Cum să facă față faptului că este nepopular

Fiind nepopular, poate părea cel mai rău lucru din lume când ești în școală. Cu toate acestea, chiar dacă ar putea face viața dvs. zilnică puțin mai mult, fiind nepopulară poate fi de fapt un lucru bun pentru că vă va ajuta să învățați cum să interacționați cu diferite tipuri de oameni și să vă concentrați energia pe alte lucruri decât prieteniile de la petreceri și superficiale. Cu puțin timp și efort, puteți învăța să profitați la maximum de nepopularitate.

Pași

Partea 1 din 4:
Care se ocupă de nepopularitate
  1. Imaginea intitulată Fiți rece și Pasul popular 18
1. Găsiți modalități de a stinge singurătatea. Dacă de multe ori vă simțiți singuri din cauza nepopularității voastre, încercați să găsiți alte lucruri de făcut pentru a vă umple timpul și pentru a vă simți mulțumit de viața voastră. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai bine despre dvs. și va face și ceilalți oameni să vadă că faceți mai mult decât să vă așezați la domiciliu vă pare rău pentru voi înșivă.
  • Încercați să vă concentrați mai mult din energia dvs. pe școală sau la locul de muncă. A fi de succes mai târziu va fi o trăsătură pozitivă pe care oamenii o vor găsi atractiv chiar dacă simți că oamenii nu vă apreciază acum.
  • Scufundați-vă în hobby-urile voastre. Aflați o limbă, luați o clasă de artă, practicați un instrument - faceți tot ce vă face să vă simțiți mai angajați cu propria viață.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și Pasul popular 9
    2. Nu reacționați negativ. Dacă oamenii sunt rău pentru dvs. pentru că vă văd ca fiind nepopulați, ignorați-le. Oferindu-le o mare reacție negativă va adăuga numai combustibil la focul lor. În schimb, pur și simplu pleacă dacă cineva spune ceva înseamnă-va spirit. Atunci nu vei avea nimic de regret mai târziu, dar ei vor.
  • Dacă vă simțiți că sunteți agresați la școală sau de lucru, ar trebui să notificați pe cineva despre situație (cum ar fi angajatorul dvs. sau consilierul dvs. de îndrumare).
  • Când cineva te agită, încercați să le întrerupeți. Bullies se bazează pe tine să reacționeze politicos și timid. Încercați să spuneți ceva de genul: "Scuzați-mă. trebuie sa merg la baie."
  • Imagine intitulată Înțelegeți ceea ce citiți pasul 5
    3. Căutați îndrumări sub formă de alte personaje greșite. Holden Caulfield (personajul principal în J. D. Salinger`s De veghe în lanul de secară) a respins "Fronii" și le-a acceptat pentru cine sunt într-adevăr: o exagerare fabricată a unei personalități slabe. Uitați-vă sub suprafață și realizați nimic și nimeni nu este perfect - popularitatea este pur și simplu un act de narcisism.
  • S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, la Harry Potter și luați în considerare citirea seriei de cărți despre el. K. Rowling. Harry Potter începe ca o băutură nerdy care nu este iubită chiar de propria familie extinsă / îngrijitori. Dar se dovedește a fi un vrăjitor foarte important și puternic care este iubit de mulți - în special pentru unicitatea sa.
  • O altă carte bună de citit este Charlotte Brontë Jane Eyre. Caracterul din titlu este privit în mod repetat ca o ieșire socială și nu pare să se potrivească niciodată. Cu toate acestea, la sfârșit, fiind adevărat pentru ea însăși ea este tot ce dorea în viață.
  • Partea 2 din 4:
    Găsiți prieteni în nișă
    1. Imaginea intitulată deveniți prieteni cu o fată Pasul 1
    1. Alegeți prieteni care vă plac. Chiar dacă simți că ești nepopular, asta nu înseamnă că nu poți avea prietenii semnificative cu oameni care îi pasă de tine. Petreceți timpul cu alți oameni care nu sunt obsedați de a fi popular și creați propriul cerc strâns tricot.
    • Oamenii sunt atrași de ceilalți care prezintă trăsături pozitive. Dacă internalizați faptul că sunteți o persoană plăcută, alți oameni din jurul dvs. veți simți acest lucru și simt același lucru despre dvs.
  • Imaginea intitulată Spuneți părinților dvs. că aveți un prieten Pasul 11
    2. Alegeți prietenii cu interese similare. Copiii nepopulați au nevoie de prieteni prea. Și este absolut posibil ca să vă faceți prieteni cu oamenii care vă plac, indiferent de statutul dvs. social. Trebuie doar să te uiți în locul potrivit. Încercați să vă alăturați unei activități extracurriculare bazate pe dobândă, unde puteți întâlni oameni care sunt în aceleași lucruri ca tine.
  • Dacă sunteți interesat de teatru sau performanță, încercați să vă alăturați grupului de teatru la școală sau audiție pentru o piesă locală în comunitatea dvs. Încercați să vă alăturați echipei de discursuri și dezbaterii școlii sau unei echipe sportive. Acestea sunt modalități minunate de a întâlni alți oameni care împărtășesc interesele dvs.
  • Imagine intitulată Învățați o clasă folosind Facebook Pasul 3
    3. Utilizați media socială în avantajul dvs. În societatea bazată pe tehnologia de astăzi, este mai ușor ca niciodată să găsiți oameni care vă plac aceleași lucruri pe care le doriți, indiferent cât de obscură sau non-mainstream s-ar putea. Încercați să găsiți comunități online care sunt centrate în jurul valorii de ceva care vă contează. Acest lucru ar putea fi un joc video sau un anumit muzician. Sau s-ar putea să se bazeze pe un fel de alegere a stilului de viață sau de o credință activistă.
  • Aceste relații online ar putea chiar să se dezvolte în relațiile reale în cele din urmă în cele din urmă.
  • În timp ce unii ar putea argumenta că numai că au prieteni online este o situație problematică, dacă sunteți mulțumit de acest lucru, nu trebuie să vă gândiți la ceea ce trebuie să spună alții. Ce contează este că sunteți mulțumit de viața voastră.
  • Cu toate acestea, dacă sunteți online sau doar având prieteni online te face trist, ar trebui să luați în considerare schimbarea acestui lucru pentru dvs. Poate că sunteți atras de prietenii online din cauza unor fobii sociale? Dacă da, încercați să căutați tratament de la un psiholog. Dacă sunteți online te face trist, încercați să limitați timpul petrecut online în fiecare zi și să găsiți modalități de a vă angaja cu alte persoane din viața reală.
  • Partea 3 din 4:
    Fiind încrezător în cine sunteți
    1. Imaginea intitulată Fiți rece la școală în uniformă Pasul 8
    1. Îmbrățișați-vă. Mulți oameni nepopulați se pot ocupa de timiditate și inhibare. Unii spun că această lipsă de abilități sociale este un defect, dar poate fi, de asemenea, un avantaj ascuns. Acest lucru poate însemna că o persoană este mai sensibilă și inspirată în dezvoltarea unei naturi mai rafinate. Acest lucru este cu siguranță mai bun decât a fi nosy și invaziv.
    • Pentru a vă îmbrățișa, trebuie să vă permiteți să continuați să faceți lucrurile pe care le bucurați. Nu renunți la un hobby doar pentru că alții ar putea crede că este "Nerdy."Dacă doriți să purtați o cravată la școală în fiecare zi sau să vopsiți părul purpuriu, nu vă opriți pentru că vă este frică de ceea ce vă vor spune ceilalți despre asta.
  • Imagine intitulată Pregătește-te pentru școala medie (fete) Pasul 10
    2. Concentrați-vă pe ceea ce vă face fericiți. Uitați de ceea ce se întâmplă în acel moment și să vă concentrați asupra faptului că faceți ceea ce vă place - chiar dacă hobby-urile dvs. fac parte din ceea ce vă face nepopulați. Găsirea unui lucru care vă satisface cu adevărat este mai plăcut decât urmărirea după plăceri superficiale.
  • Dacă vă bucurați de matematică, dețineți-o! Du-te la o tabără de matematică de vară, chiar dacă înseamnă că oamenii vă vor numi un tocilar. Într-o zi, acele abilități matematice ar putea să vă ajute să obțineți o treabă minunată.
  • Imagine intitulată Discuție cu o fată în școala medie Pasul 5
    3. Arătați bunătatea altora. O persoană încrezătoare știe că nu trebuie să-i pună pe alții să se simtă bine despre ei înșiși. Dacă sunteți rău pentru alții, atunci încercați doar să faceți alte persoane să se simtă ca nepopulare cum vă simțiți. Creșteți deasupra acestui tip de comportament și fiți drăguți cu oamenii pe care îi întâlniți.
  • Partea 4 din 4:
    Înțelegerea popularității
    1. Imaginea intitulată Fiți rece și Pasul popular 5
    1. Recunoașteți că popularitatea este trecătoare. Acest lucru este valabil în special în setările școlare, în special în liceu, când popularitatea poate părea atât de importantă. Evaluați ce face ca acești copii populari să fie atât de obișnuiți. Se datorează adesea aspectului fizic sau exterior care creează a Apel universal. Acceptați natura superficială a atracției și amintiți-vă: frumusețea nu durează pentru totdeauna.
    • Frumusețea exterioară nu este ceva ce oamenii pot conta pentru totdeauna. Abilitățile care vă beneficiază de fapt în viață sunt cele pe care trebuie să le lucrați la cultivarea - cum ar fi inteligența și bunătatea.
    • Oamenii care se bazează pe aspectul lor de a le face în viață pot părea superficiali și sunt adesea mai puțin interesanți decât cei care au fost odată privită ca nepopular.
  • Imaginea intitulată ieși ca un adolescent homosexual sau lesbian pas 8
    2. Realizează că este popular adesea înseamnă conform. Acei oameni populari pe care îi cunoașteți adesea au atins statutul, deoarece au decis să adere la mentalitatea grupului a echipajului popular existent. Acești oameni adoptă opiniile celuilalt pentru a se potrivi cu mulțimea "în". Acest lucru înseamnă adesea nu este adevărat pentru ei înșiși.
  • Imaginea intitulată ieși ca un adolescent homosexual sau lesbian pas 3
    3. Înțelegeți că oamenii populari au și ele insecurități. Mulți oameni populare au, de asemenea, nesiguranță și îndoieli, ele sunt doar mai bune la camuflarea acestor sentimente. Aspectul și atitudinea lor exterioară pot ascunde sentimentele de imperfecțiune.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți gradele Pasul 20
    4. Recunoașteți că oamenii nepopulați sunt adesea mai de succes în viitor. În timp ce studiile au arătat că copiii care prezintă bune abilități sociale în școală continuă să fie de succes social în viitor, este de asemenea adevărat că mulți oameni populari pot fi distrași și ocupați prea mult cu popularitatea și realizarea recunoașterii publice. Ei s-ar putea să-și dea prioritate vieții și ar putea să ajungă la întâlnirea cu mulțimea sau sub un subțire în școală și de afaceri.
  • Oamenii nepopulați sunt capabili să se refere la o gamă mai largă de oameni și să dezvolte o gamă mai largă de competențe, deoarece au fost forțați să muncească mai mult la adaptarea la mediul lor.
  • Chiar dacă este dificil să fii nepopular acum, vei fi mai probabil să fii bine rotunjit și de succes într-o varietate de situații mai târziu în viață din cauza ei. De asemenea, amintiți-vă că este popularul nu este întotdeauna bun, și ceea ce este bun nu este întotdeauna popular.
  • sfaturi

    Focus mai puțin pe ceea ce face pe alții populari și să găsească ceea ce te face fericit. În acest fel, veți găsi că cei care vă înconjoară aveți mai multe calități pe care le căutați în prieteni și asociați.

    Avertizări

    În timp ce urmați acești pași pentru a vă îmbunătăți propria imagine de sine, nu începeți să vă uitați la persoanele pe care le considerați popular, În acest fel, deveniți vinovați de lucrurile pe care le priviți în jos pe ele - mai rău, de fapt, pentru că recunoașteți diferența.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar