Cum de a comunica în timpul dating online

Deși dating online devine mai popular în fiecare an, se poate simți greu să stabilească o conexiune reală atunci când întâlnești pe cineva peste Internet. La fel ca în viața reală, cheia pentru a cunoaște oamenii online este o comunicare onestă: cerând o mulțime de întrebări pentru a afla cine sunt și fiind la fel de deschise despre tine. Prin deschiderea cu un mesaj bun și întrebându-vă despre lucruri cu adevărat curioase, puteți face o impresie bună și începeți să o faceți într-o relație.

Pași

Partea 1 din 3:
Trimiterea primului mesaj
  1. Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 1
1. Contactați-vă cu oamenii care sunt asemănători cu dvs. Studiile recente au arătat, în mod surprinzător, că cele mai de succes interacțiuni online de dating se întâmplă între persoanele cu asemănări autentice. Când vă uitați prin profile, gravitați față de persoanele care au enumerat interese similare sau compatibile cu propria dvs.
  • Uită-te la fotografiile lor, nu doar pentru a vedea cum arată, dar pentru a obține o idee despre personalitatea lor și cât de social și aventurous sunt.
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 2
    2. Începeți cu o întrebare despre ceva în profilul lor. Citiți profilul persoanei și uitați-vă la fotografiile lor pentru a vedea ce sunt interesați. Referindu-se ceva care arată că te-ai uitat la profilul lor, mai ales dacă este ceva în comun, primește comunicarea pe piciorul drept și vă oferă o șansă mai bună de a obține un răspuns.
  • De exemplu, dacă persoana are o imagine a acestuia schi, ai putea spune: "Așa că am văzut că ești un schior. Care este muntele dvs. preferat aici? Trebuie să mă întorc pe pante."
  • Nu faceți o asemănare dacă nu aveți în schimb, jucați diferențele. Trimite un text de tachinare ca: "Deci ești un schior? Sunt mai mult un snowboarder, dar cred că putem încerca să fim prieteni."
  • Imagine intitulată comunica în timpul dating online Pasul 3
    3. Fă-i să râdă cu o glumă sau o întrebare inteligentă. Pornirea lucrurilor cu o glumă sau o întrebare sau comentariu poate fi o modalitate jucăușă, flirpatioasă de a intra în legătură cu cineva online. Utilizați o glumă care reflectă personalitatea dvs. - modul în care acestea răspund vă va arăta dacă simțurile umorului sunt compatibile.
  • Puteți merge cu ceva la fel de simplu ca o glumă knock knock, sau să faci un comentariu amuzant, personalizat cum ar fi: "Vă văd ca pizza și trebuie să știu: ananas sau nici un ananas? Nici o presiune, dar acest lucru este extrem de important."
  • De asemenea, puteți începe conversația cu un gif sau meme amuzant.
  • Evitați să faceți referințe sexuale. Acest lucru poate apărea ca fiind prea agresiv și în afara punerii.
  • Imagine intitulată comunica în timpul dating online Pasul 4
    4. Compliment-le, dar nu apariția lor. Un pic de lingușire este OK, dar complimentarea aspectului cuiva online se poate simți ieftin. În schimb, concentrați-vă complimente asupra intereselor și lucrurilor pe care le-au făcut pentru a arăta că sunteți interesat să le cunoașteți.
  • Ai putea spune, de exemplu, "Am văzut că ai plecat cu skydiving, e atât de cool. Am vrut să merg pentru totdeauna."
  • Încercați un compliment backhanded pentru un ton mai jucăuș, provocator, cum ar fi "așa că văd că ați terminat un maraton, dar reveniți la mine când puteți face ceva cu adevărat impresionant, cum ar fi mânca 10 câini fierbinți la rând."
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 5
    5. Evitați un mesaj "Hi" sau "Hei". În timp ce este minunat să încercați să păstrați lucrurile simple, trimiteți doar "hi" sau "Hei", deoarece primul mesaj probabil nu îl va tăia în Dating Online. Nu dezvăluiți nici o parte din personalitatea voastră sau să arătați cealaltă persoană că sunteți interesat de a lor. Aceste mesaje au tendința de a obține cea mai mică rată de răspuns.
  • Dacă sunteți într-adevăr blocați, încercați să trimiteți ceva de genul "Ce se întâmplă?" in schimb. Acest lucru vă păstrează tonul simplu și casual, dar invită încă un răspuns de la persoana pe care o trimiteți.
  • Partea 2 din 3:
    Sa ne cunoaștem
    1. Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 6
    1. Întrebați o mulțime de întrebări. Cu cât știți mai mult despre partenerul dvs. potențial înainte de a vă întâlni în persoană, cu atât este mai probabil să aveți o întâlnire și o relație minunată. Odată ce începeți să vă cunoașteți reciproc, nu vă fie frică să întrebați întrebări mai profunde pentru a vă simți cum vă veți conecta unul la celălalt.
    • Începeți cu întrebări despre ceea ce le place să facă în timpul liber, prietenii, slujba lor și lucrurile pe care le iubesc, cum ar fi hrană, filme sau sporturi. De acolo, trecerea încet în subiecte mai profunde, cu adevărat curios.
    • Nu sari doar în subiecte sensibile. Stați departe de întrebări despre religie, politică și alte subiecte potențial atingoase până când vă întâlniți în persoană.
  • Imagine intitulată Comunicarea în timpul dating online Pasul 7
    2. Fii sincer despre tine și interesele tale. Este important să fii cinstit în orice relație, dar mai ales în întâlniri online, când tu și datele potențiale știu doar unul pe altul prin mesaje și profiluri. Nu vă ascundeți în spatele ecranului computerului și încercați să fiți o persoană pe care nu o aveți - va duce doar la o relație globală mai gravă.
  • Chiar și "minciunile albe" despre lucrurile mici se pot adăuga în timp. Amintiți-vă că doriți ca această persoană să vă placă pentru cine sunteți, nu persoana pe care o credeți că vor să fiți.
  • Arătați-le și adevărata dvs. personalitate. Stick la simțul natural al umorului și modul de a vorbi pentru a le oferi un sentiment de stil și caracter de comunicare.
  • Imagine intitulată Comunicarea în timpul dating online Pasul 8
    3. Rămâi pozitiv, optimist și lumină. Păstrarea unei atitudini optime în timp ce vorbiți pe un site de întâlniri va oferi oamenilor o opinie pozitivă generală despre dvs. și le face să vrea să păstreze chat, deoarece optimismul dvs. va fi infecțios. Un mic sarcasm sau umor întunecat este în regulă ocazional dacă așa comunicați, dar păstrați-vă complet plângeți la minimum.
  • De exemplu, nu începe o conversație cu ceva negativ, cum ar fi "Ugh, chiar îmi urăsc slujba."În schimb, încercați ceva de genul", astăzi a fost nebun la locul de muncă! Atât de fericit să fie acasă."
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 9
    4. Utilizați umorul de auto-depreciere și onestitatea. Fiind un pic de auto-depreciere poate arăta date potențiale pe care nu le nu sunteți arogant și nu vă luați prea serios. Unele studii au arătat chiar că oamenii care folosesc cuvinte precum "îmi pare rău", "cer scuze" și "ciudat" în mesajele lor au mai mult succes în Dating Online.
  • Acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a sublinia și de a râde de o parte din ciudățenia datelor online. Ai putea spune: "Trimiterea acestor mesaje este întotdeauna atât de ciudată, dar mă uitam la profilul tău și cred că ești foarte interesant. Ar plăcea să vă cunoască mai mult :) "
  • Imagine intitulată comunica în timpul dating online Pasul 10
    5. Imită stilul lor de text sau de e-mail. Studiile au arătat că persoanele care vorbesc și text într-un stil similar au mai multe șanse de a începe o relație bună. Nu copiați complet ceea ce spun ei, dar luați un indiciu de la tonul lor general și cuvintele pe care le tind să le folosească.
  • De asemenea, puteți utiliza această tehnică pentru a evalua interesul unei date potențiale. Dacă par să fie imitarea sau schimbarea spre stilul dvs. de mesagerie, ar putea fi un semn că sunt atrași de dvs.
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 11
    6. Nu oferiți informații personale până mai târziu. Este întotdeauna inteligent să păstrați câteva informații private, indiferent cât de bine credeți că vă conectați cu cineva online. Nu spuneți nimănui numele dvs. de familie, adresa sau locul de muncă până când v-ați întâlnit în persoană și aveți o legătură puternică.
  • Evitați să întrebați și alte persoane pentru detaliile personale.
  • Nu dați niciodată pe cineva pe care l-ați întâlnit online.
  • Imagine intitulată comunica în timpul dating online Pasul 12
    7. Creați o dată când ați vorbit câteva săptămâni. Asigurați-vă că aveți șansa să cunoașteți data potențială înainte de a le cere în persoană. Cu cât știți mai mult despre ei (și viceversa), cu atât mai multe șanse să vă bucurați de o întâlnire minunată și să faceți o conexiune reală.
  • Utilizați cea mai bună judecată pentru a decide când să le întrebați. Vrei să știi destul despre ei pentru a vă asigura că conexiunea dvs. este mai profundă decât atracția fizică și ar trebui să se simtă ca un pas natural următor în relația dvs.
  • Evitați să întrebați pe cineva într-o zi sau 2 de mesagerie. Acest lucru poate apărea la fel de disperat și nevoiaș. Chiar dacă faceți o conexiune rapidă, așteptați câteva zile se va simți mai naturală și mai relaxată.
  • Partea 3 din 3:
    Comunicând că nu sunteți interesat
    1. Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 13
    1. Notați înapoi când puteți spune că au scris o notă personală. Nu trebuie să răspundeți la fiecare mesaj pe care îl obțineți, mai ales dacă este cineva pe care îl puteți spune că nu va ieși. Dacă mesajul este personalizat și, în mod clar, a durat ceva timp la artizanat, este o formă bună pentru a lua un moment pentru a le mulțumi și a exprima că nu sunteți interesat.
    • Răspundeți la mesaje care menționează ceva în profilul dvs., ca un interes special sau arată că au încercat să facă un fel de conexiune.
    • Puteți să ștergeți sau să nu răspundeți la mesaje simple precum "HI" sau "Ce se întâmplă."
    • Mai ales nu trebuie să răspundeți dacă mesajul este ofensator sau nepoliticos. Puteți chiar să blocați oamenii că nu doriți să vă contactați, mai ales dacă sunt persistenți.
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 14
    2. Trimiteți un mesaj scurt, direct și amabil pentru a le lăsa ușor. Nu este niciodată distractiv să respingeți pe cineva, așa că faceți-o la fel de bună și ferm pe cât puteți. Asigurați-vă că punctul dvs. devin o dată, dar le-ați lăsat să știe că nu este personal și că sperați că găsesc fericirea într-o altă relație.
  • Ai putea spune, de exemplu, "Hi James, mulțumesc pentru mesaj. Pari ca un tip bun, dar nu cred că sunt potrivit. Vă doresc toate cele bune."
  • Dacă ați discutat o vreme și doriți să o întrerupeți, spuneți ceva de genul: "Cred că conexiunea noastră este mai platonică" sau "Ești o persoană minunată, dar nu simt chimia între ne."
  • Imagine intitulată comunica în timpul dating online Pasul 15
    3. Dați-le o scuză dacă doriți o ieșire ușoară. Se poate simți ciudat respingând pe cineva pe care nu l-ați întâlnit în persoană. Pentru o cale mai ușoară, încercați să utilizați o scuză politicoasă, fie reală, fie făcută, pentru a arăta că nu sunteți disponibil.
  • Spune ceva de genul: "Hei, a fost foarte mare vorbind cu tine. Din păcate, îmi dau seama că chiar nu am timp pentru o relație chiar acum, cu totul în viața mea și viața de familie. Vă doresc toate cele bune."
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 16
    4. Menționați ceva pozitiv dacă nu doriți să vă răniți sentimentele. Când îi lăsați pe cineva să fie ușor, încercați să o coucpăm în limbaj pozitiv, gratuit. Acest lucru poate ajuta la diminuarea loviturii dacă credeți că persoana va fi cu adevărat dezamăgită.
  • Puteți spune ceva de genul: "Mesajele dvs. ma făcut să râd, dar nu văd mai departe relația noastră. Ești o persoană minunată și știu că e cineva acolo pentru tine."
  • Imagine intitulată comunică în timpul dating online Pasul 17
    5. Fi cinstit cu ei și cu tine însuți. Nu pretindeți că sunteți interesați de cineva doar pentru că nu sunteți sigur cum să-i lăsați în jos ușor și nu încercați să vă forțați să vă plac pe cineva pe care nu îl faceți. Acest lucru nu este corect pentru ei sau pentru dvs.
  • Dacă vă simțiți rău pentru a le închide, amintiți-vă că faceți ceea ce trebuie pentru amândoi pe termen lung. Vă eliberați amândoi pentru a găsi meciuri mai bune.
  • Imagine intitulată Comunicarea în timpul dating online Pasul 18
    6. Fii ferm cu oameni care te deranjează. Dacă cineva vă trimite mesaje nepoliticoase sau vă deranjează persistent, este bine să fiți mai bond și forțați cu mesajele dvs. Dacă vor continua să vă deranjeze după ce le-ați spus să nu le blocați, să le ștergeți, să le ștergeți mesajele sau să raportați comportamentul acestora.
  • Spune ceva de genul ", vă rugăm să opriți mesageria mea. Nu mă interesează și comentariile dvs. sunt destul de ofensive. Te voi bloca dacă îmi trimiți mesaje."
  • Uită-te la setările de pe social media sau platforma de dating online pentru a vedea cum să raporteze sau să blocheze oamenii.
  • Ajutor de conversație

    Lovind o conversație online de dating

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Răspunzând persoanelor care vă plac

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Răspunzând oamenilor pe care nu-i place

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă că cheia pentru o bună comunicare în Dating - atât online, cât și în viața reală - este de a fi tu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar