Cum să fii drăguț la școală (fete)

În timp ce sunteți la școală, este important să fiți în același timp, concentrându-vă și pe munca dvs. Dacă sunteți o fată care simte că a fi drăguț este o parte esențială a stilului propriu și a personalității, apoi îmbrățișează-o! Dar dacă încercați să fiți drăguți devine forțată sau nefiresc pentru dvs., este timpul să faceți un pas înapoi și să fiți singuri. Există multe modalități de a aduce cele mai drăguțe părți ale dvs. și făcând lucruri cum ar fi practicarea unei bune igiene și zâmbind la toată lumea la școală, alții vor putea să vadă cât de drăguț sunteți și.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui costum drăguț
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 1
1. Alegeți culorile luminoase sau pastelate pentru a purta. Îmbrăcăminte drăguță tinde să fie asociată cu culori moi, nu cu cele întunecate. Alegeți haine cu tonuri colorate sau pastelate și rămâneți departe de culori închise, cum ar fi negru, gri și maro.
  • Pastel blues, purpuri, și roz sunt opțiuni bune pentru culori drăguțe.
  • Petreceți ceva timp în căutarea pe bloguri Pinterest sau de modă pentru inspirație cu privire la modul de a crea costume drăguțe.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 2
    2. Alegeți vârfurile care sunt curgătoare sau pierdute. Nu numai că aceste vârfuri sunt foarte confortabile, dar ei dau o atmosferă foarte drăguță și pusă înapoi. Căutați vârfuri libere care au dantelă, panglici, arcuri sau orice alt add-on decorativ. Tricourile tipicate sau tipărite sunt întotdeauna o opțiune excelentă, doar asigurați-vă că culorile rămân lumină!
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 3
    3. Purtați fuste și pantaloni scurți care sunt culori pastelate sau modelate. Fustele sunt o opțiune de îmbrăcăminte excelentă pentru a căuta drăguț. Alegeți fustele care sunt curgătoare și făcute dintr-o țesătură confortabilă. Alegerea pantalonilor care au flori, dungi sau un alt model pe ele vă vor arăta sentimentul de stil. Stick la culori colorate sau pastelate și asigurați-vă că fustele și pantaloni scurți sunt adecvate școlare.
  • Aveți grijă să nu alegeți pantaloni scurți sau fuste prea scurte și lipiți de codul de îmbrăcăminte al școlii.
  • Dacă nu sunteți un fan al fustelor, fără probleme! Căutați pantaloni sau blugi care au modele pe ele sau sunt făcute dintr-o țesătură sau o culoare unică pe care vă place. Blugi înfrumusețați sunt întotdeauna o opțiune drăguță.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 4
    4. Aruncați o rochie pentru opțiunea Cute Ultimate. Rochia dreaptă va face minuni pentru a face costumul tău să arate drăguț. Alegeți un stil de rochie adecvat pentru școală - rochii cu mâneci scurte sau cu mâneci lungi sunt cele mai bune, dar dacă vi se permite să purtați rochii de curea spaghete, du-te pentru el! Alegeți rochii în culori ușoare și căutați adăugări speciale, cum ar fi dantelă sau pliuri.
  • Unele coduri de îmbrăcăminte școlară vă vor permite să purtați o rochie de curea de spaghete dacă purtați un pulover peste umeri, deci vedeți dacă aceasta este o opțiune pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 5
    5. Optați pentru îmbrăcămintea exterioară și pantofii care au fler. Pentru a vă lua îmbrăcămintea exterioară la nivelul următor de drăguț, găsiți jachete care au propriul lor stil. Căutați butoane mari pe jachete, îmbrăcăminte de exterior din un material unic, sau haine care au amprente florale sau animale. Când vine vorba de pantofi, caută culori frumoase, țesături și modele unice, de asemenea.
  • Opțiunile pentru încălțăminte drăguță includ apartamente de balet, adidași colorați sau modelați și cizme elegante.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 6
    6. Adăugați jambiere la costumul dvs. pentru căldură adăugată. Când vremea devine mai rece, fustele și rochii nu vă vor menține cald. Legături în aceste zile vin în tone de culori diferite, modele și stiluri diferite. Alegeți jambierele care sunt luminoase în culori sau chiar optați pentru coloane care au o atingere feminină.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 7
    7. Accesați-vă costumul pentru a adăuga personalitate. Pentru a vă face costumul chiar mai bine, adăugați niște bijuterii sau accesoriu de păr. Găsiți câteva piese de declarație pe care le iubiți, cum ar fi o pereche de cercei de argint de inimă sau o bandă de cap modelat. Nu este nevoie să vă înnebuniți cu accesorizarea, dar adăugarea uneia sau a două piese vă poate îmbunătăți foarte mult costumul.
  • Dacă purtați ochelari, găsiți o pereche care vine într-o culoare frumoasă sau un design unic. Puteți face același lucru și pentru ochelari de soare, de asemenea.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând părul și machiajul
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 8
    1
    Împărțiți-vă părul pentru un aspect pus împreună. Îmbrățișarea părului nu va arăta doar drăguț, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă menține părul din față. Există multe opțiuni diferite, de la A Cascada de cascadă la A Panoul francez, sau chiar panglica tradițională. Alegeți un stil care funcționează cu tipul de păr și lungimea.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 9
    2
    Vă curățați părul Pentru un aspect moale, girly. Buclele sunt întotdeauna drăguțe, deoarece vă dau fața un aspect moale. Există mai multe moduri pe care le puteți curăța părul. Folosind lucruri cum ar fi un fier curling, fier plat sau role de păr, veți avea păr curat în cel mai scurt timp.
  • Unele metode de curățare a părului, cum ar fi utilizarea rolelor de păr sau a panourilor, ar trebui să înceapă noaptea înainte. Planificați-vă și asigurați-vă că aveți suficient timp să vă stilului în mod corespunzător părul.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 10
    3. Trageți părul într-o coadă de cal Pentru un stil rapid. Pentru zile când doriți o fixare rapidă a părului, care este, de asemenea, elegantă și drăguță, trageți părul într-o coadă de cal. Aceasta ar putea fi o coadă laterală, pigtails, a coadă mare - Indiferent de stilul pe care îl considerați drăguț.
  • Adăugați un accesoriu cum ar fi un scrunchie colorată sau bandă de cap la coada ta, dacă doriți.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 11
    4. Purtați-vă părul în mod natural dacă nu are nevoie de stil. Dacă vă întâmpinați una dintre acele fete care se rostogolesc din pat cu păr frumos frumos, atunci sunteți gata să plecați! Oferiți-i o perie rapidă, fie utilizați un produs de styling pentru a scoate volumul și a îmblânzi părul unu. Purtarea părului vă oferă în mod natural un aspect moale și superb.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 12
    5. Utilizați un accesoriu de păr dacă aveți părul scurt. Dacă părul dvs. este pe partea mai scurtă sau nu aveți prea mult timp în dimineața, optați pentru un accesoriu de păr. Headband-uri, scunchii, clipuri și atât de multe alte accesorii de păr sunt disponibile într-o varietate de culori, modele și țesături. Vizitați un magazin de accesorii, magazin de droguri sau un magazin Big-Box lângă dvs. pentru a alege un nou accesoriu de păr.
  • Majoritatea accesoriilor de păr costă mai puțin de 10 $ și pot fi găsite și online.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 13
    6. Aplicați machiajul minim pentru un aspect natural. Purtarea machiajului poate fi o modalitate excelentă de a vă stimula încrederea în sine și de a acoperi orice imperfecțiuni pe care nu le doriți, dar nu exagerați. Când vine vorba de a căuta drăguț în timp ce purtați machiajul, mai puțin este mai mult. Evidențiați-vă fața folosind o roșie și alegeți o nuanță naturală sau ușoară de luciu de buze. Glisați pe un pic de rimel dacă aveți gene ușoare, dar păstrați orice eyeliner foarte minim.
  • Dacă simțiți că nu aveți nevoie de machiaj, minunat! Aplicați-l numai dacă doriți.
  • Punerea unei linii subțiri de ochelari pe fiecare dintre pleoapele de sus, vă va face ochii să iasă mai mult, dar evitați să puneți mult, dacă există, pe capacul inferior.
  • Partea 3 din 3:
    Perfecționarea personalității tale drăguțe
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 14
    1
    Fii încrezător. Fiind drăguț nu este doar despre aspectul tău, este vorba despre a avea încredere în sine și de a vă simți bine în pielea ta. Îmbrățișați toate aspectele ale dvs. și nu vă petreceți timp îngrijorător de nesiguranță. Dacă credeți că gândurile încrezătoare în interior, această încredere va apărea în exterior.
    • Făcând lucruri cum ar fi îngrijirea igienei dvs. personale, având o poziție minunată, și a face contact vizual cu oamenii când vorbești cu ei, vă va ajuta să vă aduceți încrederea.
    • Gândiți-vă la activitățile de care sunteți bune sau talentele pe care le puteți avea. Dacă acestea sunt lucruri pe care le iubiți, luați mai mult timp să le urmăriți - acest lucru vă va ajuta și la creșterea încrederii.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 15
    2. Vorbiți folosind tonuri feminine. Oamenii nu au tendința de a asocia "drăguț" cu o voce tare și abrazivă. Nu trebuie să șoptiți, dar vorbiți încet. Utilizați tonuri care sunt calde și bubble, fără a vorbi prea tare.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 16
    3. Păstrați o perspectivă pozitivă. Cei mai fericiți și mai pozitivi că sunteți în jurul altora, cu atât mai mult vor dori să stea împreună cu dvs. Răspândiți perspectivele dvs. pozitive altora spunând lucruri pozitive și aplauze oamenii în sus când se simte în jos. O fată drăguță este drăguță, deoarece atitudinea ei radiază bubia, bunătatea și acceptarea ei și a altora.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 17
    4. Zâmbet cât mai des posibil. Una dintre cele mai bune modalități de a radia vibrațiile pozitive este de a arăta cât de fericit sunteți cu un zâmbet. Dacă oamenii vă văd zâmbind, vor fi mult mai probabil să vrea să interacționeze cu dvs. Dați un zâmbet oamenilor pe care îi treceți în săli, colegii care stau lângă dvs. în clasă și la profesorii voștri. O mică fericire merge mult.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 18
    5
    Fii tu însuți. Dacă vă petreceți tot timpul încercând să fiți ceva ce nu sunteți, nu veți fi fericiți. Relaxați-vă și fiți singuri - nu vă accent pe aspectul dvs. sau ce cred oamenii despre dvs. Fiind propriul tău drăguț, autentic, toată lumea în jurul tău va crede că ești drăguț.
  • Fetele drăguțe tind să observe mai mult și să vorbească mai puțin, așa că dacă nu sunteți super ofutspoken, asta e ok! Îmbrățișați-vă timiditatea și folosiți-o în avantajul dvs. - de multe ori, oamenii timizi sunt văzuți ca coi sau flirtatious, care poate fi foarte drăguț.
  • Dacă sunteți Outspoken, nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă convertiți brusc să fiți timizi. Păstrați-vă de sinele dvs. de ieșire, dar încercați doar să ascultați pe alții cât de mult vorbiți.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 19
    6. Stați la studiile dvs. Nu lăsați să fiți drăguți să vă concentrați totul. O fată drăguță este inteligentă și interesată să afle mai multe despre lume, așa că nu uitați să vă concentrați și pe școala dvs. Făcând temele și studiind greu vă va face o fată drăguță care are cunoștință și matură.
  • Nu pretindeți că sunteți prost sau fără cuvinte, deoarece credeți că este drăguț. Ar trebui să puteți arăta cât de drăguț sunteți în același timp.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 20
    7. Fi un prieten pentru toată lumea. Fetele drăguțe sunt frumoase cu toată lumea cu care vorbesc și pot să-i facă pe alții să se simtă confortabil când sunt în jur. Pentru a face acest lucru, încercați să fiți prietenos față de toți colegii dvs. de clasă. Complimentați pe cineva de pe cămașa lor, spuneți-vă în sălile sau ajutați un coleg de clasă cu școala lor. Fiind frumos cu toată lumea, colegii voștri vă vor vedea ca o persoană drăguță și prietenoasă.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț la școală (fete) Pasul 21
    8
    Fi politicos. Aceasta este simplă - cu atât mai politicos și bine-mannered sunteți, cuterul. Toată lumea îi place pe cineva care este politicos și bun cu ei, așa că încercați să fiți prietenos și politicos ori de câte ori interacționați cu cineva, fie că este vorba de un coleg sau un profesor.
  • sfaturi

    Dacă purtați o uniformă la școală, concentrați-vă asupra lucrurilor mici care vor crea un costum mare, cum ar fi bijuteriile, articolele de cap, pantofii etc.
  • Tactica pe care o folosiți pentru a fi drăguț la școală nu ar trebui să se simtă forțată sau falsă. Stați adevărat la cine sunteți și concentrați-vă pe să fiți bun și pozitiv și acest lucru vă va face mult mai mult dacă încercați să fiți sau nu.
  • Nu există nici o modalitate corectă de a fi drăguț - ceea ce crede o persoană este drăguță ar putea fi diferită de ceea ce gândește altcineva este drăguț. Nu vă faceți griji că încercați să vă mulțumiți sau să impresionați pe altcineva.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că urmați liniile directoare ale codului dvs. de îmbrăcăminte ale școlii și rămâneți departe de îmbrăcăminte care expune prea mult.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar