Cum de a alege o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale

Dacă vă place animalele, există multe opțiuni pentru o destinație de vacanță pentru dvs. Multe locuri vă permit să vizitați și să interacționați cu o varietate de animale. Puteți vizita destinațiile cunoscute pentru fauna lor sălbatică, cum ar fi Noua Zeelandă. Puteți vizita parcurile tematice, cum ar fi Disney World, care au parcuri de animale. Luați în considerare locul de muncă voluntar pe o vacanță. Voluntariatul cu saluturi sălbatice vă permite să interacționați cu animalele în timp ce faceți un impact pozitiv asupra lumii.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vizualizarea animalelor zoologice
  1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 1
1. Du-te la Regatul Animal al Disney. Regatul Animal al Disney se găsește în Orlando, Florida. Este un animal african tematic, unde puteți vedea animale exotice cum ar fi girafele și elefanții. Puteți merge pe un safari în timpul parcului, permițându-vă să vedeți animalele în apropiere.
  • Pe măsură ce Disney World are multe atracții diferite, aceasta poate fi o opțiune excelentă dacă rezervați o vacanță cu mai mulți oameni. Cei care nu sunt iubitori de animale imens pot petrece timp în altă parte.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 2
    2. Stai la conacul Giraffe din Kenya. Dacă este în interiorul bugetului dvs., încercați să rezervați o excursie la Kenya și să rămâneți la Manor Giraffe. Acesta este un hotel privat situat pe 12 acri de teren. Girafele vizitează frecvent zona. Uneori, ei chiar și-au lovit capul prin ferestre în speranța de a obține un tratament de la oaspeți.
  • Verificați cu lucrătorii de la hotel înainte de a alimenta girafele. Vrei să te asiguri că nu le dai nimic dăunător.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 3
    3. Încercați o vacanță în Botswana, Africa de Sud. În fiecare an, Zebrele migrează la râul Botti din Botswana. Dacă vizitați zona din jurul perioadei, este probabil ca o migrație să apară, veți vedea o mulțime de zebre care se învârte spre râu. Aceasta poate fi o vacanță distractivă dacă vă place să observăm viața sălbatică.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 4
    4. Faceți o călătorie în Australia. Australia are o mulțime de faunei sălbatice, este puțin probabil să vezi în altă parte. Aproximativ 80% din sălbăticia găsită în Australia se găsește numai acolo. Pentru a vedea lucruri precum Wombats, Koalas și Kangaroos, rezervați o excursie undeva în Australia.
  • Rămâneți într-o zonă mai rurală când vizitați pentru a vedea mai multe animale sălbatice.
  • Rezervați lucruri precum Safaris și Ultima Ultimală în timp ce sunteți în Australia pentru a experimenta pe deplin viața sălbatică.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 5
    5. Voluntar la salvarea animalelor. A se vedea dacă există salvați de animale care caută voluntari. Dacă vă oferiți voluntar într-o salvare, veți putea ajuta animalele care au nevoie. Călătoria dvs. către o destinație cu o mulțime de faunei sălbatice unice poate fi acoperită chiar. Adesea, locurile au nevoie de oameni pentru a ajuta veterinarii care ajută animalele sălbatice, cum ar fi leii. Ia în considerare donarea timpului de concediu la caritate, acționând ca voluntar.
  • Unele organizații pot avea cerințe specifice pentru voluntari. Asigurați-vă că găsiți o organizație cu care vă calificați să lucrați.
  • Metoda 2 din 3:
    Văzând animalele de pădure și de fermă
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 6
    1. Vizitați parcurile naționale. Dacă călătoriți în Statele Unite, profitați de parcurile naționale ale țării. Există multe parcuri naționale care se găsesc pe U.Unde puteți vedea o mulțime de faunei sălbatice originale din Statele Unite.
    • Parcul Național Yellowstone este acasă la animale, cum ar fi urși, bizon, elk și lupi.
    • Parcul Național Buck Island din Virginia găzduiește o mulțime de faunei sălbatice care sunt originare din zonă.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 7
    2. Du-te la Insula Mackinac. Insula Mackinac este o mică insulă Michigan găsită în Lacul Huron. Cu excepția vehiculelor de urgență și a snowmobilelor, nu sunt permise vehicule pe insulă. Oamenii călătoresc prin cal și transport sau călare. Aceasta poate fi o destinație de vacanță distractivă dacă vă place caii.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 8
    3. Încercați Insula Chincoteagag. Insula Chincoteague, găsită în Virginia, are efective de ponei sălbatice. În luna iulie, poneii sunt împrăștiați de-a lungul râului într-un eveniment cunoscut sub numele de insula Chincoteague Pony înot. Rezervați o călătorie în acest moment pentru a asista la înot.
  • Datorită faptului că este o destinație turistică, există multe hoteluri din jurul sau pe insulă. Asigurați-vă că rezervați în prealabil dacă doriți să vedeți totuși Pony înot, cu toate acestea.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 9
    4. Opriți-vă de târgurile județene. Dacă planificați o vacanță în ultimul moment, vedeți dacă puteți găsi târguri din apropiere. În timpul verii, multe zone găzduiesc târgurile. În plus față de plimbări și alimente, târgurile au, în general, lucruri cum ar fi spectacolele calului și a animalelor. Pentru o vacanță ieftină și rapidă, încercați să faceți o excursie la un târg din județul din apropiere.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 10
    5. Adu-ți câinele de-a lungul. Când vă vedeți animalele domestice, este posibil să doriți să vă aduceți propriul câine de-a lungul călătoriei. Dacă câinele dvs. este familiarizat cu lucrurile precum animalele de fermă și, în general, calm în situații noi, gândiți-vă la includerea în călătoria dvs.
  • Gândește-te cum să călătorești cu câinele tău. Pentru o călătorie lungă, asigurați-vă că vă opriți în mod regulat pentru a lăsa câinele din mașină. Oferiți alimente și apă adecvate. Când zburați, faceți cercetările dvs. Vedeți cât costă să zburați cu un câine și orice documentație de care aveți nevoie.
  • Găsiți hoteluri care permit animale de companie. În timp ce unele hoteluri au o regulă strictă de animale de companie, alte hoteluri sunt fericite pentru a găzdui animale de companie. Cu toate acestea, poate exista o taxă suplimentară pentru posibile daune.
  • Verificați întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a călători cu un animal de companie.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se confruntă cu viața marină
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 11
    1. Voluntar pe Galapagos. Galapagos găzduiește o populație masivă de broască țestoasă, care necesită o cantitate mare de cercetare și protecție. Organizația Turtles de mare din Insula Galapagos are nevoie frecvent de voluntari pentru a ajuta la colectarea de date și restabilirea mediilor sălbatice. Călătoria costă 3.850 de dolari, dar include mese, cazare și transport prin insule.
    • În timp ce lucrați foarte mult în călătorie, există și evenimente cum ar fi ciclism montan, drumeții și snorkeling.
    • În plus față de țestoasele marine, Insulele Galapagos au broaște țestoase, pinguini și iguanas.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 12
    2. Du-te snorkeling în Costa Rica. Costa Rica poate fi distractiv pentru o vacanță dacă vă place viața marină. Puteți rezerva excursii de snorkeling unde puteți observa animalele marine, cum ar fi delfinii, țestoasele marine, tonurile și razele manta.
  • În plus față de viața marină, mulți oameni se bucură de păsări de vizionare în Costa Rica.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 13
    3. Vacanță în Hawaii. Dacă vă place viața marină, faceți o călătorie în Hawaii. Insulele sunt acasă la o mulțime de viață marină, astfel încât snorkelingul este întotdeauna o opțiune. Unele hoteluri au delfini care trăiesc în bazine și oferă excursii ghidate în cazul în care interacționați cu animalele cu ajutorul unui antrenor. Dacă doriți să înotați cu delfinii, faceți o călătorie în Hawaii.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță pentru iubitorii de animale Pasul 14
    4. Vizitați Discovery Cove din Orlando, Florida. Discovery Cove, găsită în Orlando, oferă oaspeților posibilitatea de a înota cu delfinii. Dacă vă place viața marină, rezervați o vacanță la Orlando și planificați vizitarea discovery Cove. În plus față de a vedea viața marină, puteți face o vizită la Regatul Animal al Disney pentru a vedea animalele exotice.
  • Florida este grozavă dacă călătoriți cu oameni mai puțin entuziași despre animale. Ele pot profita de alte atracții turistice în timp ce interacționați cu animalele.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar