Cum să fii loial

Fiind loial celor din jurul dvs. poate fi o provocare, deoarece necesită răbdare și generozitate. Loialitatea este abilitatea de a pune pe alții înaintea dvs. și de a rămâne cu ei în vremuri bune și rele. Afișați loialitatea față de prietenii, familia și alții semnificativi, fiind cinstiți, demn de încredere, de susținere și generos. Mențineți limitele sănătoase cu cele din jurul dvs., astfel încât să puteți fi loiali lor într-un mod productiv.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind cinstit și demn de încredere
  1. Imaginea intitulată Fii loial Pasul 1
1. Exprimați cum vă simțiți cu adevărat. Încercați să nu vă acoperiți de zahăr sentimentele adevărate atunci când vorbiți cu prietenii, familia sau o altă semnificativă. Fiind loiali înseamnă că nu vă este frică să fiți cinstiți și simplificați. Minciuna poate face ca alții să vă rătăcească și să nu vă vedeți ca fiind loiali.
  • De exemplu, puteți spune prietenilor: "Trebuie să fiu sincer cu dvs. despre cum simt" sau puteți spune unui membru al familiei ", sincer, nu sunt sigur dacă este o idee bună ..."
  • Puteți (și ar trebui) să vă dați opinia sinceră fără a fi judecată. În loc să spui "E o idee proastă" sau "Nu aș face asta," Încearcă ceva de genul "Este decizia ta de a face, dar dacă ar fi eu aș fi ...".
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 2
    2. Nu vă angajați în bârfe. Vorbind în spatele spatelui cuiva este considerat necinstit și neloial. Nu credeți în bârfe sau nu vă angajați în bârfe despre cei apropiați de dvs. Dacă aveți întrebări sau preocupări, vorbiți cu persoana direct, mai degrabă decât angajarea în bârfe sau zvonuri.
  • Dacă auziți ceilalți bârfe în jurul vostru, încurajați-i să se oprească. S-ar putea să spuneți: "Să nu vă bârfești sau să ne răsfățim în zvonuri" sau "aș prefera să vorbesc cu prietenul sau partenerul meu, mai degrabă decât să cred bârfe."
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 3
    3. Urmați-vă angajamentele. Arătați-vă prietenilor când vă promiteți că veți. Urmați angajamentele față de membrii familiei. Să fie prezenți pentru celălalt semnificativ când spuneți că veți. Urmând prin ceea ce promiteți altora îi va arăta că pot conta pe tine și au încredere în tine să fii acolo pentru ei.
  • Evitați să fiți fulgi și încercați să nu anulați planurile în ultimul moment, deoarece acest lucru poate arăta altora că nu sunteți de încredere. Puteți construi rapid o reputație negativă pentru a debifei dacă nu sunteți atent cu acțiunile dvs.
  • Arătați-vă la timp și să fiți prezenți pentru alții când spuneți că veți. Folosește-ți acțiunile pentru a dovedi că atunci când spui că vei fi acolo, vrei să spui asta.
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 4
    4. Se ridică pentru alții atunci când este necesar. Fii majoretă pentru prieteni, familie și parteneri. Ridica-le pentru ei și au spatele lor atunci când au nevoie de ea. Arătați-le că puteți fi loiali și acolo pentru ei când contează cel mai mult.
  • De exemplu, vă puteți ridica la un prieten când cineva încearcă să-i calomniească sau să-i aducă în jos. Sau vă puteți ridica la partenerul dvs. atunci când au nevoie de sprijin în timpul unei discuții sau argumente dificile.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind de susținere și generoasă
    1. Imaginea intitulată Fii loial Pasul 5
    1. Sprijinirea obiectivelor, ambițiilor și viselor altora. Încercați să arătați un interes real în scopurile și visele prietenilor și familiei dvs. Puneți întrebări despre ambițiile și obiectivele lor. Dacă solicită ajutor pentru a ajunge la un scop, sprijiniți-le cât de mult puteți.
    • De exemplu, puteți susține visul unui prieten pentru a fi un muzician mergând la spectacolele lor și de a-și promova muzica pe social media. Sau puteți susține obiectivul carierei unui membru al familiei oferind să-i ajute să studieze pentru un examen sau un test.
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 6
    2. Fii un bun ascultator. Demonstrează loialitatea față de ceilalți, luând timp pentru a asculta ceea ce au de spus. Mențineți contactul cu ochii și NOD când ascultați familia sau prietenul. Evitați întreruperea altora atunci când vorbesc sau vorbesc peste ele. În schimb, concentrați-vă asupra lor și acordați atenție atunci când vă confruntați în voi.
  • De asemenea, puteți asigura prietenii, familia și partenerul dvs. că sunteți deschis să vă ascultați gândurile în orice moment. Poți să spui: "Știi doar că sunt aici pentru tine dacă ai nevoie de cineva care să vorbească" sau "Sunt întotdeauna dispus să te ascult și să te aud afară."
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 7
    3. Oferiți soluții și idei pozitive. De asemenea, puteți fi de susținere și generos altora, concentrându-se pe pozitive într-o situație sau un conflict. Încercați să veniți cu soluții și idei care îi fac pe alții să se simtă optimiști și productivi.
  • De exemplu, puteți susține un prieten care se ocupă de o despărțire prin amintindu-i de toate lucrurile pozitive pe care le-au continuat în viața lor. Sau puteți susține un membru al familiei cu o boală, acționând prietenos, pozitiv și energic în jurul lor pentru a-și păstra spiritele.
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 8
    4. Rezista la judecarea altora pentru alegerile sau actiunile lor. Practicați empatia pentru alții, astfel încât să puteți fi acolo pentru ei, mai degrabă decât să le judecați. Înlocuiți sentimentele de judecată cu sentimente de sprijin.
  • De exemplu, în loc să judecați un prieten care se luptă cu dependență, sprijină eforturile lor pentru a obține ajutor. Și nu lăsați diferite alegeri ale unui stil de viață ale unui membru al familiei să vă orbiți în toate motivele pentru care vă pasă de ele.
  • Încercați să nu fiți speriați de idei și stiluri de viață care sunt diferite de ale voastre, ci în schimb, îmbrățișează-le. Poate fi cel mai greu de a fi empatic pentru cei cei mai diferiți de noi înșine.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea limitelor sănătoase
    1. Imaginea intitulată Fii loial Pasul 9
    1. Alegeți să vă oferiți loialitatea față de ceilalți. Loialitatea ta ar trebui să fie ceva ce îi dai altora pentru că vrei, nu pentru că simți că trebuie să. Nu vă simțiți obligați să fiți loiali prietenilor sau familiei care o cere și se așteaptă. În schimb, alegeți să fiți loiali față de cei în care aveți încredere și credeți.
    • Țineți minte că sunteți loiali nu înseamnă orbește, urmând ceea ce doresc sau așteaptă ceilalți. În schimb, ar trebui să simțiți că doriți să fiți loiali altora pe baza caracterului și acțiunilor lor.
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 10
    2. Nu lăsați pe alții să profite de loialitatea voastră. Fiți conștienți de orice prieteni, membri ai familiei sau parteneri care încep să vă folosească loialitatea față de avantajul lor. Relațiile din viața voastră ar trebui să se simtă echilibrate și corecte, unde veți obține cât de mult doriți. Acest lucru poate împiedica alții să profite de natura dvs. loială și de susținere.
  • Dacă observați că alții profită de voi, așezați-i în jos și explicați cum vă simțiți. Abordați problema, mai degrabă decât să o ignorați. Fii cinstit și viitoare despre sentimentele tale. Apoi este până la persoana pentru a-și schimba comportamentul și a răspunde pozitiv preocupărilor dvs.
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 11
    3. Mențineți independența dvs. Dă-ți șansa de a "faceți propriul lucru" aici si acolo. Petreceți o mulțime de timp cu prietenii și familia, dar, de asemenea, sculptați timp pe cont propriu. Evitați să fiți prea dependenți de ceilalți, deoarece acest lucru poate începe să vă ardă și să vă faceți să vă simțiți mai puțin încrezători.
  • De exemplu, puteți alege o zi în săptămâna în care faceți ceva pe cont propriu, fără alte semnificative. Sau vă puteți rupe săptămâna, astfel încât să aveți timp să socializați cu prietenii și timpul pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii loial Pasul 12
    4. Permiteți timp pentru auto-îngrijire. Mențineți limitele sănătoase cu alții, oferindu-vă timp să vă concentrați asupra nevoilor dvs. Au cel puțin o oră de auto-îngrijire pe săptămână în care faci ceva ce vă place, cum ar fi pictura, citirea sau lucrul. De asemenea, puteți face o activitate de calmare cum ar fi o baie, obținerea unui masaj sau faceți yoga.
  • Dându-vă timp pentru auto-îngrijire vă poate ajuta să vă împiedicați să vă ardeți să fiți loiali și de susținere pentru prieteni, familie și parteneri tot timpul.
  • Păstrați acest timp de auto-îngrijire, astfel încât să puteți întâlni întotdeauna nevoile dvs. emoționale. Evitați să o dați ușor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar