Cum să vă bucurați de o plimbare cu autobuzul lung

Călătoria cu autobuzul este o modalitate excelentă de a economisi bani și de a vedea peisajul pe măsură ce treceți. Plimbările cu autobuz lungi pot deveni cu ușurință obositoare, dar dacă împachetați divertismentul și elementele pentru a vă menține confortabil, puteți trece cu ușurință timpul. Aduceți materiale pentru citire și scriere, pachete de dispozitive electronice pentru a asculta muzică sau a viziona emisiuni TV, pregătiți niște gustări, îmbrăcați confortabil și bucurați-vă de mediul înconjurător pentru a avea o experiență de călătorie excelentă și bucurați-vă de călătorie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trecerea timpului
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 1
1. Scrieți sau trageți pentru a trece timpul. Aduceți un notebook și scrierea consumabilelor la jurnal sau doodle. De asemenea, puteți aduce o carte de colorat adulți și niște creioane colorate pentru a-ți exercita creativitatea sau câteva cărți poștale pentru a scrie familiei și prietenilor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 2
    2. Jocuri video, aplicații de joc sau jocuri de călătorie. Jocurile vă vor ajuta să vă păstrați creierul angajat și să vă dau un mod distractiv de a trece timpul. Aduceți unele jocuri video și o consolă, descărcați aplicațiile de joc pe telefon sau tabletă sau împachetați câteva jocuri clasice de dimensiuni de călătorie.
  • De asemenea, puteți aduce un pachet simplu de cărți și puteți juca un joc ca Solitaire de unul singur sau întrebați persoana de lângă dvs. dacă ar dori să joace un joc de cărți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 3
    3. Utilizați wifi autobuzul sau aduceți-vă propriul dacă este necesar. Unele autobuze oferă Wi-Fi, deci dacă aveți nevoie de o conexiune la Internet, verificați înainte de timp pentru a vedea dacă autobuzul dvs. are această opțiune. Dacă nu este furnizat, puteți achiziționa un router fără fir de bandă largă sau o unitate hotspot. Dacă telefonul dvs. are această opțiune, puteți activa, de asemenea, un hotspot utilizând telefonul.
  • Unitățile hotspot au acces la o rețea celulară și sunt în general suficient de mici pentru a se potrivi într-un buzunar.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 4
    4. Ia ceva lucru făcut. O plimbare cu autobuzul lung este timpul perfect pentru a merge mai departe la locul de muncă. Dacă aveți nevoie de internet pentru munca dvs., utilizați Wifi autobuzul sau aduceți-vă propriul dvs. De asemenea, puteți pregăti unele lucrări pentru a face offline în prealabil, cum ar fi proiectele sau notele.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 5
    5. Aduceți ceva pentru a citi. Să profite de ocazia de a vă scufunda în unele materiale de citire pentru a face călătoria să meargă mai repede. Aduceți o carte, o revistă sau o Kindle pre-încărcată cu niște materiale de citire.
  • Încercați să citiți ceva amuzant sau suspensiv care vă va ține complet absorbit.
  • Sfat de experți
    Lorenzo Garriga

    Lorenzo Garriga

    World Traveler & Backpackerlorenzo este un Globe-Trotter testat cu timp, care călătoresc în lume pe un shoestring timp de aproape 30 de ani, cu un rucsac. Hailing din Franța, el a fost peste tot în lume, care lucrează în cămine, spălați feluri de mâncare și a călătorit în țări și continente.
    Lorenzo Garriga
    Lorenzo Garriga
    World Traveler & Backpacker

    Dacă vă aflați într-o plimbare cu autobuzul lung, este întotdeauna bine să aveți o carte pentru a vă bucura. Este, de asemenea, o idee minunată de a aduce o apă și un sandwich pentru a vă menține întărit.

  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 6
    6. Prindeți-vă la emisiunile preferate de televiziune sau filmele. Netflix și Amazon Prime Video oferă acum descărcări offline, astfel încât să puteți descărca emisiuni TV și filme pentru o perioadă limitată de timp și vizionați-le oriunde cu conexiune la internet. De asemenea, puteți utiliza Wifi autobuzul, dacă este disponibil sau propriul dvs. hotspot pentru a viziona online.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 7
    7. Ascultați muzică, podcast-uri sau audiobook-uri. Aduceți niște căști și un dispozitiv electronic, cum ar fi telefonul, laptopul sau tableta cu unele materiale de ascultare.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă îl citiți pe Carsick de la citirea în autobuz.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 8
    8. Aduceți încărcătoare pentru toate dispozitivele dvs. electronice. Folosind dispozitivele dvs. pentru a vă menține ocupat în călătoria va folosi destul de puțin din viața bateriei, deci asigurați-vă că aduceți încărcătoare pentru orice dispozitiv electronic pe care îl aduceți, cum ar fi laptopul, telefonul, tableta, kindle sau dispozitivele de jocuri.
  • Metoda 2 din 3:
    Rămânând confortabil
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 9
    1. Purtați haine confortabile, stratificate. Când îmbrăcăminte pentru o călătorie lungă, faceți confortabil prioritatea numărul unu. Rochie în îmbrăcăminte moale și liberă care vă va lăsa să vă întindeți și să vă deplasați cu ușurință. Straturile vor ajuta la păstrarea confortabilă în orice temperatură - de la soare fierbinte prin fereastra la aer condiționat rece în interiorul autobuzului.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 10
    2
    Se întinde o dată într-o vreme pentru a ușura tensiunea și rigiditatea. Puteți să vă ridicați și să vă plimbați să vă întindeți picioarele sau să vă întindeți în fiecare oră sau la fel în timpul ședinței. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți confortabil în timpul călătoriei și să stimulați fluxul sanguin.
  • Când stați, întindeți-vă hamstrings prin îndreptarea unui picior în fața voastră în timp ce vă așezați drept și aruncându-vă spatele. Țineți această poziție timp de treizeci de secunde, apoi comutați picioarele. Repetați de trei ori pentru fiecare picior.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 11
    3. Odihnestete. Poate fi dificil de adormit pe un autobuz de jostling, dar pentru a vă ajuta să adormiți mai ușor, aduceți niște cască sau căști, precum și o mască de ochi pentru a bloca sunetul și lumina. Acest lucru vă va ajuta să creați iluzia unui mediu liniștit, întunecat. De asemenea, ar trebui să aduceți o pernă de călătorie pentru a vă susține gâtul și vă mențineți confortabil pe măsură ce dormiți.
  • Dacă aveți dificultăți în a dormi în timp ce călătoriți, încercați ajutoarele de dormit cum ar fi uleiul esențial de lavandă, melatonina sau medicamentele care inducătoare de somn.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 12
    4. Adu-ți propria apă și gustări. Deoarece șoferul de autobuz, probabil, se va opri doar la magazinele de gaze și stațiile de confort la punctele programate de-a lungul călătoriei, asigurați-vă că vă aduceți propria sticlă de apă și gustări. Când împachetați, căutați gustări care vă vor menține energia în sus și nu vor face o mizerie.
  • Fructe proaspete, brânză de șir și sandwich-uri înfășurate individual sunt opțiuni excelente, pe măsură ce umple și energizează. Chipsurile de fierbere vor satisface, de asemenea, poftele de sare și vă păstrați în continuare degetele curate.
  • Evitați să aduceți nuci în cazul în care cineva din jurul tău are o alergie cu nuci.
  • Ar trebui, de asemenea, să evitați ceva perisabil, cum ar fi maioneză sau lapte, precum și gustări murdare, cum ar fi cheeturile sau orice altceva acoperite cu pulbere.
  • Aducerea gustărilor tale este deosebit de importantă pentru cei cu diete specifice, cum ar fi vegani și vegetarieni sau restricții dietetice, cum ar fi intoleranțe la gluten sau lapte.
  • Metoda 3 din 3:
    Bucurându-se de mediul înconjurător
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 13
    1. Să cunoască pasagerii colegi. Discutați cu oamenii din jurul dvs. pentru a trece timpul. Dacă călătoriți cu familia și prietenii, discutați despre ceea ce sunteți încântați de această călătorie sau spuneți povesti. Dacă călătoriți singuri, încercați să discutați cu oamenii din jurul vostru. Întrebați-le despre călătoria lor, unde sunt sau dacă au călătorit prin această zonă înainte.
    • Dacă preferați să nu aveți o conversație extinsă, rămâneți la discuții mici.
    • Dacă sunteți interesat de o conversație mai aprofundată, continuați să le puneți întrebări atâta timp cât par a fi angajate.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 14
    2
    Oamenii-urmăriți autobuzul. Călătoria cu autobuzul poate fi o modalitate excelentă pentru a viziona oamenii și observați doar călătorii din jurul vostru. Un autobuz poate deține o secțiune transversală atât de mare a populației, permițându-vă să observați oameni din toate domeniile vieții. Observați interacțiunile dintre cei din jurul vostru fără a fi evidente sau intruzive.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 15
    3. Priviți fereastra și bucurați-vă de peisaj. Una dintre cele mai bune părți despre călătoria cu autobuzul este de a viziona peisajul. Încercați să revendicați un scaun de ferestre, astfel încât să puteți urmări cu ușurință fereastra în timpul călătoriei. Dacă traseul este deosebit de pitoresc, cereți-i înainte de timp ce parte a autobuzului vă va oferi cele mai bune opinii.
  • Pentru a captura peisajul și pentru a vă bucura mai târziu, luați niște imagini cu zone deosebit de frumoase. Având un scaun de ferestre va face și mult mai ușor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 16
    4
    Gândiți-vă și reflectați. Reflecția poate fi o practică relaxantă și afirmând și pierderea în gândurile tale poate ajuta la trecerea timpului. Luați acest timp pentru a vă lăsa să rătăcească mintea și să vă gândiți la experiențele dvs. trecute, pe care sunteți ca persoană și călătoria înaintea voastră.
  • Pentru a vă scufunda pe deplin în gândurile dvs., fiți în continuare și blocați zgomotul din jurul dvs. cât mai mult posibil. Căștile - în special căștile de anulare a zgomotului - sunt perfecte pentru acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar