Cum să flirtezi cu un tip online

Fără limbaj corporal sau indici verbali, actul de flirtare online se poate simți contra-intuitiv. Oamenii sunt atât de obișnuiți să-și exprime atracția fizică încât flirtul peste web este propriul său joc. Încărcarea emoțională, tachinarea jucăușă încă mai are locul pe Internet, totuși, și, deși va trebui să o abordați oarecum diferit decât ați fi în mod normal, Internetul este de fapt un loc minunat pentru a obține practica cu flirtul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind social media
  1. Imagine intitulată Flirt cu un tip online de tip 1
1. Alegeți o imagine de profil măgulitor. O imagine de profil spune multe despre tine, și dacă doriți să flirtezi online, având o fotografie bună de a merge cu posturile dvs. merge un drum lung. Dacă aveți deja multe fotografii bune ale dvs. online, ar trebui să alegeți unul care evidențiază fața dvs., de preferință într-o calitate a fotografiilor de înaltă rezoluție. Dacă nu aveți multe fotografii, încercați să luați câteva și să vedeți dacă există vreun același stick. Nu veți avea o prezență fizică cu excepția acestei imagini în timp ce flirtează online, așa că faceți numărul.
  • Dacă sunteți sfâșiat, decideți ce fotografie ar trebui să utilizați, obțineți un prieten pentru a vă ajuta. Sfatul unui prieten poate oferi o perspectivă asupra modului în care fotografiile dvs. vor fi percepute de alți oameni.
  • Utilizați o fotografie recentă. Nu încărcați ceva foarte vechi, care nu reflectă cu exactitate ceea ce arăți.
  • Imagine intitulată Flirt cu un tip on-line Online Pasul 2
    2. Faceți cunoscute gândurile și opiniile. Sculptarea unei vieți sociale sociale active va oferi oamenilor impresia că aveți o viață reală ocupată, de asemenea. Acest lucru este bine dacă încercați să obțineți pe cineva interesat de dvs. Dacă există ceva în mintea voastră, faceți o postare despre asta. Dacă ați ajuns la ceva interesant a doua zi, lăsați Internetul să știe despre asta.
  • Calitatea este, în cele din urmă, mai importantă decât cantitatea și spam-ul cu un număr mare de posturi superficiale sau slab formulate vor avea efect efectul opus pe care îl faceți.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 3
    3. Cum ar fi și posturi de redare care vă interesează. Cele mai multe mass-media sociale (cum ar fi Facebook) au o caracteristică care vă va permite rapid să exprimați interesul într-un post. "Butonul" este incredibil de rapid de utilizat și arată pe cineva care este interesat de ceea ce are de spus. Dacă sunteți deja interesat de un tip, ar trebui să ieșiți din calea dvs. pentru a arăta postările sale online unele dragoste și atenție. Dacă acestea sunt un fel de posturi care ar putea beneficia de o audiență mai largă, le puteți împărtăși chiar și la propriul profil.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu el direct
    1. Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 4
    1. Întreabă-l despre interesele sale. Un lucru foarte util despre utilizarea internetului pentru a flirta este că puteți afla atât de mult despre persoana înainte de a intra în ea. Un profil de Facebook va avea o tonă de informații potențiale pentru a începe o conversație cu. Tusea probabil, va avea cărțile, filmele, echipele și trupele sale preferate pentru a se baza pe profilul său. Oricare dintre acestea va face pentru un starter de conversație excelent. Puțini tipi vor întoarce pe cineva care exprimă un interes real în ele, așa că nu fi timid!
    • De exemplu, dacă a făcut un post despre un film pe care l-ați văzut recent, ați putea să-l trimiteți în mod aleatoriu: "Am văzut și filmul ăsta. Am fost destul de încântat de asta și nu a dezamăgit. Ați avut părți preferate?"
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 5
    2. Complimentați-l. Indiferent de ceea ce credeți, nu există o persoană în viață care nu se va simți bine la un anumit nivel despre un compliment îndreptat spre ei. La fel ca și cum ar fi apărut interesele, un profil online complet vă va împrumuta o mulțime de motive potențiale pentru al compliment. Verificați posturile sau imaginile sale recente - a făcut ceva interesant în viața în ultima vreme? Are o imagine de profil mare? Trimiteți-i un mesaj privat și lăsați-l să știe ce credeți.
  • Adăugarea unui emoticon de față zâmbet este o modalitate utilă de adăugare a căldurii mesajului dvs.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 6
    3. Acționați lumină și jucăușă. Mai ales când începeți să discutați cu un tip, nu doriți să obțineți prea greu cu subiectele dvs. de conversație. Flirtul se alimentează de interacțiunea ușoară, relaxată. Discutarea a ceea ce se întâmplă în viața voastră, precum și interesele comune pe care le aveți sunt puncte de plecare bune, dar o conversație cu adevărat mare va lua o viață proprie. Pentru a flirta efectiv, ar trebui să lucrați umor și complimente în conversație.
  • Fi răbdător cu el. Dacă sunteți pur încercând să flirtezi ca un mijloc de capăt, nu va fi plăcut sau chiar de succes!
  • Imagine intitulată Flirt cu un tip online de tip 7
    4. Utilizați emoticoane în mod moderat. Flirtul online poate fi un lucru dificil atunci când nu aveți limbaj corporal pentru a vă atinge punctul. Emoticoanele sunt un substitut ieftin, sigur, dar vin cu propriile lor utilizări. Dacă spui o glumă care stă o șansă de a fi luată în serios, includeți un emoticon sau un emotic jucăuș. Luați seama de nu le folosiți prea mult, deoarece își vor pierde rapid efectul atunci când se depășesc și chiar să coboare ca fiind foarte iritanți.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online online Pasul 8
    5. Face posturi publice pe peretele lui. Dacă interacționați cu pasiunea dvs. prin Facebook, postarea peretelui este o modalitate eficientă de a lăsa pe cineva să știe că sunteți interesat de ei. Păstrarea unui post public înseamnă că va fi ușoară și distractivă și va face ca interacțiunile dvs. să fie vizibile cu alte persoane. Alocarea la o glumă interioară pe care o aveți sau postarea o parte din muzica preferată pe perete sunt idei minunate pentru postarea pe perete.
  • Dacă este ceva de natură gravă sau personală, ar trebui să rămâneți cu mesageria personală.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 9
    6. Utilizați chat voce cu el. Serviciile de chat vocal precum Skype sunt gratuite și vă permit să utilizați computerul ca un telefon. Odată ce ați trecut peste stadiile inițiale de discuții mici și mesaje înainte și înapoi, vocea Chat este următorul pas recomandat. Se poate simți ciudat la început dacă nu ați vorbit în persoană înainte, dar veți putea vedea dacă aveți o chimie reală în acest fel.
  • Webcamming-ul poate fi o modalitate distractivă de a aproxima experiența de a explora în persoană.
  • Metoda 3 din 3:
    Comportându-se online
    1. Imagine intitulată flirt cu un tip online online Pasul 10
    1. Scrie corect. Cu excepția cazului în care sunteți în școală, bazându-vă excesiv pe stenogramă și limba "texting" vă va obține nicăieri când vine vorba de impresionarea pe cineva nou. O singura experiență a oamenilor din voi va fi prin prezența dvs. online, deci ar trebui să faceți tot posibilul pentru a apărea inteligent și matur. Aceasta include utilizarea ortografiei adecvate, gramatica relativ precisă și menținerea utilizării emoticilor în mod moderat.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 11
    2. Fii civil cu postarea ta. De fiecare dată când faceți un post on-line, ar trebui să vă gândiți cum reflectă asupra voastră ca persoană. În timp ce există un loc pentru umor ofensator și povestiri sălbatice, postarea publică vă va aduce rar în grațiile bune ale oamenilor. Dacă încercați să impresionați un tip în special, nu vă face rău să vă tonificați personalitatea online. Fiecare tip își caută propriul set de trăsături într-o prietena potențială, dar marea majoritate ar prefera să fie cu cineva care să știe cum să exercite un tact.
  • Imagine intitulată Flirt cu un pas online de tip 12
    3. Încercați să fiți drăguți cu toată lumea. Nu vă place toată lumea pe care o întâlniți online, dar având în vedere că nu știți cine vă va vedea postările, nu doare să-și exercite bunătatea și empatia. Dacă un tip merge pe profilul tău și vede o grămadă de postări despre cineva pe care îl urăști, el se va simți oprit și altfel neinteresat. Dacă aveți gânduri cu adevărat negative pentru a vă scoate din piept, sunt mai potrivite pentru mesageria privată.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip online de tip 13
    4. Păstrați flirtul dvs. public axat pe o singură persoană. Chiar dacă sunteți în mod legitim interesat de cineva, el nu se va simți așa cum ați investit în dvs. dacă vă vede că tratați mai mulți alți tipi în același mod. Dacă sunteți interesat de flirturi inofensive cu numeroși indivizi, ar trebui să aveți grijă să o păstrați în mare parte privată. Este bine dacă sugestiile sunt făcute publice, dar nu doriți să fiți percepuți ca tease. Dacă se întâmplă acest lucru, va deveni mai dificil să găsiți pe cineva când sunteți serios că ați încercat un partener.
  • sfaturi

    Dacă locuiți în interiorul distanței de viață de cineva care vă interesează, nu trebuie să ezitați să le cereți să vă petreceți timp cu dvs. în persoană. Flirtul de internet poate fi distractiv, dar nu ar trebui să fie considerat un scop final. O relație cu cineva în persoană este mult mai satisfăcătoare.
  • Există camere de chat online, care se bazează în mod specific în jurul flirtei și îmbunătățirii abilităților sociale. Căutați unul dintre ei dacă simțiți că formatul dvs. de flirt este un pic cam dur și are nevoie de poloneză.
  • Avertizări

    Salvați etapele mari (cum ar fi mărturisiți sentimentele) pentru personal. Lăsați pe cineva să știe cum vă simțiți cu adevărat poate fi o experiență intensă din punct de vedere emoțional și veți fi lipsiți de el dacă vă aflați cu un mesaj online. Tipul în cauză va fi, de asemenea, mai puțin probabil să vă ia în serios dacă faceți toate interacțiunile dvs. online.
  • Nu vă dați prea mult prea multă atenție online. Orice posturi pe care le faceți online pot fi luate și utilizate de alte persoane și nu ar trebui să aveți încredere niciodată pe cineva pe care nu l-ați întâlnit online înainte.
  • Flirtul online poate fi distractiv inofensiv, dar este considerat o formă de înșelăciune de către unii oameni. Nu este recomandat dacă sunteți în prezent într-o relație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar