Cum să devii un inginer auto

Ingineria este studiul structurii și designului. Inginerii auto aplică acel studiu pentru dezvoltarea și fabricarea autoturismelor, a camioanelor și a vehiculelor de marfă. Câmpul include specialități separate, fiecare dintre acestea necesită propria sa educație și carieră specializată. Departe de a fi un alt pas pe calea construirii sau reparației automobilelor, ingineria auto poate fi o alegere de carieră lucrativă care necesită o educație avansată și formare.

Pași

Partea 1 din 4:
Început
  1. Imaginea intitulată devine un inginer de automobile Pasul 1
1. Aflați despre calea carierei. Înainte de a începe calea de a deveni inginer de automobile, petreceți ceva timp familiarizați-vă cu calea de carieră necesară. Fiind un inginer auto este un loc de muncă dificil, dar poate fi îndeplinit și tinde să plătească destul de mare.
  • Engineeringul Automotive este o ramură de inginerie care se concentrează asupra mașinilor. Ca inginer de automobile, veți lucra la proiectarea, construirea și testarea unei varietăți de caracteristici implicate într-un automobil. Poate fi o muncă interesantă, deoarece întotdeauna vă gândiți la modalități inovatoare de a face mașinile să funcționeze mai eficient.
  • Creșterea creșterii, cererea de ingineri auto crește cu aproximativ 7% în fiecare an. Dacă aveți o pregătire și experiență solidă, ar trebui să puteți ateriza un loc de muncă stabil. Salariul mediu de pornire este de aproximativ 50.000 și 60.000 de dolari pe an și se ridică pe măsură ce câștigați experiență. După 5 până la 9 ani de experiență, inginerii auto fac între 54.000 de dolari și 76.000 de dolari pe an.
  • Dacă sunteți interesat de mașini și designuri și aveți o parte creatoare și un interes în aspectele tehnice ale automobilelor, aceasta ar putea fi o poteră de carieră bună pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 2
    2. Câștiga experiență în liceu. Puteți începe calea spre a deveni inginer de automobile în liceu. Studiind din greu, luând cursurile potrivite, și căutarea unei experiențe vă poate ajuta cu scopurile dvs. de carieră pe linie.
  • Cursurile de matematică sunt importante dacă doriți să fiți un inginer de automobile. Încercați să construiți o fundație puternică în algebră, geometrie, trigonometrie și pre-calcul. Când vine vorba de știință, se concentrează pe chimie și fizică. Optați pentru cursurile AP, atunci când este posibil.
  • Veți avea nevoie de abilități eficiente de comunicare. Încercați să faceți bine în clasele de arte și engleză. În timp ce nu trebuie neapărat să stocați o mulțime de elevi engleze și artă, luând în mod serios cursurile necesare pentru a ajuta.
  • Dacă sunteți în măsură să faceți un curs la un colegiu local, anul dvs. de juniori sau senior, faceți posibilitatea. Având un credit colegiu înainte de a începe învățământul dvs. de licență va arăta grozav pe o aplicație colegiu.
  • Încercați să căutați și o experiență relevantă în liceu. Lucrați peste veri cu mecanică locală, astfel încât să puteți învăța elementele de bază ale structurii și reparației mașinilor. Căutați stagii de inginerie adaptate la elevii de liceu. Implicați în activități extrașcolare relevante pentru știință, matematică, tehnologie și mecanică.
  • Imaginea denumită devine un inginer auto Pasul 3
    3. Faceți bine pe testele standardizate. Actul dvs. și scorurile SAT în momentul în care vine vorba de a intra într-o școală bună. Lucrați la notarea în general, dar mai ales în zonele legate de matematică și știință.
  • Cumpărați o carte de pregătire a SAT / ACT și petreceți câteva ore în fiecare noapte care studiază că a dus la examen. Luați multe teste de practică și revizuiți formatul de testare, astfel încât să mergeți în pregătit.
  • Luați în considerare cererea părinților dvs. să vă înscrieți într-un curs de pregătire. Colegiile locale pot oferi cursuri de pregătire. De asemenea, puteți lua cursuri de pregătire standardizate de testare online prin programe precum Kaplan.
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de automobile Pasul 4
    4. Lucrați pe o aplicație solidă colegiu. Pe măsură ce vă apropiați de anul senior, trebuie să începeți să vă gândiți la aplicația dvs. de colegiu. Lucrați din greu la cererea dvs. pentru a crește probabilitatea de a intra într-o școală bună.
  • Dacă aveți nevoie de scrisori sau recomandări, luați-le de la profesorii care vă învățau în domenii relevante. În timp ce ați fi putut să o loviți cu instructorul dvs. de trupa, este probabil o idee mai bună să vă adresați profesorului de fizică pentru o scrisoare de REC dacă solicitați un program de inginerie.
  • Petreceți timp pe eseul aplicației. Scrieți câteva proiecte și aveți un părinte, un prieten sau un profesor să vă uitați și să vă dau feedback.
  • Asigurați-vă că includeți toate extracurrobilele. Chiar și experiența aparent independentă arată bine pe un CL Colegiu, deoarece reflectă munca grea, dedicarea și un interes special în comunitatea dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Educat
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 5
    1. Alegeți o diplomă de licență relativă. Când începeți educația, va trebui să selectați o diplomă de licență relevantă. Există multe domenii diferite de studiu care vă pot pregăti pentru o carieră în Ingineria Automotive.
    • Ar trebui să selectați numai colegii sau universități recunoscute de consiliul de acreditare pentru inginerie și tehnologie. Puteți găsi o listă de programe acreditate prin navigarea pe site-ul ABET și făcând clic pe fila "Găsiți un program ABET-acreditat."
    • Reputația colegiului dvs. de licență, deci căutați școlile care sunt foarte clasate în domeniul ingineriei.
    • Puteți selecta dintr-o varietate de specializări dacă doriți să fiți un inginer auto. Majorul dvs. ar trebui să fie unul dintre următoarele, deși nu este o idee proastă de a lua în considerare dublu majoring sau luând câțiva minori: dinamica automobilelor, electronică de automobile, piese de motor, teoria motorului diesel, surse alternative de energie, sisteme de celule de combustibil și dinamica motorului.
    • Educația dvs. de licență va dura de obicei patru ani pentru a finaliza. Veți petrece, de obicei, anul dvs. de lucru de lucru un proiect de design. Acest lucru este mai mult sau mai puțin teza superioară. Veți lucra singur sau cu alți studenți care proiectează o parte sau o caracteristică. Lucrați din greu pe proiectul dvs. senior, deoarece poate fi folosit pentru a vă ajuta să aplicați la școala absolventă sau să găsiți locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 6
    2. Căutați experiența practică în colegiu. Angajatorii angajează ingineri cu o varietate de experiență. Pentru a vă face tranzacționabil după colegiu, fiți întotdeauna în căutarea experienței. Intern peste veri cu companii de inginerie auto. Luați locuri de muncă în care lucrați cu mașini. Implicați-vă în cluburi, fraternități și alte extracurriculare legate de știință, inginerie, fizică și matematică.
  • Imagine intitulată 1387483 Part2Step3
    3. Păstrați-vă notele. În multe căi de carieră, GPA-ul dvs. general este ultimul lucru pe care angajatorii le interesează atunci când caută candidații potențiali. Cu toate acestea, în domeniul ingineriei materiei de înaltă calitate. O GPA solidă vă poate ajuta să găsiți un loc de muncă. Studiați din greu și încercați să mențineți un GPA de 3.2 sau mai mare. Formați grupurile de studiu cu prietenii, participați la orice sesiune de revizuire a unui profesor desfășoară, obțineți un somn bun înainte de examene și revizuiți materialele imediat după clasă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de automobile Pasul 7
    4. Luați în considerare o diplomă de absolvent. Puteți fi un inginer auto cu o diplomă de licență singur. Cu toate acestea, puteți arăta mai angajabil dacă vă urmăriți maestrul. După primirea gradului dvs. de licență, luați în considerare dacă un program de masterat este potrivit pentru dvs.
  • Dacă doriți cunoștințe de inginerie auto specializate, o diplomă de masterat poate ajuta. Dacă v-ați simțit deosebit de interesat de o ramură de studiu ca un subsol, luați în considerare urmărirea acestui câmp în continuare, mergând pentru Maestrul dvs.
  • De obicei, veți lua o varietate de cursuri și apoi completați un proiect final. Programul de masterat poate fi un loc minunat pentru a face conexiuni în lumea profesională. De asemenea, poate crește probabilitatea dvs. de angajare și vă poate asigura un loc de muncă mai mare. Companiile de inginerie caută frecvent angajații cu cunoștințe specializate în dinamică, control, materiale și alte domenii de studiu.
  • Partea 3 din 4:
    Finalizarea antrenamentului
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 8
    1. Aflați cerințele statului dvs. Fiecare stat este diferit în ceea ce privește devenirea unui inginer auto certificat. Petrece timpul având în vedere unde doriți să lucrați și să examinați cerințele statului în ceea ce privește licențierea și certificarea.
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de automobile Pasul 9
    2. Lucrați sub supravegherea unui inginer profesional licențiat. În majoritatea statelor, va trebui să lucrați sub supravegherea unui inginer profesional de licențe pentru mai mulți ani înainte de a putea introduce un program de inginer-in-antrenament și să ia examenul de inginer profesionist. Așa cum ajungeți la ultimul an de colegiu sau școală absolventă, căutați oportunități de ucenicie. Discutați cu profesorii, colegii și conexiunile din trecutul locurilor de muncă și stagii. Numărul de ani pe care îl cheltuiți lucrează sub supraveghere variază pe baza statului și a nivelului dvs. de educație.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 10
    3. Finalizați un program de inginer-in-antrenament. Un program in-antrenament este un program de unul sau doi ani în care lucrați la abilitățile necesare pentru a deveni un inginer profesionist, licențiat. Găsiți un program de instruire bun, unul care se potrivește nevoilor dvs. și obiectivelor de carieră.
  • Programul de instruire variază prin specializare, deci căutați un program furnizat obiectivelor dvs. profesionale. Lungimile programului variază de la unu la doi ani.
  • Procesul de aplicare variază în funcție de program. Puteți lua un program de inginer-in-antrenament online. Avantajul pentru aceasta este că astfel de programe sunt mai ieftine și mai scurte și veți putea să lucrați în timpul finalizării instruirii. Cu toate acestea, majoritatea angajatorilor apreciază o mulțime de experiență practică pentru slujbă. Ar putea fi mai bine să găsiți un program pe care îl puteți participa la persoană.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 11
    4. Treceți examenul inginerilor profesioniști. Examenul de ingineri profesioniști testează capacitatea dvs. de a efectua competent într-un domeniu de inginerie specific. Odată ce treceți examenul de ingineri profesioniști, veți fi un inginer auto certificat.
  • Petreceți câteva luni studiind înainte de a lua examenul. Puteți lua examene de practică și cursuri de pregătire online. De asemenea, trebuie să vă conectați cu persoane în programul dvs. de formare. Lucrați împreună pentru a studia și pregăti în grupuri.
  • Vă înscrieți pentru a lua examenul online. Majoritatea statelor au centre de testare, dar este posibil să trebuiască să călătoriți dacă există, dacă nu există un centru apropiat de dvs.
  • Examenul PE este lung. Durează 8 ore și este împărțită într-o sesiune de dimineață și după-amiază. În funcție de specializarea dvs., examenul va fi fie electronic, fie prin stilou și hârtie. Trebuie să aduceți o formă de ID la centrul de testare și nu puteți aduce dispozitive electronice personale, cum ar fi telefoanele mobile, în centrul de testare.
  • Când primiți scorul depinde de centrul de testare, precum și de tipul de examen.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 12
    5. Înțelegeți protocolul dacă nu treceți examenul. Dacă nu treceți inițial examenul, puteți relua. Este posibil să existe o taxă pentru a relua examenul, în funcție de site-ul dvs. de specializare și de testare.
  • Partea 4 din 4:
    Ruperea în câmp
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 13
    1. Utilizați proiectul de design pentru a vă comercializa. Proiectul pe care l-ați creat în colegiu sau școală absolventă poate fi un instrument puternic de marketing. Trimiteți proiectul la concursuri. Trimiteți protocoale pentru companiile de inginerie. Creați un site personal și includeți o secțiune care detaliază proiectul dvs. Dacă ați creat ceva inovator cu valoarea de piață, acest lucru vă poate ajuta să vă aterizați un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 14
    2. Scrieți un CV solid. Pe măsură ce începeți să căutați locuri de muncă inginerie, petreceți timp să lucrați la CV-ul dvs. Un CV bun este un instrument important pentru orice domeniu.
  • Angajații din Educația și experiența dvs. de lucru. Includeți toată experiența, formarea și cursurile relevante, precum și orice certificări pe care le posedați. Menționați GPA dvs., atât din programele dvs. de subsol și de masterat, precum și orice societăți de onoare în care ați făcut parte din.
  • Creativitatea și inovația sunt importante în domeniul ingineriei auto. Prin urmare, nu vă fie frică să obțineți creativ cu CV-ul dvs. Alegeți un design unic. Dacă căutați inspirație, faceți o căutare Google "Creative CV-ul modelelor" și răsfoiți câteva site-uri web pentru idei.
  • Asigurați-vă că vă exprimați experiența într-o formă cât mai importantă. De exemplu, când vorbim despre un stagiu de colegiu, nu spuneți "A ajutat alte stagiari să sugereze idei de design pentru sistemul de încălzire al unei mașini." În schimb, "A contribuit la dezvoltarea unui sistem inovator, eficient de încălzire prin modele de brainstorming cu o echipă de colegi de ingineri."
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de automobile Pasul 15
    3. Practicați abilități bune de interviu. Dacă vă invitați într-un interviu, asigurați-vă că știți abilități bune de interviu. Petreceți ceva timp revizuirea modului de a crea un interviu de angajare pe măsură ce începeți să căutați poziții.
  • Întotdeauna îmbrăcați-vă pentru un interviu de angajare. Pentru bărbați, un costum și cravată sau un buton frumos în jos cu pantaloni de rochie este întotdeauna un apel bun. Pentru femei, o rochie frumoasă, costum de pantaloni sau bluze profesionale împreună cu pantalonii de lucru pot ajuta. Purtați pantofi adecvați, machiaj și alte accesorii.
  • Utilizați limbajul corpului pozitiv. Stai drept, zâmbet și dă-i din cap pentru a arăta intervievatorului pe care îl ascultați și dați o strângere de mână fermă.
  • Întotdeauna cercetați compania cu o noapte înainte de un interviu. Știind un pic despre etica și filozofia unei companii vă poate face să arătați interesați și informați.
  • La sfârșitul interviului, puneți întrebări. Asigurați-vă că sunt deschise și arătați că aveți un interes deosebit în slujbă. Ceva asemănător cu, "Ce vă place să lucrați aici?" și "Care este filozofia generală a companiei?" sunt întrebări minunate pentru a impresiona un intervievator.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de automobile Pasul 16
    4. Rămâi optimist. Poate fi dificil să se izbucnească în orice carieră, dar căile de carieră de inginerie sunt deosebit de competitive. Este posibil să trebuiască să trimiteți sute de CV-uri înainte de a auzi înapoi. Stați optimist și continuați să aplicați. În cele din urmă, ceva se va întoarce.
  • sfaturi

    Industria automobilelor se schimbă întotdeauna și se adaptează la noile tehnologii. Luați în considerare îmbinarea - sau cel puțin abonarea la buletinul informativ al societății inginerilor auto și Societatea Americană de Ingineri Mecanici. Dacă urmăriți ce se întâmplă în industria dvs., veți avea mai mult context pentru informațiile din clasele dvs. și veți putea să răspundeți la întrebările interviului.
  • Unele dintre programele mai bune pentru carierele de inginerie auto sunt la Universitatea de Stat Ferris, Universitatea de Stat din Arizona, Clemson ICAR și Universitatea din Michigan.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar