Cum să sărbătorească ziua flag

Ziua de pavilion are loc în fiecare an pe 14 iunie, în onoarea adoptării pavilionului american în 1777. Ziua Flag este o vacanță non-federală în Statele Unite care onorează istoria și semnificația steagului american. Pentru a sărbători ziua de pavilion, obțineți un steag american de înaltă calitate și afișați-l într-o locație proeminentă în afara casei dvs. Ridicați steagul la răsărit și coborâți-l la apus de soare pentru a adera la U.S. Codul de pavilion. În ziua de pavilion, onorați semnificația sărbătorii vizitând un muzeu memorial sau de istorie pentru a afla mai multe despre istoria americană. De asemenea, puteți sărbători cu familia, participând la o paradă de Ziua Flag sau găzduiește o petrecere pentru prietenii și familia.

Pași

Metoda 1 din 3:
Afișarea pavilionului
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 1
1. Obțineți un steag american care îndeplinește cerințele din codul de pavilion. Achiziționați un steag cu toate cele 50 de stele și 13 dungi alternative roșii și albe. Steagul nu poate fi în formă ciudată, deteriorat sau decolorat. Cu toate acestea, poate fi de orice dimensiune atât de lungă încât este dreptunghiulară și imediat recunoscută ca steagul. Achiziționați un pavilion online sau de la o companie locală și Banner Company.
  • Punctul de Ziua Flag este de a onora istoria și semnificația steagului american. Obțineți un steag american și agățați-l împreună pentru a face acest eveniment familial.
  • Codul de pavilion se referă la setul de reglementări federale care guvernează modul în care ar trebui să fie steagul american afișat, stocat și atârnat. Îl puteți găsi online la https: // lege.Cornell.EDU / USCODE / Text / 4/8.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 2
    2. Alegeți o locație proeminentă pentru a vă închide steagul astfel încât să fie foarte vizibil. Pentru a comemora Ziua de pavilion, agățați-vă pavilionul în aer liber, astfel încât alții să o poată vedea. Dacă aveți un pol de pavilion liber, plasați-l în curtea din față sau în apropierea căii de acces, astfel încât să poată fi ușor văzută de oameni care merg sau de conducere. Atârnă pavilionul pe un pol vertical sau pe un personal care duce departe de casa ta.
  • Nu ar trebui să existe nici o vegetație sau nuanță care să atingă steagul și nu poate fi periaj împotriva casei dvs. sau alte obstrucții.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 3
    3. Așezați steagul american deasupra oricăror alte steaguri pe care le afișați. Daca ai un alt pavilion Pentru județul, statul sau orașul dvs., scăpați astfel încât steagul american să fie mai mare. Nu ar trebui să existe niciun pavilion care zboară mai sus decât steagul american, în special în ziua de pavilion. Dacă ridicați steagul alături de steagul altui țară, puneți-le astfel încât să fie la fel de ridicați în aer și să pună steagul american pe dreapta.
  • Dacă afișezi mai mult de 2 steaguri, atârnați steagul american în centrul celorlalte steaguri.
  • Încercați să evitați agățarea mai mult de 1 pavilion pe un singur pol pe Ziua Flag. Dacă decideți să atârnați mai mult de 1 pavilion, puneți steagul american pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 4
    4. Așezați pavilionul prin atașarea clemelor la garnituri și ridicarea acestuia. Grometele se referă la inelele care sunt încorporate în pavilion. Pe un pol de pavilion, utilizați cârligele de fixare pentru a atașa cele 2-3 gropmete în pavilion. Apoi, trageți încet cablul din spate pentru a vă ridica steagul. Înfășurați excesul de frânghie în jurul clemei într-un model Figura 8 înainte de a intra în sine pentru a fixa pavilionul în partea de sus.
  • Dacă vă agățați pavilionul de pe casa dvs., obțineți un steag care este atașat la o tijă de montare și pur și simplu glisați-o în suport de pe pridvor sau acasă. Puteți cumpăra un suport de flagle online sau la un magazin de aprovizionare de construcții și să-l găuriți în postul de verandă sau la siding.
  • Daca esti agățându-ți pavilionul pe verticală, afișați-o ori de câte ori ați dori atât timp cât țesătura nu se periază împotriva altceva. Așezați-l cu stelele albastre și albe din partea stângă sus.
  • Încercați să evitați să lăsați pavilionul să atingă terenul în timp ce îl dezactivați și atârnați-l.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 5
    5. Ridicați steagul în timpul răsăritului soarelui și coborâți-l la apusul soarelui. În ziua de pavilion, ridicați steagul pe măsură ce soarele se ridică și îl coboară când soarele coboară. Dacă doriți să afișați steagul prin noapte, iluminați-l prin punerea unei lumini de inundații sub ea. Steagul nu ar trebui să fie acoperite niciodată de umbre sau umbre și ar trebui să fie pe deplin vizibil în orice moment.

    Bacsis: Dacă vă agățați cu familia cu familia, spuneți angajamentul de loialitate împreună sau aveți un moment de tăcere pentru a onora soldații care au murit pentru țara lor, pe măsură ce îl puneți și luați-o jos.

  • Metoda 2 din 3:
    Onorarea sensului de vacanță
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 6
    1. Discutați despre semnificația steagului cu familia dvs. Ziua Flag este ocazia perfectă de a discuta despre valorile și istoria Statelor Unite. Dacă aveți copii, întrebați-i ce știu despre steag. Subliniază faptul că stelele reprezintă statele și au o scurtă discuție cu privire la importanța statelor individuale. Explicați că dungile reprezintă cele 13 colonii originale. Vorbind despre originile pavilionului este o modalitate excelentă de a aprecia ceea ce reprezintă drapelul.
    • Adresați-vă copiilor despre Betsy Ross, femeia creditată cu crearea primului steag american și învățați-i pe cine era. Alte subiecte istorice relevante includ revoluția americană și războiul civil.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 7
    2. Du-te la memorialul unui veteran pentru a onora căzut. Vizitați un memorial local pentru a onora sacrificiile făcute de soldații care au servit în u.S. militar. Ia-ți familia sau du-te singur. Un memorial este un loc minunat pentru o reflecție liniștită și este o modalitate fenomenală de a vă plăti respectul în ziua flagului.
  • În timp ce Ziua Flagului nu este concepută în mod explicit pentru a onora militarii sau veteranii, paradele și sărbătorile Zilei de pavilion onorează adesea soldații căzuți care au luptat sub steag.
  • Ziua Flag este aceeași dată ca ziua de naștere a armatei! Armata Statelor Unite a fost înființată oficial pe 14 iunie 1775.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 8
    3. Participați la o ceremonie de strângere de pavilion la universitatea locală sau la baza militară. Ceremoniile de strângere de pavilion sunt evenimente oficiale în care soldații, membrii ROTC sau organizațiile veteranului atârnă pavilionul în conformitate cu U.S. Codul de pavilion. Ele sunt adesea însoțite de vorbitori, muzică sau o mică ceremonie de un fel. Uită-te online pentru a găsi o ceremonie de strângere de pavilion în apropierea dvs. și participați la familia ta.

    Bacsis: Creșterea ceremoniilor de strângere sunt întotdeauna gratuite, deși vi se poate cere să faceți o donație grupului de organizare.

  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 9
    4. Vizitați un muzeu de istorie pentru a afla mai multe despre Statele Unite. Ziua Flag nu este o vacanță federală, ceea ce înseamnă că majoritatea întreprinderilor care sunt în mod normal deschise vor fi în continuare la dispoziția publicului. Ia-ți familia la Muzeul de Istorie Locală și vezi exponatele. Discutați cu familia dvs. despre istoria uimitoare a țării și încurajați-i să exploreze muzeul. Aceasta este o modalitate excelentă de a onora spiritul zilei de pavilion și de a afla mai multe despre Statele Unite.
  • Ziua de pavilion se încadrează adesea într-o duminică. Uită-te online pentru a vedea dacă muzeul local va fi deschis în Ziua Flag.
  • Metoda 3 din 3:
    Angajarea într-o activitate festivă
    1. Imagine intitulată celebra pavilionul Ziua 10
    1. Participați la o zi de pavilion local pentru a sărbători ca o comunitate. În funcție de locul în care locuiți, poate exista o paradă de Ziua de pavilion. Apucați niște gustări sau vizitați un restaurant local înainte de a ieși pe stradă pentru a urmări parada. Dacă nu există o paradă de Ziua Zilei de pavilion în orașul dvs., uitați-vă online pentru a găsi o paradă într-un oraș vecin sau oraș pentru a face o excursie de o zi din ea!
    • Dacă sunteți implicat în orice cluburi sociale sau organizații de voluntariat, contactați grupul care organizează parada pentru a afla despre modul în care puteți participa!

    Bacsis: Dacă aveți dispoziție de a călători, cea mai mare paradă Ziua de pavilion este găzduită în Troy, New York în fiecare an. Adesea atrage mai mult de 50.000 de persoane din toată țara.

  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 11
    2. Găzduiți o cină la casa dvs. pentru prieteni apropiați și familii. A Partidul simplu de cină este o modalitate excelentă de a sărbători liniștit cu cei dragi. Invitați oamenii la domiciliu și fie să gătească cina, fie să găzduiască un Potluck unde toată lumea aduce ceva de împărțit. Bucurați-vă de petrecere și implicați-vă într-un timp familial de calitate.
  • Luați în considerare servirea unei cină clasică americană, servind o entrée de carne alături de cartofi, paste sau salată.
  • Ziua Flag este în iunie. Dacă este frumos, luați în considerare găzduirea unui barbeque în schimb.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Zilei 12
    3. Aruncați o petrecere de bloc pentru a vă bucura de vacanță cu vecinii dvs. Dacă oamenii din zona dvs. nu sunt mari pe sărbătorirea Zilei de pavilion, luați în considerare aruncarea unei petreceri de bloc pe strada dvs. pentru a aduce cartierul împreună. Trimiteți o aplicație administrației dvs. locale pentru a găzdui un bloc de blocuri și pentru a plăti taxa necesară pentru a vă asigura permisul. În ziua de pavilion, puneți un cort și atârnați câteva steaguri americane pentru a seta tonul pentru partea dvs. bloc.
  • De obicei, puteți solicita o petrecere de bloc online la site-ul local al orașului.
  • Du-te în jurul fiecărei case de pe stradă și întrebați dacă oamenii ar fi interesați de o petrecere de bloc de pavilion. Dacă sunt suficienți oameni interesați, cereți-i pe toată lumea să aducă ceva să mănânce sau să bea. Dacă oamenii nu par a fi încântați de idee, luați în considerare aruncarea unei petreceri mai mici pentru prietenii și familia dvs.
  • sfaturi

    Datorită faptului că ziua de pavilion nu este o sărbătoare națională, multe orașe și orașe nu dețin nici o festivitate oficială.
  • Nu există nici un mod greșit de a sărbători ziua de pavilion.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar