Cum să devii un nomad digital

"Digital Nomad" nu este doar un titlu de locuri de muncă - este, de asemenea, o alegere stil de viață. Digital Nomads Utilizați tehnologia, indiferent dacă este un laptop, un smartphone sau un alt dispozitiv digital, pentru a câștiga un venit prin muncă la distanță în timp ce trăiește o viață mobilă. Prin învățarea abilităților corecte și găsirea unui fel de lucru online de la distanță pentru a le folosi, puteți trăi și stilul de viață digital Nomad și călătoriți în lume pe măsură ce lucrați.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea unei nișă
  1. Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 1
1. Publicați conținut online dacă aveți abilități puternice de scriere și editare. Există o mulțime de locuri de muncă la distanță și mijloace de a câștiga un venit pasiv care necesită abilități bune de scriere și editare. Luați în considerare efectuarea lucrărilor de editare și editare care să traducă aceste abilități în numerar.
  • Locurile de muncă care se încadrează în această categorie ar putea include Creator de conținut online, copywriter și autor.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 2
    2. Creați ilustrații sau modele grafice dacă sunteți artistice. Dacă aveți un ochi pentru culoare, iubiți fonturile sau doar iubirea de a fi artistică, poate doriți să luați în considerare lucrul ca designer grafic sau ilustrator.
  • Aproape orice companie cu o prezență online are nevoie de un designer grafic, ceea ce face ca aceasta din cele mai bune zone de locuri de muncă la distanță pentru găsirea de muncă.
  • În plus față de artistică, va trebui să dezvoltați anumite abilități care implică lucrări de proiectare digitală, inclusiv familiaritatea cu software-ul de proiectare, tipografia și optimizarea layout.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 3
    3. Puneți abilitățile de limbă străină să folosească ca traducător. Dacă sunteți fluent într-o limbă străină sau, cel puțin, aveți o cunoaștere de lucru de unul, ați putea să lucrați ca un traducător independent. Deși aceste locuri de muncă pot fi un pic mai greu de a veni, ele necesită relativ puține abilități suplimentare pentru cei deja cunoscuți într-o limbă străină.
  • Veți avea mai multe noroc găsind oportunități de lucru dacă sunteți fluent într-un limbaj mai puțin cunoscut, cum ar fi limba arabă sau cea de est a Europei.
  • Upwork și Translatortown sunt 2 dintre cele mai frecvent utilizate site-uri web pentru găsirea de lucrări de traducere independentă.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 4
    4. Dezvoltați aplicații și site-uri web dacă vă bucurați de codare. Unele dintre cele mai in-cerere abilități pentru lucrările digitale includ dezvoltarea software-ului și aplicațiilor, crearea site-ului și codificarea. Lucrează în acest domeniu pentru a fi deosebit de competitivi pe piața muncii.
  • Crearea aplicațiilor este, de asemenea, o modalitate bună de a câștiga un venit pasiv sau de a lucra o dată și apoi câștigând un venit continuu din ea în timp.
  • Dacă sunteți familiarizat cu codificarea și programarea, puteți lua în considerare și lucrul ca inginer de software, deși multe locuri de muncă de inginerie software vor necesita că aveți o diplomă în domeniu.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pasul 5
    5. Lucrați în marketing online dacă aveți o prezență web activă. Dacă vă place să fiți pe social media, ajutându-vă să faceți lucrurile să meargă virale sau să convingeți oamenii despre beneficiile unui produs, marketingul online este probabil cea mai bună alegere de lucru pentru dvs.
  • Nu este nevoie să aveți o prezență socială socială activă chiar acum pentru a deveni un marketer online - acesta este doar ceva ce va trebui să faceți ca parte a locului de muncă pentru a avea succes.
  • BRANDREP este un exemplu de companie de lider pe Internet Marketing pe care ați putea găsi un loc de muncă cu. Cu toate acestea, orice afacere sau companie care promovează produsele online, cum ar fi Fondul Internațional pentru Bunăstarea animalelor, de obicei, are nevoie de un comerciant online.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pasul 6
    6. Luați în considerare lucrul în serviciul clienți la distanță dacă aveți "abilități oamenilor."Dacă lucrul cu oamenii este mai mult stilul dvs. și aveți o mulțime de experiență în economia de servicii, faceți munca de serviciu pentru clienți ar putea fi pentru dvs.
  • Rețineți că lucrul într-un serviciu de servicii pentru clienți poate solicita să aveți un telefon care funcționează pe plan internațional.
  • O gamă largă de companii angajează reprezentanți de servicii clienți de la distanță, cum ar fi American Express, Actul ActBlue și Williams-Sonoma.
  • Dacă sunteți confortabil să lucrați pentru a rezolva problemele tehnice, puteți lua în considerare și lucrul în asistență tehnică.
  • Partea 2 din 4:
    Dezvoltarea competențelor corespunzătoare
    1. Imaginea intitulată deveni un nomad digital pasul 7
    1. Uită-te în site-uri care vă vor învăța o abilitate gratuită. Multe dintre abilitățile care sunt cele mai utile pentru munca la distanță online, cum ar fi codarea, sunt disponibile pentru a învăța online gratuit în diverse locuri. Check out site-uri care oferă pentru a vă învăța o abilitate relevantă pentru a evita cheltuirea banilor pentru a deveni un nomad digital.
    • Unele dintre cele mai utilizate site-uri web gratuite includ Udemy, Khan Academy, Cursuri și Cod Free Cod.
    • Dacă nu sunteți sigur de unde să mergeți pentru a afla o abilitate gratuită, căutați "Aflați gratuit" într-un motor de căutare pe Internet și adăugați pur și simplu abilitatea pe care doriți să o învățați (e.G., marketing).
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 8
    2. Înscrieți-vă în clasele universitare pentru a afla o abilitate relevantă, dacă este necesar. Dacă nu găsiți un mijloc de a învăța o abilitate relevantă sau la un cost puțin, ați putea lua în considerare înscrierea într-un curs de colegiu online sau un program de a studia și de a dezvolta abilitățile de care aveți nevoie.
  • Multe școli oferă programe întregi sau cel puțin cele mai multe clase necesare pentru anumite acreditări, online. Nu vă simțiți ca să participați la un colegiu de cărămidă și mortar pentru a obține o educație la nivel de colegiu.
  • De exemplu, codificarea și marketingul sunt subiecte că multe școli oferă cursuri online. Universitatea de Stat din Arizona vă permite să câștigați o întreagă diplomă de marketing prin cursuri online!
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 9
    3. Obțineți un loc de muncă care implică utilizarea unei abilități de a câștiga experiență profesională. Înainte de a sări în stilul de viață digital Nomad, ar putea fi util să obțineți o experiență profesională în felul de muncă pe care o veți face. Încercați să găsiți un loc de muncă care implică abilitățile pe care le veți folosi în munca dvs. la distanță pentru a câștiga experiență înainte de a începe călătoriile dvs.
  • De exemplu, ați putea găsi un loc de muncă în administrație și puteți obține experiența făcând un fel de muncă pe care ați putea face cel mai probabil ca un asistent virtual.
  • Obținerea unui loc de muncă într-un domeniu conex este, de asemenea, o modalitate bună de a învăța o abilitate relevantă în timp ce faceți bani și construirea CV-ului.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 10
    4. Luați în considerare vizitarea unui hub digital Nomad pentru a învăța de la alte nomazi. Dacă aveți timp și bani pentru a vă cruța, ați putea găsi util să atârnați în jurul altor nomazi digitale și să ridicați abilitățile de la ele, de asemenea, obțineți un gust de stilul lor de viață. Uită-te la luarea unei vacanțe de lucru într-o locație populară între nomazele digitale.
  • De exemplu, Chiang Mai, Thailanda și Medellin, Columbia, sunt destinații comune pentru nomazele digitale.
  • Utilizați site-uri precum Lista de couchsurfing și Nomad pentru a intra în contact cu alte nomaduri digitale care locuiesc în locul pe care intenționați să îl vizitați. De asemenea, este posibil să găsiți un grup Facebook dedicat vieții ca un nomad digital într-o anumită destinație.
  • Partea 3 din 4:
    Câștigarea unui venit de la distanță
    1. Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 11
    1. Găsiți un loc de muncă la distanță online pentru a menține o sursă constantă de venituri. O mulțime de locuri de muncă de birou astăzi pot fi realizate în întregime de la un laptop oriunde în lume. Căutați un loc de muncă pe care îl puteți lucra la distanță pentru a desena un salariu constant și nu este legat de nicio locație fizică.
    • Unele exemple de locuri de muncă la distanță includ reprezentantul serviciului clienți, dezvoltatorul, inginerul software-ului și analistul de asistență tehnică.
    • Utilizați un site web de listare a locurilor de muncă, cum ar fi Ziprecruiter sau Skipdhedrive pentru a căuta locuri de muncă online la distanță.
    • Rețineți că unele lucrări la distanță vă pot solicita să lucrați un program consistent de 9 la 5, limitând numărul de destinații pe care le puteți lucra în mod rezonabil. Pentru o libertate maximă și flexibilitate, încercați să găsiți un loc de muncă care vă permite să vă stabiliți propriile ore.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 12
    2. Vindem serviciile dvs. ca freelancer pentru a vă pune abilitățile pentru a lucra cu fracțiune de normă. Dacă nu puteți găsi un loc de muncă care acceptă un stil de viață nomad sau aveți nevoie de venituri suplimentare, faceți o lucrare independentă în timpul liber pentru a obține un flux de venit suplimentar. Căutați locuri de muncă independente Puteți efectua liste de la distanță și post-listă pe platformele de freelancing pentru a permite clienților potențiali să vă găsească.
  • Upwork-ul este una dintre cele mai frecvente platforme de freelancing recomandate. Freelancer, FlexJobs și Ifrenance sunt, de asemenea, populare printre freelanceri.
  • Lucrările independente ar putea include scrierea, editarea, codificarea, marketingul, traducerea sau designul grafic.
  • Va trebui să vă simțiți confortabil cu promovarea activă și abilitățile dvs. potențialilor clienți pentru a avea succes ca un freelancer. Amintiți-vă că veți concura cu o mulțime de alte persoane pentru locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 13
    3. Creați conținut online pentru a câștiga un venit pasiv dacă nu puteți găsi un loc de muncă. Una dintre cele mai ușoare căi de a deveni un Nomad digital este de a câștiga un venit de la a face puțin la nici o lucrare deloc. Creați conținut on-line tranzacționabil, care va face bani pentru a-ți mai trăi stilul de viață digital Nomad.
  • De exemplu, publicarea unei cărți electronice este o modalitate excelentă de a câștiga un venit pasiv din vânzările cărții dvs. după ce ați scris-o. Crearea unui blog și vânzarea publicității sau crearea unui curs online sunt, de asemenea, modalități bune de a câștiga un venit pasiv.
  • Dacă alegeți să publicați o carte electronică, cel mai bun pariu este să îl publicați prin Programul de editare directă a lui Amazon.
  • Construirea unei aplicații este o modalitate bună de a pune abilități de codificare pentru a crea o sursă de venit pasiv.
  • Rețineți că va trebui să depuneți mai întâi un efort creativ înainte de a începe să câștigați un venit pasiv. Din păcate, nu veți evita în întregime să lucrați în acest fel!
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 14
    4. Deveniți un marketer pentru a face bani prin prezența pe Internet. Marketingul online este o abilitate foarte profitabilă de a avea ca un nomad digital. Căutați un comerciant online pentru a câștiga un venit ca intermediar online care promovează produsele altor persoane.
  • Marketingul online implică de obicei lucrul pentru clienți pentru a-și promova produsele sau serviciile online. Acest lucru poate implica designul web, marketingul social media, producând videoclipuri informaționale sau alte forme de promovare online.
  • De exemplu, ați putea proiecta infographics pentru o companie care trebuie împărțită de social media și care include informații pertinente despre produsele companiei.
  • Aceasta este o modalitate deosebit de bună de a câștiga un venit de la distanță dacă aveți sau puteți dezvolta o prezență online influentă.
  • Imaginea intitulată devine un nomad digital pasul 15
    5. Alăturați-vă economiei GIG pentru a câștiga bani în plus într-un vârf. Când trăiți ca un nomad digital, puteți găsi că munca independentă sau chiar salariul dvs. normal nu este întotdeauna suficient pentru a vă acoperi cheltuielile. Efectuați servicii de economie GIG pentru a câștiga un venit puțin suplimentar atunci când aveți nevoie de ea.
  • De exemplu, ați putea găsi o conducere de muncă pentru o companie de partajare a călătoriei, cum ar fi Uber, livrarea de pachete sau alimente sau învățați limba maternă în străinătate.
  • În plus față de Uber, angajatorii populari de economie GIG includ Lyft, Airbnb și Doordash.
  • Deși nu toate locurile de muncă în economia GIG pot fi efectuate digital, multe dintre ele pot fi efectuate fără a fi legate în nici o locație.
  • Partea 4 din 4:
    Tăierea cheltuielilor dvs. de viață
    1. Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 16
    1. Vindeți sau închiriați-vă casa pentru a scăpa de cea mai mare obligație financiară. În orice caz, cea mai mare cheltuială provine de la plata chiriei sau de la o ipotecă. Înainte de a deveni un nomad digital, vinde sau închiriați-vă casa pentru a reduce această cheltuială și a putea să dedicați mai mulți bani costului de viață în străinătate.
    • Dacă casa dvs. este într-o destinație populară, considerând să o închirieze în loc să o vândă pentru a câștiga un venit mai consistent. Asigurați-vă că ați angajat pe cineva la nivel local, care poate răspunde la problemele pe care chiriașii dvs. le pot conduce în timp ce călătoriți.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 17
    2. Utilizați un card de credit fără taxe internaționale. Dacă intenționați să călătoriți din țară, veți dori să evitați taxe suplimentare pentru utilizarea unui card de credit în străinătate. Asigurați-vă că aduceți un card de credit care nu percepe taxe de tranzacție străină pentru a evita plata unei taxe suplimentare cu fiecare achiziție.
  • Cardul de recompense de capital One și Cardul preferat Chase Sapphire sunt ambele cărți de credit populare care nu percep taxe pentru uz internațional.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital pas 18
    3. Anulați orice abonamente sau apartenenți pe care nu le veți mai folosi. Probabil plătiți o anumită sumă de bani în fiecare lună sau pe an pentru servicii și abonamente pe care le puteți utiliza la domiciliu, dar nu în timp ce călătoriți. Asigurați-vă că anulați aceste abonamente pentru a evita pierderea de bani în fiecare lună în timp ce călătoriți.
  • Exemple de abonamente și servicii pe care nu le veți putea utiliza, ar putea include un membru local pentru sala de gimnastică, un abonament la o revistă de imprimare sau un pachet TV prin cablu.
  • Imaginea intitulată deveni un nomad digital Pasul 19
    4. Plătiți datoria locală înainte de a părăsi țara dvs. de origine. Înainte de a începe călătoriile, veți dori să fiți sigur că nu lăsați niciun angajament financiar în spatele dvs. Plătiți orice datorie pe care o aveți în țara dvs. de origine, astfel încât să puteți călători fără acea povară financiară care cântărește asupra dvs.
  • Dacă nu vă puteți plăti complet toate datoriile, alegeți unele datorii pentru a vă plăti în întregime și alții să continue să plătească în timp ce călătoriți. Deși acest lucru nu este ideal, este mai bine decât să plătiți continuu toate datoriile dvs. ca un nomad digital.
  • Probabil că doriți să prioritizați datoriile cu carduri de credit și de orice datorii care au rate mai mari ale dobânzii, deoarece acestea vor acumula cel mai mult interes în timp ce au rămas neplătite.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți nevoie de bani în plus înainte de a începe călătoriile dvs., luați în considerare vânzarea mașinii. Cu excepția cazului în care intenționați să călătoriți în aceeași țară sau în apropierea casei dvs., probabil că nu veți avea nevoie de ea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar