Cum se adaugă puterea la leagăn de baseball

Fiecare jucător de baseball ar dori să fie capabil să lovească pentru putere, dar nu fiecare jucător de baseball este un fir natural ca Bryce Harper. Există o mulțime de lucruri care intră într-o leagăn de baseball puternic, și nici o metodă sau formă de leagăn nu este potrivirea potrivită pentru toți hitters. Cu toate acestea, există unele "Crema și Clear"-Moduri gratuite care pot ajuta toți jucătorii să adauge putere. Cu strategia și pregătirea, vă puteți dezvolta atât mintea cât și corpul pentru lovirea puterii, precum și îmbunătățirea formularului dvs. indiferent de poziția preferată sau leagăn.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătindu-se să iasă
  1. Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 1
1. Mergeți la sala de gimnastică. Nu veți putea să conduceți o minge asupra ochiului aluatului în câmpul central doar citiți articole online la domiciliu. Va trebui să intrați în sala de gimnastică și să lucrați la construirea și consolidarea celei mai importante cheia pentru leagăn - corpul vostru. În timp ce un piept masiv, umeri largi și bicepsul bulging arată impresionant, un leagăn puternic necesită de fapt alți mușchi.
  • Imagine intitulată Adăugați putere la leagăn de baseball Pasul 2
    2. Întăriți picioarele. În timp ce swinging-ul pare să fie făcut de corpul superior, corpul dvs. superior este în mare parte un vehicul pentru a furniza puterea pe care le generează picioarele. Lucrați la îmbunătățirea rezistenței corpului inferior. Mișcări puternice, multi-articulare, cum ar fi squats, lunges și curățite sunt o modalitate excelentă de a construi o rezistență a corpului inferior funcțional.
  • Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 3
    3. Nu vă neglija miezul. Abs, oblici și mușchii de spate inferiori sunt necesari pentru stabilizarea corpului superior și pentru a livra puterea generată de picioare prin contactul cu mingea. Un nucleu slab va compromite lanțul cinetic de la corpul inferior până la capul bâtului.
  • Imagine intitulată Adăugați putere la leagăn de baseball Pasul 4
    4. Construiți-vă aderența și antebrațele. În timp ce bicepsul poate arăta bine la plajă, ei fac puțin pentru leagănul tău de baseball. Încheieturile puternice și o prindere puternică, pe de altă parte, adăugați atât stabilitatea, cât și viteza de lilieci la leagăn. Nu le neglija.
  • Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 5
    5. Concentrați-vă pe flexibilitate. Există un motiv pentru care sportivii de la sluggerii de baseball All-Star la Backs și receptoare NFL iau cursuri de yoga și dans pentru a le oferi o margine în sporturile lor. Ar trebui să faceți același lucru.
  • Concentrându-se pe flexibilitate prin exerciții precum yoga, care construiește rezistență și stabilitate de bază, precum și crește variația de mișcare.
  • Făcând corpul dvs. mai flexibil, vă veți mări timpul de reacție și viteza BAT în plus față de menținerea fluidului lanțului cinetic și puternic.
  • Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 6
    6. Învață să te relaxezi. În timp ce efectele învățării de a vă relaxa sunt fizice, procesul este mental. Unii sportivi folosesc meditația sau yoga pentru a vă relaxa, unele repetări de fraze sau mantre. Sluggers și lovirea antrenorilor știu că încercarea de a lovi o alergare la domiciliu cu fiecare leagăn este un mod sigur de a începe o lovitură de lovire.
  • Găsiți ceea ce are nevoie de mintea dvs. pentru a vă ajuta să vă relaxați și să rămâneți concentrați.
  • Relaxarea va elimina distragerile din mintea voastra si va permite ca corpul vostru să fie calm, slăbit și puternic prin leagănul dvs., ceea ce vă permite să biciuiți biciul prin zona de grevă cu o viteză crescută.
  • Partea 2 din 2:
    Executarea fundamentelor
    1. Imagine intitulată Adăugați putere la leagăn de baseball Pasul 7
    1. Transferați-vă greutatea fără probleme în timp ce leagăn. În timp ce încercați să generați energie, trebuie să vă păstrați echilibrul prin leagăn. Transferarea fără probleme a greutății înainte, în timp ce generarea de energie de la picioare va permite un cuplu maxim la impact cu mingea. Cu cât generați mai mult cuplul, cu atât mai multă energie va fi transferată la minge.
  • Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 8
    2. Păstrați-vă mâinile. Indiferent dacă aveți de-a face cu un leagăn interior sau o leagă exterioară, este important să vă păstrați mâinile aproape de corpul vostru. Cea mai mare parte a leagănului dvs. este generat în mâini și încheieturi. Dacă mâinile tale sunt extinse, viteza de lilieci va încetini și puterea dvs. va scădea. Palma mâinii dominante (de sus) ar trebui să rămână orientată spre sus prin contact pentru a conduce prin minge.
  • Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 9
    3. Controlați leagănul. Nu leagăn sau nu încercați să puneți o putere suplimentară în ea. Cea mai mare parte a puterii într-un leagăn este generată prin șolduri și încheieturi. Permiteți acelei puteri să curgă prin corpul dvs. fără probleme. Încercând să leagă foarte greu, va răni mai degrabă decât să vă ajute.
  • Incercand sa "muşchi" Prin minge va duce, de obicei, la strângerea corpului, ceea ce compromite lanțul de cinetică natural și vă împiedică încheieturile să se răsucească în leagăn cât mai repede.
  • Muschii lumini sunt mușchii rapizi. Mușchii strânși sunt mușchii lenți.
  • Imagine intitulată Adăugați energie la leagăn de baseball Pasul 10
    4. A termina ce ai inceput. În mod corespunzător, prin intermediul este important din mai multe motive. Nu numai că vă va ajuta să adăugați un blond de generare a distanței importante la minge, dar va ajuta la punctul de a evidenția orice defecte din leagăn. În cele mai multe cazuri, doriți ca mâinile să termine ridicat, ceea ce asigură că capul de lilieci rămâne prin zona de lovire cât mai mult posibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ține-ți ochii pe minge tot drumul. Cel mai puternic leagăn din lume nu vă va face o uncie de bine dacă nu puteți lovi mingea.
  • Viteza de lilieci este mult mai importantă decât greutatea BAT. Ted Williams și zeci de alte sluggers de la Fame au demonstrat că acum câțiva ani.
  • Încărcați-vă leagăn prin șolduri și lăsați-vă mâinile să urmeze. Corpul tău inferior împingându-ți trunchiul și brațele va genera mai multă putere decât brațele și umerii. Deblocarea șoldurilor vă va debloca viteza de lilieci.
  • Nu vă supărați de eșec. Concentrați-vă pe învățarea de la ea. Chiar și cele mai bune hitteri de ligă mare nu reușesc să obțină aproximativ 70% din timp. Controlați ceea ce puteți controla și nu vă faceți griji cu privire la ceea ce nu puteți.
  • Împingeți butonul bâtului la minge care vă va păstra mâinile înăuntru.
  • În timp ce unele hitters novice se gândesc să se învârtă pe minge, vor produce bile de teren și unități de linie Acest raționament este prea simplu. Nu veți avea doar mai multă putere lovind mingea, dar dacă loviți jumătatea medie sau inferioară a mingelor veți genera backspin, care este în esență pentru distanță.
  • Nu vă mișcați pe minge. Backspinul pe care îl câștigi de făcut acest lucru nu depășește pierderea vitezei de ieșire care apare ca rezultat. Cea mai bună modalitate de a obține distanța este să vă mișcați prin minge. Dacă scoateți ușor mingea în acest fel, veți obține backspin în timp ce atingeți un unghi mai bun de lansare și menținerea cât mai multă viteză de ieșire posibilă. Analizele avansate arată că cea mai eficientă modalitate de a lovi run-urile de acasă este să leagăn cu un unghi de atac care este puțin mai puțin decât unghiul ideal de lansare.
  • Avertizări

    Utilizați o bâtă ponderată în mod corespunzător pe care o puteți mișca cu ușurință. Viteza de lilieci este mult mai importantă decât greutatea BAT. Ai lovi o minge mai departe dacă ai aruncat un copac? Nu.
  • Purtați întotdeauna o casca pentru siguranță. Veți purta oricum unul într-un joc, așa că vă puteți practica cu ea.
  • Se întinde dinamic și exerciții înainte de a lovi. Veți evita rănirea și îmbunătățirea performanței.
  • Nu vă mișcați atât de repede încât vă pierdeți echilibrul. După ce leagăn, corpul tău ar trebui să fie în continuare echilibrat și gata să ruleze.
  • Nu fac steroizi sau droguri. In timp ce "Cremă" si "clar" sunt cel mai simplu mod de a adăuga o putere ieftină încât au scăzut din modă în anii 1990, împreună cu pantaloni de parașute și adidași platforme. Nu le aduceți înapoi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar