Cum să vă îngrijiți dispozitivul mobil

Ați primit doar un nou iPhone sau Samsung Galaxy S5? Citiți acest articol pentru a vă ajuta să aveți grijă de telefonul dvs., astfel încât să îl puteți utiliza mai mult timp!

Pași

Metoda 1 din 2:
Protejarea dispozitivului
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 1
1. Cumpărați un caz. Cumpărarea unui caz este probabil unul dintre primele lucruri pe care le puteți face după cumpărarea oricărui smartphone. Obțineți un caz care se potrivește și se simte confortabil în mână. Nu vi se recomandă să cumpărați cazuri voluminoase. Încercați să cumpărați un caz care nu este doar elegant, dar și poate oferi cea mai bună protecție împotriva oricăror daune.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 2
    2. Obțineți un protector de ecran. Protector de ecran este un alt lucru important pe care îl puteți lua pentru telefonul dvs. inteligent. Protectorii de ecran vor proteja ecranul telefonului dvs. de a fi zgâriat. Uneori un caz poate avea deja un protector construit în ecran (e.G. Otterbox).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 3
    3. Aveți grijă să evitați să vă lăsați dispozitivul. Accidentele se pot întâmpla oricând. Deci, nu fi surprins dacă renunți la telefon o dată într-o vreme în timpul vieții. Atâta timp cât aveți un caz suficient de durabil, sunteți în siguranță. Ar trebui să aveți grijă să evitați renunțarea dispozitivului. Dacă mâinile tale sunt pline sau întârzie să lucrezi cel mai bine pentru a pune telefonul în sac sau pentru a păstra în buzunar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 4
    4. Păstrați-l în siguranță de apă. Fii atent cu orice picătură accidentală de apă pe telefon. Aveți grijă când vă luați ceaiul sau cafeaua. Dacă accidental, unele apă scade, scoateți rapid bateria, curățați apa și lăsați-o timp de o oră pentru ao usca înainte de a pune din nou bateria.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 5
    5. Faceți un ciclu de încărcare completă o dată pe lună. Apple vă recomandă să faceți un ciclu complet de încărcare o dată pe lună. Aceasta înseamnă încărcarea acestuia la 100% și apoi lăsați-o să moară la 0%. Acest lucru va face ca bateria să trăiască o viață durabilă și sănătoasă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 6
    6. Păstrează-l curat.Menținerea ecranului smartphone-ului iPhone / Android va face ca telefonul să pară grozav. Curățați dispozitivul din când în când cu o cârpă moale. Nu utilizați hârtie de țesut sau altceva decât o cârpă moale, altfel există un risc ridicat de zgâriere special pe ecran.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 7
    7. Păstrați-l cu dvs. în orice moment. Păstrați telefonul cu dvs. toate orele. Evitați să o lăsați într-un magazin, deoarece cineva poate încerca să o fure și să fugă cu ea. Asigurați-vă că utilizați FindMyiphone sau orice caracteristică echivalentă dacă dispozitivul dvs. este furat. Utilizatorii Android Puteți utiliza Lookout pentru a găsi dispozitivul dvs. furat / pierdut Android.
  • Metoda 2 din 2:
    Păstrarea în siguranță la școală
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 8
    1. Păstrați-o în dulapul dvs. în orice moment dacă puteți. Lockerul este probabil una dintre cele mai sigure modalități de a vă proteja telefonul inteligent la școală (numai schoolere de mijloc sau al școlii înalte).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 9
    2. Păstrați-l în buzunar sau în rucsac. Un alt mod sigur vă pune telefonul în rucsac. Acesta este probabil cel mai recomandat lucru pe care ar trebui să-l faceți.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 10
    3. Nu trageți în clasă. Folosind-o în clasă doar invită confiscarea, iar dacă este confiscată, nu puteți garanta că profesorul dvs. îl va trata cu aceeași îngrijire pe care o veți face.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru dispozitivul dvs. mobil Pasul 11
    4. Nu-l înfruntați. Cu cât vă arătați mai mult noul dispozitiv, cu atât este mai probabil că cineva o va observa și va încerca să o ia. Chiar dacă nu sunteți preocupat de furt, este, de asemenea, o idee bună să fiți discrete pentru a evita o cunoaștere prin care îl apucați de la dvs. sau cererea de ao vedea și apoi o abandonă. Dacă doriți cu adevărat să aveți grijă de dispozitivul dvs., păstrați-vă singur, și utilizați-l numai discret și în setările corespunzătoare.
  • sfaturi

    Dacă telefonul dvs. nu are un caz, atunci îl aveți întotdeauna într-un loc sigur, cum ar fi buzunarele sau o pungă pe care o utilizați.

    Avertizări

    Nu scoateți niciodată cazul de telefon. Scoateți-l numai dacă este necesar.
  • Ecranul dvs. este vulnerabil la zgârieturi fără un protector de ecran.
  • Dacă vă lăsați dispozitivul de la o anumită înălțime, poate exista o șansă pe care o puteți deteriora. Cum ar fi crăparea ecranului sau obținerea dents în corpul telefonului. Acesta este motivul pentru care este recomandat să puneți un caz pe telefonul dvs.
  • Nu lăsați niciodată telefonul în urmă, deoarece poate fi vulnerabil să fie furat. Țineți întotdeauna un ochi și nu lăsați-o niciodată din vedere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar