Cum să devii un mecanic f1: educație, calificări și salarii

Lucrul ca un mecanic F1 este locul de muncă vis pentru oricine este pasionat de motorsports și mașini de înaltă performanță. Ei bine, poate că a fost șoferul este visul, dar nu de aceea sunteți aici, este? Am pus împreună răspunsurile pentru dvs. la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le puteți avea despre a deveni un mecanic F1.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce tip de educație formală au nevoie de mecanică F1?
  1. Imaginea intitulată devine un pas mecanic F1 1
1. Cel puțin o diplomă de liceu sau echivalentul. Majoritatea mecanicii motorsport intră în câmp cu cel puțin acest nivel de educație formală. Dacă sunteți în prezent în învățământul dvs. secundar, păstrați-vă capul în jos și încercați să obțineți grade bune pentru a vă stabili pentru a încerca să intrați într-o carieră F1. O diplomă universitară nu este de obicei necesară pentru a deveni un mecanic F1.
  • În cele din urmă, experiența este ceea ce angajatorii F1 caută cel mai mult, dar poate fi foarte greu să începeți să obțineți experiență de muncă fără educație anterioară.
  • 2. Clase în matematică, computere, reparații auto și electronice pot ajuta. Selectați clase elective în aceste subiecte dacă sunt oferite la școala dvs. Orice tehnică vă poate ajuta să vă stabiliți o carieră ca mecanic Motorsport care lucrează la mașini de înaltă performanță, care au multe componente electrice și piese mecanice de înaltă tehnologie.
  • De asemenea, ați putea să vă alăturați cluburilor extracurriculare relevante, cum ar fi un club de informatică sau un club de matematică.
  • Pe lângă clasele tehnice, învățarea unei alte limbi, cum ar fi italiană sau germană, nu ar putea răni. F1 este un sport foarte internațional, astfel încât aceste abilități ar putea să arate bine pe CV-ul dvs.
  • 3. Ingineria mecanică și a cursurilor de inginerie a autovehiculelor sunt un plus. Aceste cursuri oferă un amestec de educație și experiență în clasă și de clasă. Veți afla mai multe abilități tehnice pe care le puteți utiliza într-o lucrare viitoare ca un mecanic F1. Educația suplimentară arată, de asemenea, grozavă pe un CV și vă poate ajuta să vă aterizați primul loc de muncă în mecanica auto pentru a începe să câștigați experiență.
  • Dacă locuiți în Marea Britanie, luați 1-3 cursuri la nivel A în aceste subiecte.
  • Dacă locuiți în SUA sau Canada, ați putea lua un curs de certificare mecanică a autoturismului post-liceu la o instituție tehnică.
  • În SUA, mecanica trebuie să treacă un examen EPA la sfârșitul cursurilor lor. Ei pot alege, de asemenea, să obțină certificat de Institutul Național de Excelență a Serviciului Automotive, care poate arăta bine pe un CV.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Ce alte abilități și atribute ar trebui să am?
    1. Imaginea denumită devine un pas mecanic F1
    1. Ar trebui să fii pasionat de motorsports. Dacă vă faceți drumul spre partea de sus și deveniți un mecanic F1, sportul va fi o mare parte din viața voastră. Asigurați-vă că vă place foarte mult de curse și că aceasta este cu adevărat ceea ce doriți să dedicați o mare parte din timpul și viața. În acest fel, este mai puțin probabil să arzi când se confruntă cu presiunile postului.
    • Țineți minte că este un mecanic F1 nu înseamnă doar că veți urmări toate rasele. Vei lucra atât pe lângă pistă, iar când ești la curse, nu ești doar acolo să te uiți, așa că pasiunea despre toate aspectele sportului este cu adevărat importantă.
  • 2. Asigurați-vă că puteți lucra rapid și sub presiune. Trebuie să puteți schimba piesele și să remediați problemele în câteva minute pentru a obține șoferul și mașina înapoi pe pistă cât mai repede posibil în timpul unei curse. Fiind un mecanic F1 este mult mai mare viteză și de înaltă presiune decât lucrul pe mașina cuiva la un magazin auto din cartier!
  • Nu numai că este important pentru câștigurile câștigătoare, dar este o chestiune de siguranță, de asemenea. Dacă vă spargeți sub presiunea de a lucra foarte repede, ați putea face greșeli care ar putea pune un driver la risc.
  • 3. Veți avea nevoie de abilități bune de lucru în echipă și o mentalitate de jucători de echipă. Șoferul ar putea obține cea mai mare parte a atenției atunci când echipa dvs. câștigă o cursă, dar nu au putut câștiga curse fără o echipă de mecanică dedicată! Asigurați-vă că sunteți în stare să comunicați eficient și să lucrați bine împreună cu ceilalți, ca parte a unei echipe care lucrează spre un scop comun.
  • În afară de a lucra cu șoferul și cu alte mecanici, veți primi, de asemenea, instrucțiuni de la un inginer F1 cu privire la mașina pe care o lucrați la.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum pot obține experiență de lucru relevantă?
    1. Imaginea intitulată devine un pas mecanic F1
    1. Oferiți-vă serviciilor gratuite la locuri relevante de interes. Scrieți companiilor Motorsport, magazinelor mecanice auto și orice alt tip de companie în care ați putea pune abilitățile mecanice pentru o bună utilizare. Explicați-le că încercați să câștigați experiență și ați fi bucuroși să lucrați fără plată pentru o perioadă de timp.
    • [Dacă luați cursuri postliceale în ceva cum ar fi ingineria autovehiculelor sau mecanicii auto, instituția dvs. educațională ar putea să vă poată plasa într-un stagiu sau ucenicie de un fel.
  • 2. Aplicați pentru locuri de muncă plătite cu echipe de curse non-F1. Căutați online pentru locuri de muncă cu echipe de curse în alte ligi cum ar fi Formula 3, Formula 2, Formula Junior și diferitele ligi de formulare pentru producătorul de mașini specifice. Completați și trimiteți aplicații pentru cât mai multe roluri posibil pentru a încerca și ateriza primul loc de muncă Motorsport.
  • Dacă locuiți lângă o pistă de curse locală, chiar și ceva de genul unui curs de raliu, ați putea încerca chiar să găsiți un loc de muncă cu o echipă locală cu adevărat mică pentru a începe.
  • 3. Încercați să obțineți o ucenicie F1. Vizitați site-urile web pentru diferite echipe de curse F1 și producătorii de mașini și verificați dacă au programe de ucenicie. Uită-te la cerințele aplicației și procesați și urmați pașii pentru a aplica. Dacă nu găsiți imediat o ucenicie, continuați să verificați înapoi și să încercați.
  • Cerințele generale pentru ucenicies transmite clase în învățământul dvs. de liceu sau echivalent, precum și cursuri de matematică, engleză și știință.
  • Dacă sunteți destul de norocoși să aterizați o ucenicie pentru o echipă F1, ați putea să vă îndepliniți scara și să rămâneți cu echipa după terminarea programului.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Cum pot aplica pentru un loc de muncă F1?
    1. Imaginea denumită devine un pas mecanic F1
    1. Aplicați online pentru locuri de muncă deschise F1 cu echipe de curse și producători auto. Mergeți la site-urile web pentru cât mai multe echipe și producători, după cum puteți găsi și vizita pagina de carieră pe fiecare site. Citiți deschiderile de locuri de muncă și trimiteți o cerere pentru a fi chiar și un pic calificat pentru.
    • Există, de asemenea, site-uri de listă de locuri de muncă specifice carierei în motorsports care enumeră o varietate de locuri de muncă cu diferite echipe F1.
  • 2. Scrieți în multe echipe F1 diferite și întrebați dacă ați putea lucra pentru ei. Chiar dacă nu puteți găsi deschideri de locuri de muncă sau aplicațiile dvs. sunt respinse, puteți încerca să vă încercați norocul. Găsiți adresele de e-mail sau adresele fizice pentru cât mai multe echipe de curse diferite, cât și le puteți trimite scrisori explicând de ce doriți să lucrați pentru ei și care este experiența dvs. Întrebați-i dacă există vreo poziție în care te-ar putea închiria.
  • Chiar dacă vă respingeți, unele echipe ar putea fi destul de drăguțe să scrie înapoi și să vă spun ce experiență vă lipsesc că caută. Apoi, puteți încerca să obțineți această experiență printr-un alt loc de muncă sau printr-un curs.
  • 3. Fi persistent și aplicați în mod constant. Nu renunțați dacă continuați să primiți scrisori de respingere sau nu auziți despre aplicațiile pe care le-ați trimis. Căutați deschideri de locuri de muncă cu echipe și producători auto în fiecare zi și continuați să depuneți aceste aplicații online. Continuați să scrieți echipelor și întrebați dacă puteți lucra pentru ei, mai ales dacă ați câștigat mai multă experiență de la ultima oară când ați ajuns afară.
  • Amintiți-vă că, chiar dacă nu obțineți un loc de muncă mecanic de vis F1, există tone de alte ligi motorsport pe care le-ați putea avea la fel de distractiv pentru câțiva ani până când sunteți mai mult decât calificați să lucrați în F1!
  • Întrebarea 5 din 6:
    Ceea ce lucrează ca un mecanic F1 cum ar fi?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas mecanic F1 13
    1. Veți petrece mult timp călătorind și departe de casă. Echipele F1 petrec până la 250 de zile pe an călători. Aceasta înseamnă că veți fi departe de familie, prieteni și iubiți și petreceți multe ore în avioane și alte transporturi.
    • Testarea înainte de sezon începe în februarie pentru F1 și ultima rasă este la sfârșitul lunii noiembrie.
    • Acesta este locul în care este pasionat de sport într-adevăr vine la îndemână. Chiar dacă slujba cere o mulțime de timp, veți face ceva ce vă place.
  • 2. S-ar putea să lucrați ore îndelungate și să nu faceți o mulțime de somn. Mecanica de obicei părăsesc hotelul mai devreme, în jurul valorii de 6:30 sau 7:30, pentru a ajunge la pistă. Uneori puteți lucra până la ora 11:00, atunci faceți totul din nou a doua zi. Cu alte cuvinte, nu este treaba dvs. tipică de 8 ore!
  • Lucrul bun este știi programul pentru întregul an imediat, astfel încât să puteți planifica excursii acasă și timp liber. De asemenea, obțineți pauze lungi de două ori pe an, în decembrie și august.
  • 3. E tare! Vă petreceți mult timp în magazine și în apropierea pieselor de curse cu zgomotul constant al sculelor electrice și mașini rapide. Purtați protecția adecvată a urechii atunci când sunteți la locul de muncă pentru a evita problemele de auz mai târziu în viață.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cât de mulți bani fac mecanica F1?
    1. Imaginea intitulată devine un pas mecanic F1 16
    1. Salariul mediu variază pe baza poziției și a experienței. Cu toate acestea, vă puteți aștepta la un salariu anual de pornire de undeva în jur de 30.000 USD USD. Șefii echipajului Pit, pe de altă parte, pot face până la un dolar de 1 milion de dolari pe an!
    • În general, mecanica face un salariu anual median de aproximativ 40.000 USD USD. Dacă v-ați așezat vreodată de slujba dvs. ca un mecanic F1, este frumos să știți că ar trebui să găsiți cu ușurință un loc de muncă mecanic de la decentă în altă parte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar