Cum să fii un om de știință de date

Știința datelor (care combină abilitățile științifice și tehnologice de interpretare a cantităților masive de date) este clasată în mod constant ca fiind unul dintre cele mai de dorit domenii de carieră ale secolului XXI. Pentru a intra în acest domeniu, puteți câștiga o diplomă în știința datelor la o universitate, fie să luați gratuit cursuri online deschise online (MOOCS) la domiciliu sau să introduceți o bootcamp intensivă de informare a datelor. Înainte de a ști, puteți fi și un om de știință profesional de date!

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigând o diplomă de știință a datelor
  1. Imagine intitulată Fii un om de știință de date Pasul 1
1. Ia cursuri în matematică și informatică în timp ce în liceu. Știința datelor necesită un fundal extins în statistici, algebră, calcul și informatică. Este o idee bună să începeți să învățați aceste abilități cât mai curând posibil.
  • Asigurați-vă că obțineți cel puțin o educație de bază în Python, R și SQL, deoarece acestea sunt limbile de bază de programare pe care le veți folosi pentru restul carierei dvs.
  • Python este un limbaj de programare fără frizeri care permite oamenilor de știință de date să se concentreze asupra întrebărilor lor de cercetare, mai degrabă decât pe sintaxa de cod.
  • R este un mediu programabil care este folosit pentru a stoca analize complexe de date în scriptul de comandă.
  • SQL (Limba de interogare structurată) permite cercetătorilor să manipuleze și să interogheze date în baze de date conexe.
  • Imagine intitulată Fii un om de știință de date Pasul 2
    2. Participați la o universitate cu programe reputate legate de știința datelor. Căutare online pe Google sau pe site-uri de clasificare ca u.S. Știri pentru universități cu programe de top în domenii legate de știința datelor. Există universități cu grade în știința datelor, dar puteți intra și pe teren cu o diplomă în domeniul informaticii, statistici, matematică, economie sau operațiuni de cercetare.
  • De asemenea, trebuie să vă gândiți să vă solicitați consilierului dvs. de îndrumare pentru consiliere, contactați departamentele la care intenționați să aplicați și să corespundeți oamenilor de știință de date.
  • Câștigând o diplomă de licență în știința datelor sau un domeniu conexe va necesita cel mai probabil 4 ani pentru a finaliza.
  • În timpul timpului dvs. ca un student, ar trebui să vă concentrați în special la luarea de statistici, afaceri și cursuri de informatică.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 3
    3. Du-te la școală absolvent dacă doriți să vă calificați pentru pozițiile de supraveghere. Mulți oameni de știință de date intră în câmp după finalizarea unui masterat sau a pH-ului.D, în special cei interesați de pozițiile de supraveghere. În primăvara anului junior, adresați-vă consilierului dvs. de colegiu despre care programe de date științifice ar fi cea mai potrivită pentru dvs. și ce puteți face pentru a intra în ele.
  • Școala absolventă poate fi costisitoare și consumatoare de timp, dar se adaugă structură și poate ajuta cu rețelele.
  • Imagine intitulată Fii un om de știință de date Pasul 4
    4. Începeți să căutați locuri de muncă în știința datelor. După absolvire, puteți căuta online pentru pozițiile științifice de date și puteți participa la evenimente de rețea, cum ar fi conferințe și seminarii științifice de date. Pe parcursul timpului dvs. în școala de la Subsend și Grad, profesorii și consilierii dvs. vă vor ajuta să dezvoltați un portofoliu al lucrării pe care ați terminat-o în timpul studiilor dvs. Au acel portofoliu gata pentru interviuri și întâlnire-și-salut.
  • Puteți utiliza gradul dvs. de informare a datelor într-o mare varietate de domenii, cum ar fi tehnologia, farmaceutice, guvern, cu amănuntul și jocurile, astfel încât să arunce o rețea largă în căutarea dvs. de locuri de muncă.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând cursuri masive deschise online de la domiciliu
    1. Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 5
    1. Găsiți programe de reputație MOOC în știința datelor. Cursurile masive online deschise sunt cursuri la nivel universitar învățate online de către experți în domeniu. Căutare online pentru programe disponibile MOOC care găzduiesc cursuri în abilitățile necesare pentru a deveni un om de știință de date. Majoritatea mare va fi liberă, dar unele pot percepe taxe. Asigurați-vă că citiți recenzii ale fiecărui program pentru a vă asigura calitatea acestora.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 6
    2. Luați cursuri în abilitățile de bază științifice de date. Primele MOOC pe care le veți dori vor fi în limbi de programare de bază precum Python, R și SQL. Pe măsură ce progresați, puteți trece la cursuri avansate în acele limbi de programare până când le aveți în jos.
  • Odată ce ați stăpânit Python, R și SQL, ar trebui să luați în considerare luarea de cursuri în alte limbi de programare cu mai multe utilizări specifice pentru a vă roti setul de competențe.
  • Imagine intitulată Fii un om de știință de date Pasul 7
    3. Înscrieți-vă pentru cursuri de învățare matematică și mașină. Odată ce ați stabilit o fundație în Python, R și SQL, ar trebui să luați niște MOOC în statistici, calcul, algebră, economie și învățare a mașinilor (programare care permite computerelor să "învețe" prin limbajul statistic).
  • Oamenii de știință de date au adesea nevoie de abilități de vorbire publică și de afaceri de afaceri. Luați în considerare luarea unor MOOC în aceste domenii.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 8
    4. Puneți împreună un portofoliu al muncii dvs. Dacă alegeți să luați MOOC, mai degrabă decât să participați la o universitate tradițională, ar putea fi mai multă presiune asupra dvs. pentru a vă dovedi abilitățile. Au un portofoliu aprofundat de munca ta in domeniu, gata sa arate ce poti face.
  • Lucrarea din portofoliul dvs. ar trebui să fie alcătuită din munca dvs. din MOOC, de la orice loc de muncă independent pe care ați terminat-o și site-ul dvs. personal dacă aveți unul.
  • Caracteristici Personal, Proiecte aprofundate pe care le-ați făcut în portofoliul dvs., nu seturi de date minore.
  • Lucrarea pe care o prezentați în portofoliul dvs. ar trebui să fie disponibilă publicului. Faceți-vă munca pe site-uri precum Kaggle și GitHub.
  • Însoțesc munca dvs. cu o prezență online pe o platformă de blogging și social media.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 9
    5. Începeți-vă cariera în știința datelor. Căutați un loc de muncă online și participați la evenimente de rețea. Asigurați-vă că ați adus portofoliul dvs. cu dvs. pentru a arăta persoanelor noi pe care le întâlniți în domeniu. Păstrați un ochi pentru listări în domenii precum sectorul tehnic, Guvernul, Marketingul, Consultarea și Asistența medicală. Fiecare are o utilizare pentru cineva cu un fundal în știința datelor.
  • Dacă ați luat un program MOOC în știința datelor, vă va oferi documentația care să certifice finalizarea cursurilor sale. Includeți această documentație în CV-ul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Participarea la o bootcamp
    1. Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 10
    1. Aflați abilitățile de bază științifice de date înainte de bootcamp. Știința informațiilor de date sunt programe de certificare intensivă, pe termen scurt, în persoană, deci veți dori să fiți cât mai pregătiți posibil, astfel încât să vă puteți folosi în mod eficient timpul acolo. Având cel puțin o cunoaștere intermediară a limbilor de programare, matematică și știința informatică vă va ajuta să obțineți un picior în sus după ce ați început să vă informați Bootcamp.
    • Luați în considerare fie luați câteva cursuri masive deschise online în acele zone, fie studiați în timpul dvs.
    • Dacă studiați în timpul dvs., asigurați-vă că ați stabilit obiective concrete și realizabile pentru a vă urmări progresul și vă împiedicați să obțineți descurajarea.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 11
    2. Citiți recenzii ale informațiilor de informare de date BootCamps online. Căutați pe forumuri Google și Informații științifice pentru recenzii ale BootCampsurilor de date Știință disponibile. De asemenea, puteți lua în considerare contactarea oamenilor de știință de date în domeniu pentru a afla opiniile lor cu privire la cele mai bune bootcasuri acolo.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 12
    3. Alegeți bootcampul că se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. BootCampsurile de știință a datelor durează o medie de 10 până la 11 săptămâni, dar unele dintre cele mai prestigioase pot dura un întreg 6 luni. Cele mai prestigioase bootcasps costă, de asemenea, mai mult. Asigurați-vă că găsiți o bootcamp care echilibrează planificarea și nevoile financiare.
  • Pot exista bootcamps în zona dvs., dar există o șansă bună, va trebui să călătoriți într-un oraș mai mare pentru a participa la unul. Acest lucru face ca planificarea și finanțele să fie deosebit de importante.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 13
    4. Participați la bootcamp. În timpul bootcamp, veți avea ocazia să primiți instrucțiuni directe în știința datelor, să produceți lucrări pentru portofoliul dvs. și rețeaua cu alte științe de date stabilite și emergente. Va trebui să studiezi din greu și să muncești mai mult, dar nu te plictisi în ea. Asigurați-vă că utilizați și timpul pentru a obține un sentiment al câmpului, care este în ea și locul în el.
  • Imagine intitulată Fii un om de știință de date Pasul 14
    5. Construi un portofoliu. Bootcamp și orice MOOC pe care l-ai luat vă va oferi o lucrare pentru a începe de pe portofoliul dvs., dar ar trebui să aveți și o lucrare independentă pe care ați făcut-o și proiecte personale, aprofundate de la site-uri publice cum ar fi Kaggle și GitHub. Însoțesc portofoliul dvs. cu o prezență online bine stabilită pe o platformă de blogging și pe social media.
  • Adresați-vă instructorilor la bootcamp pentru a vă ajuta să vă puneți portofoliul.
  • Imaginea intitulată Fii un om de știință de date Pasul 15
    6. Rețea cu alți oameni de știință de date și aplicați pentru locuri de muncă. Căutare online pentru locuri de muncă în domenii cum ar fi tehnologia, asistența medicală, guvernul, comerțul cu amănuntul și jocurile. Să participe la conferințe și să se întâlnească și să se întâlnească cu alte persoane din domeniu. Aduceți-vă portofoliul de-a lungul dvs. pentru a vă arăta abilitățile.
  • Cursurile dvs. MOOC și Bootcamp vă vor oferi cel mai probabil documente care certifică finalizarea acestora. Includeți aceste documente în CV-ul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar