Cum să decoreze pentru paște

Decorarea casei dvs. este un mod minunat de a sărbători sezonul de Paști. Încercați să adăugați un fler de vacanță în exteriorul casei dvs. cu o coroană de Paști, iepurași de fier, sau piste de iepuraș de bord. Puteți decora interiorul casei dvs. cu plante și flori sezoniere, figurine de animale și o masă festivă de mese de Paști.

Pași

Metoda 1 din 2:
Decorarea exterioară a casei tale
  1. Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 1
1. Atârnă o coroană de Paști pe ușa din față. O modalitate ușoară de a decora pentru vacanța de Paște este prin agățarea unei coroane festive pe partea din afară a ușii din față. Puteți cumpăra o coroană de Paști la un magazin ca Wal-Mart sau Target sau puteți Faceți o coroană de coroană. Încercați să faceți o coroană de flori de primăvară, ouă de Paște, pui sau iepuri. De asemenea, vă puteți concentra pe culorile pastelului în coroană.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 2
    2. Plasați iepurașii pe verandă sau pași. Fie ca Animalul Starului să se întâmple oaspeții în timp ce intră în casa ta în timpul sezonului de Paști. Încercați să puneți un iepuraș de fier lângă ușa din față. De asemenea, puteți să plasați iepurașii din plastic de culoare pastelată pe scările care conduc la ușa din față.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul 3
    3. Faceți piesele de iepuraș de Paști cu cretă de trotuar. Poți să te distrezi cu decorațiunile tale de Paști, creând piese de iepuraș de Paști care conduc la ușa din față. Luați cretă trotuar și trageți iepurele de culoare pastelată pe trotuar, opriți când ajungeți la ușă.
  • 4. Decorează un copac cu ouă de Paști. Dacă aveți un copac sau un tufiș în apropierea casei dvs., îl puteți transforma cu ușurință într-o decorare de vacanță festivă. Încercați să agățați ouăle de Paști din plastic din ramurile copacului. De asemenea, puteți înfășura un arbust cu o ghirlandă din ouă de Paști, pe care le puteți achiziționa online sau la un magazin local care vinde decor de vacanță.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 5
    5. Atârnă un steag de Paște. Un steag este un mod minunat de a adăuga un fler de Paște în exteriorul casei tale. Puteți achiziționa un steag de Paști, ca unul care are un iepuraș sau ouă. De asemenea, puteți cumpăra sau face un steag care are un mesaj ca "Paște fericit!"
  • Metoda 2 din 2:
    Decorarea interiorului casei dvs
    1. Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 6
    1. Decorează masa cu plante și flori sezoniere. Un mod simplu, dar elegant de a vă decora casa pentru vacanța de Paște este cu flori și plante. Încercați să plasați una sau mai multe vaze de flori sezoniere pe mese din jurul casei dvs. De asemenea, puteți crea o piesă centrală a plantelor și florilor dvs. de sezon preferate pentru masa de mese.
    • Încercați să decorați cu lalele proaspete, care sunt de obicei înflorite în jurul Paștelui.
    • Dacă tufișurile dvs. de trandafiri înflorește în jurul Paștelui, le folosiți pentru a vă decora masa.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 7
    2. Utilizați ouăle de Paște pentru a decora în interiorul casei dvs. Ouăle de Paști pot semnifica începuturile de primăvară și noi și sunt perfecte pentru decorarea de vacanță. În timp ce puteți Ouă de vopsea și le puneți în coșuri sau în boluri în jurul casei dvs., ei vor strica rapid dacă nu sunt refrigerate. În schimb, utilizați ouă din plastic sau din lemn ca decorațiuni.
  • Încercați să plasați un coș de ouă de Paști pe contorul de bucătărie sau în intrare.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 8
    3. Puneți figurinele de rață sau de pui în intrare. Figurinele animale sunt o modalitate excelentă de a adăuga un fler de Paște în interiorul casei dvs. Încercați să plasați unul pe o masă pe intrarea casei dvs. De asemenea, puteți plasa o figurină mai mare lângă ușă.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 9
    4. Așteptați cărțile de Paști pe frigider. Este distractiv să trimiteți și să primiți felicitări în timpul sezonului de Paști. În loc să le aruncați sau să le reciclați, încercați să atârnați mai multe cărți de Paști pe frigider. Ei pot ajuta la ante pe vibrația de Paști a casei dvs.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 10
    5. Puneți iepurașii de Paști în locuri atrăgătoare. De asemenea, puteți adăuga un fler cu tematică de Paști la domiciliul dvs. cu iepurașii de Paști. Încercați să plasați un iepuraș de Pastel Pastel Plush pe canapea. De asemenea, puteți plasa un iepuraș de Paști din plastic pe partea din spate a toaletei sau pe un scaun într-un colț de bucătărie.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 11
    6. Decorează cu iepurașii de ciocolată. O modalitate excelentă de a maximiza rentabilitatea bunăsarilor de ciocolată este să le folosiți ca decorațiuni în zilele sau săptămâni înainte de Paște. Încercați să plasați mai multe iepuranți de ciocolată înfășurată într-un coș. Apoi plasați coșul pe contorul de bucătărie și pe tabelul de intrare sau pe o masă laterală în camera de zi.
  • De asemenea, puteți aranja iepurașii de ciocolată despachetată pe un stand de tort.
  • Nu decorați cu iepurașii de ciocolată dacă aveți copii mici sau animale de companie.
  • Imagine intitulată Decorează pentru pasul de Paște 12
    7. Setați o masă de Paște festivă. Un mod minunat de a decora pentru Paște este prin stabilirea unei mese festive. Încercați să utilizați mâncăruri colorate și o simplă piesă de flori sezoniere. De asemenea, puteți folosi mâncăruri albe și condimentează masa cu iepurași, rațe și ouă de Paște.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar