 2
    2. Gândiți-vă la o carieră pe forța de poliție. Dacă sunteți interesat de interogarea criminalilor și de a lucra pentru a vă proteja comunitatea locală, un loc de muncă ca ofițer de poliție ar putea fi potrivit pentru dvs.
  • Va trebui cel mai probabil să vă începeți cariera ca agent de patrulare, dar atunci veți avea ocazia de a vă deplasa pentru a deveni a detectiv, care va implica mai multă interogare a suspecților, precum și intervievarea martorilor și a victimelor.
  • Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 3
    3. Luați în considerare lucrul pentru o agenție federală. Dacă elementele militare și de poliție lucrează atât la tine, ați putea dori să luați în considerare o carieră cu o agenție federală precum FBI sau CIA. Aceste agenții au forțe speciale de sarcini dedicate națiunii de amenințări precum terorismul și spionajul.
  • Ca și în cazul carierei militare și de poliție, probabil că va trebui să fiți dispuși să vă deplasați de la o poziție inferioară înainte de a vă putea folosi abilitățile de interogare cât doriți.
  • Aceste agenții sunt extrem de selective și intrarea în programele lor de formare este extrem de competitivă, astfel încât ar putea fi înțelept să aveți un plan de rezervă în cazul în care nu sunteți acceptat.
  • Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 4
    4. Luați în considerare carierele conexe. Dacă lucrați pentru militari, guvernul federal sau un departament de poliție nu vă atrage atenția, gândiți-vă la alte cariere care ar putea să vă utilizeze talentul pentru interogatoriu. Luați în considerare exact ceea ce este vorba despre interogatoriu care vă intrigă pentru a găsi o carieră care vă convine.
  • Avocații de încercare trebuie să fie mari chestionare pentru a evalua cu succes jurații, de a conduce depoziții și de a întreba martorii.
  • Reporterii de investigație trebuie să știe cum să facă oamenii să ofere răspunsuri veridice pe teme importante și adesea sensibile.
  • Psihologii și psihiatrii trebuie să știe cum să adreseze întrebările corecte și cum să interpreteze răspunsurile oamenilor pentru a trata eficient pacienții. Psihologii medico-legali se consultă cu aplicarea legii și depun mărturie ca experți în probleme legate de psihologia cazurilor penale și civile.
  • Partea 2 din 3:
    Calificarea pentru o poziție
    1. Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 5
    1. Completați cerințele educaționale necesare. Cerințele educaționale variază foarte mult pe baza a ceea ce sunt aspirațiile dvs. exacte de carieră.
    • Pentru a fi acceptat în armată, veți avea nevoie de o diplomă de liceu, deși ați putea avea un timp mai ușor de avansat într-o poziție superioară dacă aveți un grad de colegiu.
    • Dacă doriți să deveniți ofițer de poliție, este posibil să aveți nevoie doar de o diplomă de liceu, dar o diplomă de asociații sau de licență în justiție penală sau un domeniu conexe vă poate face un candidat mai competitiv. Diplomele de colegiu sunt necesare în unele jurisdicții, deci verificați cu departamentul dvs. local.
    • O diplomă de licență este de obicei necesară pentru a fi luată în considerare pentru un loc de muncă cu o agenție federală. Nu există niciun important necesar, dar ar trebui să vă gândiți la modul în care studiile dvs. vă vor aduce beneficii în cariera dvs. viitoare. Posibilele majori includ psihologia, justiția penală și studiile internaționale.
    • Chiar dacă un grad de colegiu nu este necesar pentru calea carierei dvs. aleasă, ar putea beneficia, mai ales dacă doriți să continuați să avansezi în cariera dvs.
    • Dacă alegeți să urmați o altă cale de carieră legată de interogatoriu, cum ar fi să deveniți un avocat, un psiholog sau un reporter, va trebui să finalizați cerințele educaționale specifice pentru acele cariere.
  • Imaginea intitulată devine un etapă de interogator 6
    2. Aflați o limbă străină. În timp ce nu este necesar, veți fi mult mai bine comercializabil ca interogator pentru agențiile militare sau federale dacă vorbești o limbă străină, mai ales o limbă de cerere, cum ar fi arabă, mandarină, farsi sau rusă.
  • Limbile străine sunt, de asemenea, importante pentru ofițerii de poliție, deoarece puteți întâlni adesea martori, victime și suspecți care nu vorbesc engleza.
  • Studiile sugerează, de asemenea, că oamenii care învață o a doua limbă dezvoltă o flexibilitate mentală, ceea ce reprezintă o abilitate importantă pentru interogatori.
  • Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 7
    3. Perfecționați abilitățile de comunicare. Ieșiți din mulțimea de solicitanți devenind o excepție comunicator. Această abilitate vă va fi de ajutor în timp ce lucrați pentru a deveni un interogator.
  • Lucrați pe ambele scris și comunicare verbala aptitudini. Există multe cursuri de liceu și colegiu care sunt concepute pentru a ajuta în acest domeniu, inclusiv clasele de limba engleză și clasele de vorbire publică.
  • Învăța comunicare asertivă. Comunicarea asertivă implică multe lucruri, inclusiv realizarea de contacte oculare - vorbind în situații clare, directe - rămânând calm - folosind limbajul corporal adecvat - și exprimându-vă clar și deschis. Fiind capabili să se confrunte direct cu persoane pe care le interogați, mângâie calm, și să dezvoltați moduri alternative de interogare vă vor servi bine ca interogator.
  • Luarea de cursuri în psihologie, în special cele legate de studiile comportamentale, vă pot ajuta, de asemenea, să învățați să comunicați eficient într-un mod care vă va aduce beneficii ca interogator.
  • Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 8
    4. Demonstrați abilități analitice puternice. U.S. aspectul militar pentru persoanele care sunt analitice și calificate la diagramele de citire.
  • Luarea claselor de matematică și de știință vă pot ajuta să vă îmbunătățiți în aceste zone. De asemenea, vă puteți îmbunătăți abilitățile prin lucrul la un loc de muncă care vă cere să citiți diagrame și să analizați datele.
  • Imaginea intitulată devine un interrogator Pasul 9
    5. Au o înregistrare curată. Având o înregistrare judiciară va face mult mai dificilă obținerea unui loc de muncă ca interogator, deoarece majoritatea acestor locuri de muncă sunt în aplicarea legii sau forțele armate.
  • Este posibil să nu fie imposibil să vă urmăriți obiectivele de carieră cu un cazier judiciar, în funcție de acuzațiile. U.S. Armata, de exemplu, va lua în considerare solicitanții care au infracțiuni în ceea ce privește înregistrările lor, dacă depun o cerere de renunțare împreună cu mai multe scrisori de recomandare.
  • Dacă aveți un cazier judiciar, asigurați-vă că ați verificat agențiile sau departamentele specifice care vă interesează pentru a determina dacă sunteți eligibil pentru angajare.
  • Recordurile sărace de conducere și creditul sărac pot, de asemenea, să vă descalifice de la lucrul pentru anumite departamente de poliție. Aceste standarde variază foarte mult de la departament la departament.
  • Imaginea denumită devine un interrogator Pasul 10
    6. Fi în formă fizică excelentă. Pentru a fi acceptat în Academia de Poliție sau instruirea completă de bază pentru armată, va trebui să demonstrați că sunteți suficient de potrivită fizic pentru a efectua slujba.
  • Cerințele sunt intense și includ în mod obișnuit rularea unei distanțe setate, efectuarea unui număr setat de push-up-uri și efectuarea unui număr setat de sit-up-uri, toate într-o anumită perioadă de timp. Asigurați-vă că vă uitați la specificul testelor pe care trebuie să le luați și să începeți pregătirea în avans.
  • În plus față de fitness fizic, pot exista alte cerințe fizice pentru acceptare în Agenția Militară sau de aplicare a Legiei, inclusiv cerințele de viziune. Contactați agenția sau departamentul pe care doriți să-l lucrați pentru a afla dacă există restricții care vă pot face neeligibile pentru ocuparea forței de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un etape de interogator 11
    7. Să poată trece un test psihologic. Pentru unele cariere, inclusiv multe în aplicarea legii, va trebui să adoptați o evaluare psihologică prealabilă. Testul este menit să evalueze aptitudinea mentală pentru munca polițienească și ecranul pentru caracteristicile considerate nedorite pentru agenții de aplicare a legii, cum ar fi controlul slab al impulsului.
  • Partea 3 din 3:
    Obtinerea unei slujbe
    1. Imaginea intitulată deveni un etape de interogator 12
    1. Pregătiți-vă pentru teste. Pentru a fi luate în considerare pentru multe cariere cu armata sau în aplicarea legii, vi se va cere să faceți un test scris. Acestea sunt de obicei foarte competitive, deci asigurați-vă că cercetați subiectele care vor apărea pe teste și să vă pregătiți în consecință.
    • Multe departamente de poliție utilizează testul de selecție a poliției naționale (post), care testează abilitățile de citire, scriere și matematică.
    • Armata are propriile serii de teste de aptitudini, cunoscute sub numele de serviciile armate Baterie de aptitudini profesionale. În funcție de lucrarea pe care o doriți, este posibil să trebuiască să luați unele dintre următoarele teste: știința generală (GS) - raționamentul aritmetic (AR) - Cunoașterea cuvintelor (WK) - Aplicarea paragrafului (PC) - Operații numerice (NO) - Viteză de codare (CS) - informații auto și magazin (AS) - cunoștințe matematice (MK) - înțelegere mecanică (MC) - Informații electronice (EI) - și suma cunoașterii cuvintelor și a unui paragraf de înțelegere (VE).
    • Dacă vrei să devii un agent FBI sau a Agentul CIA Vi se va cere să luați o serie de teste scrise care vă evaluează personalitatea. Veți fi, de asemenea, supuși unor controale detaliate de fundal.
  • Imaginea intitulată deveni un etape de interogator 13
    2. Excel la antrenament. Pentru majoritatea carierei, veți urmări ca interogator, vi se va cere să faceți un program de formare intensivă, în timpul căruia veți învăța tehnici de interogare și multe alte abilități pe care va trebui să le cunoașteți pentru slujba dvs. Odată ce sunteți acceptat într-un program de instruire, veți avea șansa de a vă arăta superiorii că sunteți un mare candidat.
  • Stați puternic sub presiune și utilizați formarea ca o oportunitate de a străluci.
  • Ar trebui să vă așteptați să luați mai multe cursuri de formare pe diverse subiecte de-a lungul carierei dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un etape de interogator 14
    3. Obțineți o misiune de locuri de muncă. Va trebui să vă uitați la procesul exact de a obține un loc de muncă în câmpul pe care îl doriți. Pentru multe locuri de muncă de interogatoriu, veți fi plasat pe o listă bazată pe scorurile dvs. de testare și performanța de formare și vor fi oferite locuri de muncă pentru care vă calificați pe măsură ce devin disponibile. Alternativ, vi se poate solicita să depuneți o cerere multor departamente.
  • Dacă vă alăturați armatei, un recrutor ar trebui să fie capabil să explice procesul exact de obținere a unei misiuni.
  • Dacă lucrați pentru a deveni ofițer de poliție sau agent federal, trebuie să întrebați persoana care să administreze examenul sau pe cineva la facilitatea de formare cu privire la proces.
  • Dacă vă decideți să urmăriți o carieră într-un domeniu care nu necesită teste de aptitudini și academiile de instruire, probabil că va trebui să cauți un loc de muncă pe net, prin participarea la târguri de carieră sau prin Networking cu alți profesioniști.
  • Imaginea denumită devine un etapă de interogator 15
    4. Lucrați în sus. Ca și în cazul majorității carierelor, va trebui să puneți multă muncă în a obține piciorul în ușă și apoi mai mult de lucru în avansarea într-o poziție mai bună.
  • Fi întotdeauna în căutarea unor oportunități de avansare în organizația dvs. Dacă există un test disponibil pentru o poziție care vă interesează, luați-o.
  • Utilizați fiecare oportunitate pe care o puteți găsi pentru a arăta superiorii că sunteți un interogator calificat. Găsiți modalități de a vă pune abilitatea de a lucra în poziția dvs. curentă, chiar dacă interogarea nu este datoria dvs. principală.
  • Căutați oportunități de formare legate de interogatoriu care sunt oferite de organizația dvs. Chiar dacă nu vi se cere să luați o clasă, să arătați interesul și inițiativa luând-o în mod voluntar.
  • sfaturi

    Lucrați din greu și nu renunțați. O carieră ca interogator ia o mulțime de dedicație.
  • Gândiți-vă la modalități creative de a vă folosi abilitățile de interogare. Pe baza celorlalte abilități și interese, este posibil să vă gândiți la alte cariere care vă vor potrivi și vă va permite să utilizați abilitățile dvs. de interogare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar