Cum să decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări

Dacă efectuați o mișcare internațională, poate fi foarte stresantă să decideți dacă să vă luați sau nu animalul. Este o provocare dificilă de a muta în străinătate, fără a vă îngrijora și de ceea ce trebuie să deveniți de la animalele tale iubite. Petreceți ceva timp cercetarea procesului și luând în considerare alternativele. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să decideți la alegerea celui mai bun pentru dvs. și pentru animalele de companie.

Pași

Partea 1 din 4:
Gândește-te la sănătatea animalului tău
  1. Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări Pasul 1
1. Discutați cu veterinarul dvs. Dacă intenționați să vă mutați animalele de companie de peste mări, prima dvs. oprire este să vizitați medicul veterinar. Unul dintre cei mai importanți factori ai acestei decizii este dacă animalul dvs. de companie este sau nu suficient de sănătos fizic pentru a face mișcarea. Călătoria cu aer poate fi greu pe animale de companie, deci ar trebui să vă asigurați că nu are probleme de sănătate care stau la baza.
  • VET dvs. va dori să efectueze teste de sânge și vaccinări pe animalul dvs. de companie. De asemenea, poate avea nevoie de un microcip.
  • Adresați-vă medicului veterinar pentru a vă ajuta să aflați despre cerințele medicale pentru mutarea unui animal de companie în străinătate. El este cea mai bună resursă pentru orice întrebări legate de sănătate.
  • Dacă animalul dvs. de companie este mai în vârstă, el poate necesita, de asemenea, anumite teste pentru a determina sănătatea inimii și a tensiunii arteriale.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un Pet peste mări pasul 2
    2. Întrebați despre carantină. Carantina înseamnă că atunci când ajungeți în noua ta țară, animalul dvs. de companie ar putea fi obligat să rămână sub observație medicală. Lungimile de carantină sunt determinate de legile de sănătate și siguranță ale fiecărei țări individuale. Când planificați o mișcare, unul dintre primele lucruri de făcut este să analizați cerințele de carantină din noua dvs. casă.
  • Țările lumii au fost împărțite în țări fără rabie, țări controlate de rabie și țări cu înaltă rabie.
  • Indiferent dacă animalul dvs. de companie trebuie sau nu să fie carantinat, depinde de ce tip de țară vă deplasați și ce tip de țară vă deplasați.
  • De exemplu, dacă vă deplasați dintr-o țară fără rabie în multe alte țări, veți putea intra fără carantină și cu documente minime.
  • Există mai multe site-uri web pe care le puteți utiliza pentru a determina restricțiile de carantină din fiecare țară. Majoritatea guvernelor au site-uri dedicate pentru a vă spune regulile pentru a vă lua animalul în și din această țară.
  • O organizație numită Asociația Internațională de Pet și Transport Animal (IPATA) oferă mai multe resurse pentru verificarea resurselor pentru mai multe locații. Această organizație oferă, de asemenea, informații despre documentele.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un PET de peste mări pasul 3
    3. Cercetarea cerințelor. În plus față de regulile de carantină, ați învățat despre ce tipuri de vaccinuri nevoile dvs. de companie și ce documente cere. Fiecare țară are restricții diferite asupra animalelor domestice care intră în țară. Dacă vă deplasați într-o țară din Uniunea Europeană, veți avea nevoie de un certificat de sănătate al UE.
  • În UE, aveți nevoie, de asemenea, de înregistrări ale vaccinării rabiei PET, certificatul Microchip și o scrisoare de la VET dvs.
  • Contactați departamentul de sănătate în orice țară la care vă deplasați. Ei vă pot spune exact ce documente veți avea nevoie.
  • Mulți oameni aleg să utilizeze un serviciu de relocare a animalelor de companie. Aceste întreprinderi vor examina toate cerințele și vor aranja documentele și logistica de călătorie pentru animalul dvs. de companie.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un Pet peste mări pasul 4
    4. Luați în considerare confortul animalului dvs. de companie. Este important să vă asigurați că animalul dvs. de companie poate mânui emoțional călătoria și o mișcare mare. Dacă animalul dvs. de companie suferă de anxietate, un zbor lung ar putea să-i facă rău psihologic. Majoritatea veterinarilor descurajează utilizarea sedativelor, deci este mai bine să vă dați seama dacă animalul dvs. de companie va fi în mod natural capabil să rămână calm în timpul unui zbor.
  • Discutați cu medicul veterinar despre sănătatea emoțională a animalului dvs. de companie.
  • De asemenea, ar trebui să vă gândiți la modalitățile de a face călătoria suportabilă pentru animalul dvs. de companie. Căutați zboruri care au cele mai scurte timpi de zbor și cea mai mică cantitate de laici.
  • Partea 2 din 4:
    Având în vedere logistica
    1. Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări pasul 5
    1. Aflați o cronologie. Organizarea unei mișcări de peste mări este o provocare. Este important să realizăm că, la fel ca tine, animalul dvs. de companie necesită o mulțime de organizații înainte de a se mișca. Nu poți decide doar cu privire la stimularea momentului pentru a vă mișca animalul de companie. De obicei, mutarea unui animal de companie de peste mări necesită luni de planificare.
    • În funcție de țara în care vă deplasați, poate exista un anumit interval de timp pentru vaccinări. De exemplu, uneori animalul dvs. de companie poate avea nevoie de vaccinări cu 3-6 luni înainte de a ajunge în noua țară.
    • Odată ce ați cercetat cerințele, întâlniți-vă cu veterinarul pentru a discuta despre o perspectivă potențială.
    • Când decideți dacă să vă mutați animalul de companie, să țineți cont de faptul că nu poate să se miște cu dvs. de îndată ce sunteți gata.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări pasul 6
    2. Investigați opțiunile de călătorie. Linii aeriene au politici diferite privind călătoriile de animale de companie. Începeți să contactați companiile aeriene pentru a vă întreba despre calificările specifice pentru călătoria cu tipul de companie de companie. De exemplu, unele companii aeriene pot permite ca pisicii să fie așezate sub scaunul dvs. într-un transportator. Alții îi vor cere să călătorească în zona de marfă.
  • Adresați companiei aeriene fie că practică politicile privind siguranța animalelor de companie. Aceste politici includ întotdeauna animalele într-o zonă controlată de climă, asigurându-se că animalele de companie sunt primele din avion și cele ulterioare și o promisiune de a nu lăsa niciodată animalele așezate pe asfalt.
  • Dacă vă decideți să călătoriți cu animalul dvs. de companie, cumpărați cutia de călătorie bine în avans. Dați-vă animalului de companie o șansă să vă obișnuiți să fiți în transportator.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un Pet de peste mări pasul 7
    3. Explorați noul dvs. oraș. Când ați decis să vă deplasați, trebuie să investigăm noua locuință din perspectiva animalului dvs. de companie. Cercetarea veterinarilor locale și contactați unul dintre ei pentru a întreba despre practica sa. De asemenea, luați în considerare ce tip de casă pe care o veți avea. Are suficient spațiu pentru ca animalul dvs. să fie confortabil?
  • Dacă aveți un câine, luați în considerare dacă noua dvs. casă este prietenoasă câinilor. Veți avea o curte? Sau există un parc de câine în apropiere în care câinele dvs. poate juca?
  • Adresați-vă medicului veterinar curente pentru a vă ajuta să găsiți un nou veterinar.
  • Partea 3 din 4:
    Evaluarea costurilor
    1. Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări pasul 8
    1. Gândește-te la emoțiile tale. Renunțarea la un animal de companie poate fi dificil din punct de vedere emoțional. La urma urmei, animalele de companie fac parte din familia ta. Petreceți ceva timp gândindu-vă cu atenție despre modul în care vă veți simți dacă vă lăsați animalul în urmă. Voința va fi un factor? Ar putea duce la tristețe sau depresie?
    • De asemenea, ar trebui să vă petreceți timpul să vă gândiți la ceea ce este mai bun pentru animalul dvs. de companie. Dacă îl mutați și el nu se ocupă de mișcarea bine, asta poate fi și drenarea emoțională.
    • Cere un sfat. Dacă aveți prieteni sau familii care au trebuit să facă această decizie dificilă, ajungeți la ei și întrebați dacă pot oferi o perspectivă.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări Pasul 9
    2. Calculați costurile financiare. Mutarea unui animal de companie poate fi foarte scumpă. Va trebui să plătiți pentru vizite suplimentare VET și poate fi costisitor pentru a obține toate testele și vaccinurile necesare. Este, de asemenea, foarte important să călătoriți cu un animal de companie. Va trebui probabil să plătiți pentru un bilet de avion separat pentru el.
  • Dacă utilizați un serviciu de relocare a animalelor de companie, care poate face procesul mai ușor. Cu toate acestea, aceasta este o cheltuială suplimentară pe care va trebui să o luați în considerare.
  • De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că va trebui să cumpărați cel mai probabil o nouă cutie de călătorie pentru animalul dvs. de companie. În funcție de dimensiunea sa, acest lucru poate fi costisitor.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări Pasul 10
    3. Face un buget. Când planificați o mișcare de peste mări, probabil veți intra în mai multe cheltuieli neașteptate. Încercați să faceți un plan financiar aprofundat. Factor în toate cheltuielile implicate în relocarea animalului dvs. de companie.
  • Dacă vă aflați în armată, există multe modalități pe care le puteți salva pe costul deplasării unui animal de companie.
  • Multe companii aeriene vă vor oferi o rată redusă. Există, de asemenea, organizații caritabile care pot contribui la defilarea costurilor.
  • Partea 4 din 4:
    Având în vedere alternativele pentru a vă deplasa animalul de companie
    1. Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un animal de companie de peste mări Pasul 11
    1. Gândiți-vă cu atenție la alegerile dvs. Gândindu-se la logistica mișcării unui animal de companie poate fi foarte copleșitor. Dacă vă gândiți și nu sunteți sigur dacă animalul dvs. poate face față mișcării, ați putea dori să luați în considerare alte opțiuni. Când faceți o decizie mare, este important să vă cântăriți toate opțiunile.
    • În primul rând, gândiți-vă la lungimea mișcării dvs. Planificați doar să plecați de un an sau cam asa ceva? Atunci poate că ar fi mai bine să vă lăsați animalul în urmă.
    • Luați în considerare sfatul VET. Dacă el pare să aibă rezerve cu privire la capacitatea animalului dvs. de companie de a muta cu succes în străinătate, ar putea fi în interesul sănătății sale pentru a-l găsi o casă nouă.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un PET de peste mări pasul 12
    2. Adresați-vă prietenilor și familiei pentru ajutor. Soluția ideală ar fi probabil pentru un prieten sau un membru al familiei pentru a-ți lua animalul de companie. Te-ai simți mai bine să știi că se afla într-o casă îngrijită și probabil că ați putea rămâne în contact cu animalul dvs. de companie. Explicați cu atenție situația dvs. și răspundeți la orice întrebări despre animalul dvs. de companie.
  • Face clar că nu aveți nevoie imediat de un răspuns. Oferiți-vă prietenului sau membrul familiei dvs. să vă gândiți la solicitarea dvs.
  • Dacă prietenii și familia dvs. imediată nu pot ajuta, ajungeți la rețeaua dvs. socială extinsă. Faceți posturi pe mass-media socială care descrie animalul dvs. de companie și situația dvs. Adresați-vă prietenilor dvs. să postați, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să mutați un Pet de peste mări pasul 13
    3. Conectează-te cu o organizație animală. Există multe tipuri de organizații de salvare a animalelor. Unele sunt rase specifice, în timp ce unii ajută toate tipurile de animale. Contactați adăpostul local și întrebați dacă au programe de re-homing.
  • De asemenea, puteți cere biroului veterinarului dacă știu despre cineva care va lua animalul de companie. Ar putea cunoaște un iubitor de animale care caută un nou partener.
  • Cel mai important lucru este să vă asigurați că plasați animalul dvs. într-o casă de îngrijire și siguranță. Nu vă eliberați vreodată animalul în sălbăticie.
  • sfaturi

    Adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi.
  • Discutați cu prietenii sau familia care s-au mutat cu animale de companie.
  • Nu vă grăbiți decizia. Dă-ți mult timp să te gândești.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar