Cum să întrebați pe cineva online

Fancy cineva la școală sau de lucru, dar nu aveți nici o idee cum să le abordați? Ați avut suficientă înființare de către prietenii dvs. și doriți să încercați o agenție de dating online? Solicitarea pe cineva online este o idee minunată dacă sunteți timizi sau prea ocupați să petreceți vârstele căutând cel potrivit. Tehnologiile moderne vă oferă o mulțime de modalități de a socializa în timp ce evităm răsturnarea contactului fizic. Cu toate acestea, acest lucru nu a făcut lucrurile mai ușor. Există reguli de conduită pentru a vă mări șansele de succes. Țineți cont de faptul că obiectivul dvs. este de a lua pe cineva în lumea reală: vorbind printr-un ecran este doar mijloacele de a ajunge acolo!

Pași

Partea 1 din 3:
Să cunoaștem persoana care vă place
  1. Imagine intitulată cere cineva Out Pasul 1
1. Stai cu persoana care îți place sau prietenii lor. Chiar dacă internetul este metoda dvs. de contact ales, este posibil să știți această persoană din viața reală. Ar putea fi cineva din școala sau biroul tău, un vecin, un prieten al unui prieten. Oricine este, ajuns să-i cunoască în viața reală vă poate da o idee brută dacă acestea sunt tipul dvs. și ceea ce îi place să facă.
  • Profitați de cunoștințele dvs. comune. De exemplu, dacă știți câțiva dintre prietenii lor, petreceți cu ei mai des atunci când sunt în compania lor. Să cunoașteți prietenii lor vă vor ajuta să vă dați seama ce fel de oameni vă place data potențială.
  • Dacă abia cunoașteți data sau oricare dintre prietenii lor, chiar și cea mai obișnuită abordare ar face. De exemplu, puteți schimba câteva glume cu vecinul dvs. în timp ce treceți de casa lor pentru a obține un sentiment de ceea ce sunt.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Pasul 2
    2. Prieți-i pe o rețea socială. Odată ce ați stabilit chiar și un nivel de legătură foarte superficial, puteți face un pas înainte și solicitați prietenia lor pe o rețea socială pe care o utilizați, ca și Facebook. Pentru că ați făcut deja cunoștință cu această persoană în viața reală, nu veți arăta ca un ciudat care invadează viața privată. Utilizatorii de rețea socială tind să accepte orice cerere atâta timp cât au o legătură liberă cu persoana.
  • Puteți utiliza în schimb Skype sau alte servicii de mesagerie instantanee. Cu toate acestea, amintiți-vă că rețelele sociale sunt de departe cel mai bun mod de a merge, deoarece acestea sunt concepute pentru a ajuta oamenii socializați. În schimb, aplicațiile de mesagerie sunt menite să ajute oamenii să comunice: acest lucru vă va oferi obiectivul pe termen lung, care se apropie de această persoană cu o cerere specifică.
  • Puteți merge mai departe și prieten pe cineva pe o aplicație de mesagerie dacă vă simțiți suficient de încrezător. Pe măsură ce le adăugați în lista dvs. de contacte, probabil vor înțelege ce sunt intențiile dvs., așa că asigurați-vă că sunteți bine cu ea.
  • Dacă v-ați cunoscut data potențială pe un site web dating, este mai bine să întrebați permisiunea înainte de a trimite o cerere de prietenie. De exemplu, puteți să le trimiteți pe site-ul de dating și să întrebați "Ești pe Facebook"? Dacă spun ei, iau-o ca a "Du-te înainte, mă poți face cu mine".
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Pasul 3
    3. Aflați mai multe despre starea și interesele relației potențiale ale datei dvs. Odată ce cererea dvs. de prietenie a fost acceptată, aveți acces la o cantitate imensă de informații utile. Este această persoană deja într-o relație? Ce se bucură să facă în timpul liber? Ce muzică ascultă? Care este familia lor? Aveți prieteni obișnuiți pe care nu ați știut?
  • Aceste informații vă vor ajuta să veniți cu o strategie de abordare a datei potențiale. Începeți să vă gândiți la lucruri pe care le puteți face împreună. Sau, puteți începe o conversație menționând un prieten comun.
  • Imaginați-vă ca un detectiv de susținere a indicii care vă pot ajuta să găsiți o soluție la această problemă.
  • A face unele cercetări de fundal vă va ajuta, de asemenea, să nu pierdeți timpul cu cineva care ar putea fi prea diferit de dvs. Dacă vedeți că tipul drăguț din clasa dvs. francez îi place doar fotbalul când urâți sporturile și doriți să vă petreceți restul vieții pe canapea, ar trebui să vă întrebați dacă nu merită să vă deranjează.
  • Acest lucru este util în special dacă data potențială trăiește într-un alt oraș și nu aveți șansa de a ieși cu ei în persoană. Verificarea conversației și a postărilor de pe pagina lor de Facebook va fi ca și cum ați petrece timpul cu ei și cu prietenii lor în lumea virtuală.
  • Partea 2 din 3:
    Intrarea în contact
    1. Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Pasul 4
    1. Începeți o conversație online. Faceți-o la scurt timp după ce cererea dvs. de prietenie a fost acceptată. Dacă așteptați prea mult, data potențială ar putea crede că le-ați urmărit online. Ei se vor aștepta să aibă un chat casual cu dvs. odată ce ați devenit prieteni într-o rețea socială.
    • Nu răsturnați cum să începeți acest lucru. Doar scrie "Salut! Ce faci? Mă bucur că te-am găsit online!", sau "Salut! Amintiți-vă că ne-am întâlnit săptămâna trecută la petrecerea lui Dave?"
    • Dacă credeți că nu vă pot pune, amintiți-le cum vă cunosc (de exemplu, la ce birou lucrați).
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Online Pasul 5
    2. E-mail data potențială numai dacă i-au dat personal adresa lor. Spre deosebire de rețelele sociale, care funcționează ca un spațiu public în care prietenii și străinii de schimb de idei, o adresă de e-mail este considerată informații private, ca o adresă de casă. Nu ați vrea ca cineva să bată la ușă dacă nu le-ați spus unde locuiți, așa că nu scrieți un e-mail decât dacă ați întrebat această persoană adresa lor în prealabil.
  • Nu trebuie să utilizați e-mail-ul, chiar dacă aveți o modalitate de a prelua adresa acestei persoane (de exemplu, printr-un prieten sau un site comun). Obținerea adresei lor, deși oa treia sursă va fi, de asemenea, percepută ca o invazie a intimității lor și va scădea foarte mult șansa de a reuși.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Pasul 6
    3. Păstrați lumina de conversație și optimă. Așa cum faci tot ce poți pentru a construi un schimb bazat pe ceea ce ai în comun, indiferent cât de puțin, asigurați-vă că ieșiți ca o persoană pozitivă care doar caută un chat casual.
  • Nu copleșiți data potențială cu emoticoanele sau slangul de internet excesiv (cum ar fi lol): acest lucru poate fi citit ca un semn de nesiguranță. Nu este nevoie să subliniem faptul că ați spus ceva amuzant cu o sută de fețe de râs.
  • Dacă conversația sfârșește să fie despre ceva sumbru, cum ar fi tone de spălare pe care trebuie să o faceți, să-l înveselească cu un umor și glume. De exemplu, "Nu veți crede cât de multă spălare trebuie să fac în weekend. Îmi doresc că Butler nu era în concediu."
  • Nu supraîncărcați persoana cu prea multe informații. Nu vrei să faci toate vorbind în această etapă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei persoane Out Online Pasul 7
    4. Acționați natural. Orice ați spune, asigurați-vă că nu efectuați rolul altcuiva. Vrei data dvs. potențială pentru a obține un sentiment de cine sunteți și înțelegeți dacă ar dori să vă cunoască mai bine. Dacă nu sunteți o persoană amuzantă, nu încercați să fiți - dacă sunteți viața partidului, acționarea gravă poate să nu fie în natura voastră.
  • Țineți minte că sunărea "la cel mai bun lucru" nu ar trebui să se întoarcă "Sounding fals". Transmiteți părțile laterale ale personalității dvs. pe care o doriți ca cealaltă persoană să știe fără să o suprasoliciteze și nu falsificați pe nimeni nu aveți.
  • De exemplu, dacă sunteți amuzant, faceți o glumă ușoară. Dacă sunteți inspirat, faceți o remarcă profundă, dar rapidă despre ceva.
  • Operația se poate întâmpla în special pentru Dating Online. Acest lucru poate face dating simt ca un interviu de angajare în care trebuie să vă faceți publicitate abilităților. Cu toate acestea, amintiți-vă că întâlnirile online este despre potrivirea oamenilor: cu cât sunteți mai mult, cu atât mai mult veți fi potriviți cu cineva care este ca tine și aveți o șansă mai bună cu.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei persoane Out Online Pasul 8
    5. Amintiți-vă că oamenii se comportă diferit online decât ei fac personal. Este ușor să idealizați pe cineva când sunt puțin mai mult decât o imagine și o pagină de profil. Cu toate acestea, această persoană există în viața reală și probabil că sunt mult mai complexe decât ceea ce sculea ecranul.
  • Pe măsură ce conversația continuă, încercați să vă gândiți la ceea ce este cu adevărat această persoană, mai degrabă decât imaginea pe care o dau singură.
  • Comparați ideea pe care ați avut-o de această persoană înainte de conversație (de exemplu, "E atât de cool") cu ceea ce puteți simți de la chat-ul dvs. virtual (de exemplu, "Încearcă foarte mult să arate cool, așa că probabil nu este", sau "ea este de fapt la fel de rece cum mă așteptam").
  • Acordați o atenție deosebită acestui aspect atunci când vorbiți cu cineva pe care l-ați întâlnit printr-un site de dating online. S-ar putea preface că sunt cineva care nu doar pentru a face o impresie - se întâmplă mai mult decât crezi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Online Pasul 9
    6. Păstrați scurt schimburile online. Nu există nici un punct în a transforma chat-ul casual într-o dată online de două ore. Scopul dvs. este de a vă cere o dată potențială să faceți cea mai mare parte a vorbirii și să le cunoașteți în persoană. Această conversație este doar o introducere la acea cerere specială.
  • Dacă vă faceți prea disponibilă în lumea virtuală, cealaltă persoană ar putea pierde interesul de a vă întâlni în viața reală.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând o mișcare
    1. Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Online Pasul 10
    1. Cereți numărul lor de telefon. Odată ce ați încălzit și simțiți că nu este un lucru ciudat de făcut, aruncați o cerere obișnuită. Dacă simți că este încă prea devreme pentru a cere o dată, dar ați petrecut mai mult decât se aștepta la chat sau ați avut mai multe conversații online, un număr de telefon este următorul pas sigur pentru a vă apropia de această persoană.
    • De exemplu, puteți utiliza o scuză. Spune "Trebuie să mă întorc la muncă acum, dar mi-a plăcut cu adevărat să vorbesc cu tine. Aveți un număr de telefon, astfel încât să putem continua chatul mai târziu?"
  • Imagine intitulată Întrebați pe cineva Out Online Pasul 11
    2. Cereți-le la o dată. Utilizați cercetarea pe care ați făcut-o înainte de conversație care sugerează o activitate pe care ați putea să o plătiți împreună. De exemplu, dacă amândoi vă place filmele străine, găsiți unul lângă dvs. și invitați-i. Prezentați sugestia dvs. ca o modalitate de a continua chat-ul foarte interesant pe care îl aveți în altă parte.
  • De exemplu, puteți spune "Îmi place foarte mult să vorbesc cu tine. De ce nu vom continua chat-ul nostru la restaurantul mexican lângă școala viitoare weekend?"
  • Deși aceasta este cea mai grea parte, gândiți-vă la cererea dvs. ca un pas care va ușura tensiunea în conversație. Va da atât șansa de a face ceva împreună, unde vă puteți cunoaște reciproc pentru ceea ce sunteți cu adevărat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Pasul 12
    3. Dați-le timp să răspundă. Dacă cererea dvs. nu a fost în conversație, ci un mesaj pe Skype sau Whatsapp după câteva conversații anterioare, nu vă așteptați ca această persoană să răspundă imediat. Ei ar putea dori să-și ia timpul să gândească acest lucru, ceea ce nu înseamnă că nu vă plac.
  • Efectuarea presiunii pentru a obține un răspuns nu va funcționa în avantajul dvs. Spre deosebire de conversațiile din viața reală, chat-urile și mesajele online oferă o persoană mai mult timp pentru a planifica un răspuns sau o strategie. De aceea, probabil că le-ați ales pentru abordarea dvs. și ar trebui să oferiți acestei persoane aceluiași nivel de libertate pe care l-ați luat pentru dvs.
  • Dacă luați prea mult timp pentru ca cineva să răspundă (de exemplu, câteva zile), sau vă deputați în mod regulat, probabil că nu sunt interesați. Acceptați acest lucru fără a deveni insistent sau așteptând să spună "Nu" tare si clar.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva Out Pasul 13
    4. Fi pregătit pentru respingere. Dacă răspunsul este "Nu", indiferent de forma pe care o ia, viața continuă ca înainte. Nu este nevoie să disperați sau să obțineți pushy. Există multe alte persoane pe care le veți întâlni în viitor care vor avea un interes real în tine!
  • Cel mai important, nu uitați să nu o luați personal sau să credeți că ar fi trebuit să sună diferite. Ar trebui să fii online, să nu joci un rol. Și dacă această persoană nu era în tine, nu ar fi durat oricum.
  • sfaturi

    Întotdeauna prioritizați comunicațiile din viața reală prin intermediul chat-urilor online. Web-ul poate fi un întrerupător de gheață, dar va face o impresie mult mai bună pentru oricine să încerce chiar o abordare în lumea reală. Curajul plătește.
  • Solicitarea pe cineva online funcționează chiar mai bine dacă zdrobirea dvs. este, de asemenea, un introvertit.
  • Avertizări

    Această metodă de a cere poate lăsa o traseu de hârtie care poate sau nu poate să se întoarcă pentru a vă bântui: continuați cu prudență.
  • Fiți extrem de atenți la partajarea informațiilor personale cu străini peste Internet. Nu este dificil să creați o identitate falsă. Distribuiți numele dvs. complet, adresa și numărul de telefon cu precauție extremă, mai ales dacă nu cunoașteți persoana în viața reală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar