Cum să fii cavaler

Cavaleria se întoarce în ceea ce privește timpul medieval, când a fost un cod de onoare pentru cavalerii. Astăzi, în special în cultura dating, cavaleria înseamnă a arăta bunătate, onoare, curaj, maturitate și loialitate față de oamenii din jurul tău. Cavaleria modernă este, de asemenea, pentru toate genurile - oricine poate practica cavaleria, arătând respectul și bunătatea partenerilor lor și a oamenilor din jurul lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Practicând mici acte de cavalerie
  1. Imaginea intitulată Fii castelul 1
1. Trimiteți un alt text de dimineață. Acest act mic, romantic de bunătate le arată că vă gândiți la ele. De asemenea, reflectă angajamentul și onoarea, două elemente importante ale cavaleriei.
  • De exemplu, texte simple cum ar fi "Hei, vrut doar să vă spun bună dimineața" sau "Bună dimineața! Mă gândesc la tine astăzi ", vă poate străluci cu adevărat ziua partenerului.
  • Pentru a fi și mai gival, încercați să sunați o dată în timp ce trimiteți text. Un apel telefonic este mai personal, deci va însemna mai mult.
  • Imaginea intitulată Fii castelul 4
    2. Țineți ușa pentru toată lumea, inclusiv alte semnificative. Dacă există cineva în spatele tău, îi ajuți, ținând ușa, indiferent de sexul lor sau dacă le cunoașteți. Acest tip de curtoazie comună este o parte importantă a cavaleriei.
  • De exemplu, dacă vedeți pe cineva care vine în spatele tău cu brațele pline, ar trebui să țineți ușa pentru ei.
  • De asemenea, ar trebui să țineți ușa pentru partenerul dvs., dar numai dacă sunt confortabili cu ea. Unii oameni le place să deschidă ușa pentru ei înșiși ca un semn de independență.
  • Imaginea intitulată Fii castelul 3
    3. Oferiți-vă locului altcuiva care are nevoie de ea. Aceasta este o altă acțiune cavaleră rezervată anterior pentru femei. Cu toate acestea, ar trebui să aplicați această bunătate față de oricine care nu este la fel de fizic și poate avea nevoie de un loc, cum ar fi o persoană însărcinată, bolnavă sau vârstnică.
  • De exemplu, dacă stați în autobuz și vedeți o femeie în vârstă în picioare, ați putea spune: "Scuzați-mă, doamnă, ați vrea acest loc?"Și oferi-i locul tău.
  • Imaginea intitulată Fii castelul 4
    4. Se ridică pentru oamenii din jurul tău. Dacă vedeți că cineva fiind maltratat sau agresat, cavaleria înseamnă să intri și să ajute victima. Îndepărtarea poate fi dificil de făcut în acest moment, dar în picioare pentru alții poate fi, de asemenea, la fel de simplă ca și pentru a solicita victima dacă au nevoie de ajutor sau de a solicita ajutor de la o funcționar de aplicare a legii sau altui organ.
  • În picioare pentru alții prezintă calități cavalelor, cum ar fi curajul, onoarea și loialitatea față de principiile dvs.
  • De exemplu, dacă vedeți că cineva fiind hărțuit pe metrou sau pe stradă, ați putea intra și întrebați victima dacă au nevoie de ajutor. Acest lucru ia atenția departe de hărțuitor și dă victima un control asupra situației.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil intervenția sau situația pare riscantă, puteți aborda și victima după aceea și întrebați-le dacă au nevoie de ajutor.
  • Imaginea intitulată Fii castelul 5
    5. Tratați pe alții cu respect. Indiferent dacă interacționați cu un membru al familiei, un alt semnificativ sau un străin, fiind respectuos este o parte esențială a cavaleriei. Puteți să arătați respectul prin a fi politicos, ascultând cu atenție și evaluați opiniile altora.
  • De exemplu, întotdeauna respectați așteptarea la restaurante. Când vă aduc mâncarea sau vă reumpleți sticla de apă, amintiți-vă să vă mulțumesc, în loc să ignorați doar acțiunea.
  • Dacă ceilalți dvs. semnificativ vă spune despre ziua lor, le puteți arăta respectul prin ascultarea atent și a pune întrebări pentru a le arăta că sunteți interesați.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind cavalere la date
    1. Imaginea intitulată Fii castelul 6
    1. Apelați la configurarea și confirmarea unei date. Mai degrabă decât trimiterea textului, care se poate întâlni ca fiind impersonal și casual, sunați cu câteva ore înainte de o dată pentru a confirma că timpul și locul funcționează încă pentru amândoi. Aceasta arată cealaltă persoană pe care sunteți angajat și investiți în ele.
  • Imaginea intitulată Fii castelul 7
    2. Lăsați persoana care a inițiat data plătiți pentru masă. Nu trebuie să urmați ideea antichitate că omul ar trebui să plătească pentru fiecare dată. În schimb, echilibrați responsabilitatea prin acordul de a plăti dacă ați sugerat data. Aceasta arată respect și corectitudine în relație.
  • Imaginea intitulată Fii castelul 4
    3. Fii generos cu complimentele tale. Nu vă fie frică să dați complimente cinstite și autentice, cum ar fi "Îmi place foarte mult tinuta dvs. astăzi" sau "aveți un zâmbet atât de mare."În loc să presupun că partenerul dvs. știe că le apreciați, spuneți în mod activ partenerului dvs. că apreciați și apreciați-le.
  • O altă modalitate de a vă conecta cu partenerul dvs. și de a arăta că doriți să fiți implicați în viața lor este să oferiți complimente deschise și autentice prietenilor lor. Afirmă lucruri precum o nouă tunsoare, o realizare personală sau o promovare a postului.
  • De exemplu, ați putea spune "Hei, am auzit despre promovarea dvs. la locul de muncă. Felicitări, meritați-o!"Sau" Felicitări pentru a alerga maratonul! Asta e uimitor!"
  • Imaginea intitulată Fii castelul 9
    4. Păstrați-vă accentul pe data dvs. Contactul dvs. de ochi joacă un rol crucial într-o dată. Păstrați-vă accentul pe persoana cu care vă arătați că sunteți interesați, respectați-i și vă simțiți bine. Ogling sau privirea continuă la alți oameni este nepoliticos și rănit la data dvs. De asemenea, se confruntă cu idealurile chivale de loialitate și bunătate.
  • Pentru a vă arăta data care vă concentrează asupra lor, practicați binele contact vizual și abilități de ascultare. Ca regulă generală a degetului mare, ar trebui să țineți contact vizual pentru 2/3 din timp.
  • Limbajul trupului este o parte importantă a abilităților de ascultare. Ridicați sprâncenele și zâmbiți pentru a vă angaja cu partenerul pe măsură ce ascultați.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând capcane comune
    1. Imaginea intitulată Fii castelul 4
    1. Nu comandați pentru cealaltă persoană. Practica omului care ordonă femeia era considerată cavaleră, dar în cultura modernă, este considerat nepoliticos. Afișați-vă respectul de întâlnire, fără a fi presupunând să știți ce doresc. În schimb, lăsați-i să aleagă ceea ce doresc și ordine pentru ei înșiși.
    • Dacă data dvs. nu este sigură ce să obțineți și vă cer să comandați pentru ei, atunci este acceptabil pentru dvs. să vă ajutați.
    • Ca un semn de respect, ați putea oferi, de asemenea, să le permiteți să comandați mai întâi.
  • Imaginea intitulată Fii Cavale 11
    2. Nu vă distrați de telefonul dvs. într-o dată. Lăsați-vă telefonul în buzunar și arătați-vă respectul de întâlnire și curtoazia, concentrându-vă, mai degrabă decât orice apeluri, texte sau navigarea în domeniul mass-media socială. Aceasta este o mică bunătate care poate face o impresie mare la data dvs.
  • Dacă apelul este urgent și trebuie absolut să o luați, ar trebui să vă oferiți partenerului dvs. un heads-up, așa că știu că vă așteptați.
  • De exemplu, dacă așteptați să auziți despre o oportunitate de muncă sau de sănătatea unui membru al familiei, ați putea spune ceva de genul "în mod normal, nu aș face niciodată un apel în timpul unei întâlniri, dar în seara asta aștept un apel important Chirurgia tatălui meu. Dacă sună în timpul cina, ți-ar deranja dacă am ieșit afară să o iau?"
  • 3. Nu fi patronat despre gesturile cavalelor. Utilizați doar bunul simț și curtoazia. Gândiți-vă dacă gestul ar avea sens și va veni ca politicos înainte de ao face. Punctul de cavalerie în Dating este de a face partenerul dvs. să se simtă în siguranță și îngrijit, nu babysat.
  • De exemplu, dacă cineva are douăzeci de picioare în spatele tău, nu trebuie să ții ușa pentru ei și să-i facă graba.
  • sfaturi

    În lumea de astăzi, fiind cavalere poate fi o modalitate foarte bună de a ieși din mulțime.
  • Amintiți-vă, puteți fi în continuare cavalere în timp ce tratați-vă partenerul ca și cum ar fi egalitatea dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar