Cum să devii editor de reviste

Pinnacolul carierei scriitorului de reviste este de a deveni editor de reviste. Editorii revistei supraveghează conținutul scris al personalului companiei sau al liberărilor. Editorii asigură vizualizarea, conținutul, stilul și tonul scrisului se potrivește cu accentul revistei. Dacă doriți să fiți un editor de reviste, calea este lungă și poate fi dificilă. Va trebui să urmăriți educația potrivită și să petreceți ani de construcție a abilităților dvs. ca scriitor. Cu ani de dăruire, totuși, ar trebui să aveți o lovitură solidă de aterizare a rolului unui editor de reviste.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând experiența timpurie
  1. Imagine intitulată Cheat pe un test utilizând consumabile școlare Pasul 44
1. Luați cursuri de engleză și scriere în liceu. Calea către o carieră editorială începe în liceu. Este vital să vă dezvoltați abilitățile de scriere, editare și citire a înțelegerii devreme. Deoarece veți avea nevoie de cel puțin o diplomă de licență pentru a deveni editor, stocul pe cursuri de engleză și de scris în întreaga carieră de liceu. Când aplicați pentru o diplomă legată de scriere și editare, acest lucru va ajuta aplicația dvs. să iasă în evidență.
  • Încercați să faceți câteva clase de limba engleză în fiecare semestru. Dacă școala dvs. oferă cursuri în scris și jurnalism, stocuri și pe aceste cursuri.
  • De asemenea, trebuie să lucrați la dezvoltarea abilităților cu tehnologia. Va trebui să lucrați la computere foarte mult ca editor, deoarece va trebui să formați articole pentru publicare. Luați orice cursuri legate de computerele dvs. Ofertele de liceu.
  • Uită-te la cursuri AP. O clasă AP Englany poate arăta grozav pe CV-ul dvs. dacă doriți să intrați într-o școală solidă.
  • Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 55
    2. Obțineți scrierea și editarea experienței. Veți avea nevoie de ani de experiență de experiență și editare ca editor de reviste. Începeți să câștigați acea experiență în liceu. Examinați modalități de a vă susține CV-ul devreme.
  • Uită-te la extracurrobari care implică scrierea și editarea. O poziție în ziarul școlii sau anuarul dvs. poate ajuta.
  • De asemenea, puteți căuta locuri de muncă cu jumătate de normă sau lucrări de voluntariat legate de scriere și editare. Încercați să vă oferiți voluntar să lucrați la ziarul dvs. local, de exemplu sau să vedeți dacă o organizație de caritate locală are nevoie de buletine de știri.
  • Imagine intitulată Începeți propria dvs. revistă Pasul 11
    3. Citiți o varietate de reviste. Dacă doriți să lucrați pentru o revistă, va trebui să fiți familiarizați cu revistele contemporane. Scoateți abonamentele la o varietate de reviste populare și le citiți în fiecare săptămână.
  • Gândiți-vă la zona dvs. de interes. Dacă doriți să editați pentru revista unui sport, un abonament la ceva de genul Sporturile ilustrate poate ajuta. Dacă sunteți interesat de revistele literare, citiți ceva de genul New Yorker.
  • Citiți și revistele online. Multe reviste populare, cum ar fi salonul, au o mulțime de conținut online.
  • Imagine intitulată Do Cercetare calitativă Pasul 2
    4. Aflați despre carieră. Înainte de a vă îmbarca pe calea pentru a deveni editor de reviste, ar trebui să vă familiarizați cu cariera. Fiind un editor de reviste poate fi un loc de muncă stresant, iar industria este extrem de competitivă. Cu toate acestea, poate fi recompensarea dacă scrierea și jurnalismul sunt pasiunile dvs.
  • În calitate de editor, veți revizui observațiile de la scriitori independenți, să atribuiți lucrărilor de scriere personalului dvs., să determinați tipurile de conținut revista dvs. și gândiți-vă la titluri și revizuiți subtitrările foto.
  • Locul de muncă poate include ore lungi și o mulțime de responsabilitate, care uneori poate fi stresantă. Cu toate acestea, ca editor, obțineți, de asemenea, o mulțime de control creativ asupra direcției o publicație, oferindu-vă o oportunitate de a pune conținut că sunteți pasionat de lume în lume.
  • Salariul pentru un editor variază. În medie, editorii revistei fac aproximativ 55.000 de dolari pe an. Cu toate acestea, dacă ajungeți să lucrați pentru o publicație mai mare, puteți face aproximativ 90.000 de dolari pe an.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea educației adecvate
    1. Imagine intitulată Scrie un discurs de absolvire Pasul 13
    1. Obțineți o diplomă de licență în engleză, comunicații sau jurnalism. Marea majoritate a editorilor au cel puțin o diplomă de licență în limba engleză, comunicații sau jurnalism. Când aplicați colegiilor, specificați-vă că doriți să majorezi într-unul din aceste domenii. Dublu specializarea sau luarea unui minor vă poate ajuta și cariera.
    • Studiați greu în școală. În timp ce GPA dvs. nu poate fi numărul un singur factor potențial angajatori se vor uita la angajare, doriți să vă impresionați profesorii. O recomandare de la un profesor vă poate ajuta la solicitarea de locuri de muncă mai târziu.
    • Faceți timp să studiați în fiecare săptămână și să transformați întotdeauna atribuțiile la timp. În timp ce colegiul poate fi un loc distractiv pentru socializare și creștere personală, scopul dvs. principal ar trebui să fie de a învăța. Cu cât lucrați mai greu la gradul dvs. de licență, cu atât va fi mai ușor să găsiți munca după absolvire.
  • Imagine intitulată Căutare de locuri de muncă în timp ce aveți un loc de muncă Pasul 7
    2. Participați la extracurrobari pentru a vă susține CV-ul. Nu faceți minimul minim în colegiu. În plus față de studierea greselor grele și obținerea unor grade bune, luați unele extracurrobare. Majoritatea editorilor din reviste fac stagii la colegiu, iar o mare cantitate de activități extracurriculare vă poate ajuta să aterizați un stagiu pe drum.
  • Să ia un rol pe un ziar de campus sau într-un jurnal literar. Acest lucru vă va oferi experiență editorială vitală.
  • Puteți încerca, de asemenea, să obțineți câteva scrisori publicate în ziare locale și în revistele școlare. Multe reviste vor cere o probă de scriere înainte de a face o decizie de angajare.
  • Imagine intitulată Scrieți un discurs de absolvire Pasul 5
    3. Completați multe stagii în timpul colegiului. Dacă doriți să aterizați un loc de muncă după colegiu, aveți nevoie de o cantitate mare de experiență de stagiu. Este o idee bună să depune eforturi pentru a finaliza un stagiu pentru fiecare an de colegiu.
  • Discutați cu consilierul de carieră al școlii despre stagii. El sau ea ar trebui să vă poată ajuta cu căutarea dvs. și, de asemenea, vă dați sfaturi despre CV-ul dvs. și procesul de aplicare.
  • Discutați cu profesorii și cu oamenii cu care lucrați la Cluburile școlare. Ei pot avea stagii de stagii și pot fi capabili să pună un cuvânt bun pentru dvs.
  • Este vital să luați orice stagiu pe care îl obțineți în serios. Veți dori o recomandare solidă după terminarea stagiului, deci lucrați din greu și să fiți profesioniști. O scrisoare de recomandare strălucitoare vă poate ajuta să vă aterizați un loc de muncă după finalizarea colegiului.
  • Imagine intitulată Utilizați social media pentru a ajuta la o căutare a donatorilor de organe Pasul 3
    4. Lucrați la abilitățile dvs. de social media. O mulțime de reviste construiesc cititorii prin intermediul mass-media sociale și mențin pozitiv PR prin lucruri precum Facebook și Twitter. Căutați experiență de lucru cu mass-media sociale în timpul colegiului. Acest lucru va plăti pe drum, deoarece este ceva de pus pe CV-ul dvs. la absolvire.
  • Căutați stagii legate de social media. Lucrând ca un stagiar social media pentru o revistă locală sau jurnal este un mare Resue Booster.
  • Voluntar pentru a aborda social media la un club de campus. De exemplu, ați putea oferi voluntar să opereze pagina Twitter pentru jurnalul literar al școlii.
  • Imagine intitulată Scrie un discurs de absolvire Pasul 18
    5. Căutați poziții de conducere. Ca editor, munca ta va fi de a gestiona pe alții. Prin urmare, este o idee bună să căutați poziții de conducere. Luați cât mai multe poziții de conducere, după cum puteți în colegiu, deoarece acest lucru va plăti pe drum.
  • Voluntar pentru a fi editorul de poezie Manager într-un jurnal literar de colegiu. Rulați pentru președintele unui ziar de student.
  • Uită-te la stagii care oferă experiență de conducere. Ați putea, de exemplu, să luați un stagiu în care vă ajutați să gestionați voluntarii unei organizații de caritate locală.
  • Imagine intitulată Scrieți un discurs de absolvire Pasul 7
    6. Decideți dacă urmați sau nu o diplomă de masterat după colegiu. După colegiu, puteți privi în învățământul superior. Mulți editori de gestionare au o diplomă de masterat într-un câmp precum jurnalismul. Există beneficii și dezavantaje pentru a urmări învățământul superior, deci gândiți-vă mult și greu despre dacă doriți sau nu să obțineți un alt grad după absolvire.
  • Pentru unele domenii, o diplomă în jurnalism nu este probabil necesară. De exemplu, dacă visul dvs. este de a edita pentru o revistă de modă, un grad de jurnalism nu este cu adevărat necesar. Dacă vă uitați într-o revistă literară, totuși, un maestru în ceva de genul englezei poate ajuta.
  • Rețineți că experiența este de obicei numărul unuia pe care angajatorii îl privesc. S-ar putea să fiți mai bine să introduceți forța de muncă și încercați să câștigați cât mai multă experiență posibil. De asemenea, o diplomă de masterat vă poate pune în datorii, ceea ce poate provoca stres financiar mai târziu în viață.
  • Partea 3 din 3:
    Ruperea în câmp
    1. Imaginea intitulată Scrie un discurs de absolvire Pasul 15
    1. Scrieți un CV solid. Odată ce sunteți gata să intrați în forța de muncă, puneți împreună un CV solid. Un CV clar, concis, care enumeră toată experiența dvs. relevantă, vă poate ajuta să vă invitați pentru un interviu.
    • Păstrați formatarea consecventă. Utilizați rubrici boldate pentru a separa secțiuni cum ar fi "educaţie," "experiență de muncă," și "Abilități profesionale." Utilizați un font lizibil, cum ar fi Arial sau Times New Roman, peste tot ce este greu de citit.
    • Fii choosy cu CV-ul tău. Nu trebuie să vă prezentați toată experiența. Stick pentru a experimenta relevante pentru slujba pe care o cauți. De exemplu, stagii și lucrări la ziarul colegiului dvs. sunt importante. Un loc de muncă cu jumătate de normă la o cafenea ați lucrat la vara, probabil că nu.
    • Doriți să vă puneți experiența cea mai relevantă "deasupra plierei." Aceasta înseamnă că, dacă ați fi să vă pliați CV-ul în jumătate, cea mai importantă experiență ar fi deasupra creării pliantei.
  • Imaginea intitulată prinde pe cineva care înșeală Pasul 6
    2. Adresați-vă conexiunilor anterioare pentru conducerea locurilor de muncă. Networkingul este unul dintre cele mai bune mijloace pentru a găsi un loc de muncă. Când începeți vânătoarea de locuri de muncă, reveniți la contactele vechi. Discutați cu supraveghetorii din stagii dvs. Cereți profesorilor dacă au vreun avantaj. Email colegii studenți cu care ați lucrat cu profesional la colegiu. Aveți mai multe șanse să vă invitați într-un interviu dacă aveți o conexiune existentă cu o revistă.
  • Imagine intitulată Ace Un interviu de prânz Pasul 13
    3. Practicați abilități bune de interviu. Odată ce începeți să fiți chemat la interviuri, veți dori să impresionați managerii de angajare. Asigurați-vă că vă periați pe mari abilități de interviu, deoarece acest lucru va crește șansa de a ateriza un loc de muncă.
  • Cercetați o revistă în prealabil. Ar trebui să citiți managerul de angajare, editorul și personalul, obiectivele și declarația de misiune a revistei și citiți o problemă a revistei.
  • Asigurați-vă că vă îmbraci profesional. Poate doriți să citiți politica de îmbrăcăminte online, astfel încât să puteți potrivi cu îmbrăcămintea dvs. Asigurați-vă că vă îmbraciți, totuși, deoarece este întotdeauna mai bine să fiți suprasolicitați decât subdestimați. Evitați bijuteriile și accesoriile excesive și asigurați-vă că toate hainele sunt curate.
  • Utilizați limba corpului încrezător. Așezați-vă drept, faceți contact cu ochii, și faceți din cap ca intervievator discută. La sfârșitul interviului, puneți întotdeauna întrebări. Du-te pentru întrebări deschise, cum ar fi, "Care este cultura companiei tale?" Acestea sunt mai bune decât întrebări despre logistică, cum ar fi "Când voi auzi înapoi?" Doriți să arătați că sunteți interesat cu adevărat de companie.
  • Imagine intitulată face cercetarea calitativă Pasul 4
    4. Lucrați ca scriitor de câțiva ani. Majoritatea editorilor încep ca scriitori de personal la o revistă. Va trebui să cheltuiți câțiva ani acoperind povestiri pe care le-ați atribuit. Lucrați din greu ca scriitor, iar în câțiva ani vă puteți deplasa până la o poziție editorială.
  • Produce întotdeauna o muncă excelentă. Chiar dacă nu sunteți îndrăgostiți de o poveste, faceți tot ce este mai bun. Aceasta arată dedicarea și etica de lucru. De asemenea, ar trebui să corectezi cu atenție povestiri pentru evacuarea greșelilor și erorile gramaticale.
  • Să se străduiască să îndeplinească termenele limită. Vrei să ieșiți atât de bine organizat și harnic, deci nu întârzie niciodată o poveste.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 15
    5. Urmărește rolul unui asistent editorial. Odată ce ați petrecut câțiva ani ca scriitor, urmăriți rolul unui asistent editorial. Acest lucru vă va oferi experiența necesară pentru a ateriza în cele din urmă un rol ca editor. Puteți încerca să aplicați într-o poziție internă cu revista pe care o scrieți sau puteți aplica pentru poziții cu alte reviste.
  • Ca și în cazul rolul dvs. ca scriitor, ar trebui să vă luați în serios munca editorială. Vrei să-ți poți impresiona șeful. Acest lucru vă va despărți de când revista caută să angajeze un nou editor sau să vă permită să obțineți o recomandare bună atunci când aplicați în afara locurilor de muncă editoriale.
  • Țineți minte, este posibil să nu lucrați într-o revistă la alegerea dvs. imediat. Puteți ajunge să lucrați în afara genului sau pasiunii alese. Acest lucru poate fi frustrant, dar ține minte o mulțime de abilități pe care câștigi sunt transferabile la alte locuri de muncă. Puteți aplica în continuare pentru o poziție editorului de gestionare în revista dvs. aleasă în viitor.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 11
    6. Treceți la un rol de editor. După ce a lucrat câțiva ani ca editor asistent, puteți începe să aplicați pozițiilor editorului. Este o idee bună să mergeți aici pentru revista dvs. de vis aici, deoarece puteți ajunge în această poziție Longterm.
  • Ai rabdare. Pozițiile editorului pentru reviste, în special revistele populare, pot fi greu de a veni. Veți primi o mulțime de respingeri de-a lungul drumului.
  • Continuați să trimiteți aplicații. Este posibil să trebuiască să faceți zeci de interviuri înainte de a vă ateriza locul de muncă potrivit.
  • Imaginea intitulată Obțineți un editor pentru a vă observa pasul 3
    7. Fii un editor excelent pe tot parcursul carierei tale. Un rol de editor este o mulțime de angajament suplimentar. Veți supraveghea mulți scriitori și freelanceri diferiți, precum și decideți despre conținutul unei reviste și direcția generală. Dacă sunteți pasionat de munca dvs., un rol editorial poate fi la fel de îndeplinirea ca fiind hectica.
  • Stați pe partea de sus a organizației. Veți administra scriitori de personal, precum și Freelanceri, deci urmăriți termenele limită ale tuturor. De asemenea, este posibil să citiți articole pentru gramatica de bază și faceți lucruri cum ar fi verificarea faptului.
  • Păstrați revista dvs. în curs de dezvoltare în timp. Ca editor, veți fi responsabil pentru direcția creativă a revistei dvs. Asigurați-vă că rămâneți creativi și generați idei noi pentru conținut, serii, titluri și multe altele. Continuați să gândiți la modalități noi și creative de a angaja interesul cititorilor.
  • sfaturi

    Luați toate oportunitățile de a conecta și a se alătura jurnalismului sau grupurilor scriitorilor.
  • Participarea la o conferință a scriitorului vă poate ajuta să faceți conexiuni.
  • Când căutați un stagiu sau un loc de muncă după colegiu, consultați serviciul de plasare a forței de muncă în școală. Un serviciu de plasare este de obicei gratuit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar