Cum se îmbracă pentru a adăuga curbe în corpul tău

Doar aproximativ 8% dintre femei au o figură "adevărată". Pentru toți ceilalți, crearea unui aspect voluptos necesită înțelegerea corpului și a utilizării hainelor pentru a vă îmbunătăți activele naturale în timpul diminuării oricăror imperfecțiuni. Puteți adăuga volum la bustul și zonele din spate prin utilizarea creativă a lenjeriei. Și întreaga linie a corpului poate apărea mai curvă dacă îmbrățișați îmbrăcăminte bine adaptată, cu caractere îndrăznețate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Amplificarea liniei de bust
  1. Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 1
1. Purtați sutienul adecvat. Selectați un sutien cu tampoane în cupe și unul cu un subțire solid pentru a furniza lift și suport. O formă de plonjare și un stil de jumătate de cană creează iluzia curvei suplimentare, oferind, de asemenea, suport versatil.
  • Puteți chiar să le combinați cu acestea "File de pui"- Emulatoarele de sân colorate din carne fabricate din material sintetic care alunecă sub pieptul dvs. natural atunci când purtați un sutien pentru a da un volum suplimentar. Acestea sunt disponibile pentru cumpărare la majoritatea magazinelor de lenjerie.
  • Aproximativ 85% dintre femei poartă dimensiunea greșită a sutienului. Multe magazine care vinde lenjerie oferă accesorii de sutien gratuit. Profitați de acest serviciu pentru a vă asigura că sutienul dvs. nu este numai confortabil, dar furnizarea de sprijin adecvat. De asemenea, puteți evita "înapoi overpill" cu măsurătorile corespunzătoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 2
    2. Atrage atenția cu o piesă de bijuterii. Trageți ochii în sus și păstrați-i acolo, purtând un colier izbitoare. Sau, puneți pe un pulover cu un gât bejeweled sau împodobit.
  • Împuternicirile de la distanță sau cu ochiul pe jumătate superior servesc, de asemenea, să distragă atenția de la un corp inferior mai mic decât curbat.
  • Cu un costum minimalist, un colier mic, subțire, care se împrăștie în scindarea dvs. va crea, de asemenea, iluzia plinătății.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 3
    3. Purtați neckollines. Alegeți topurile cu gâtul inferior, cum ar fi vârfurile profunde vs sau înfășurați, deoarece vă deschid linia de bust și atrage atenția asupra feței. Necklinele mari au efectul opus și creează un bloc de țesături și de culoare, rezultând într-un aspect cutie.
  • Pentru a realiza acest aspect pentru un buton în jos, fără riscul de expunere, vizitați un croitor și cereți să aveți darts cusute în butoanele inferioare.
  • Pentru modestia adăugată, purtați un camisol sub vârful dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 4
    4. Căutați ruperea, manevrabili sau chiar margini. Achiziționați rochii și topuri cu adunare de țesături și înghețate în zona de bust. Aceste pliuri suplimentare de țesături ajută la crearea volumului în timp ce atrage atenția în sus.
  • Feriți-vă de vârfurile care includ darts sau dezosare incrustată pe care nu o puteți completa în mod natural.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea unui contrast de talie / șold
    1. Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 5
    1. Sport o linie de linie sau o fustă completă. Optați pentru o lungime scurtă sau peplum (o fustă montată în formă, cu un puf mic pe șolduri), o lungime genunchi pentru un aspect neutru și preppy sau mergeți complet retro cu o fustă de lungime de vițel. Fuste complete adaugă volumul la șolduri, în timp ce atrage atenția asupra unei talie îngustă.
    • Gândiți-vă doar la fustele din anul 1950 și veți putea selecta cel potrivit.
    • Dacă este o fustă mai lungă, ați putea purta chiar și straturi, cum ar fi petticoats din tul, dedesubt pentru a crește plinătatea.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 6
    2. Dă o fustă de creion. Alegeți o fustă de creion care este făcută din țesături care se îngădează cu corpul pentru a obține curbe instantanee. O bandă largă de talie ajută, de asemenea, prin crearea unei iluzii de mișcare de la talie la șold.
  • O cămașă de creion ar trebui să stea la talia ta naturală, la aproximativ doi centimetri deasupra butonului buric. Orice mai scăzut și riscă riscul de înclinare a țesăturii de-a lungul șoldurilor. Fusta trebuie să se extindă la aproape un centimetru sau două deasupra genunchiului.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 7
    3. Cinch cu o centură. Alegeți o centură mai largă (3-6 inci în lățime), numită adesea o corset, care este concepută special pentru a minimiza talia. Purtând centura din dreapta poate rupe liniile drepte asociate cu o figură de box sau băieți.
  • Dacă aveți un cadru mai restrâns, poate apărea o centură largă. În schimb, optați pentru o centură subțire purtată peste îmbrăcăminte potrivită. O centură din piele maro închis purtată peste o rochie de pulover de ciocolată, de exemplu.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 8
    4. Luați în considerare piesele cu talie înaltă. Purtarea unui îmbrăcăminte cu talie mare creează iluzia unei talci mai mici, în timp ce alungi linia de picior. Blugi și fuste ambele vin în opțiuni de înaltă talie și beneficiază foarte mult de la adaptarea pentru a asigura potrivirea corespunzătoare.
  • Pantaloni cu picioare mari cu picioare largi sunt deosebit de bune la asigurarea echilibrului cifrei cu un trunchi subțire.
  • Metoda 3 din 4:
    Îmbunătățiți-vă spatele
    1. Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 9
    1. Purtați chiloți cu umplutură suplimentară. Puteți cumpăra perechi de lenjerie de corp specializate care conțin umplutură încorporată pentru partea de jos. Ei urmează aceleași principii ca și sutiene de împingere, dar pentru partea din spate. Ele merg pe nume diferite nume de marcă și sunt disponibile pentru cumpărare online și în magazine care vinde lenjerie.
    • O textura de mătase este o opțiune bună pentru această lenjerie de corp, deoarece nu se va agăța sau cu îmbrăcămintea exterioară.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 10
    2. Du-te pentru buzunare mari. Alegeți pantaloni cu buzunare mai mari în spate. Dimensiunea buzunarelor va crea un aspect mai plin. Stilurile de jean de înaltă creștere includ adesea buzunare mai evidente, ceea ce face ca aceasta să taie o modalitate deosebit de bună de a crea curbe feminine.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 11
    3. Iubiți o potrivire confortabilă. Vrei ca pantalonii sau fustele să vă îmbrățișeze corpul fără a fi prea strâns (până la punctul de a arăta pete și altele asemenea). Dacă purtați haine baggice, țesătura suplimentară se va aduna în jurul spatelui, făcându-l să pară aproape gol în aparență. În schimb, căutați o țesătură și tăiați-vă că se mișcă cu dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Sculptarea întregului tău siluetă
    1. Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 12
    1. Pare să rămână straturile. Eliminați toate articolele de îmbrăcăminte suplimentare, inclusiv straturile de interior. Purtați numai elementele pe care trebuie absolut nevoie să rămână cald. Îngropându-vă sub straturi de îmbrăcăminte ascunde liniile corpului tău, rezultând o siluetă de box.
    • Straturile sunt în mod natural voluminoase, dar pot fi un strat necesar, deci căutați unul cu o centură colaborată pentru a scula o formă de clepsidră.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe la corpul tău Pasul 13
    2. Purtați anumite modele. Achiziționați o rochie de înfășurare a gâtului cu o imprimare dinamică și colorată. Modelul va ajuta la ascunderea imperfecțiunilor și va crea o siluetă ascuțită. De asemenea, dungi verticale adaugă curbe prin aruncarea la bust și șolduri.
  • "Îmbrăcăminte de iluzie" sunt montate în formă cu două panouri frontale principale care pot fi palide sau albe, asociate cu două panouri laterale întunecate (adesea negre). Ele sunt concepute pentru a vă face talia să arate mai mici și bustul și șoldul mai mare în comparație.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 14
    3. Îmbrățișați puterea rochiei de înfășurare. Un beneficiu al rochiei de înfășurare este că este măgulant pentru toate tipurile de cifre. Legarea îmbrăcămintei închise la talie creează același efect ca și o centură de Cinching. Asigurați-vă că achiziționați dimensiunea potrivită într-o țesătură de înaltă calitate pentru a evita conflictul.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 15
    4. Puneți o pereche de tocuri. Purtarea tocurilor face ca picioarele să apară mai lungi și mai lungi în timp ce adăugați contrastul și plinătatea la suprafața șoldului și a spatelui. Acest lucru este în special cazul în care purtați articole de îmbrăcăminte montate sau conice.
  • Un călcâi neutru sau nud este chiar mai bun, deoarece creează iluzia piciorului fără sfârșit, amplificând astfel efectul de slăbire al taliei.
  • Imagine intitulată rochie pentru a adăuga curbe în corpul tău Pasul 16
    5. Vizitați un croitor. Faceți o întâlnire cu croitorul local și aduceți câteva piese de îmbrăcăminte preferate cu dvs. Întrebați-le pentru idei specifice cu privire la modul de a accentua curbele feminine folosind aceste articole de îmbrăcăminte speciale.
  • sfaturi

    Sfaturi și avertismente

    • Amintiți-vă că toate tipurile de corp sunt frumoase.
    • Să fie atenți la antrenamentul taliei și de Cinching. Dacă purtați unul dintre aceste dispozitive pentru o perioadă lungă de timp, ați putea fi supus unor organe restricționate, coastelor fracturate și deprivării oxigenului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar