Cum să rezervați o vacanță de aventură

O vacanță de aventură este mai activă și mai interesantă decât vacanța dvs. medie, oferind frumusețea naturală și imersiune culturală pe care nu o veți descoperi oriunde în apropierea căii bătute. Pregătirea pentru călătoria dvs. este o experiență interesantă și eliberatoare care va marca începutul aventurii tale. Prin hotărârea a ceea ce doriți să realizați în prealabil, pregătiți-vă mai devreme călătoriile dvs. și finalizați rezervările dvs., veți fi gata să vă începeți aventura când vine timpul!

Pași

Partea 1 din 4:
Configurarea logisticii
  1. Imaginea intitulată acceptă prietenul tău
1. Decideți dacă doriți să aventurați singuri. Dacă doriți ca vacanța dvs. de aventură să fie concentrată în jurul explorarii și descoperirii, călătoria singură vă poate învăța multe despre voi înșivă. Decideți să vă bucurați de vacanța dvs. de aventură, astfel încât să puteți face exact ceea ce doriți să faceți și să mergeți exact în cazul în care doriți să mergeți, având experiențe organice care sunt specifice intereselor și nevoilor dvs.
  • Imaginea intitulată acceptă prietenul tău
    2. Călătoriți cu un grup dacă doriți să vă împărtășiți experiența. Călătorind cu un grup de prieteni sau chiar străini într-un grup de călătorii, este o modalitate excelentă de a vă împărtăși aventura cu ceilalți. Comunicați cu prietenii, familia sau un grup de călătorie atunci când vă planificați călătoria de grup pentru a păstra pe toți cei implicați în planificare.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în pasul Washington 8
    3. Creați un buget. Analizați veniturile și cheltuielile pentru a crea un buget responsabil pentru călătoria dvs. Stabilirea unui buget vă va împiedica să cheltuiți prea mulți bani și vă va ajuta să planificați durata călătoriei dvs. mai târziu. Decideți cât de mulți bani veți fi dispuși și capabili să cheltuiți în călătoria dvs., luând în considerare cât timp veți ieși din muncă.
  • Notați cât de mulți bani sunteți dispus să cheltuiți și păstrați numărul în minte în timp ce planificați vacanța de aventură.
  • Imagine intitulată Călătorește Mondia Pasul 2
    4. Setați o cronologie. Cu bugetul dvs. în minte, decideți cât timp doriți ca vacanța dvs. de aventură să dureze. Dacă ați decis deja o organizație-LED-LED Group, notați cât timp turneul ghidat va dura și planifica durata călătoriei dvs. Planificați să vă dați cel puțin două zile de călătorie, în funcție de locul în care vă dați.
  • Crearea unui cronologie perfectă vă va asigura că veți obține cele mai multe din călătoria dvs., în timp ce nu sunteți într-un singur loc prea lung.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea activității dvs
    1. Imaginea intitulată Fiți apropiați de tipul pe care îl place Pasul 5
    1. Decideți asupra unei activități unice sau de grup pentru aventura dvs. Dacă doriți ca vacanța dvs. de aventură să înconjoare un sport sau o activitate pe care o special vă specializați, alegeți o singură activitate pentru a vă concentra pe. De asemenea, puteți alege un singur sport pe care nu îl specializați încă, dar doriți să câștigați mai multă experiență. Dacă nu aveți un sport sau o activitate pe care doriți să vă concentrați în mod specific, cercetați diferite tipuri de activități, cum ar fi sporturile de apă, cum ar fi caiacul sau sporturile aeriene, cum ar fi Skydiving și decideți care sunt cele mai atrăgătoare pentru dvs.
    • Aceste sporturi de aventură pot fi ceva pe care l-ați făcut înainte sau ceva ce nu ați încercat niciodată în trecut.
  • Imagine intitulată face față unei prietene sau iubite de prietenie Pasul 16
    2. Alegeți o activitate care facilitează cel mai bine aventura dvs. Decideți dacă doriți un itinerar controlat sau doriți spațiu pentru explorare și modificări. Anumite activități vor facilita vacanțe de aventură mai controlate, cum ar fi caiaking sau rafting, în timp ce puteți planifica o excursie într-o locație exotică pentru a facilita o structură mai slabă în călătoria dvs. Asigurați-vă că alegeți activități care se pot bucura în același climat.
  • Vacanța dvs. de aventură ar trebui să vă împingă limitele și să vă scoateți din zona dvs. de confort, dar având un itinerar controlat vă poate permite să obțineți cele mai multe din călătoria dvs.
  • Dacă sunteți în căutarea unui tip de aventură necontrolată, necontrolați, decideți asupra unei activități cum ar fi drumeții sau camping.
  • Dacă sunteți în căutarea unei călătorii mai structurate, alegeți activități care pot fi conduse de o organizație de călătorie. Aceste grupuri vă vor crea itinerariul pentru dvs. și vor facilita toate echipamentele dvs. pentru dvs.
  • Imagine intitulată Faceți un circuit de triunghi de aur în India Pasul 1
    3. Cercetare tururi ghidate și oferte diferite companii. Vizitați site-urile web cum ar fi TripAdvisor sau Asociația Travel Travel pentru a găsi cele mai înalte tururi cu ghid și grupuri de aventură. Faceți o listă a opțiunilor dvs. de top, în funcție de activitatea pe care doriți să o faceți în vacanța dvs. de aventură. Analizați itinerarul grupului turistic și comparați-l cu propriile dvs. nevoi.
  • Înțelegerea care organizațiile se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. vă va ajuta să vă decideți mai târziu o locație.
  • Imagine intitulată Călătorii cu boală mintală Pasul 7
    4. Lăsați cultura regiunii să ghideze locațiile dvs. de călătorie. Dacă nu aveți în minte un oraș sau un oraș special pentru vacanța dvs. de aventură, cercetați cultura regiunii pentru a dicta ce orașele se potrivesc cel mai bine gusturilor și intereselor dvs. Puteți decide să planificați foarte slab, astfel încât să puteți întâlni localnicii din regiune pe care îl vizitați și să le permiteți să vă arate ce va deveni aventura dvs.
  • Comunicarea cu localnicii în timpul vacanței dvs. de aventură este o modalitate excelentă de a avea o experiență autentică.
  • Partea 3 din 4:
    Găsirea locației potrivite
    1. Imaginea intitulată Observă o persoană suspectă pe o croazieră Disney Pasul 3
    1. Decideți asupra unei locații care se potrivește activității dvs. Cercetați locații diferite online, utilizând activitatea dvs. în timpul căutării dvs. Faceți o listă cu trei sau patru locații cu climă care se potrivesc nevoilor dvs. și le organizează cel mai bine la cel mai rău. Verificați regiunea pentru a vă asigura că zona este în siguranță și alegeți o singură locație care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
    • Când căutați online, utilizați căutări precum "cele mai bune locuri la caiac," sau "regiuni cu cel mai bun pescuit."
  • Imagine intitulată Faceți un circuit de triunghi de aur în India Pasul 2
    2. Vizitați o locație bine cunoscută dacă doriți să știți ce să vă așteptați. Multe regiuni care se specializează în vacanțe de aventură vor avea o istorie lungă de recenzii și feedback. Alegeți o regiune renumită pentru o anumită activitate și cercetare, cum a fost primită locul în trecut. Această metodă vă va permite să vă pregătiți bine, deoarece feedback-ul altor persoane vă va oferi o bună idee despre ce să vă așteptați.
  • Vizitați Insulele Galapagos Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de croazieră exotică și scufundări.
  • Hike Machu Picchu, Peru pe o excursie de șapte zile.
  • Du-te la schi în faimosul Whistler, Canada cu un pachet care include cazare, pași de schi și instrucțiuni despre unde să meargă.
  • Imagine intitulată Vizitați New York City Pasul 1
    3. Planificați datele de călătorie pe baza sezonului corespunzător. Odată ce ați decis într-o singură locație pentru vacanța dvs. de aventură, cercetarea a ceea ce sunt anotimpurile lor și decideți care timp de vizită. Fiți conștienți de diferența în sezonul dintre emisfera de nord și sud. În funcție de activitatea dvs., anumite sezoane ar putea inspira vremea care vă împiedică aventura.
  • Dacă mergeți la drumeții sau alpinism, asigurați-vă că vizitați o regiune în timpul lunilor de primăvară sau de vară a zonei pentru a evita vremea rece.
  • Asigurați-vă că vizitați o regiune în timpul iernii dacă doriți să mergeți schi fond sau pescuit de gheață.
  • Partea 4 din 4:
    Finalizarea planurilor dvs
    1. Imagine intitulată se deplasează în Germania Pasul 11
    1. Achiziționați bilete dacă călătoriți cu aer sau tren. Cu durata de călătorie a decis, căutați cele mai bune bilete de avion sau de tren online prin intermediul site-urilor precum Kayak sau Priceline. Dacă decideți să utilizați un agregator de căutare ca Kayak sau Travelocity, permiteți site-ului să compileze prețurile zborurilor timp de trei zile înainte sau după data de călătorie dorită.
  • Imagine intitulată Mutare în Germania Pasul 1
    2. Cercetați ce tipuri de documente trebuie să călătoriți. Dacă călătoriți din țară, va trebui să solicitați o viză și să aveți un pașaport valabil. Online, găsiți ce documente va trebui să finalizați și să aveți la îndemână înainte de a călători, astfel încât să nu vă închideți la aeroport sau în timp ce treceți prin vamă. De asemenea, aflați dacă aveți nevoie pentru a obține orice vaccinări înainte de a intra într-o țară nouă.
  • Unele parcuri și păduri naționale necesită permisiuni de zi sau camping, astfel încât să cumpere aceste lucruri înainte de vacanța dvs. de aventură.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 1
    3. Găsiți locuințe și cazare care vă sună cel mai bine. Pentru o experiență autentică, utilizați servicii precum AirBnb pentru a închiria o cameră sau o casă în locul mai multor hoteluri tradiționale sau de cazare. Verificați site-urile precum Kayak sau Momondo pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru camerele hotelului lângă destinația dvs. de aventură.
  • Imaginea intitulată pretinde că vorbești la telefonul Pasul 8
    4. Contactați hotelul sau găzduirea de locuințe direct înainte de a pleca. Cea mai bună modalitate de a ști dacă ați îngrijit de toate logisticele necesare înainte de a pleca pentru vacanța dvs. de aventură este de a vorbi direct cu diferitele dvs. organizații de locuințe. Dacă locuiți în mai multe locații, contactați fiecare gazdă și întrebați dacă există ceva ce ați lăsat să faceți pentru a confirma rezervarea dvs. sau dacă există ceva specific, trebuie să vă dovediți achiziția și rezervarea dvs.
  • Vorbind direct cu un reprezentant al hotelului, pensiunii sau camerei comune vă va permite, de asemenea, să evaluați legitimitatea gazdei.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar