Cum se îmbracă o formă de corp dreptunghi

Determinarea formei corpului este o modalitate utilă de a găsi haine care vă vor accentua atributele naturale. S-ar putea să aveți o formă de corp dreptunghi dacă sunteți înalt și slab, șoldurile dvs. sunt la fel de largi ca umerii dvs. și aveți puțină definiție a taliei. Dacă aveți o formă de corp dreptunghi și încercați să vă îmbrăcați corpul în modul cel mai agitator, încercați să vă plimbați în cămășile dvs. pentru a vă accentua talia și să atrageți atenția asupra picioarelor lungi pentru a vă simți încrezător în hainele pe care le purtați.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea de topuri și rochii
  1. Imagine intitulată Rochie O formă dreptunghi a corpului Pasul 1
1. Alegeți vârfurile și jachetele care vă lovesc la talie. Coaturile și vârfurile care coboară în jos pe talie vă vor alungi trunchiul și accentuează forma dreptunghiului corpului. Achiziționați vârfuri și jachete care contur în corp și au lovit la talie pentru a crea curbe.
  • Jachetele de denim și jachetele de bombardiere sunt jachete scurte care, în general, lovite la talie.
  • Imagine intitulată Rochie O formă dreptunghi a corpului Pasul 2
    2. Purtați cămăși cu gâtul scooped pentru a vă arăta oasele gulerului. Mulți oameni cu forme de corp dreptunghi au oase de guler proeminent. Alegeți cămăși cu gâtul larg sau scooped pentru a accentua oasele gâtului și gulerului.
  • Topurile off-the-umăr vor accentua, de asemenea, oasele gulerului.
  • Imagine intitulată Rochie O formă de corp dreptunghi Pasul 3
    3. Împingeți cămășile dvs. pentru a vă accentua talia. Persoanele cu forme de corp dreptunghi au adesea probleme cu definirea taliei. Tuck tricouri lungi în fundul tău sau cumpăra cămăși care ți-au lovit talia pentru a crea o talie pentru tine.
  • Talia ta naturală stă puțin deasupra șoldurilor, chiar de-a lungul butonului buric.
  • Încercați să împerecheați o cămașă solidă colorată cu blugi de spălare ușoară, o centură slabă și o geantă mare.
  • Imagine intitulată Rochie O formă de corp dreptunghi Pasul 4
    4. Accentuați bustul dvs. cu un sutien bun. Formele corpului dreptunghi vin adesea cu busturi care pot fi pierdute în cămăși baggy sau bluze. Achiziționați un sutien care vă potrivește bine să vă definiți bustul. Vizitați un magazin de vânzare cu amănuntul care are fitinguri sutate incluse în achiziția dvs.
  • Sutienul dvs. ar trebui să fie montat fără a fi prea strâns sau incomod.
  • Sutienul căptușit sunt minunate dacă aveți un corp dreptunghiular, deoarece vă dau mai multă formă.
  • Imagine intitulată Rochie O formă dreptunghiul corpului Pasul 5
    5. Definiți corpul dvs. purtând culori diferite în partea de sus decât cea de jos. Corpurile în formă de dreptunghi au tendința de a deveni o linie dreaptă. Evitați acest lucru purtând culori diferite în partea de sus și de jos pentru a atrage atenția asupra părților individuale ale corpului.
  • Evitați să purtați haine monocromatice, cum ar fi roșu de la cap până la picioare.
  • Dacă vă place purtarea modelelor, încercați cele mari, îndrăznețe care atrag atenția asupra oricărei piese pe care le sunt.
  • Imagine intitulată rochie o formă de corp dreptunghi Pasul 6
    6. Nu purtați tampoane de umăr sau vârfuri de fixare și straturi. Pe măsură ce tampoanele de umăr se întorc în stil, ai grijă de vârfuri care pot face ca umerii să pară mai largă sau să facă trunchiul tău să pară boxy. În schimb, alegeți vârfurile care sunt mai îndepărtate și înmuiați umerii și trunchiul general.

    Bacsis: Dacă găsiți un top sau o haină pe care o iubiți, care are tampoane de umăr, vedeți dacă le puteți tăia cu atenție prin lovirea firelor care le țin la cămașă.

  • Imagine intitulată Rochie O formă dreptunghi a corpului Pasul 7
    7. Evitați rochiile fără formă care nu accentuează talia. Deoarece formele de corp dreptunghi pot fi boxe, nu purtați rochii care nu au o formă definită pentru ei. În schimb, alegeți cele care vin ușor la talie și se aprind în partea de jos pentru a vă da forma corpului.
  • Puteți adăuga o centură la o rochie fără formă pentru a vă defini talia.
  • Metoda 2 din 2:
    Pantaloni de styling, pantaloni scurți și fuste
    1. Imagine intitulată Rochie O formă de corp dreptunghi Pasul 8
    1. Arătați curbele dvs. purtând blugi slabi și fuste de creion. Formele corpului dreptunghiului arată bine în hainele potrivite. Adăugați niște curbe în corpul dvs. purtând blugi slabi și fuste de creion care formează picioarele tale.
    • Pereche de fund de fixare cu un vârf curge pentru a crea un aspect echilibrat. O fustă creion cu un vârf liber și unele cizme glezne creează definiție în corpul vostru.
  • Imagine intitulată Rochie O formă dreptunghi a corpului Pasul 9
    2. Alegeți blugi la mijlocul creșterii pentru a accentua șoldurile și pentru a vă defini talia. Blugi de la mijlocul creșterii va fi flatter atât torsul, cât și picioarele tale, în timp ce ți-au lovit șoldurile. Alegeți blugi de formă care nu sunt baggii pentru a da curbele corpului.
  • Blugi de spălare întunecată cu o centură brună și pantofi de potrivire creează un aspect clasic fără sudură.
  • Imagine intitulată Rochie O formă de corp dreptunghi Pasul 10
    3. Cumpărați fuste de linie și blugi cu blugi pentru a adăuga mai multă formă corpului tău. Dacă doriți să vă desprindeți de forma dreptunghiului, alegeți fuste și blugi care au o flare în partea de jos. Blugi de fund de fund, blugi de tăiat boot, și fuste de linie toate adăugați forma în corpul tău.
  • Topurile de montare a formelor merg cel mai bine cu blugi și fuste.
  • Imagine intitulată Rochie O formă dreptunghi a corpului Pasul 11
    4. Alungiți corpul dvs. prin purtarea fustelor maxi. Formele corpului dreptunghiului vin adesea cu bonusul adăugat de picioare lungi. Atrageți atenția asupra acestui lucru, purtând fuste maxi care coboară la glezne. Puteți alege o fustă solidă maxi de culoare pentru un aspect clasic sau pentru a merge cu un model pentru a vă face outfit să iasă în evidență.
  • Purtați jambiere sub fusta maximă în vremea rece pentru căldură suplimentară.
  • O fustă maxi de culoare solidă, cu sandale cu sandale și o mână mică ar fi o mare costum de vară casual.
  • Imagine intitulată Rochie O formă de corp dreptunghi Pasul 12
    5. Adăugați curele la pantaloni și fuste pentru a accentua talia. Purtați curele subțiri pentru a defini talia cu fundul. Asigurați-vă că pantalonii și fustele vă lovesc talia naturală.

    Bacsis: Cumpărați câteva centuri diferite de culoare neutră, cum ar fi maro și negru, pentru a asocia cu mai multe costume.

  • Imagine intitulată rochie o formă de corp dreptunghi Pasul 13
    6. Alegeți pantaloni scurți de la Bermuda în vara. Pantalonii Bermuda au cusături mai lungi, deci merg bine cu un tip de corp drept. Evitați pantalonii cu talie mare care ar putea crea baggii în șolduri sau coapse.
  • Îmbrăcați-vă pantalonii cu pene ciudate și un colier de declarație pentru petreceri și întâlniri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar