Cum să fii un student de succes de succes

Fiind un student de succes de succes necesită atât răbdare, cât și motivația. Din păcate, există adesea multe distrageri în timpul anilor tăi adolescenți, care pot face succesul dificil. Pentru a deveni un student de succes, va trebui să învățați să spuneți "Nu" la aceste distragere prin utilizarea instrumentelor de organizare cum ar fi programele, de asemenea Menținerea unui stil de viață sănătos, precum și echilibrarea vieții academice cu viața dvs. socială și interesele extracurriculare. Poate fi greu în timpul anului școlar și, de asemenea, obositor, dar munca grea se plătește întotdeauna la sfârșit.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes 1
1. Faceți o utilizare bună a agendei dvs. Îți dau pentru un motiv. Nu scrieți numai temele, dar asigurați-vă că scrieți alte lucruri pe care trebuie să le amintiți (cum ar fi jocurile, practicile, sesiunile de studiu etc.). Pentru a fi un student de liceu de succes, trebuie să aveți capacitatea de a rămâne pe toate activitățile dvs. Utilizați agenda dvs. pentru a rămâne organizată și urmați cu planurile dvs.
  • Utilizați agenda dvs. pentru a seta limitele de timp. Dacă cheltuiți mai mult de o oră pe acea misiune de matematică, nu o luați în mod clar și nu vă rănești numai. Opriți-l, puneți-l deoparte, treceți la alte teme. Întoarce-te mai târziu și dacă încă nu o primești, explicați ce sa întâmplat cu profesorul tău. Sunt șanse, vor fi bucuroase să vă ajute și să nu vă dați gradul. Asigurați-vă că ați făcut o încercare de a face munca.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes
    2. Rămâneți organizat. Asigurați-vă că aveți toate consumabilele de care aveți nevoie. Poate ajuta la a avea un liant cu 3 inele cu buzunare pentru fiecare clasă (poate doar un dosar pentru o clasă electivă) cu hârtie și separatoare de frunze libere dacă ajută. Dacă profesorul dvs. îi place să preleveze, să aibă un notebook spiralat sau de compoziție pentru note și jot în jos imagini și gânduri pentru a vă ajuta să vă amintiți - paginile sunt mai puțin susceptibile de a rupe decât frunza liberă. Păstrați lucrările în ordinea cronologică - vor fi mai ușor să găsească mai târziu când studiază.
  • Dacă liantul dvs. începe să se deplaseze, transferați hârtiile vechi într-un alt liant pentru a vă menține acasă. În acest fel nu va trebui să le luați în jur, dar vor fi acolo atunci când studiați pentru mijlocii și finalele.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes
    3. Amintiți-vă acea școală este important. Nu trebuie să fii tocanul care se gătește în dormitorul său vineri noaptea sau citește cărți gigantice în colțul camerei pentru a fi considerat pe cineva care ia în serios școală. Adevărul este, școala este important. Aveți nevoie să aveți un CV bun și aveți nevoie să intrați într-un colegiu bun și să obțineți o carieră bună care vă va sprijini pentru tot restul vieții, dar chiar dacă decideți să nu mergeți la facultate, școala ajută foarte mult social și intelectual.
  • Este important să te distrezi și să ai o mulțime de activități extracurriculare, dar școala ar trebui să fie întotdeauna prioritatea numărul unu. Acestea fiind spuse, nu luați niciodată temele, testele și testele ușor! Rețineți că activitățile extrașcolare sunt, de asemenea, bune cu Colegiul CV-uri, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 4
    4
    Bucurați-vă de școală Pentru cadre universitare și interacțiunea socială. Echilibrul este cheia. Poți fi cineva care face drept În toate clasele avansate, dar dacă aveți activități extracurriculare zero în cererea dumneavoastră de colegiu, veți avea un moment mult mai dificil de a fi acceptat. Nu este atrăgător în nici un fel.
  • Păstrați-vă în partea de sus a școlii, dar asigurați-vă că ați lăsat părul în jos câte puțin să se alăture câteva cluburi în mod constant în anii de liceu. Nu o vei regreta.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 5
    5. obține implicat la școala dvs. Nu trebuie să purtați culori spirituale în fiecare zi sau să fiți majorete pentru a face acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți în topul lucrurilor - evenimente curente, care au câștigat jocul de baschet ultima vineri, participând la funcții școlare cum ar fi dansuri și varietăți, păstrați-vă cu planurile consiliul dvs. de studenți pentru școală și pentru acele tipuri de activități.
  • La fel ca și păstrarea cu evenimentele curente și politica este importantă, deci este activă la campusul dvs. Nu numai că vă va obliga cu alți oameni, dar este întotdeauna bine să aveți o unitate colectivă asupra unui corp de student. Arată că vă interesează de mediul de învățare pe care îl puteți sprijini pe care îl sprijiniți toate organizațiile de la școala dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes Pasul 6
    6. Participa la un sport.Este ușor să uitați să rămâneți în formă atunci când volumul de muncă începe să se îmbrace, astfel încât să se alăture unei echipe la școala dvs. o face să vă faceți griji mai puțin în programul dvs. - este deja încorporat în rutina zilnică. Dacă mergeți pentru toate cele trei sezoane, asta e minunat, dar asigurați-vă că sunteți realist cu timpul vostru.
  • Dacă luați toate clasele de onoare, de exemplu, și știți că veți avea un heck de o mulțime de teme, poate doriți să luați în considerare luarea unui sezon off. Încercați cel mai greu atât pentru sport, cât și la școală și ar trebui să fiți mai mult decât minunat - sunteți sănătoși și în partea de sus a școlii.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 7
    7. Explorați hobby interesele și găsiți un club care vă încurajează interesele. Nu este un atlet nu este o scuză pentru că nu ai ceva de făcut după școală. Dacă sunteți în artă, alăturați-vă clubului de artă. Muzică și alăturați orchestrei sau unei trupe. A te alatura ceva și asigurați-vă că vă lipiți de ea pentru o lungă perioadă de timp - arată bine la aplicațiile colegiului.
  • Dacă nu sunteți în niciunul dintre cluburile școlii, adresați-vă directorului dvs. să începeți unul nou. Cel mai probabil el / ea va spune da și este doar un proces rapid și ușor într-o inițiere a unei noi activități la școala dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 8
    8. Gândiți-vă la universitate. De îndată ce începeți Anul Sophomore, începeți să vizitați universitățile. Nu aveți nevoie să decideți încă nimic, dar vă va ajuta să decideți dacă doriți o școală mare sau mică (urbană, rurală sau suburbană, dacă o școală de stat este o alegere acceptabilă și așa mai departe).
  • Vizitați regulat consilierul de îndrumare - va trebui să scrie o scrisoare de recomandare, atât de bine să vă cunoască, cu atât mai bine o scrisoare veți obține. Ei vor putea, de asemenea, să vă ajute să vă recomandăm universitățile și să găsească burse.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes
    9. Aveți grijă de media punctului dvs. de grad.GPA dvs. este la fel de importantă pentru dvs. ca și scorul dvs. de credit al părinților. Un scor de credit scăzut Îți împiedică părintele să fie în măsură să obțină un împrumut, să închirieze un apartament, să obțină un card de credit, să obțină un telefon mobil și pe și pe. Scorul dvs. de credit al părinților dvs. este linia lor de viață. Se deschide ușile și închide ușile.
  • GPA dvs. este linia de salvare! Cu înalt GPA Multe opțiuni sunt disponibile după absolvire. Veți avea mai multe alegeri cu privire la colegii pe care le puteți participa. Un GPA scăzut limitează opțiunile dvs. Există un program acolo pentru toată lumea, dar având o alegere face ca plimbarea pe scenă o victorie dulce!
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 10
    10. Faceți prieteni. Se întâmplă prea mult să vă faceți griji cu privire la cliques, care sunt prieteni cu cine sunt oamenii populari. Cel mai bun lucru de făcut este să fii prietenos cu și cu toată lumea.
  • Fii încrezător și Fii tu însuți. Intrați în obiceiul de a spune "Salut" la oameni și să nu fie frică să vorbească cu noii colegi de clasă. Cu cât devii mai confortabil cu un grup mai divers de oameni, cu atât mai mulți oameni vă vor plăcea și cu atât mai mult vă veți obișnui cu arta versatilității mai târziu în viață.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 11
    11. Nu vă comparați cu ceilalți. Nu poate fi subliniat suficient încât există deja prea mult pe plăcuța dvs. de a vă îngrijora de chestiile triviale ca aceasta. Liceul este doar o competiție cu tine însuți. În fiecare zi ar trebui să încerci doar să te simți mai bine, să nu vă faceți griji cum fată așezată în fața dvs. are haine mai frumoase, este de a obține note mai bune, are un iubit mai fierbinte, etc. Zece ani de acum, acest lucru nu contează.
  • Concentrează-te pe tu. Concentrați-vă asupra a ceea ce tu poate face pentru a face tu mai bine. Apoi, cel mai important, du-te pentru asta!
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes
    12
    Nu amânați. Acesta este probabil blestemul # 1 al tuturor elevilor de liceu. E greu și este în regulă dacă o faceți ocazional, însă când vin teste, examene și eseuri mari, să fie pregătite. Vă veți răi doar în cele din urmă, în special în colegiu cu lucrări Jumbo și sumele nebunești de lectură vor deveni norma.
  • Cel mai bine este să vă obișnuiți să faceți lucrurile mai devreme și mai degrabă decât să așteptați până în ultimul minut. Faceți un plan și o listă de teme. Păstrați-o undeva o puteți vedea și nu o veți uita. Nu uitați datele datorate!
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes Pasul 13
    13. Mănâncă micul dejun și prânzul.Suna stupid, dar ai fi surprins de câți oameni sări peste micul dejun sau prânzul. Nu numai că este acest lucru nesănătoasă, poate, de asemenea, să ia o taxă pe nivelurile dvs. de energie. Dacă nu aveți timp să mâncați micul dejun acasă, luați unele la stația de autobuz sau cumpărați unele la cantina dvs. înainte de prima perioadă.
  • Este important să începeți să începeți metabolismul în mod corect, astfel încât să funcționeze fără probleme pe toată durata zilei. Prânzul este important pentru a vă împiedica stomacul să se amestece în timpul ultimelor perioade. Un stomac plin vă împiedică. Skipping Mâncăruri încetinește doar metabolismul dvs. și vă face să câștigați mai multă greutate, nu mai puțin.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 14
    14. Rămâneți sănătoși atât în ​​interiorul cât și în afara școlii. Nu cădeți pentru capcana mașinii de vânzare. Cea mai mare parte a alimentelor din acolo este nesănătoasă și dezgustătoare. Du-te pentru chips-uri de soia sau ceva cereale întregi dacă mașina de distribuție este tot ce ai momentul.
  • Nu cădeți pentru capcana de apă de vitamină - este încărcată cu zahăr. Numai dacă sunteți un atlet competitiv și va fi ars de cele 400 de calorii destul de curând, ar trebui să plătiți pentru acel pachet Jumbo de urși gumbi sau ceva de genul ăsta.
  • La domiciliu, luați o gustare după școală pentru a vă menține burta plină până la cină - investiți în fructe, nuci și chipsuri sănătoase. Încărcarea pe hrană junk în timpul zilei nu este doar nesănătoasă, dar vă va oferi doar temporar "energie" Pentru temele sau că hârtia de 10 pagini trebuie să scrie în acea noapte.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 15
    15. Dormi suficient. Acest lucru este mai ușor de spus decât făcut, dar somnul are atât de multe beneficii.Dacă fiecare copil de liceu a ajuns în jur de opt până la nouă ore de somn pe noapte, toată lumea ar fi un camper mult mai fericit. Încercați să faceți lucrurile și să ieșiți din cale, astfel încât să vă aduceți mult mai necesari shuteye. Nu numai că veți fi mai atenți în timpul zilei, dar vă ajută să vă îmbunătățiți tenul și cifra dvs. și veți fi mult mai probabil să acordați atenție clasei dvs. plictisitoare și, ca rezultat, aceștia. Desigur, acest lucru nu este întotdeauna posibil, mai ales în anul îngrozitor de juniori. Dacă luați 3+ clase AP și sunteți în toate aceste cluburi și sporturi, există șanse de a fi până la 1 fac temele la domiciliu - dacă se întâmplă, săriți cluburile / sporturile următoarea zi și NAP! Nu ești bun pentru nimeni când ești foarte lipsit de somn defavorizat. NAP sunt lucruri minunate.
  • De asemenea, cofeina vă poate ajuta să vă concentrați - dar există efecte secundare potențiale, iar dependența vă poate răni pe termen scurt și lung. Încercați să utilizați stimulentul în cantități moderate și numai atunci când este absolut necesar.G. un test important.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes Pasul 16
    16. Fi un trendsetter. Singura tendință pe care ar trebui să o urmați este. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să mergeți la școală a doua zi purtând chilot pe cap sau orice altceva. Ar trebui să aveți propriul stil și propria dvs. identitate, astfel încât să vă faceți amprenta în liceu în mod corect și nu ca o replică nondescrită UGG-purtând orice altă fată (sau tip) acolo.
  • Fi original, și nu vă fie frică să fiți voi înșivă. Este un clișeu, dar este esențial. Oamenii sunt mai probabil să vă amintească și doriți să fiți prieteni cu dvs. dacă sunteți interesant și diferit.
  • Imaginea intitulată Fii un student de liceu de succes Pasul 17
    17. Încercați să ieșiți în timpul weekend-urilor. Ai suferit cinci zile agonizante de școală, iar timpul a venit să-ți taie niște slăbiciune. În weekend, dacă aveți prieteni cu, mergeți undeva distractiv și aveți o explozie. Chiar dacă nu aveți mulți prieteni, petreceți weekend relaxând și faceți ceea ce vă place să faceți.
  • Lăsați-vă să vă pierdeți și să vă energizați-vă așa când vine luni, sunteți toți pariate și sunteți gata să vă concentrați din nou. Dar amintiți-vă că școala este prioritatea principală, așa că nu faceți acest lucru dacă aveți o tona de teme de lucru în acest weekend.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes de succes
    18. Nu cedati niciodata. Din nou, clișeu, dar important. Liceul este vorba despre a vă face un nebun de la tine, dar vă luați înapoi, încercând din nou, și faceți prieteni de-a lungul drumului. Învață să râzi de la tine când faci o greșeală. Nu vă bateți peste ocazional C sau D (Raiul interzic un F) pe un test sau un test. Spuneți-vă să studiați mai greu și să vă străduiți pentru o data viitoare. Dacă echipa dvs. a pierdut un joc, spune-vă să vă împingeți puțin mai greu la următoarea practică.
  • Învățarea Acest lucru va aplica în curând în afara școlii și în alte părți ale vieții voastre fantastice. Aflați din greșelile dvs. și veți merge mult. Doar aminteste-ti, nimeni nu este perfect.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stați departe de dramă și bârfe. Aveți mult mai multe lucruri mai importante în agenda dvs. pentru a vă îngrijora de asta.
  • Implicarea într-o relație romantică este pur opțională. Nu trebuie să simțiți niciodată nevoia de a vă conecta cu cineva doar pentru că toți ceilalți sunt. Încă mai aveți atât de mulți ani înaintea voastră, deci de ce nu vă folosiți bine anii de liceu pentru a vă concentra pe școală și apoi intrați într-un colegiu bun? Cu toate acestea, nu vă fie frică de dating fie - a constantă Prietenul / prietena poate fi unul dintre cele mai bune antidepresive!
  • Dacă sunteți în căutarea de a trece peste amânare, iată un truc. Cea mai grea parte a lucrurilor de a face lucrurile începe. Forțați-vă să vă începeți temele / studiind fără să vă gândiți și să faceți acest lucru timp de cel puțin cincisprezece minute. Veți descoperi că v-ați instruit mintea în echipamentele școlare și veți fi comutat în acea mentalitate. Până atunci vei fi atât de absorbit în munca ta pe care o vei uita de cincisprezece minute!
  • Când vă simțiți că renunțați, gândiți-vă la ce colegiu doriți să intrați. Gândiți-vă la o școală de ligi iederi, poate Harvard, Yale, Princeton, etc. Dacă aveți această mentalitate, veți merge mult!
  • Fii drăguț cu profesorii. Nu vrei ca ei să te urăască!
  • Învață să vă împriețiți pe profesori. Acest lucru va face cu siguranță lucrurile mai ușor pentru dvs. în viitor, când aplicați colegiilor și aveți nevoie de recomandări.
  • Chiar dacă sunteți o persoană timidă, încercați să faceți cel puțin câțiva prieteni, așa că aveți pe cineva care să vorbească și pe cineva care va avea înapoi într-o situație dificilă. Vă ajută să vă alăturați cluburilor care vă interesează și puteți demonstra aceste hobby-uri care vă fac să străluciți. Veți fi surprinși de modul în care veți atrage oameni ca un magnet.
  • Amintiți-vă că organizația și liceul, în general, este un proces de învățare. Considerați-vă un lucru în curs de desfășurare. Pe măsură ce vă descoperiți, veți descoperi și metode și obiceiuri care vor rămâne în toată viața voastră. Nu vă fie frică să lucrați prin încercări și erori și faceți riscuri. Veți fi bucuroși că ați făcut-o.
  • Dacă vă luptați să țineți pasul cu sarcina dvs. de acasă, spuneți profesorii dvs. Nu vă fie frică să cereți o extensie sau ajutor suplimentar înainte / după școală sau în timpul prânzului sau o perioadă liberă. Ei sunt acolo pentru a vă ajuta. În plus, cel mai rău lucru pe care îl pot face este să spună nu.
  • Elevii diferiți preferă diferite metode de organizare. Unii profesori nu forțează o mulțime de note pe tine, iar alții vă pot forța să luați 3 pagini de note în fiecare zi. Unii studenți sunt mai buni la starea organizată decât altele. Acordați atenție nevoilor dvs. individuale. Dacă sunteți un student care este super organizat, majoritatea profesorilor nu forțați prea multe note despre dvs. (1 pagină de note pe zi) și sunteți dispuși să vă goliți liantul într-un liant mai mare acasă din când în când, Este posibil să preferați să aveți doar un liant mare cu trei inele pentru toate clasele dvs. și aveți o singură secțiune pe clasă. Acest lucru vă poate ajuta să păstrați o încărcătură mai ușoară în rucsac. Dacă sunteți un student care este foarte dezorganizat, aveți profesori care vă cer să păstrați multe secțiuni pe clasă (sau preferați doar să aveți mai multe secțiuni) și să aveți profesori care vă fac să luați multe note pe zi, este mai bine să păstrați un liant separat pentru fiecare clasă majoră (matematică, istorie, știință, engleză, clasa de limbă) și unul mare pentru clase minore din afara. Pentru majoritatea studenților care se află între ele, transportă un liant de dimineață și după-amiază, cu 1-2 secțiuni pe clasă, în funcție de numărul de note și importanța clasei.
  • Sari peste o zi, deși nu este recomandată, se poate face ocazional, dar tine minte Aceasta este o măsură extremă și nu ceva ce trebuie făcut în mod regulat. Este mai mult pentru acei studenți din trei cluburi, un sport și luând cursuri de 3-4 AP. Dacă vă simțiți că vă îndreptați spre Burnout, adresați-vă părinților dacă puteți rămâne acasă pentru o zi - nu faceți acest lucru dacă nu Aveți permisiunea. Asigurați-vă că nu există teste sau termene importante în ziua în care alegeți să săriți. Dacă aveți calendare online cu misiuni, faceți ca temele de noapte să rămână în partea de sus a lucrurilor - altfel, nu va exista nici un punct în a lua o zi liberă!
  • Au încredere, spuneți nu la lucruri inutile care vă vor distruge viața și sănătatea.
  • Planificați timpul pe parcursul săptămânii pentru a studia piese mici pentru testul dvs. Nu încercați să strângeți toate informațiile dvs. cu o noapte înainte de testare și / sau în ziua testului. Este mai bine să studiezi în fiecare zi, timp de cel puțin 15 minute decât să spargeți toate informațiile din creierul dvs. într-o singură zi / timpul pe care l-ați lăsat înainte de începerea testului.
  • Avertizări

    Nu vă suprasolicitați, dacă faceți atunci notele dvs. vor începe să alunece și opusul a ceea ce doriți să se întâmple se va întâmpla.
  • Nu vă faceți griji cu privire la bătăuși, nu sunt răcoritoare. Ei încearcă să fie, dar nu sunt! Aveți mai multe priorități mai importante în viața voastră să vă faceți griji și nu este constructiv să vă înconjurați cu oameni negativi. Încercați să evitați agresorii cât mai bine, și să vă înconjurați cu oamenii pozitivi din viața voastră, ca și prietenii dvs., să vă sperie.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Agendă
    • Rechizite scolare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar