Cum să datezi un om leo

Unii cred că semnele astrologice pot dicta personalitatea. Credincioșii în astrologie găsesc că oamenii Leo pot fi extrem de atractivi și, de obicei, au mulți admiratori. Dacă sunteți în căutarea la una, este nevoie de puțin efort. Leos sunt pline de aventură, astfel încât planificați nopți de date spontane care sunt ambalate cu distracție. Asigurați-vă că vă sprijiniți ego-ul lui Leo, lăsându-l să fie centrul atenției ocaziunii. Pe termen lung, construiți-vă propria încredere. Leul bărbați sunt atrași de femei îndrăznețe, încrezătoare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Date de planificare
  1. Imagine intitulată Data unui LEO MAN PASUL 1
1. Îmbrățișați distracția spontană, prostească. Unii cred că Leos are o natură naturală de distracție și să caute pe alții semnificativi să se potrivească. Când planificați datele cu un Leu, îmbrățișați copilul interior. În loc de cina convențională și un film, găsiți ceva distractiv și neașteptat să faceți.
  • De exemplu, încercați să faceți ceva de genul mini Golf sau Tag Laser. Un Leo va fi încântat de aceste jocuri asemănătoare copiilor.
  • De asemenea, fiți spontană cu datele. Surprindeți-vă Leul cu bilete la un concert în ultimul moment.
  • Imagine intitulată Data unui LEO MAN PASUL 2
    2. Planificați datele unde vă riscați. Astrologii cred că Leo bărbați admiră oameni care se împing în afara zonei lor de confort. Dacă doriți să păstrați un om Leu interesat, faceți lucruri care vă sperie puțin la fiecare dată.
  • Dacă vă este frică de înălțimi, de exemplu, optați pentru a ajunge pe roata Ferris la un carnaval.Acest lucru este obligat să impresioneze un om Leo.
  • Imagine intitulată Data unui LEO Pasul 3
    3. Ieșiți frecvent. Credincioșii în astrologie se simt Leul Bărbați iubesc să socializeze, așa că nu faceți nimic pentru a împiedica nevoia lui Leo pentru a ieși. Spuneți da la petreceri, concerte și alte evenimente pentru a vă menține omul LEO fericit și distrați.
  • Asigurați-vă că nu vă ocupați de toate atenția lui Leo asupra evenimentelor. Leosul le place să socializeze cu un cerc larg, așa că atârnă înapoi în timp ce vorbește cu alții la petreceri.
  • Metoda 2 din 3:
    Susținându-l emoțional
    1. Imagine intitulată Data unui LEO Pasul 4
    1. Sprijini ego-ul său. Unii cred că oamenii lui Leo sunt în mod natural plini de ei înșiși și se bucură de a fi centrul atenției. Mângâind ego-ul său puțin, atâta timp cât nu mergeți peste bord, vă poate ajuta să vă sprijiniți pe omul dvs. Leo. Să-i plătească complimente sincere în fiecare zi. La evenimente sociale, lăsați-l să ia conducerea dacă pare să vrea.
    • Cu toate acestea, dacă treceți peste bord cu complimentele și lauda, ​​un ego al lui Leo poate deveni peste partea de sus. Amintiți-vă de lucruri pe care le place sincer despre el, dar evitați limba hiperbolică (i.E., "Tu ești cel mai bun!"), deoarece acest lucru ar putea face datând un leian insuficient.
    Sfat de experți
    Jessica Lanyadoo

    Jessica Lanyadoo

    Astrolog și psihic MageSesica Lanyadoo este un astrolog cu peste 20 de ani de experiență de consultanță. Ea este autorul astrologiei pentru relații reale: înțelegându-mă, eu și cum ne înțelegem cu toții și este gazda astrologiei și sfaturilor populare, fantomă de podcast. Lanyadoo a găzduit astrologia digitală a TLC arată Stargazing și scrie horoscop săptămânal și lunar care vă ajută să vă vindecați.
    Jessica Lanyadoo
    Jessica Lanyadoo
    Astrolog și mediu psihic

    Ce ar trebui să știu despre întâlnirea unui Leu? Este o provocare de a schimba mintea lui Leo, deci va trebui adesea să amânați la ceea ce vrea. Leos, de asemenea, iubesc fiind centrul atenției și pasiunea voastră dorește să fie lider în orice situație, în special un lider care este adorat.

  • Imagine intitulată Data unui LEO Pasul 5
    2. Lasă-l să-și urmeze pasiunile. Bărbații Leo sunt puțin probabil să rămână cu femeile care le țin înapoi. Leos tind să urmărească cu ușurință provocări și să încerce întotdeauna să vadă sarcini până la finalizarea lor. Dacă Leul dvs. lucrează la un proiect, dați-i spațiul său. Dacă încercați să obțineți între un Leu și pasiunile lor, este posibil să pierdeți.
  • Imagine intitulată Data unui MAN Leu Pasul 6
    3. Încurajați-l să meargă ușor pe el însuși. Leos poate fi uneori un pic de auto-depreciere. Pe măsură ce se așteaptă foarte mult de la ei înșiși, uneori se frustrează dacă nu își îndeplinesc propriile așteptări mari. Ca partener al lui Leo, este important să-i reamintesc că nu trebuie să fie perfect.
  • Accident vascular cerebral lui Ego puțin când se află pe sine, deoarece acest lucru îl va ajuta, de obicei, să se uite. Spune ceva de genul, "Șeful tău vă prețuiește cu adevărat pentru că sunteți un lucrător atât de inteligent. Un setback nu schimbă acest lucru."
  • Imagine intitulată Data unui MAN Leu Pasul 7
    4. Păstrați gelozia în verificare. Leos sunt fermecătoare de natură și va atrage o mulțime de femei. Când este cu un Leu, nu este neobișnuit să vezi alte persoane care lovesc la data ta. Leos disprețuiește semne de nesiguranță, așa că încercați să păstrați orice gelos în verificare.
  • Amintiți-vă, în timp ce Leos sunt fermecătoare, ele sunt, de asemenea, foarte loiale. Dacă omul tău Leo te-a ales, este puțin probabil să se rătăcească.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea relației
    1. Imagine intitulată Data unui MAN Leu Pasul 8
    1. Amintește-i că aveți nevoie de sprijin. Astrologii cred că Leos sunt uneori prea prinși în sine. Acest lucru înseamnă că nevoile dvs. pot fi uneori neglijate. Nu lăsați ca un ego lui Leo să se înțeleagă nevoile dvs. Amintește-i că aveți nevoie de atenție și de sprijin.
    • Fi în avans cu Leul tău, în timp ce admira încrederea. Dacă îl arătați că nu vă însărcinați să cereți că trebuie să vă întâlniți nevoile, el va fi impresionat și probabil de acord.
    • Spune ceva de genul, "Știu că ești încântat de muncă, dar aș putea folosi o mică încurajare și în capătul meu."
  • Imagine intitulată Data unui LEO MAN PASUL 9
    2. Arătați-i loialitate. Leul bărbaților sunt loiali prin natura lor și sunt atrași de oameni care se pot potrivi. Rămâneți loiali față de Leul dvs. continuu, susținându-l și a fi acolo pentru el.
  • Imagine intitulată Data unui LEO MAN PASUL 10
    3. Lucrați la încrederea dvs. Leos nu-i place să întâlnească pe oricine nu pot respecta. Îi plac oamenii puternici, încrezători, independenți. Pe termen lung, faceți lucrurile să vă simțiți încrezător și să vă ridicați stima de sine. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți intrigant pentru un bărbat Leu.
  • Găsiți modalități de a vă stimula stima de sine ca implicarea în hobby-uri, de a lucra sau de a dezvolta o abilitate.
  • Imagine intitulată Data unui LEO Pasul 11
    4. Se ocupă de temperamentul său. Astrologii simt Leo este un semn temperamental natural. Nu este bine ca cineva să-și scoată mânia pe tine. Dacă un temperament al lui Leo devine o problemă, spune-i cât mai mult. Cereți-i să lucreze la problemele sale de mânie de dragul relației dvs.
  • Nu stați niciodată într-o relație cu cineva care nu poate să-și păstreze furia în verificare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar