Cum să deveniți o corespondență online

Documentele online ajută proprietarii site-ului să identifice greșelile înainte de a-și posta paginile web, împiedicându-le să alină vizitatorilor potențiali pe site-urile lor. Numărul tot mai mare de site-uri web oferă oportunități pentru corectitudini independente pentru a fi plătite pentru a corecta erorile de ortografie, punctuație și gramaticale. Dacă aveți abilități bune de scriere, o comandă excelentă a limbii și un ochi pentru detalii, puteți face un venit suplimentar ca un corector online. Iată lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți pentru a deveni o corespondență online.

Pași

Metoda 1 din 2:
Dezvoltarea abilităților dvs. de corectare
  1. Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 1
1. Fi bine citit. A fi un concordor online sau orice coreetar necesită o iubire de citire. Ar trebui să vă bucurați de citirea mai multor forme de scriere și să vă familiarizați cu mai multe stiluri de scriere, precum și cu dobândirea de cunoștințe într-o gamă largă de subiecte.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 2
    2. Să înțeleagă abilitățile specifice necesare pentru o corespondență online. Verificarea textului online necesită cu succes cunoștințe despre utilizarea corectă a cuvântului și punctuația, cuvintele de ortografie corect și recunoscând confuzii comune de cuvinte ("atunci" pentru "decât," etc.), și înțelegerea a ceea ce a intenționat scriitorul printr-o re-citire atentă a textului.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 3
    3. Dezvoltați-vă abilitățile de calculator. Textul site-ului pe care îl veți corecta va fi trimis fie prin e-mail, fie veți primi acces la un site în care proiectul de text poate fi descărcat sau editat direct. Dacă descărcați textul pe computer, va trebui să fiți familiarizați cu instrumentele de corectare și editare în programul dvs. de procesare a textului, cum ar fi Microsoft Word "Urmareste schimbarile" și "Introduceți comentariile" Caracteristici. Dacă verificați direct textul, va trebui să învățați orice instrument de verificare online pe care vi se va cere să îl utilizați.
  • Unii clienți pot prefera să imprimați textul, corectați-l manual, apoi trimiteți-l înapoi. În aceste cazuri, va trebui să știți cum să utilizați o imprimantă și un fax, precum și simbolurile utilizate în corespondență și copiate de mână.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 4
    4. Luați în considerare formarea formală ca o corespondență. La un nivel minim, cursuri de liceu în limba engleză, jurnalism și literatură vă vor oferi o fundație în abilitățile de limbă și de corectare pe care trebuie să le aveți. Puteți completa aceste cunoștințe cu cursuri la un colegiu sau universitate, un colegiu comunitar sau online, precum și cu tutoriale online.
  • Clasele online sunt disponibile de la astfel de organizații ca Elearners, UniversalClass.com, și MediaBistro.COM.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 5
    5. Familiarizați-vă cu mai multe cărți de stil. În timp ce clasele vă pot oferi o fundație în limba engleză, organizațiile pe care le veți lucra cu adesea adoptă un ghid de stil stabilit sau creează ghidul intern. Cel puțin, ar trebui să vă familiarizați cu Ghidul Style AP, folosit de majoritatea ziarelor și organizațiilor de știri online și multe site-uri web și ghidul de stil Yahoo, utilizat de multe alte organizații cu o prezență web. Alte cărți de stil pentru a lua în considerare includ manualul de stil din Chicago, manualul de stil din New York și manualul AMA de stil.
  • Pentru o perfecționare globală a utilizării, citiți "Elementele stilului" de William Strunk și E.B. alb.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 6
    6. Construiți o bibliotecă de referință. În plus față de manualele de stil enumerate mai sus, ar trebui să aveți un dicționar și tezaur și, în funcție de clienții pe care intenționați să o lucrați, dicționarele specializate ale terminologiei medicale, științifice, juridice sau financiare.
  • De asemenea, trebuie să vă familiarizați și să marcați site-uri de referință, cum ar fi dicționarul.COM - Cu toate acestea, poate fi uneori mai rapid sau mai eficient pentru a arăta ceva într-o carte decât online.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 7
    7. Practicați-vă abilitățile de corectare a ceea ce ați citit. Uită-te la cărți, ziare, site-uri web și chiar textul afișat pe programele de știri TV și reclame cu un ochi critic. Acest lucru vă va învăța să identificați erori în ortografie, punctuație și utilizare a cuvintelor.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea de locuri de muncă de corectare online
    1. Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 8
    1. Decideți asupra zonei (domeniile) în care doriți să vă specializați. Dacă aveți domenii de interes deosebite, cum ar fi corectarea site-urilor financiare, juridice sau medicale, este posibil să doriți să vă concentrați eforturile în aceste domenii. Este posibil să aveți nevoie de o pregătire suplimentară în zona (domeniile) dvs. de specialitate, dar puteți beneficia de mai multe recompense financiare și mai multă satisfacție personală de la specializare decât de a încerca să corecteze orice întâlnește pe radar.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 9
    2. Folosește internetul. Puteți găsi mai multe site-uri care oferă locuri de muncă online de corectare prin tastând "Locuri de muncă de corectare online" sau "Corectarea la domiciliu" într-un motor de căutare pe Internet. Vă puteți înregistra la aceste site-uri și vă puteți lista serviciile dvs. la placile de locuri de muncă și site-urile de marketing independent.
  • Site-urile web care se specializează în furnizarea de servicii de corectare și editare includ studioul Mulberry, corectează acum și Wordfirm. Unele servicii se specializează în domenii precum comunicațiile de afaceri, în timp ce altele oferă servicii suplimentare, cum ar fi transcripția, indexarea sau corectarea în mai multe limbi. Unele servicii oferă, de asemenea, asistență promoțională pentru corecțiile care contractează cu ele, cum ar fi capacitatea de a crea sau de a se lega de site-urile lor. Este posibil să trebuiască să aveți cel puțin 2 până la 3 ani de experiență de corectare sau editare, echipament de calculator suficient și viteza de tastare și este posibil să fie, de asemenea, să faceți un test pentru a vă califica pentru a lucra cu ei.
  • Site-urile de marketing independent includ Guru și Upwork. Aceste site-uri listate clienților cu locuri de muncă și licitați competitiv cu alți freelanceri pentru a câștiga locul de muncă. Freelancers sunt listate pe aceste site-uri prin nivelul de experiență - unele site-uri oferă, de asemenea, liste sporite pentru o taxă.
  • Panourile de locuri de muncă includ monstru.com și locuri de muncă.COM. Postați un CV cu experiența dvs. și configurați o căutare de cuvinte cheie pentru locuri de muncă care vă interesează. Panourile de locuri de muncă sunt dedicate în primul rând solicitanților de locuri de muncă care caută o muncă integrală sau cu fracțiune de normă ca angajați ai unei companii, dar pot oferi, de asemenea, poziții de telecomunicații sau de muncă contractuală, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 10
    3. Abordați direct proprietarii de site-uri web. Căutați site-uri cu o mulțime de conținut scris și abordați proprietarul site-ului sau webmasterul. Uită-te în secțiunea Contactați-ne a site-ului web pentru adrese de e-mail - Veți dori una cu numele unei persoane sau cel puțin "Webmaster" în adresa în loc de un termen generic, cum ar fi "Info."
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 11
    4. Construiți site-ul dvs. Web. Având site-ul dvs. Web vă va permite să faceți publicitate serviciilor dvs. de corectare online și să vă arătați profesionalismul clienților potențiali. Va trebui să vă dezvoltați abilitățile în Optimizarea motorului de căutare (SEO) pentru a ajuta clienții să găsească site-ul dvs. într-o căutare pe Internet și, de asemenea, va trebui să vă asigurați că site-ul dvs. este gratuit de erori de ortografie și gramatică.
  • Imaginea intitulată Deveniți o corespondență online Pasul 12
    5. Luați în considerare voluntariatul serviciilor dvs. inițial. Puteți aborda organizațiile non-profit și întreprinderile de înființare cu o ofertă de a-și corecta site-urile web gratuit, în schimbul de recomandări către alte clienți. Fiți în avans cu privire la scopul dvs. la început, astfel încât să primiți tipul de recomandări pe care doriți, în loc de alte sarcini de voluntariat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cele mai multe misiuni de corectare online sunt plătite scăzute, astfel încât să doriți să luați în considerare oferirea de alte servicii, cum ar fi copierie și scriere, pentru a oferi un venit mai mare și vă permite să fiți mai selectivi în atribuțiile de corectare online pe care le faceți. Copyeditarea diferă de corecția că implică o citire mai amănunțită a textului pentru astfel de lucruri precum alegerea cuvintelor și fluxul, precum și erorile gramaticale și se efectuează, de obicei, pe proiecte de text timpuriu în loc de proiecte finale, așa cum este corect.
  • Luați în considerare aderarea la un grup de scriitori, editori și concursuri, cum ar fi Asociația Freelance Editorial. Aceste organizații oferă reprezentare și sfaturi celor care lucrează cu cuvinte sub orice formă, precum și forumuri pentru a împărtăși experiențe.
  • Pentru sfaturi privind evaluarea ratelor on-line și alte forme de corectare, precum și alte servicii editoriale, consultați o ediție actuală a "Piața scriitorului" sau site-ul de asociere editorial Freelancers la http: // AFA.org / res / rate.php.
  • Avertizări

    Nu există nicio garanție că veți efectua lucrări de muncă cu oricare dintre serviciile de corectare / editare online după ce vă înregistrați la acestea. Trebuie să aveți fondul specific că un client caută să fie luat în considerare sau cel puțin o cunoaștere specializată în acea zonă pentru a putea învăța rapid restul a ceea ce trebuie să știți.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Calculator
    • Programul de procesare a cuvintelor cu caracteristici de verificare și verificare a ortografiei
    • Acces la Internet, de preferință în bandă largă
    • Cont de email
    • Telefon
    • Imprimanta (pentru dovezile paginii de imprimare pentru clienții editorului)
    • Mașină de fax sau scaner și capacitatea de a crea PDF-uri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar