Cum să fii o frumoasă fată de adolescentă

Negrul este frumos. Nu trebuie să fii o prințesă nubiană sau un trandafir african să fie frumos. Tot ce trebuie să faceți este să aveți încredere în capacitatea dvs. de a Wow alte persoane. Asta este încrederea, având asta și o adevărată apreciere a cine sunteți înăuntru va crea pachetul total. Acest articol vă va arăta cum să vă scoți activele naturale și să vă dau mai multă încredere pentru a face lucrurile pe care doriți să le faceți.

Pași

Partea 1 din 4:
Păr
  1. Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 1
1. Păstrați părul natural. Subliniază unicitatea de a fi negru, deoarece nici o altă rasă nu o are. Este nevoie de multă muncă pentru a păstra părul sălbatic fericit la început, dar odată ce ați făcut primele lucruri, ar trebui să fie ușor.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 2
    2. Ulei-ți părul folosind spray-uri naturale, creme și hidratant. La spălare, este mai bine să utilizați două straturi de balsam care este proiectat pentru părul negru, deoarece este fabricat pentru a bloca umiditatea mai mult decât produsele destinate altor tipuri de păr. Nu folosiți grăsimea de păr, totuși, deoarece substanțele chimice din ea nu sunt bune pentru strălucirea părului și poate fi subțire părul.
  • Oilarea părului dvs. este deosebit de importantă ca zgomotele din părul negru fac ca umiditatea naturală să rămână la rădăcinile voastre, motiv pentru care părul poporului negru este întotdeauna uscat. Șampoanele pentru părul mai stânj este conceput pentru a scăpa de grăsimile naturale, care are nevoie de părul negru. Folosind șampoane greșite și nu suficiente hidratante este principalul motiv pentru care părul negru se reduce / întrerupe. Ulei de ricin, ulei de castor negru sau ulei de nucă de cocos este un produs bun pentru a păstra la îndemână. Uleiul de cocos este bun pentru pielea ta.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 3
    3. Aerul uscat și utilizați un pieptene groase, atunci când este umed, mai degrabă decât utilizarea unui braț de uscător de păr fierbinte. Folosirea extensiei uscătorului de păr este în regulă dacă părul dvs. a fost hidratat corect pentru o vreme, deși folosind uleiuri de păr după aceea este esențială.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 4
    4. Dacă aveți o țesătură, înfășurați-vă părul când dormiți, deși acest lucru este de bază.
  • Țese ar trebui să fie scoase din 1-2 luni, în funcție de cât de dezordonare devine, cât de strâns este și ce tip de țesătură aveți.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fetiță de adolescență neagră Pasul 5
    5. Lăsați spațiul între fiecare țesătură, la fel de mult spațiu între fiecare țesătură, așa cum ați păstrat ultima dată. Acest lucru va ajuta la prevenirea caderii parului si o linie de pariu. De asemenea, oprește subțierea părului și a unor patch-uri îndrăznețe. Cu toate acestea, amintiți-vă - căderea completă a părului este foarte rară cu țesăturile. Doar tinde să se întâmple oamenilor cu uscător și păr sau oameni mai scurți, cu păr de păr mult mai scurt decât părul lor central.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 6
    6. Gândiți-vă lung și greu înainte de a utiliza substanțe chimice. PERMS / Relaxers sunt destul de extreme. Dacă nu aveți unul și gândiți-vă să obțineți unul, urmăriți un documentar, cum ar fi părul bun, care explică substanțele chimice și efectele secundare ale permisului.
  • Pe partea pozitivă, PERMS nu necesită o atenție deosebită părului natural și poate fi în formă de stiluri pe care oamenii albi au tendința de a avea. Având un permat / relaxator poate tăia aproximativ jumătate din lungimea părului dvs. la un moment dat, unii oameni folosesc extensii de păr negru pentru a se atașa la păr, deși lipiciul poate să-l taie mai departe.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată adolescentă
    7. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe un permor înainte de a avea unul, întotdeauna. Au un specialist să-ți faci părul așa cum au făcut-o de multe ori înainte. Permele pot arde. Mult.
  • Partea 2 din 4:
    Inventa
    1. Imagine intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 8
    1. Știți ceva despre tipul de machiaj dorit, dacă este cazul. Priviți în jurul unei piețe sau în zone în care majoritatea zonei este negru. Machiajul conceput pentru piele mai întunecată poate fi găsit adesea în zonele în care pot fi găsite produse de păr pentru afro-americani, deci nu ar trebui să fie prea greu de găsit dacă știi unde să te uiți.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată de adolescentă neagră Pasul 9
    2. Ia mai întunecată "nud" Linia de buze colorată și rujul. Pentru blush, dacă sunteți îndrăzneți, încercați un violet închis. Acest lucru nu arată bine pe toată lumea, dar dacă pielea ta este destul de întunecată, poți să-l scoți.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 10
    3. Nu purtați metaluri negre prea colorate. Se poate face uneori greșit și este, de asemenea, foarte greu să coborâți atunci.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 11
    4. Nu cumpărați vreodată Fundația prea ușoară pentru culoarea pielii. Este ca și când oamenii albi au pus prea mult bronz fals. Arăți portocaliu, iar ochii tăi vor arăta întuneric, așa că arăți ca o panda.
  • Cumpărarea Fundației mai întunecate poate fi bine când se potrivesc cu zonele mai întunecate.
  • Partea 3 din 4:
    Produse de piele
    1. Imagine intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 12
    1. Alegeți tipul potrivit de produse. Stereotipul este că oamenii negri iubesc untul de cacao. Atâta timp cât nu sunteți alergic la ei, nucă de cocos nu sunt doar minunați pentru părul negru, ci și pielea neagră. Ele sunt pline de nutrienți și untul de cacao chiar vă luminează / întunecă cicatricile pentru a le face mai puțin vizibile.
    • Untul de cacao este foarte bun pentru pielea hidratantă și ajută la menținerea patch-urilor uscate care arată mai puțin uscate. De asemenea, umiditatea poate dura chiar și după o baie (deși este mai bine să se aplice cel puțin o dată pe zi, de preferință dimineața).
    • Alți hidratanți mari sunt unt de shea și unt de aloe. Când alegeți produse, căutați cu câteva substanțe chimice și nu o mulțime de parfumuri. Amintiți-vă: cu atât mai departe lista ingredientelor, cu atât conține mai puțin.
    Partea 4 din 4:
    Atitudine
    1. Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 13
    1. Să fie la modă, dar nu vă distrugeți părul și tenul pentru a face acest lucru. Vopselele de păr poate deteriora părul negru, iar cea mai mare parte a timpului nu va face o diferență sau numai părți mai subțiri ale părului părului.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 14
    2. Folosind un pieptene fierbinte, poate îndrepta părul poporului negru, dar, cum ar fi extensia uscătorului de păr, îl poate deteriora la fel de mult sau chiar mai mult dacă este foarte uscat.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 15
    3. Nu schimbați drastic modul în care arăți. Oferind-vă pentru a încerca să arate "alb" este unul dintre ultimele lucruri pe care o fată neagră ar trebui chiar să o gândească. Negrul este frumos, ești frumos. Îmbrățișează-o. Dacă oamenii vă spun părul pare urât, deoarece este curat sau spune ceva despre țesătura voastră, ignorați-o, violența nu este niciodată răspunsul corect, nu lăsați-i să ajungă la tine.
  • Când oamenii spun lucruri rasiste cu privire la culoarea pielii chiar în fața ta, poate fi enervant. Dacă acești oameni sunt "prietenii tăi" spun că ceea ce au spus nu a fost corect și oferă un pic de dovezi de motivul pentru care ar fi dorit. Dacă o fac din nou, este foarte sugerat să le scoți.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 16
    4. Nu încercați vreodată "să acționați ca o fată neagră sau o fată albă" să se potrivească. Acționați cum știți că ar trebui să acționați cu demnitate și respect. Spunând "yo" în propoziții și bucurându-se de reggae sau de muzică rap nu este ceea ce toate femeile negre preferă să facă. Acționați modul în care vă simțiți confortabil, acționând chiar dacă este portretizat ca ghetou sau alb.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată de adolescență neagră Pasul 17
    5. Amintiți-vă, nu toți cei care nu sunt negri sunt fie rasistă. Există oameni de culoare acolo care nu le pasă dacă prietenii lor sunt o altă umbră sau nu. Căutați acele tipuri de oameni, mai degrabă decât agățați cu oameni care vă degradează că sunteți negru care, de cele mai multe ori, nu sunt albe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Au fost câteva lucruri care merg în jurul valorii de fetele negre fiind cel mai mult "urât" sau "rasă neatractivă. Cu toate acestea, uita-te la Beyonce, uita-te la Naomi Campbell, uita-te la Jourdan Dunn. Sunt urâți?
  • Uneori, oamenii vor spune lucruri de a suge de tine. Ei nu înseamnă niciun rău, dar vă pot jigni în continuare. De exemplu, dacă cineva ar spune "Ești drăguță pentru o fată neagră" sau "Wow! Părul tău este ciudat!", Rămâi calm și nu arăți că ești supărat, dar spune ceva "Wow! Toată lumea spune întotdeauna asta! Ciudat, nu-i așa?" sau "mi se spune asta des!". sau "Dar apoi la unii oameni a ta este prea!"
  • Nu trebuie să acceptați complimente cu mâna înapoi "Ești drăguță pentru o fată neagră". Este nepoliticos și neagră. Sunteți o persoană frumoasă la fel ca orice altă persoană. Nu vedeți că oamenii mergând în jur "Ești drăguță pentru o fată albă". Pare ciudat corect? Sunt șanse să fie ofensate așa cum ești. Manipulați situația tact. Doar știu că ai dreptul să te simți ofensat.
  • A avea un model de model este un lucru bun. Persoanele negre celebre care sunt bune și rămân adevărate pentru ei înșiși sunt oameni buni să privească. Cu toate acestea, femeile negre puternice, bune din lumea dvs. sunt cele mai bune modele de roluri. Uită-te la familia ta, școală, biserică, comunitate. Acestea sunt femei pe care le puteți viziona aproape și personale pentru a vedea cum trăiesc. Acestea sunt tipurile de oameni dovedesc că negrul este frumos și nu sunt mai urâți decât oricine altcineva.
  • Amintiți-vă, dacă sunteți sau aproape de singura fată neagră pe care o cunoașteți, oamenii sunt probabil să pună întrebări despre patrimoniul dvs., mai ales în Anglia. Dacă v-ați născut în țară, vă aflați, exprimați-vă că sau ați putea face ca persoana să se simtă vinovată de a vă întreba. "Sunt britanic / american / oricare altul. Tu?".
  • Avertizări

    Nu lăsați oamenii să-ți tragă părul. Dacă aveți o țesătură și oamenii fac acest lucru, va trebui să le dezactivați și poate duce la ruperea părului. Cu toate acestea, nu vă faceți griji. Dacă nu există o mulțime de oameni, nu va trebui să luați lecții Tae Kwon.
  • De obicei, atunci când sunteți o minoritate rasială în școala dvs., oamenii vă vor cunoaște mult mai repede decât dacă ați fi rasa dominantă. Zvonurile sunt, de asemenea, foarte susceptibile de a ajunge rapid. Zvonurile sunt zvonuri, și atâta timp cât aveți oameni decente care vă înconjoară, ei pot fi ignorați.
  • Nu faceți niciodată un permis de tine dacă nu ați avut o mulțime de practici. Amintiți-vă, PERM-urile pot provoca o piele proastă (psoriazis) sau pot face eczema mult mai rău. Poate fi foarte dureros și uneori arsuri permanente și te-ar putea face să te duci orb sau surd dacă se apropie de ochi sau urechi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar