Cum să sărbătorim ziua memorială

Observat anual în ultima zi de luni în luna mai, sărbătoarea americană de Ziua Memorială a fost înființată imediat după războiul civil. De-a lungul anilor, a devenit o zi pentru a onora pe toți bărbații și femeile care și-au dat viața cauzei libertății. Prin participarea la evenimente patriotice, arătând recunoștința și respectul și sărbătorindu-vă vacanța cu distracție, puteți avea o vacanță plină de bucurie și semnificativă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Participarea la evenimente patriotice
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 1
1. Participați la o ceremonie locală. Căutați informații în ziare, postate pe site-urile de informare guvernamentale și / sau cetățeni sau adresați-vă vecinilor să localizeze evenimentele de zi memoriale care se întâmplă în comunitatea dvs. Participarea la o ceremonie locală este o modalitate excelentă de a sărbători în propria comunitate.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 2
    2. Participați la evenimente din capitala națiunii. Dacă locuiți lângă Washington, D.C., sau poate călători acolo, există numeroase moduri în care puteți sărbători ziua memorială. Tour Unele dintre numeroasele memorii ale orașului la eroii căzuți, participă la paradă sau participă la ceremoniile mereu-pointante la mormântul soldatului necunoscut la Cimitirul Național Arlington.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 3
    3. Urmăriți concertul național de memorie. Acest concert are loc pe peluza de vest a Capitolului din Washington, D.C. Dacă nu o puteți face personal, acordați PBS (și în bazele militare, televiziunea AFN) difuzarea performanței de către Orchestra Simfonică Națională și un echipaj de artiști de oaspeți speciali.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 4
    4. Vizitați o bază militară sau cimitir în apropierea dvs. Verificați hârtia locală sau sunați la cea mai apropiată bază militară, Legiunea Americană sau Veteranii de la războaie străine pentru a afla ce se întâmplă și când. Afișarea va demonstra că sunteți patriotici și recunoscători pentru eforturile depuse de alții pentru a apăra țara.
  • Metoda 2 din 3:
    Arătând recunoștința și respectul tău
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 5
    1. Fly Flag American la jumătate de personal. Faceți acest lucru de la răsărit până la prânz în ziua memorială, pentru a vă arăta respectul. Păstrează U.S. steag mai mare decât steagurile statului, județului sau statului dvs. În mod tradițional, steagul american este poziționat cel mai înalt, steagul de stat este în mijloc, iar ceilalți sunt sub ei.
    • Dacă aveți steaguri de noutate, luați în considerare eliminarea temporar din respect pentru această zi.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 6
    2. Puneți flori și steaguri pe morminte. Puteți să vă arătați respectul prin plasarea articolelor pe mormintele prietenilor și familiei, civililor și personalului militar. Dacă locuiți departe de locul de odihnă final al oricui știi, decorați mormântul unui străin.
  • Dacă doriți să sponsorizați un buchet de mulțumire, puteți face acest lucru prin Fundația Națională Memorial. Pe Weekend-ul de Ziua Memorialului, buchetul pe care l-ați sponsorizat va fi plasat în memoriile de război pe mall-ul din Washington, D.C.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 7
    3. Să participe la momentul național de amintire. Momentul național de amintire încurajează toți americanii să se oprească oriunde s-au aflat la ora 3:00 ora locală în ziua memorială pentru un moment de tăcere pentru a-și aminti și onora pe cei care au murit în slujba națiunii.
  • Metoda 3 din 3:
    Sărbătorind în moduri distractive
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 8
    1
    Mulțumesc unui veteran. În ziua memorială, vă puteți aminti pe cei care au luptat și au trăit să-i spună despre asta. Luați niște flori, cărți sau cookie-uri într-un spital veterane din apropiere. Asigurați-vă propriile cărți. Cardurile de casă vin direct din inima voastră, care este o expresie extraordinară a respectului dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 9
    2. Participați la o paradă. În toată țara, inclusiv Capitol, există parade de zi memorială pentru a sărbători și comemora eroii noștri căzuți. Uită-te în ziarul tău local sau întrebați-vă, pentru a găsi o paradă în zona dvs. Aduceți niște scaune de gazon și un răcitor (dacă este permis) și sărbătoriți sărbătoarea urmărind parada să meargă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Memorială Pasul 10
    3. Petrece timp cu familia. Indiferent dacă aruncați un grătar, mergeți la o petrecere sau pur și simplu relaxați-vă în curtea din spate, Ziua Memorială este o zi minunată pentru a petrece cu oameni pe care îi iubești. Dacă aveți copii, explicați că aceasta este o zi pentru a onora veteranii noștri militari și soldații căzuți.
  • Ai putea spune, "Mulți oameni au luptat și au murit în războaie pentru a ne proteja. În ziua memorială, sărbătorim acei oameni."
  • sfaturi

    Spuneți copiilor dvs. și / sau membrilor familiei să onoreze și tradiția anuală. Dacă își dezvoltă un obicei de a onora ziua memorială acum, atunci ei vor învăța cel mai probabil copiilor lor și ziua memorială va avea mai multă semnificație a Americii.
  • Luați în considerare efectuarea unei donații în această zi unei organizații de caritate care sprijină soții și copiii soldaților care au fost uciși în luptă.
  • Puteți participa la "Adoptați un mormânt" program ca o clasă sau o familie. Aveți grijă de un mormânt lăsând în mod regulat flori și păstrați-o curată și fără resturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar