Cum să fii puternic minte

Cei mai de succes oameni au o trăsătură în comun: sunt puternice. Cineva cu o minte puternică este rezistentă la idealurile lor, dar nu sunt prea încăpățânate să crească și să se adapteze la situații noi. Dacă doriți o minte mai puternică, îl puteți realiza cu o anumită muncă și răbdare, la fel ca și cum ați instrui corpul într-o sală de gimnastică. Dezvoltați-vă duritatea mentală prin cunoașterea a ceea ce credeți, având convingerea de a trăi prin valorile dvs. și de a deveni suficient de rezistentă pentru a vă recupera de la adversitate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Să te cunoști
  1. Imagine intitulată Încrederea altora după suferință Abuzul verbal Pasul 6
1. Liniște-ți mintea. O minte puternică este o minte neclintită. Practicați renunțarea la îngrijorări și distrageri inutile, astfel încât să vă puteți concentra pe lucruri mai importante. Când observați că vă simțiți împrăștiați, respirați adânc și aduceți focalizarea înapoi la locul în care doriți.
  • Meditaţie este o modalitate excelentă de a învăța să vă controlați mintea. Dacă nu ați meditat niciodată, poate fi dificil la început, deoarece mintea dvs. nu este folosită pentru liniște. Va fi mult mai ușor cu practica, așa că nu vă descurajați. Este nevoie doar de cinci sau zece minute pe zi pentru a începe realizarea rezultatelor.
  • Dacă doriți să vă reintroduceți focalizarea în acest moment, puteți încerca să scrieți ceea ce continuă să apară în cap. Gândiți-vă la asta ca o haldă de creier. Când obțineți aceste gânduri din cap, veți putea să vă concentrați mai bine. Dedicați ceva timp mai târziu pentru a participa la aceste gânduri sau idei.
  • Imaginea intitulată Ajutați pe cineva cu depresie și anxietate Pasul 12
    2. Descoperiți ce vă aduce bucurie. Întreabă-te când te-ai simțit cel mai fericit sau cel mai împlinit și de ce. Apoi, identificați motivele pentru care experiențele au fost atât de recompensate pentru dvs. Încercați să replicați aceste experiențe mai des. De asemenea, cereți oamenilor că sunteți aproape de voi înșivă. Întreabă-i ce trăsături vă descriu când sunteți cel mai fericit și ceea ce cred că provoacă această parte a dvs. de a ieși. Acesta poate fi un instrument puternic în auto-descoperire.
  • De exemplu, dacă ați iubit un loc de muncă de îndrumare din trecut, luați mai multe oportunități pentru a vă ajuta pe alții și să vă împărtășiți cunoștințele.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-o depresie Pasul 5
    3. Aflați ce vă motivează. Gândiți-vă la ceea ce vă conduce să atingeți sau să perseverați în viața de zi cu zi.Dacă găsiți adesea că încercați doar să treceți prin această zi, întrebați-vă ce ați face cu timpul dacă nu trebuia să vă faceți griji cu privire la preocupările de bază precum banii.
  • Motivațiile dvs. pot fi strâns legate de valorile dvs. De exemplu, dacă prețuiți prietenia, ați putea fi motivați să vă petreceți timp cu prietenii pe care îl aveți deja și să întâlniți oameni noi.
  • Imaginea intitulată conduce o viață mai fericită 13
    4. Setați câteva obiective pe termen lung. Având o idee generală despre locul în care doriți ca viața voastră să vă ajute, vă veți ajuta să rămâneți puternici în fața distragerilor și a obstacolelor. Stabiliți obiective care vă ajută să vă dați direcția în viață. Încercați să faceți un plan liber pentru următorii cinci ani.
  • Doar stai jos și scrie câteva realizări pe care doriți să le atingeți în următorii câțiva ani. Acestea pot include colegiu de absolvire, obținerea unui loc de muncă sau învățarea de a vorbi italiană.
  • Încurajați stabilirea obiectivului înconjurător cu oamenii orientați spre scopuri și, de asemenea, creând relații cu mentorii cu care vă puteți discuta periodic visele.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-o depresie Pasul 6
    5. Creați obiective actionabile pe termen scurt. Acum, că aveți o înțelegere generală despre locul în care doriți să mergeți, spargeți aceste obiective pe termen lung. Acest lucru vă împiedică să vă copleșiți și vă ajută să rămâneți pe drumul cel bun.
  • Încearcă Setați obiectivele inteligente care sunt specifice, măsurabile, realizabile, realiste și legate de timp. De exemplu, ar putea să se descompună "obtinerea unei slujbe" în segmente mai mici. Este posibil să trebuiască să vă actualizați CV-ul, să completați un stagiu sau să obțineți o educație suplimentară pentru a ajunge la acest obiectiv mai mare.
  • Fiți atenți cu privire la intervalul de timp pe care îl dați. Asigurați-vă că sunt rezonabile și reprezintă odihnă, recreere și neașteptate în viață.
  • Metoda 2 din 3:
    Trăind cu încredere
    1. Imaginea intitulată Evitați repetarea acelorași greșeli ale bătrânilor din nou din nou pasul 9
    1. Informați-vă. Examinați raționamentul din spatele credințelor voastre. Dacă vă aflați că vă bazați ideile despre emoții sau dezinformări, faceți unele cercetări și vedeți dacă aveți nevoie să vă reevaluați poziția. Rămâneți la curent cu evenimentele și problemele curente, citiți pe scară largă și vizionarea știrilor.
    • Când vă puteți rezerva ideile cu fapte, veți simți mai încrezător în voi și veți fi mai bine pregătiți să aveți conversații recompensale cu alte persoane.
    • Fiți atenți la care alegeți să vă asociați. Alegeți oameni care sunt, de asemenea, informați și grijulii și care vă provoacă cu respect ideile.
    • Utilizați o judecată bună la citirea informațiilor publicate pe Internet. niste site-uri web răspândiți intenționat conținut fals sau rău intenționat.
  • Imagine intitulată face față cu rapiță legată de rezistență traumatică
    2. Evitați îngrijorarea. Concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le puteți controla, în loc să pierdeți energia mentală asupra lucrurilor pe care nu le puteți face. Dacă sunteți îngrijorat de o situație sau de un eveniment viitoare, întrebați-vă ce puteți face pentru a vă pregăti sau faceți mai puțin stresant. Apoi puneți-vă energia față de a lua măsuri.
  • Dacă sunteți un worrier obișnuit, lăsați-vă deoparte o scurtă fereastră de "timpul de îngrijorare" în fiecare zi. Dă-ți zece minute pentru a nu face decât griji. Dacă vă prindeți îngrijorați în alte momente de-a lungul zilei, forțați-vă să vă gândiți la altceva. Încercați câteva momente diferite de zi pentru a face acest lucru și a rămâne cu cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-o depresie Pasul 7
    3. Luați responsabilitatea pentru dvs. Dezvoltați mentalitatea că sunteți în controlul propriilor acțiuni și alegeri. În loc să învinovățească alte persoane când ceva nu merge bine, gândiți-vă cum puteți răspunde cel mai constructiv și vă puteți întreba dacă îl puteți împiedica din nou.
  • În mod similar, când ceva merge bine în viața ta, felicitați-vă pentru rolul pe care lucrarea voastră a jucat în realizare, în loc să o ducă la noroc. Distribuiți știrile bune cu ceilalți și găsiți o modalitate de a comemora. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți motivați și să vă construiți încrederea în sine.
  • Imaginea intitulată conduce o viață mai fericită
    4. Dezvoltați obiceiuri bune. Creșteți voința dvs. prin stabilirea obiceiurilor de zi cu zi pozitive, cum ar fi obținerea pentru prima dată când alarma dvs. se stinge, păstrându-vă casa curată și exercitarea regulată. Dacă vă procrastinați adesea, rupeți obiceiul, făcându-vă răspunderea față de alte persoane și ruperea obiectivelor în pași realizabili.
  • Începeți cu un obicei bun la un moment dat. Păstrați un jurnal despre cât de des vă lipiți de obicei. Încercați să faceți în mod constant obiceiul timp de cel puțin o lună înainte de a trece la următoarea.
  • Imagine intitulată Ajutor trata depresia cu hipnoza Pasul 8
    5. Fi dispus să învețe și să se schimbe. Fiind puternice nu înseamnă că nu vă schimbă niciodată mintea despre nimic. Înțelegerea noastră a lucrurilor se schimbă în timp, așa că faceți tot ce este mai bun pentru a nu fi blocat în trecut. Rămâneți deschis la noi posibilități și practicați privirea unor probleme complicate din mai multe perspective. Când vorbești cu oamenii din jurul tău, ascultă într-adevăr, chiar dacă nu sunteți de acord cu ei.
  • Educați-vă și actualizați-vă cunoștințele făcând activități cum ar fi: citirea, vizionarea documentarelor, ascultarea podcast-urilor și a muzeelor ​​de vizită.
  • Imaginea intitulată BE NORMAL PASUL 16
    6. Nu vă lăsați ușor influențați de alții. Oamenii puternici nu se îndoiesc de fiecare dată de fiecare dată când cineva nu este de acord. Practica fiind încrezătoare în credințele voastre, jurnalizând în mod regulat și practicând spunând "Nu."Vorbiți cu încredere atunci când nu sunteți de acord, în loc să vă păstrați gândurile pentru dvs. sau să simțiți nevoia de a vă justifica opiniile altora.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii anorexici sau cu pasul de familie 8
    7. Identificați motivele altora. Pentru a fi mai încrezători în opiniile și deciziile dvs., va trebui să lucrați la dezvoltarea unei percepții clare a altora. Ar trebui să vă gândiți întotdeauna la ceea ce trebuie să spună oamenii când sunt de încredere și admirabili, dar ascultând pe cei cu motive potențial egoiste sau dăunătoare vă pot face să vă simțiți confuzi sau înșelători.
  • Dacă observați că persoana este continuă nevoiași și convingătoare și aveți un sentiment rău despre ei, nu vă asociați cu ei. Ei cel mai probabil nu au interesul tău cel mai bun la inimă.
  • Metoda 3 din 3:
    Depășirea problemelor cu forța
    1. Imagine intitulată Creați un altar de origine (hinduism) Pasul 7
    1. Obțineți o perspectivă asupra problemelor dvs. Evitați suflarea problemelor din proporție în mintea voastră. Gândirea catastrofică, vina pe tine însuți și sărind la concluzii toate subminează puterea dvs. mentală. În schimb, încercați să luați o viziune realistă asupra situației.
    • Rămâneți în perspectivă prin efectuarea de teste de realitate împotriva unor astfel de gânduri. Întrebați-vă dacă aveți dovezi clare pentru a sprijini gândul. Sau, decide dacă există o modalitate mai bună și mai realistă de a viziona situația.
    • De exemplu, dacă dați o discuție proastă în fața a 100 de persoane, ați putea gândi: "Sunt un vorbitor teribil. Nu ar trebui să vorbesc niciodată cu o mulțime."Dacă se întâmplă acest lucru, faceți un pas mental înapoi și amintiți-vă:" O mulțime de oameni au dat un discurs rău. Nu este sfârșitul lumii."
    • Încercați să consultați un prieten sau un consilier de încredere pentru a obține o perspectivă. Această persoană nu este la fel de investit din punct de vedere emoțional și poate fi mai obiectiv, ceea ce vă poate oferi lucruri noi de luat în considerare.
  • Imaginea intitulată Fiți răbdătoare când încercați tratamentele de depresie Pasul 13
    2. Nu vă comparați cu ceilalți. Oamenii puternici sunt încrezători și rezilienți indiferent de modul în care se desfășoară alți oameni. Dacă veți compara, ar trebui să fie împotriva obiectivelor pe care le-ați făcut și realizate în trecut, pentru a arăta cum ați crescut.
  • Deși oamenii puternici sunt adesea în domenii competitive, cum ar fi vânzările, atletismul, politica și academicienii, ei câștigă prin faptul că pot să deplaseze presiunile competitive din trecut.
  • Acordați atenție utilizării mass-media sociale și determinați dacă vă provoacă să vă comparați, să vă simțiți inadecvați sau să suferiți de orice alte efecte negative.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți afectați de comentariul insultător Pasul 9
    3. Gândiți-vă constructiv. Evitați să vă simțiți rău pentru dvs. sau să vă spuneți că o situație este fără speranță. Căutați modalități prin care puteți lua controlul în schimb. Respinge gândurile negative și întrebați-vă: "Ce pot face despre asta?"
  • Vorbirea dvs. de sine poate fi o sursă de negativitate mascată, deci țineți-vă un ochi pe ea. Dacă observați că vă dați feedback nefolositor, schimbați-o la ceva pozitiv în schimb.
  • De exemplu, ați putea schimba "de ce încerc chiar?"La" Voi face o mică îmbunătățire a modului în care fac asta astăzi."
  • Acest lucru poate fi puternic afectat de oamenii cu care vă petreceți timp. Dacă observați că oamenii pe care îi faceți în jur au tendința de a vorbi negativ, poate doriți să petreceți mai puțin timp cu ei de dragul creșterii personale.
  • Imaginea intitulată mânerul a fost râs la spatele dvs. Pasul 8
    4. Acceptați disconfortul. Împingerea trecut a limitelor zonei dvs. de confort necesită rezistență și determinare, dar aceasta este singura modalitate de a obține lucruri noi. Întindeți-vă făcând lucruri care sunt puțin peste nivelul dvs. de calificare. Să accepte inevitabilitatea eșecului și practicilor, făcând pace fără să știe cum se vor dovedi lucrurile. Disconfort, eșec și incertitudine sunt în regulă, importante și utile pentru creștere.
  • De exemplu, ați putea crește toleranța pentru disconfort prin aderarea la un grup de limbă publică, cum ar fi Toastmasters sau înscrierea pentru o clasă de antrenament provocatoare.
  • Imaginea intitulată Evitați repetarea acelorași greșeli ale bătrânilor din nou din nou pasul 15
    5. Persevera. Dacă ceva este important pentru dvs., nu renunțați la el, indiferent cât de greu este sau de câte ori ați eșuat. Rămâneți hotărât, chiar dacă nu vedeți cum vor funcționa lucrurile chiar acum. Căutați o modalitate de a face un mic pas înainte în fiecare zi.
  • De exemplu, dacă nu puteți fi angajat pentru felul de locuri de muncă pe care doriți, ați putea încerca să lucrați temporar un loc de muncă diferit în timp ce luați cursuri de noapte în câmpul ales.
  • Dacă decideți că un obiectiv sau o sarcină nu mai merită timpul dvs., este bine să nu mai urmăriți-o, dar asigurați-vă că sunteți sincer cu dvs. despre motivațiile voastre. Renunțați deoarece obiectivul dvs. nu mai este în concordanță cu obiectivele sau valorile, nu doar pentru că este greu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar