Cum se îmbracă dacă sunteți petite și curbură

Dacă sunteți petite și curbură, puteți găsi haine cumpărături un pic frustrant. Din fericire, puteți folosi câteva sfaturi pentru a găsi haine potrivite și măgulitoare. Cele mai bune costume vă vor evidenția curbele fără a vă face să vă simțiți prea mult sau de jos. De asemenea, puteți folosi trucuri vizuale pentru a alunga corpul, cum ar fi purtarea dungi verticale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unei potriviri bune
  1. Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 1
1. Alegeți separarea peste rochii sau jumpsuits. Din cauza curbelor voastre naturale, puteți avea probleme cu găsirea de rochii care se potrivesc atât torsului, cât și șoldurilor dvs. Alegerea separat vă permite să obțineți o potrivire mai bună în general.
  • De exemplu, alegeți o cămașă frumoasă și o fustă peste o rochie. O rochie se poate potrivi bustului sau șoldurilor, dar este posibil să aveți probleme cu găsirea unei rochii care se potrivește chiar în ambele locuri. Cu toate acestea, cu o cămașă și o fustă, puteți obține fiecare piesă pentru a se potrivi perfect.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 2
    2. Adăugați forma într-o rochie cu o centură. Dacă alegeți o țesătură ușoară, cum ar fi Jersey, o centură adaugă formă la rochie. Folosiți-l pentru a Cinch talia în locul potrivit pentru corpul dvs. și veți avea o rochie măgulitoare, de formă.
  • Alegeți o centură slabă, deoarece adaugă forma fără a tăia corpul în jumătate vizual.
  • O altă opțiune este o rochie de înfășurare. Efectul de împachetare și centura încorporată fac ușor să-l adapteze corpului.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 3
    3. Au articole de îmbrăcăminte adaptate la dimensiunea ta. Majoritatea oamenilor au probleme în haine gata făcute și având haine cusute de la zero pentru forma dvs. poate deveni scump! Cu toate acestea, luarea de haine gata făcute unui croitor poate face toată diferența în modul în care se potrivesc și este mai rentabil decât să le facă din zero.
  • Curvierul sunteți, cu atât mai multe probleme veți obține o potrivire perfectă cu haine gata făcute. Corpul fiecărei persoane este diferit, astfel încât să obțină acele curbe dreptul de curbă poate fi dificil pentru producători.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea opțiunilor de măgulare
    1. Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 4
    1. Alegeți hainele care urmează curbele naturale. Nu încercați să vă ascundeți curbele cu obiecte cum ar fi rochii de trapez sau schimburi. În schimb, du-te pentru haine de formă de formă care evidențiază curbele naturale, mai degrabă decât să le ascundă. Concentrați-vă pe zonele pe care doriți să le aruncați!
    • Alegeți un costum cu o talie montată, de exemplu. Alegeți ceva în care vă simțiți bine!
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 5
    2. Săriți înghitele care vă depășesc curbele. În timp ce nu doriți să vă ascundeți curbele, adăugarea prea multor trupuri vă poate face să vă arătați în afara echilibrului. În schimb, du-te pentru tăieturi simple fără prea multe garnici sau bufeuri.
  • De exemplu, garniturile mari la umeri vă pot face să arătați mai devreme, în timp ce o fustă adunată vă poate face să vă arătați fundul.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 6
    3. Alegeți un gât V sau un gât de scoop pentru a atrage ochiul în sus. Un v-gât ajută la atragerea focalizării pe fața dvs. Dacă ați creat un efect alungit în altă parte, acest lucru vă ajută să atrageți aspectul împreună, deoarece oricine vă vede că vă veți concentra pe fața voastră zâmbitoare.
  • De exemplu, încercați un pulover de gât Vulit cu o fustă de linie de linie și cizme de genunchi.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 7
    4. Optați pentru pungi mai mici pentru a vă menține aspectul proporțional. Alegeți pungi de mână mici sau pungi de umăr petite. Aceste pungi sunt mai proporționale cu dimensiunea corpului tău, astfel încât ei să-ți sporească aspectul, mai degrabă decât să-l diminuați.
  • Saci mari de umăr se adaugă lățime corpului, atrage atenția asupra dimensiunii petite. În plus, ei adaugă vracoții vizuale la șoldurile și umerii.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 8
    5. Încercați aspectul unic de culoare. Alegerea unei aspecte în 1 culoare poate ajuta la crearea unui efect raționalizat. Dacă sunteți puțin frică de a merge la toate cele 1 culoare, începeți cu negru, gri sau marină, care sunt în mod natural măgulant.
  • Faceți-vă echipamentul un pic mai interesant, alegând texturi diferite pentru elementele din costumul dvs. De exemplu, încercați un pulover de lână neagră cu o fustă din piele.
  • Metoda 3 din 3:
    Prelungirea picioarelor și a corpului
    1. Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 9
    1. Încercați pantaloni cu talie mare pentru a vă face picioarele să arate mai mult. Blugi de mare irosiți și alte pantaloni dau iluziei Picioarele tale sunt mai lungi decât acestea sunt de fapt. Vă ajută să vă alungi întregul corp, adăugând echilibru la curbele dvs.
    • De exemplu, încercați o pereche de blugi slabi care vă îmbrățișează curbele.
    • Când purtați pantaloni cu talie înaltă, evidențiați-vă faptul că în cămașa ta sau optați pentru un vârf care este un pic mai scurt.
    Sfat de experți

    "Buzunarele ar trebui să fie dimensiuni medii. Buzunarele mici vor face ca spatele dvs. să pară mai mari."

    Alison Deyette

    Alison Deyette

    Professional Stylistalison Deyette este un expert în stil și gazdă TV cu peste 20 de ani de experiență în modă, stil și televiziune. Ea a decolat și a îndreptat fotoshoots în întreaga lume pentru o varietate de reviste, inclusiv buna de menaj, oameni stilwatch, și mod. Alison a fost numit, de asemenea, unul dintre cei mai buni stilisti din Los Angeles By Variety Magazine.
    Alison Deyette
    Alison Deyette
    Stilist profesionist
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 10
    2. Ia în considerare blugi sau pantaloni. Alegeți pantaloni care stau pe linia ta de talie naturală și care îți îmbrățișează coapsele și genunchii. Flacerea din partea de jos vă va ajuta să vă aduceți picioarele un pic mai mult.
  • Alegeți o pereche care lovește partea de sus a pantofilor.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 11
    3. Alegeți o fustă de linie pentru o noapte cu apartamente. O fustă de linie de linie evidențiază curbele naturale cu forma sa. În plus, hemlinul scurt vă ajută să vă alungiți picioarele, așa că nu trebuie să faceți o pereche de tocuri pentru a vă da o înălțime.
  • Asigurați-vă că mergeți pentru o fustă de linie de linie care este puțin mai plină decât media pentru a vă evidenția curbele.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 12
    4. Adăugați o pereche de cizme de genunchi în fusta dvs. de linie. Alegeți o pereche de cizme care se potrivește cu cel puțin 1 din fustele dvs. de linie, apoi le purtați împreună. Utilizarea culorilor potrivite pe picioarele dvs. le va face să arate mai mult.
  • De exemplu, încercați o fustă maro cu cizme de genunchi maro. Adăugați o pereche de ciorapi de potrivire.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 13
    5. Încercați o fustă mini pentru a adăuga lungimea picioarelor. O fustă mini arată în mod evident mai mult picior decât alte fuste. Lungimea scurtată a fustei face ca picioarele să apară mai mult, creând un efect alungit.
  • Scopul pentru o fustă care e vorba de mijlocul coapsei.
  • Alegeți costumele de care vă simțiți confortabil! Dacă vă simțiți puțin inconfortabil într-o fustă mini, mergeți puțin mai lung sau adăugați o pereche de jambiere dedesubt.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 14
    6. Pair curge, fuste lungi cu vârfuri montate. O fustă Maxi poate fi o opțiune excelentă de a vă face ca întregul corp să pară mai mult. Cu toate acestea, cu atât de multă țesătură de mai jos, alegeți o căutare montată pentru jumătatea dvs. de top, astfel încât aspectul dvs. să se simtă mai echilibrat.
  • De exemplu, încercați o cămașă tucked-in cu fusta maximă.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 15
    7. Alegeți pantofi cu un vamp scăzut pentru a vă face picioarele să arate mai mult. Când selectați pantofi fantezii, optați pentru cei care au o tăietură scăzută. Vampul este partea care taie peste partea de sus a piciorului. Dacă alegeți un pantof care trece peste degetele de la picioare în loc de sus mai sus, vă face ca picioarele să pară mult mai mult.
  • O altă opțiune este alegerea pantofilor cu degetele ascuțite, deoarece acestea fac ca picioarele să arate mai mult.
  • Imagine intitulată rochie dacă sunteți Petite și Curby Pasul 16
    8. Utilizați dungi verticale pentru a alunga întregul corp. Stripurile verticale stabilesc linii lungi în jos pe corpul tău. La rândul său, care vă ajută să apară mai înalt. Optați pentru dungi într-o rochie personalizată, de exemplu, și veți avea un aspect alungit, măgulitor.
  • Nu uitați să purtați ceea ce vă place! Dacă dungile nu sunt lucrurile tale, alegeți altceva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar