Cum să sărbătorim o aniversare a nunții

Indiferent dacă ați fost căsătoriți timp de un an sau cincizeci, planificarea și executarea unei aniversări de nuntă se poate simți provocatoare și dificilă! Dar, dacă intenționați o zi specială în avans sau chiar dacă v-ați amintit cu o noapte înainte, puteți avea o sărbătoare fantastică de nuntă, concentrându-vă pe soțul / soția și ceea ce vă face viața specială. Dați-le un cadou tradițional, încorporați copiii în ziua dvs. specială sau mergeți într-o vacanță impromptu pentru a sărbători dragostea și căsătoria.

Pași

Metoda 1 din 4:
Oferind un cadou
  1. Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 1.Jpeg
1. Alegeți să urmați listele tradiționale de cadouri aniversare. Urmând listele tradiționale, poate fi o mare sursă de idei de cadouri, de asemenea, oferindu-vă, de asemenea, unele camere creative wiggle. De exemplu, darul tradițional de dat după un an de căsătorie este hârtia, dar puteți da ceva de la o papetărie setată la o hartă agățată de perete la un album al primului an împreună! Intrări de cadouri tradiționale aniversare includ:
  • 1 an: Hârtie
  • 5 ani: Lemn
  • 10 ani: staniu sau aluminiu
  • 15 ani: Crystal
  • 20 de ani: China
  • 25 de ani: Argint
  • 30 de ani: Pearl
  • 35 de ani: Coral
  • 40 de ani: Ruby
  • 45 de ani: safir
  • 50 de ani: Aur
  • Dacă achiziționarea a două cadouri pare a fi overkill, discutați cu soțul dvs. despre cumpărarea unui cadou împreună pentru casa sau familia dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 2.Jpeg
    2. Schimbați scrisori de dragoste. Notați câteva dintre lucrurile dvs. preferate pe care soțul dvs. le-a făcut pentru dvs. în acest an, cum vă impresionează și de ce le iubiți. Intrați în detaliu și arătați soțului dvs. pe care îl apreciați și observați-le.
  • Pentru un bonus, în loc să schimbați scrisorile, salvați-le până la aniversarea anului viitor. La aniversarea anului viitor, puteți scrie noi scrisori, salvați-le, apoi deschideți cele pe care le-ați scris în acest an. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe o tradiție aniversară!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 3.Jpeg
    3. Transformați fotografia dvs. preferată într-o operă de artă. Există o imagine pe care o iubiți de voi doi sau despre tine și de familia ta? Suflați-l și l-ați tipărit pe o panza sau, pentru o atingere deosebită, comisionați un artist local pentru a transforma imaginea într-o pictură!
  • Imaginea intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 4.Jpeg
    4. Face o bandă de amestec. Includeți melodiile pe care credeți că ați putea dori soțul / melodiile care vă reamintesc cum vă simțiți pentru ei. Încercați să faceți playlistul dvs. într-o poveste despre istoria dvs. cu partenerul dvs.
  • Soțul dvs. poate, de asemenea, să asculte această bandă de amestec ori de câte ori vă petreceți ora unul de celălalt.
  • Metoda 2 din 4:
    Luând o vacanță
    1. Imagine intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 5.Jpeg
    1. Spune-i soțului tău să-și împacheteze pungile fără să le spună unde te duci. O vacanță surpriză poate fi mai interesantă și nici măcar nu trebuie să pleci nicăieri! Pentru o excursie mai rapidă, rezervați o cameră de hotel locală și spuneți soțului dvs. cu o noapte înainte de a-și împacheta pungile și pentru a fi gata să se ia de la locul de muncă. Apoi, le-ai lăsat în camera de hotel pentru o noapte romantică.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 6.Jpeg
    2. Revizuiți locația dvs. de luna de miere. Dacă ați avut un moment minunat în luna de miere, faceți o excursie și du-te înapoi acolo. Încercați activitățile pe care le-ați făcut în luna de miere, dar nu vă fie frică să vă uitați în afara zonei dvs. de confort și încercați lucruri noi!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții pasul 7.Jpeg
    3. Du-te într-o călătorie de aventură. Dacă vă place în aer liber, încercați o călătorie de aventură în care puteți merge drumeții, căptușeală zip, rafting de apă albă și scufundări. Vizitați vulcani, canioane, păduri sau munți pentru o experiență extraordinară în aer liber!
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții 8.Jpeg
    4. Vacanță cu întreaga familie. Dacă aveți copii sau alți membri apropiați de familie, luați o vacanță de sărbătoare la un loc de familie sau de grup prietenos! Mergeți la atracții turistice mari precum Disney World sau relaxați-vă pe o plajă. Luați o croazieră pentru o vacanță ușoară pe care nu trebuie să o faceți prea greu pentru a planifica!
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 9.Jpeg
    5. Închiriați mașina dvs. de vis și mergeți într-o călătorie rutieră. Dacă v-ați dorit întotdeauna să conduceți un Porsche elegant sau soțul / soția dvs. a visat întotdeauna să curgă pe autostradă într-o corvetă roșie, închiriați o mașină și mergeți la o rotire! Dacă puteți, conduceți toată noaptea până când găsiți un hotel sau, dacă nu, faceți o excursie de o zi!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 10.Jpeg
    6. Luați A Staycation Dacă nu doriți să călătoriți. Alegeți un weekend pentru a rămâne acasă, doar pe voi doi. Dacă aveți copii, întrebați un prieten apropiat sau un membru al familiei dacă copiii pot sta la casa lor. Faceți același lucru pentru orice animale de companie sau alte responsabilități pe care le aveți două. Luați-vă timpul singur acasă pentru a avea mese romantice și urmăriți filmele preferate împreună sau comandați-vă și relaxați-vă în baie. Relaxați-vă, relaxați-vă și sărbătoriți un alt an de căsătorie.
  • Metoda 3 din 4:
    Sărbătorirea cu întreaga familie
    1. Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 11.Jpeg
    1. A parte. Dacă este un an de aniversare mare sau dacă doriți doar să vă sărbătoriți dragostea cu oamenii cei mai apropiați de dvs., aruncați o petrecere și să le invitați pe toți! A trimis invitații și transformă casa dvs. sau a închiria locale pentru ziua specială. Bonus Puncte Dacă ascultați muzica care a fost populară Anul pe care l-ați căsătorit sau cereți oaspeților dvs. să se îmbrace ca și cum ar fi avut în acele zile.
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 12.Jpeg
    2. Vizionați împreună videoclipul dvs. de nuntă. Acest lucru poate fi deosebit de mare dacă aveți copii mici care ar putea să-și vadă mama ca pe o prințesă sau să se gândească la părinții lor sărută ca fiind brută. Toast videoclipuri de nunta cu unele șampanie, apoi întoarceți noaptea într-o petrecere de dans în camera dvs. de zi!
  • Imaginea intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 13.Jpeg
    3. Du-te de berry-picking pentru o zi relaxată de sărbătoare. Alegeți boabele și vorbiți despre amintirile dvs. sau, pentru a distra copiii tineri, faceți o competiție. Apoi, du-te acasă și coaceți o plăcintă sau cobbler. Bucurați-vă de amestec de boabe în timp ce vizionați un film sau stați în fața focului împreună.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 14.Jpeg
    4. Configurați un cinematograf în curtea din spate. Atârnă o foaie albă împotriva unui gard sau perete. Cumpărați sau închiriați un proiector din biblioteca dvs. locală și ecranați filmul dvs. preferat, primul film pe care l-ați văzut vreodată împreună sau cel mai popular film din anul în care v-ați căsătorit. Faceți popcorn și au gustări, sau obțineți un mic tipar cu un "suc de struguri."
  • Chiar dacă nu sunteți obișnuiți să afișați în mod public afecțiunea, luați timp să vă luați și să țineți mâinile cu dragostea voastră. Este aniversarea dvs., la urma urmei!
  • Metoda 4 din 4:
    Luând o abordare creativă
    1. Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 15.Jpeg
    1. Faceți o schimbare la domiciliu. O modalitate de a sărbători dragostea dvs. este să lucrați împreună pentru a face ceva nou și interesant. Indiferent dacă ați urât mereu vopseaua pe pereții camerei de zi și doriți să o reîmprospătați, sau dacă credeți că adăugarea luminilor la pridvorul din spate ar ajuta la o mai primitoare în lunile de vară, să vă adresați și să creați ceva pentru casa dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 16.Jpeg
    2. Aflați ceva nou împreună. Viața căsătorită poate cădea uneori într-o rutină și, chiar dacă vă iubiți rutina zilnică, ați putea observa că nu învățați lucruri noi sau încercați noi experiențe. Luați o clasă cu soțul / soția dvs. pentru a sparge acel bule și a aduce viața nouă și aerul proaspăt în viața voastră! Clasele pe care le puteți lua includ:
  • O clasă de limbă începător într-o limbă pe care ați dorit întotdeauna să o învățați
  • O clasă de navigație sau de navigare împreună
  • O clasă de ceramică
  • O clasă de dans ca leagăn sau salsa
  • O clasă de gătit sau de coacere
  • Imaginea intitulată sărbătorește o aniversare a nunții Pasul 17.Jpeg
    3. Mănâncă cina cu China de nuntă. Dacă mâncărurile de nuntă sunt destul de fanteziste, sunt șanse să fie afișate sau poate chiar ascunse departe "pentru păstrare" într-un dulap înalt sau spatele cămășii tale. Deși este probabil un motiv pentru care nu doriți să vă folosiți china de nuntă în fiecare zi, faceți aniversarea dvs. specială prin aducerea din China și folosirea acestuia pentru o noapte!
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 18.Jpeg
    4. Du-te la locul unde te-ai angajat. Luați acest timp pentru a vă reînnoi jurămintele sau, dacă nu doriți să faceți ceva ce formal, faceți timp să vă spuneți reciproc de ce v-ați căsători reciproc într-o bătăi inimii.
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 19.Jpeg
    5. Împărtășiți speranțele pentru viitor la o dorește bine. Colectați banii din anul în care v-ați căsătorit și aruncați-le într-o fântână sau bine în timp ce faceți o dorință. În loc să faci dorințele din cap, să le spui cu voce tare și apoi să vorbească despre ei împreună și cum vă puteți sprijini unul pe celălalt în anul următor.
  • Dacă tu și partenerul tău ca și călătorii, puteți folosi, de asemenea, bani din călătoriile dvs. din întreaga lume!
  • Imagine intitulată Celebrează o aniversare a nunții Pasul 20.Jpeg
    6. Scrieți o notă într-o sticlă. Faceți o după-amiază pentru a vă scrie povestea de dragoste împreună și apoi închideți bucata de hârtie într-o sticlă și trimiteți-o pe drum! Nu numai că vă veți împărtăși povestea de dragoste cu lumea, dar ați putea găsi că este interesant să credeți că vă împărtășiți dragostea și viața cu cineva pe care nu îl veți întâlni niciodată!
  • Asigurați-vă că nu includeți informații prea personale, cum ar fi numele dvs. de familie sau adresa dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar