Cum de a desena rapunzel

"Rapunzel, Rapunzel, lăsați-vă părul!" Rapunzelul este personajul principal al unui basm clasic scris de frații grimm. Acest tutorial vă va arăta cum să trageți Rapunzelul din filmul de animație pe computerul Disney 2010 Încurcat.

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Rapunzel Pasul 1
1. Desenați o ovală cu îndrumări pentru cap. Acestea ar trebui să fie verticale pentru gură și orizontală pentru ochi, întâlnirea în mijlocul unde va fi podul nasului.
  • Imagine intitulată Draw Rapunzel Pasul 2
    2. Schițați poziția corpului / corpului folosind forme geometrice. Utilizați un dreptunghi vertical pentru torsul și un dreptunghi orizontal pentru corpul inferior, conectat printr-o linie curbată (ca o coloană vertebrală). Desenați linii drepte pentru brațe și picioare (cu cercuri pentru articulații) și dreptunghiuri pentru mâini și picioare.
  • Rapunzelul este subțire, dar are o formă destul de unică a corpului, deci încercați să obțineți schițele dvs. timpurii efectuate eficient.
  • Imagine intitulată Draw Rapunzel Pasul 3
    3. Creați forma corpului pe scheletul schelet "." Trageți forma feței și a urechilor, cu restul corpului pe scheletul "."
  • Au picioarele de fustă - nici măcar nu ai nevoie de corpul inferior pentru că este acoperit de rochie.
  • Imagine intitulată Draw Rapunzel Pasul 4
    4. Faceți fața. Trageți ochii, nasul și gura după liniile directoare. Face sprâncenele deasupra ochilor. Ștergeți cu atenție liniile directoare odată ce ați făcut acest lucru.
  • Imagine intitulată Draw Rapunzel Pasul 5
    5. Acoperiți corpul cu îmbrăcăminte. Desenați părul lung și adăugați detalii, în cea mai mare parte la mâinile ei și costumele.
  • Puneți o floare în spatele urechii ei ca Flynn Rider o face în film, sau schiță în tovarășul ei devotat Pascal Chameleonul pe umăr. Este vorba despre ceea ce alegeți să faceți cu desenul, așa că utilizați-vă imaginația!
  • Imagine intitulată Draw Rapunzel Pasul 6
    6. Descrieți desenul cu cerneală neagră. Faceți o linie modulară (trecerea de la linia subțire la linia groasă și invers) pentru ao da un aspect mai realist.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înregistrați mai întâi prin urmărire.
    1. Fața lui Rapunzel, mai ales cu adăugarea ochilor ei enormi, este extrem expresiv. Lucrați că în avantajul dvs. făcându-i zâmbetul să aprindă hârtia, obrajii ei netedă și simetrică, fiecare genălină, lungimea și unghiul ideal. Cu cât petreceți mai mult timp detaliile dvs., cu atât mai bine. Și amintiți-vă, practica într-adevăr face perfect!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar