Cum să fii cel mai bun prieten

Vrei să fii un bun prieten bun, dar nu știu cum sau unde să începi acea prietenie perfectă? Ai căzut cu cel mai bun partener și vrei să dovedești cât de frumos poți fi dacă te vor ierta? Indiferent de motivul pentru care aveți, acest articol vă va ajuta să deveniți un mare prieten cel mai bun.

Pași

Partea 1 din 5:
Respecându-vă
  1. Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 1
1
Fii tu însuți. Fiind în jurul valorii de cineva face parte din ceea ce vă face pe toți cei mai buni prieteni. Ești cine ești, și cel mai bun prieten al tău va accepta asta. Fiind "fals" te-ar putea duce să-ți pierzi cel mai bun prieten și de a fi obositor să fie cineva pe care nu-l faci. Fii cei mai buni prieteni cu cineva care știi că poți fi în jur pentru că nu merită să încerce să fie cineva care nu ești mai aproape de altcineva.
  • Nu țineți lucrurile înăuntru. Dacă vă simțiți incomod sau aveți sentimente grele față de cel mai bun prieten al dvs., discutați despre asta cu ei. Doare chiar mai mult când prietenia dvs. este sfâșiată de biți în timp ce prietenul tău nu are nicio idee cum să-l rezolvi. Face lucrurile confortabile, și amândoi treceți prin gros și subțiri împreună.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 2
    2
    Fii cel mai bun prieten al tău primul. Aflați cum să vă respectați. Dacă nu vă puteți respecta, atunci nu puteți respecta pe alții. Decideți ce limite sunt importante pentru dvs. și respectați-le. Nu numai că este atât de sănătos pentru dvs., dar veți obține suficientă practică și experiență, astfel încât veți fi familiarizați cu această zonă atunci când respectați limitele altor persoane. Înțelegeți ce valori sunt importante pentru tine și lipiți de ei. Căutați pe alții care onorează aceste valori, deoarece veți ajunge doar la rănirea dvs. și, eventual, dacă acei oameni nu au aceleași valori ca tine.
  • Relații apropiate cu alte persoane - fie că este o relație romantică sau o prietenie intimă - ne învață foarte mult despre noi înșine. Nu vă fie frică să aflați despre dvs. Dacă nu vă place cine sunteți, este greu pentru alți oameni să vă placă.
  • Nu te judeca prea aspru. Este ușor să ne țineți la un standard foarte înalt, uneori un standard care este imposibil de susținut. Dacă sunteți perfecționist, învățați să fiți puțin iertați spre voi înșivă.
  • Nu vă fie frică să fiți vulnerabili. Toată lumea se simte vulnerabilă în legătură cu unele lucruri, bine? Nu vă fie frică să arătați celor mai buni prieteni ai părților voastre care sunt vulnerabile. Ei nu-i pasă, și dacă o fac, s-ar putea să nu fie prietenul potrivit pentru tine.
  • Dacă prietenii dvs. vă subliniază greșelile și / sau sugerează că faceți anumite modificări pentru a vă ajuta să înflorească prieteniile dvs., nu cresc în mod automat defensiv sau să-i spele sentimente amare împotriva lor. Ei încearcă doar să vă ajute să deveniți o persoană mai bună și ar trebui să vă simțiți binecuvântați să aveți astfel de prieteni grijulii. De asemenea, dacă vă îmbunătățiți, veți putea împiedica să fiți rupte de prietenii viitoare.
  • Cu toate acestea, dacă prietenii tăi nu sunt foarte drăguți cu tine despre defectele tale și pentru tine pentru asta, iată-i să știi cum te simți. Dacă refuză să se oprească, este posibil să nu doriți să petreceți cât mai mult timp cu ei.
  • Partea 2 din 5:
    Construirea încrederii și a loialității
    1. Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 3
    1
    Aveti incredere unul in celalalt. S-ar putea să-i găsiți greu în viață și să credeți că este imposibil să vă păstrați cel mai bun prieten al tău fericit. A fi un bun prieten bun, într-adevăr nu ia prea mult. Tot ce trebuie să faceți cu adevărat este să vă asigurați că amândoi aveți încredere reciprocă despre lucruri foarte importante. Nu încercați să vă înșelă sau să folosiți prietenul dvs. în avantajul dvs. - trebuie să le faceți să știți că pot avea încredere în tine.
    • Realizați că cel mai bun prieten al tău poate avea alți prieteni. Încredere că ești cu adevărat important pentru ei și la lăsați cel mai bun prieten al tău să aibă o viață socială în afara ta. O dragoste între prieteni nu este niciodată geloasă.
    • Pentru a preveni singurătatea de a vă mușca, aveți un mic cerc de prieteni. În acest fel, dacă un prieten nu este indisponibil sau se dovedesc a fi dușmanul tău, vei avea alți prieteni să te susțină. Este bine să știți cât mai mulți oameni posibil, dar aveți doar câțiva prieteni apropiați că vă spuneți secretele. Acest lucru va scădea șansa de a fi vărsat secretele dvs.
  • Nu păstrați secretele. Fii deschis despre ceea ce se întâmplă în viața ta și ce auziți despre alți oameni. Dacă nu doriți să vorbiți despre ceva, nu o aduceți în primul rând. Dacă cel mai bun prieten al tău insistă asupra auzului și încă nu doriți să vorbiți despre asta, spuneți: "Știi că ești cel mai bun prieten al meu ... Dacă aș spune nimănui, ar fi tu. Dar nu mă simt confortabil vorbind despre asta cu nimeni. Promit că vei fi primul care știi când sunt gata să vorbesc, bine?"
  • Știți că probabil veți trece prin patch-uri dure. Țineți minte că uneori va trebui să le dați un spațiu, astfel încât să poată avea timp singur și să gândească la lucruri. Fiind un prieten cel mai bun înseamnă înțelegere atunci când un pic de timp singur sau spațiu de la ei poate fi un lucru bun.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 4
    2
    Fi de încredere. Dacă vă spun un secret, asigurați-vă că îl păstrați. Nu Spune-i cuiva un secret că prietenul tău vroia să-l păstrezi. Nici măcar nu-l scurgem pe cineva pe care îl cunoști că poți avea încredere. Un secret este un secret.
  • Cunoașteți diferența dintre un secret inofensiv și un secret periculos. Secretele periculoase nu numai că vă amenință viața prietenului dvs., dar vă poate afecta și dumneavoastră. În ciuda faptului că prietenul tău nu ar vrea ca oamenii să știe despre secretul lor, este mai bine să-i spui părinților sau un adult de încredere în acest sens. Țineți minte că prietenul tău ți-ar fi spus secretul pentru că ei sunt obosiți să-l păstreze singuri și să ceară în tăcere ajutor.
  • Ține-te de cuvânt. Dacă spui că vei face ceva, fă-o. Urmați cu el. Știți ce spun: Discuție este ieftină. Fie ca cel mai bun prieten al tău să știe că, dacă spui că vei face ceva, nu te mai întorci niciodată.
  • Nu bârfe despre cel mai bun prieten al tău. Nu spune nimic care ar putea deveni un zvon. De exemplu, dacă au avut o pasiune, probabil că vor fi jenați dacă i-ați spus pe cineva. Asigurați-vă că știți că cel mai bun prieten este în regulă cu ea dacă îi spuneți altor persoane. Lucruri ca acestea sunt uneori greu de făcut, dar dacă doriți o prietenie solidă, trebuie să fiți dispuși să le faceți.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 5
    3. Fii loial. Ține-te pentru prietenul tău când au nevoie de ea. Respectați acele vremuri când trebuie să se rătăcească pentru ei înșiși. Încredere în prietenul tău și permite-ți să fii vulnerabil cu ei. Prin up-uri, coborâșuri și dezacorduri, veți încerca în continuare să lucrați lucrurile și să fiți prietenul lor, demonstrați cu adevărat loialitatea.
  • Spune "Nu" Când trebuie să fii în timp ce încă mai ești prietenul lor. Un prieten de integritate are o mare valoare. Spune-le cu respect Când credeți că sunt în neregulă. Călătoria vieții este despre învățarea din greșelile dvs., care nu trebuie întotdeauna să aibă dreptate.
  • Dacă nu învățați să spuneți "Nu" la prietenul tău, îți va răni prietenia mai mult decât să o îmbunătățești. Nu numai că prietenul tău să crească prea mult pe tine, dar, de asemenea, vă veți simți tensionate și supărat.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 6
    4. Când voi doi luptați, încercați să lucrați lucrurile, astfel încât toată lumea să fie fericită. Nu spuneți lucruri rele, indiferent dacă este chiar în fața lor sau printr-un text. Ne cerem scuze, dar înțelegeți că poate dura ceva timp pentru a trece peste ceea ce sa întâmplat. Lăsați-i să se răcească și să vorbească cu tine când sunt gata.
  • Nu Lăsați problema singură și pretindeți că nu există. Nu va dispărea, și în cele din urmă va apărea din nou mai târziu. Cel mai bine este să rezolvați problema în timp ce este mică înainte de a crește mai mare și mai dureroasă.
  • Dacă voi doi aveți nevoie de a vă rezolva problemele, adresați-vă părinților sau unui adult de încredere să vă ajute.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 7
    5. Veniți în ambreiaj. Când prietenul tău are nevoie de ceva făcut sau o favoare, fii acolo pentru ei. Ajutați-vă. Gândiți-vă cât de mult ar aprecia acest lucru. Nu știi niciodată când vei fi blocat între o stâncă și un loc greu și ar putea avea nevoie de cineva (un prieten bun, poate?) să vă salvați.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 8
    6. Stick pentru cel mai bun prieten al tău. Ședința și vizionarea celui mai bun prieten este selectată sau tachina este cu siguranță nu O să-ți câștigi o insignă de brownie! Dacă cel mai bun prieten al tău devine grav agresat și ești speriat, vei fi rănit dacă te implici, atunci obține ajutor de la un profesor sau părinți. daca tu poate sa lipiți-vă pentru ei fără să vă răniți, asigurați-vă că faceți acest lucru. Imaginați-vă cum ați simți dacă ați fi ales și un prieten a spus tuturor să tacă și să clarifice.
  • Dacă tu sau prietenul tău are în mod constant probleme cu o altă persoană, încercați să nu fiți copii sau imaturi despre asta. Nu le purtați sau nu le jenați - din păcate, că vor face doar lucrurile mai rău. Spuneți unui adult ce se întâmplă sau pur și simplu ignorați-le. Oamenii urăsc fiind ignorați și, eventual, își pierd interesul.
  • Partea 3 din 5:
    Petrecând timp împreună
    1. Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 9
    1
    Petreceți timp cu prietenul dvs. Stai în weekend sau planificați activitățile împreună din când în când, faceți unele teme împreună și discutați în timpul pauzei la școală. Nu trebuie să trăiți în buzunarele celorlalți, dar asigurați-vă că petreceți timp de calitate împreună cu cel mai bun prieten al dvs. pentru a face ca prietenia să crească și să devină mai puternică.
    • Știți că probabil că va trebui să vă sacrificați o parte din timpul dvs. și poate efortul de a fi cel mai bun prieten al tău. Ar trebui să se simtă ca ceva ce vrei să faci, chiar și atunci când e greu.
    • Invitați alte persoane să stea cu tine. Fiind cei mai buni prieteni nu înseamnă că trebuie să vă izolezi de la alte persoane. Uneori, este frumos să fii singur - nu mai ai nevoie de altcineva să te distrezi împreună. Alteori, plăcerea dvs. este mărită prin includerea altor persoane în fold.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 10
    2. Acțiune râde. Nu există nimic cum ar fi râsul și zâmbea pentru a aduce oamenii împreună. În plus, când sunt cu adevărat prieteni, voi puteți râde de cele mai proaste și mai ciudate lucruri și nu contează cu adevărat. Luați timp din ziua dvs. pentru a aprecia lucrurile amuzante din viață.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 11
    3. Invata sa asculta. Nimeni nu-i place cel mai bun prieten care vorbeste si vorbeste, dar nu asculta niciodata. Dacă sunteți un chatterbox, încercați să dezvoltați abilități bune de ascultare. Ori de câte ori cel mai bun prieten al tău spune ceva, ascultă cu atenție și spune ceva. Nu spuneți doar "Da" și treceți la. Nu întrerupeți sau nu fiți continuu în timp ce vorbesc cu dvs. Dacă vor cere sfaturi, ascultați cu atenție și dați-le cele mai bune sfaturi pe care le puteți. Vă va câștiga respectul și, bineînțeles, faceți-i să vină la voi mai mult.
  • Fi un ascultător activ. Fiind un ascultător activ înseamnă citirea între linii. Uneori înseamnă să știi ce se simte cealaltă persoană sau se gândește înainte de a face. Dacă sunteți un ascultător activ, ați putea ști cine este prietenul dvs. înainte de a face acest lucru.
  • Știți când nu a vorbi. Există o veche zicală acolo: Persoana Dumb vorbește - înțeleptul ascultă. În timp ce este cu siguranță o supraestimare, are un adevăr în el. Începe să se simtă confortabil doar fiind cu Bestie, nu trebuie să vorbești în mod constant să umple tăcerea.
  • Partea 4 din 5:
    Se îngrijește unul de celălalt
    1. Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 12
    1
    Îngrijire pentru cel mai bun prieten al tău. Dacă cel mai bun prieten al tău este supărat, întrebați-i ce este greșit. S-ar putea să nu vă spună imediat, dar ar trebui să fie în cele din urmă. Dacă nu vă spun, nu vă supărați de ei: înțelegeți că anumite lucruri sunt private și au încredere că ar fi la fel de răbdători cu dvs. dacă ați fi în pantofii lor.
    • Dacă un băiat sau o fată le-a supărat, spuneți-i să nu vă faceți griji pentru că sunteți acolo pentru ei și nu mergeți nicăieri. De asemenea, spuneți că există mulți băieți sau fete care așteaptă doar să întâlnească dragostea vieții lor. Reasigura cel mai bun prieten pe care îl vor găsi pe cineva care le iubește pentru cine sunt.
    • Amintește-ți că împrumutând o mână de ajutor pentru cel mai bun prieten al tău nu ți-a costat nimic. Este posibil să nu fie ușor să le mângâiați în mod constant sau să găsiți sfaturi pentru a da, dar știți că cel mai bun prieten al tău ar face același lucru pentru tine în timpul tău de nevoie.
    • Dacă prietenul tău este departe de casă, trimite-le cărți sau pachete de îngrijire pentru a arăta că vă pasă. Dacă sunt bolnavi, sunați-le și întrebați cum fac ei. Arătați-i că apreciați prezența lor în viața voastră. Scrieți-le note pentru a arăta că vă pasă și sunteți recunoscători pentru ei și întrebați despre viața lor. Distribuiți propriile povestiri, dar asigurați-vă că aveți timp pentru ei.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 13
    2. Să-și cunoască familia. Familiile noastre sunt cu adevărat importante pentru noi, chiar dacă pot fi uneori enervante, nepoliticoase și plictisitoare. Să cunoaștem familia celui mai bun prieten, îi arată că apreciați de unde provin, și că sunteți interesat să cunoașteți oamenii care sunt valoroși în viața lor.
  • Partea 5 din 5:
    Fiind realist unul cu celălalt
    1. Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 14
    1. Evitați așteptările. Dacă presupuneți că știți ce sunt rolurile celor mai buni prieteni, ați putea fi dezamăgit și frustrat. Cei mai buni prieteni sunt cei mai valoroși prieteni pe care îi aveți, dar nu vă pot ajuta sau vă pot sprijini în fiecare aspect al vieții voastre. Nu vă așteptați ca acestea să fie întotdeauna acolo, sau să se aștepte ca ei să spună lucrurile pe care doriți să le auziți. Dacă stabiliți așteptări pentru cei mai buni prieteni care sunt prea mari, vă va lăsa doar dezamăgit și învinși.
    • Fii propriul tău îngrijitor. Acest lucru se întoarce pentru a fi cel mai bun prieten al tău și a îngriji de tine. Dacă ai grijă de tine, nu vei pune prietenul tău într-o poziție în care trebuie să vină și să te salveze. Dacă nu vă puneți niciodată prietenul în această poziție, nu veți fi niciodată dezamăgit.
    • Amintiți-vă că nimeni nu este perfect - nici măcar cel mai bun prieten al tău. Toată lumea are propriile lor greșeli și au nevoie să lucreze prin ea. Nu fiți rău prietenului dvs. despre greșelile lor, ci îi ajutați să lucreze prin ea în timp ce cereți ajutor și pe cont propriu. Cu toate acestea, atunci când lasă ușor prietenul tău, înțelegi că prietenul tău are sentimente și este mai bine să se concentreze doar pe defectele care sunt cea mai mare amenințare pentru prietenia ta. Știți ce greșeli să ignorați / lăsați să vă faceți și ce greșeli să vă ajutați prietenul să rezolve.
    • Uneori, trebuie să lași prietenul tău să-și rezolve greșelile fără ajutorul tău, dacă nu vă cer ajutorul. Nagging constant va face ca prietenul dvs. să se simtă stresat și supărat și pot fi dispuși să vă îmbunătățească prietenia dacă puneți presiune asupra acestuia.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 15
    2. Înțelegeți că cei mai buni prieteni cresc uneori. Este natural să nu mai ai chimie cu o anumită persoană. Dacă creșteți, din orice motiv, fiți fericiți pentru vremurile bune și știți cât de norocoși ați avea acea mare persoană să fie o parte din viața voastră.
  • Dacă niciunul dintre voi nu faceți un efort să vă întâlniți sau dacă intrați în lupte cu ele fără nici un motiv, atunci poate că nu ați fost menită să fiți cei mai buni prieteni. Nu este vina cuiva. Poate că voi doi sunteți prea asemănători. Cine știe? S-ar putea să aveți nevoie doar de o pauză una de cealaltă pentru câteva săptămâni.
  • Întotdeauna tratați prietenul cu respect, chiar dacă creșteți. Nu vă supărați de ei, nu merită să păstrați tot ce mânia încuiată în interior. Fiți amabili, amabili și respectabili dacă aveți o scădere. Nu știți niciodată când lucrurile s-ar putea schimba.
  • Imagine intitulată Fii un mare prieten cel mai bun pas 16
    3. Fie ca prietenul tău să aibă și alți prieteni. Dacă cel mai bun prieten al tău își alege un alt prieten peste tine, încercați să fiți prieteni și cu prietenul lor. Poate că voi puteți fi un grup de prieteni! Toată lumea caută mereu noi prieteni. Dar niciodată, lăsați vreodată vechea cea a dvs. - loialitatea dvs. este ceea ce cealaltă persoană se așteaptă și se bazează pe fiecare zi.
  • sfaturi

    Întotdeauna respectați cuvântul dvs. când este posibil. Este bine să-l spargeți dacă apare o urgență, dar numai pentru unele situații de urgență autentice și alte obstacole inevitabile.
  • Vorbește despre subiecte care sunt confortabile pentru prietenul tău. Pop într-o întrebare ocazională în timp ce vorbesc, așa că simt că îți pasă foarte mult și ascultă. Nu fi nosy, dar nu fi interesat de ceea ce spune prietenul tău!
  • Nu încercați să faceți cel mai bun prieten gelos, chiar dacă doriți mai multă atenție. Crearea intenționată a geloziei ar putea provoca o ruptură mai profundă în prietenia voastră.
  • Dacă prietenul dvs. are nevoie de ajutorul dvs. și nu sunteți în stare să îi ajutați, explicați de ce nu ați putea să-i ajutați de îndată ce puteți să faceți acest lucru.
  • Dacă știți că prietenul dvs. este abuzat, agresat sau rănit, spuneți unui profesor sau unui adult de încredere.
  • Uneori oamenii te pot supăra, chiar și cei mai buni prieteni ai tăi. În momente ca acestea, amintiți-vă că sunteți cei mai buni prieteni și păstrați-vă răcoarea. Puteți pleca și faceți o scurtă pauză de la ei când este necesar, dar încercați să evitați să le rupeți la ei.
  • Dacă se mișcă, păstrează contactul strâns prin e-mail, text, social media și apeluri vocale sau video. S-ar putea chiar să faceți schimb de scrisori scrise! Cât mai mult posibil, să se întâlnească și să se întâlnească.
  • Împrietenit Oamenii cu care împărțiți o mulțime de asemănări, astfel încât să aveți multe de vorbit cu ei. În același timp, nu vă fie frică să vă împingeți limitele și să vă împrietenești oameni care au și interese și idei diferite!
  • Nu fi timid să nu fiți de acord cu cel mai bun prieten al tău. Este puțin probabil ca prietenia dvs. să se despartă de un dezacord.
  • Aruncând în jurul valorii de glume în fiecare moment și apoi este bine, dar în limitele. Dacă simți că cel mai bun prieten este rănit de unii, chiar dacă nu a fost intenționat, vorbiți cu ei și spuneți-mi rău. De asemenea, lăsați-i să vă aerisiți uneori - nu vă respingeți necazurile continuând să glumești când încearcă să fie serioase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar