Cum să-i convingeți pe părinți să se miște

Unde locuiești, poate avea o influență semnificativă asupra vieții tale. Abilitatea ta de a face prieteni, acces la oportunități de carieră și educație, iar calitatea vieții este adesea dependentă de factori precum spațiul real de locuit sau localitatea în care locuiți. S-ar putea să simți că mișcarea ar putea face viața mai bună pentru dvs. și pentru părinți. Discutând preocupările și dorințele dvs. și având în vedere diferite opțiuni de mișcare, este posibil să vă convingeți părinții să vă deplasați.

Pași

Partea 1 din 2:
Discutarea dorințelor cu părinții dvs
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 1
1. Întrebați-vă de ce doriți să vă mutați. Înainte de a vă apropia de părinții dvs. cu dorința dvs. de a vă deplasa, gândiți-vă la ceea ce este motivarea dvs. Nu numai că acest lucru vă poate ajuta să vă îmbrăcați sentimentele, dar, de asemenea, vă ajută să vă faceți mai mult în mod convingător părinților dvs.
  • Notați motivele pentru care doriți să vă mișcați. De exemplu, puteți avea lucruri precum "oportunități educaționale mai bune pentru mine și șansele de angajare pentru tată" sau ar putea fi ceva de genul "Casa este prea mare pentru ca mama să aibă grijă de."De asemenea, ajută dacă aveți rude în care intenționați să vă deplasați, cu ceva de genul "mai aproape de bunica și bunicul."
  • Luați în considerare păstrarea unei liste de argumente pro și contra pentru a vă deplasa. Gândiți-vă la factori precum cheltuielile, pierderea prietenilor, câștigând noi oportunități sau ajutând la sarcinile umărului.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 2
    2. Plantați semințele de mișcare. Încercați și nu primăvara pe părinții dvs. imediat că doriți să vă mutați. Luați timp pentru a planta semințele în momentele potrivite odată ce ați avut șansa de a vă scrie propriile motivații.
  • Evitați să fiți pushy. Uneori care nu sunt grăbite, menționați că mișcarea ar putea face viața puțin mai bună sau mai ușoară. De exemplu, ai putea spune "Mamă, poate că amândoi nu ar fi atât de frenetic să plecăm în fiecare dimineață dacă nu am trăit atât de departe de școală" sau "tată, poate că ai avea mai multă energie dacă nu ai avut un spațiu atât de mare de îngrijire."
  • Indicați potențialele noi locuri când sunteți afară. De exemplu, spuneți-vă mama și tata când vă îndreptați spre magazinul alimentar, "Wow, uitați-vă la totul în acest cartier: școli, magazine, restaurante și este mult mai aproape de slujba ta."De asemenea, puteți spune" Wow, această facilitate de viață asistată are atât de multe facilități și este cu adevărat aproape de casa noastră."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 3
    3. Cercetare Case noi noi. Odată ce ați plantat semințele pe care doriți să le mișcați, părinții dvs. vor începe probabil să obțină mesajul. Cercetarea opțiunilor potențiale înainte ca părinții dvs. să înceapă să pună întrebări despre motivația dvs. și unde doriți să vă mișcați, vă poate ajuta să faceți un caz mai convingător.
  • Du-te on-line Pentru locurile pe care le-ați putea dori să trăiți sau să vă mutați. Utilizați acestea ca parte a indicii pe care le puneți subtil sugestii.
  • Țineți cont de elemente cum ar fi finanțele atunci când căutați. Este posibil să nu fiți conștienți de situația financiară a părinților dvs. și de modul în care sugestiile dvs. le afectează din punct de vedere emoțional și, eventual, din punct de vedere financiar. Cercetați noi locuri pentru a trăi la o varietate de puncte de preț.
  • Păstrați note în locuri diferite, astfel încât să le puteți prezenta convingător. De exemplu, dacă doriți să vă mutați într-un oraș diferit, puteți include lucruri precum costul standard al locuințelor și al vieții, profilul general de sănătate al locului și avantajele pe care le prezintă peste locul curent pe care îl trăiți.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 4
    4. Utilizați momentul potrivit pentru discuție. Data viitoare când un părinte arată stres despre casă, sugerează mișcarea. Să stimuleze această discuție deschisă despre dorința dvs. de a vă deplasa și despre practicabilitatea acestuia.
  • Au discuția atunci când sunteți mai puțin probabil să fiți întreruptă.
  • Începeți conversația cu observațiile și preocupările dvs. legate de ședere și motivele pentru care doriți ca părinții dvs. să ia în considerare mișcarea. Lăsați-i să știe că sunteți serios, dar încercați să păstrați conversația cât mai cinstită și pozitivă posibil. De exemplu, puteți spune că "sunt foarte interesat să îmi urmăresc interesul față de știință, iar școala din New York are multe oportunități mult mai bune pentru mine să fac acest lucru" sau "sunt agresat la școală și simt ca un outcast."De asemenea, puteți spune" mama, cred că este o idee bună să vă mișcați astfel încât să aveți o comunitate încorporată și să vă ajutați ori de câte ori ați avea nevoie de ea."
  • Sugerează că părinții dvs. vorbesc cu prietenii, colegii sau profesorii dvs. despre dorințele dvs. Acest lucru îi poate ajuta să înțeleagă mai bine că poziția dvs. este serioasă.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 5
    5. Dați părinților tăi timp să ia în considerare. După ce ați avut discuția cu părinții dvs. despre a vă deplasa, așteptați și lăsați-i să se gândească la mutarea. Amintiți-vă că mișcarea nu se întâmplă peste noapte și poate solicita ca părinții dvs. să ia timp să ia în considerare argumentele pro și contra pentru ei și pentru întreaga familie.
  • Puneți-vă în pantofii părinților dvs. și fiți sensibili. Așa cum consideră că dorințele voastre, țineți cont de modul în care vă afectează părinții. Deși mișcarea ar putea fi minunată pentru dvs., poate pune accentul financiar și emoțional asupra părinților dvs.
  • Stați departe de a împinge ideea de părinții dvs. odată ce ați discutat dorințele dvs. Acest lucru poate să-i deranjeze sau să le strecină și ar putea să se termine în ele respingând ideea cu totul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 6
    6. Respectați decizia. Indiferent de ce părinții dvs. decid despre mutare, respectați decizia pe care o ating. Pot exista factori despre care nu vă cunoașteți care influențează decizia părinților dvs. și nagging-o poate avea consecințe negative pentru dvs.
  • Oferiți-vă să vă ajutați părinții în vreun fel, puteți dacă decid să se miște.
  • Păstrați părinții în buclă despre sentimentele dvs. Dacă motivația de a dori să se miște este probleme la școală. Vorbind despre problemele cu ele pot ajuta.
  • Revizuiți problema în viitor dacă părinții dvs. au declarat că nu erau siguri sau au vrut mai mult timp să se gândească la asta.
  • Partea 2 din 2:
    Având în vedere diferite opțiuni pentru a vă deplasa
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 7
    1. Obțineți suport. Dacă în mișcare nu este o opțiune în acest moment sau deloc, luați în considerare obținerea de sprijin pentru a vă ajuta să faceți față de ce doriți să vă mutați. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama că puteți formula alternative la mișcare care vă poate face să vă simțiți mai bine.
    • Vorbește cu familia, prietenii și / sau cu o persoană de încredere. Să fie deschise și cinstite cu ei despre sentimentele tale și să le cereți sfaturi cu privire la modul cel mai bun pentru a vă ocupa de situația dvs.
    • Căutați ajutorul unui profesionist, cum ar fi medicul dumneavoastră, psihiatru sau un consilier.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 8
    2. Deplasați-vă temporar. Dacă o mișcare permanentă nu este în carduri, explorați opțiunile pentru a vă deplasa temporar. De la anii de schimb pentru a rămâne cu rude, chiar și ceva timp vă poate face să vă simțiți mai bine sau chiar să vă ajutați să vă convingeți părinții că o mișcare ar fi bună pentru familie.
  • Sugerează că va trăi cu familia sau prietenii într-o altă zonă. Deși s-ar putea să nu fie prima dvs. alegere a locurilor de a trăi, vă poate oferi o șansă de a vă deplasa și de a experimenta ceva diferit. De exemplu, ați putea spune "ar fi posibil pentru mine să rămân cu unchiul Chris timp de câteva luni și să mergem la școală acolo?"Sau" Mamă, vrei să vii și să stai cu noi pentru câteva săptămâni? Acest lucru vă va oferi o șansă de a vă relaxa."
  • Luați în considerare accesarea unui program de schimb dacă sunteți student. Nu numai că poate merge în străinătate să vă "mutați", dar vă poate oferi și noi perspective și aventuri.
  • Capitalizați în vacanțe. De exemplu, dacă familia dvs. are un moment minunat în vacanță, menționați părinților dvs. cât de mult este mai mult să faceți în cazul în care sunteți de vacanță sau chiar cât de mult se întâmplă mai bine familia dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 9
    3. Schimbați școlile. Dacă motivele dvs. de mișcare sunt legate de educație, cum ar fi oportunitățile de agresiune sau de învățare, întrebați dacă puteți participa la o altă școală. Acest lucru vă poate ajuta să gestionați problemele atunci când nu vă puteți mișca.
  • Școli de cercetare din zona dvs. care au calități pe care le doriți. De exemplu, dacă doriți să vă concentrați asupra științei, găsiți școli locale care oferă programe excelente în domeniul științei.
  • Adresați-vă părinților cu privire la posibilitatea de a comuta școlile. Amintiți-vă că acest lucru poate însemna că trebuie să vă conducă într-un alt oraș sau o zonă diferită în fiecare zi, ceea ce ar putea să-și facă viața mai dificilă.
  • Fiți conștienți de faptul că școlile de comutare pot fi, de asemenea, cu dezavantaje: veți fi "copilul nou" și puteți găsi că aveți aceleași probleme la noua școală așa cum ați făcut la cel vechi.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 10
    4. Găsiți activități alternative. Vizitați Camera locală de comerț sau întrebați prietenii sau colegii despre diferite oportunități din zona dvs. Acest lucru vă poate oferi o șansă de a vedea avantajele de a rămâne în zona dvs.
  • Vedeți ce activități, cluburi sau evenimente se întâmplă. În multe cazuri, oamenii vor carbook-uri la evenimente locale și acest lucru vă va oferi o șansă de a întâlni oameni noi și "mutați" fără a vă părăsi casa.
  • Adresați-vă prietenilor și chiar oamenilor pe care îi întâlniți în timp ce sunteți în afara activităților sau evenimentelor din zona dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă deplasa pasul 11
    5. Participați la o nouă comunitate. Internetul a făcut lumea mult mai mică. Dacă mișcarea fizică nu este o opțiune, vă puteți mișca spiritual prin aderarea la o nouă și / sau virtuală a oamenilor care vă împărtășesc interesele și credințele.
  • Cercetați diferite comunități online. De exemplu, dacă sunteți interesat să urmăriți o diplomă în istoria romană, ați putea să vă alăturați unui forum online de arheologi sau cu alți entuziaști ai istoriei romane.
  • Luați în considerare vederea ce există alte comunități în zona dvs. locală. De exemplu, bisericile pot fi un loc pentru a găsi oameni cu interese similare sau de a localiza un club de cai online vă poate ajuta să vă conectați cu altcineva din zona dvs. cu interese similare la cai.
  • Lăsați părinții dvs. să știe despre comunitățile sau activitățile în care vă interesează. Acest lucru vă poate ajuta să vă sprijine și să le facă să-și revizuiască decizia de a se deplasa.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar