Cum să felicitați pe cineva

Când se întâmplă ceva minunat unui prieten, membru al familiei sau colegului, felicitările sunt în ordine! Dar, uneori, nu este ușor să găsiți cuvintele potrivite și să știți ce gesturi de a face să vă arătați. Atâta timp cât exprimi entuziasmul sincer pentru norocul persoanei, felicitările tale vor fi bine primite. A se vedea pasul 1 și dincolo de idei bune pe care le puteți folosi atunci când este timpul să îi spuneți pe cineva să se felicite pe realizarea lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Felicitând pe cineva în persoană
  1. Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 1
1. Aduceți realizarea. Nu fustați în jurul problemei atunci când este ceva de sărbătorit! Menționați motivul pentru care felicitările sunt în ordine chiar de pe lilieci. Dacă doriți, puteți spune persoanei cum ați auzit știrile. Acest lucru va stabili tonul potrivit și va face mai ușor să spună cuvintele potrivite și să împărtășească în entuziasmul persoanei. Iată câteva modalități de ao aduce:
  • Craig, am auzit vestea mare că sunteți angajați! Ce minunat!
  • Celine, tatăl tău mi-a spus că ai marcat mai multe puncte decât oricine altcineva în acest sezon.
  • Lola, tocmai am văzut postul dvs. Facebook. Sunt atât de încântat să aud că aveți un copil!
  • Marcus, am auzit doar vestea minunată că ați fost promovați la Senior Manager.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 2
    2. Spune "Felicitări" cu un zambet. După ce a afirmat realizarea, exprimați felicitările cu un zâmbet câștigător. Expresia pe fața ta este destul de importantă, pentru că dacă spui felicitări cu o privire serioasă pe fața ta, probabil că va crede că nu ești de fapt atât de fericit pentru el sau ea.
  • Dacă felicitați un prieten sau o rudă apropiată, puteți da și persoană o îmbrățișare.
  • Dacă sunteți îngrijorat de expresia feței dvs. nu va ieși din felul în care doriți, ați putea încerca să practicați în oglindă acasă înainte de a vedea persoana.
  • Tonul tău de voce, de asemenea. Cand spui "Felicitări," sunet excitat - nu plat.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 3
    3. Menționați-vă sentimentele pe această temă. Dacă este potrivit, puteți urmări cuvântul "Felicitări" cu o expresie a modului în care vă simțiți. De exemplu, ați putea spune că vă bucurați să vizionați persoana care lucrează spre scopul său sau pur și simplu spuneți "Sunt foarte fericit pentru tine." Fi la fel de expresiv cum doriți, ținând cont de faptul că tonul tău de voce va face cu adevărat o diferență.
  • Un alt mod în care puteai urmări expresia inițială a felicitări este să punem câteva întrebări despre realizare. Dacă prietenul dvs. are un copil, de exemplu, ați putea întreba despre data scadenței sau întrebați dacă există vreun mod în care vă puteți ajuta în următoarele luni.
  • Dacă exprimați felicitări într-un cadru profesional, în special la șeful sau managerul dvs., este bine să fiți un pic mai privat după ce ați exprimat felicitările. Stick cu obiceiurile obișnuite ale locului de muncă - dacă oamenii sunt în general prietenoși și eficienți, spuneți cât doriți. Dacă lucrați într-un mediu corporativ tradițional, este posibil să nu doriți să mergeți peste bord.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 4
    4. Încercați să o faceți din inimă. Indiferent de ce felicitați pe cineva, încercați să vă faceți cuvintele și acțiunile cât mai reale posibil. Desigur, există momente când este necesar să felicitați pe cineva atunci când nu vă simțiți deosebit de fericiți pentru ei și în acele cazuri trebuie doar să o falsificați pe cât puteți. Dar încercați să vă amintiți că veți avea rândul dvs. în lumina reflectoarelor la un moment dat și nu este nimic în neregulă cu celebrarea altcuiva și încercarea dvs. de a emite vibrații pozitive în loc să alăpteze gândurile geloase.
  • Dacă vă simțiți forțați să felicitați pe cineva când într-adevăr nu sunteți fericiți pentru ei, ar fi cel mai bine să trimiteți o notă în loc să-l felicit în persoană. S-ar putea să nu puteți controla expresiile faciale față în față. Persoana ar putea fi lăsată să se simtă dezaprobată sau se întreabă dacă ești gelos.
  • Metoda 2 din 3:
    Mergând deasupra și dincolo de
    1. Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 5
    1. Trimiteți un e-mail sau un card. În plus față de a spune "felicitări" În persoană, ați putea dori să trimiteți o notă de felicitare. Ați putea trimite un e-mail simplu sau o notă Facebook sau scrieți un mesaj pe o cartelă pe care o alegeți de la magazinul de papetărie. Nota pe care o scrieți ar trebui să includă elementele de bază - o mențiune a realizării, a cuvântului "Felicitări," și câteva sentimente fericite.
    • Această notă este perfectă pentru o rudă: Dragă Suzette, am aflat că tu și George așteaptă un nou copil în acest an. Felicitări! Suntem încântați că un nou membru se va alătura în curând Comer Clan! Nu putem aștepta să vă vedem la petrecerea de Halloween pentru a auzi cum merg lucrurile. Multă dragoste, Betty și Pete
    • Dacă scrieți o notă unui coleg, faceți-o puțin mai formală: Joan, am auzit vestea minunată că ați fost promovați la șeful personalului. Permiteți-mi să-mi exprim intermediam felicitări asupra acestei realizări. Știu că compania se va schimba în moduri foarte pozitive sub conducerea dvs. Tot ce este mai bun, Ryan
    • Pentru a felicita pe cineva care sa se casatoreasca, este bine sa aiba un pic: Tim și Maria, din momentul în care am văzut pe cei doi împreună, a fost clar că ați fost intenționați unul pentru celălalt. Ești un cuplu uimitor, și toți cei care știe că poți simți dragostea pe care o ai doi. Felicitări pentru începerea călătoriei dvs. împreună! Vă doresc mulți ani de fericire! Dragoste, Brenda
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 6
    2. Trimite un cadou. Dacă ocazia este suficient de specială pentru a merita un cadou, ceva grijuliu și nu de asemenea scump este, de obicei, modalitatea corectă de a merge. Alegeți un cadou care să-i las pe persoana să știe că doriți să sărbătoriți cu ei și să o trimiteți cu o notă de felicitări.
  • Nu puteți merge prost cu flori, indiferent dacă doriți să marcați o realizare profesională sau un punct de reper personal.
  • Produsele alimentare sunt, de asemenea, de obicei binevenite. Alegeți un favorit universal, cum ar fi ciocolată sau fructe proaspete.
  • O sticlă de vin sau bourbon bun ar putea fi o alegere bună.
  • Pentru un absolvent de liceu sau colegiu, o cantitate mică de numerar va fi probabil apreciată.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 7
    3. Imprastie vestea. Vă puteți ajuta să răspândiți bucuria persoanei prin a spune altor persoane vestea bună, astfel încât să poată felicita și persoana. Scrieți un post de felicitare pe Facebook sau obțineți pe toți în birou să semneze un card. Înainte de a vă decide să răspândiți cuvântul, asigurați-vă că știrile sunt ale dvs. de a împărtăși! Unii oameni ar putea prefera să păstreze știri bune private până când sunt gata să o dezvăluie mai multor oameni.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 8
    4. Sărbători cu o petrecere. Dacă cel mai bun prieten al tău a intrat în colegiul viselor ei sau colegul tău se îndreaptă spre pășuni mai ecologice, având o petrecere pentru a felicita persoana este o modalitate excelentă de a arăta cât de mult vă interesează. Nu trebuie să fie un bash gigant - ați putea organiza o adunare post-muncă la un restaurant sau să invitați oamenii pentru pizza să sărbătorească. Persoana pe care o felicitați nu va uita niciodată gestul tău bun!
  • Metoda 3 din 3:
    Manipularea scenariilor unice
    1. Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 9
    1. Felicitați pe cineva pe o realizare profesională. La locul de muncă, vor fi multe ocazii pentru a vă felicita colegii dvs. cu privire la noua lor promovare sau de locuri de muncă. Amintiți-vă să vă păstrați în minte cultura companiei atunci când alegeți cum să felicitați pe cineva la locul de muncă. Nu fi prea eficient într-o atmosferă de birou formală - păstrați-o profesionist. Iată câteva modalități excelente de felicitare pe cineva la locul de muncă:
    • Spune "Felicitări" în persoană, cu un zâmbet autentic.
    • Scrieți o notă de felicitare scurtă și profesională.
    • Dacă sunteți aproape de persoană, ați putea să-l luați pentru băuturi sau să aduceți un tratament la birou pentru toată lumea să împărtășească.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 10
    2. Împărtășește-ți entuziasmul că cineva se căsătorește. Când felicitați pe cineva care tocmai sa angajat sau căsătorit, arată o emoție pentru ei! Dați-le un apel sau scrieți o notă pe Facebook pentru a le spune că le doriți mulți ani de fericire. Dacă sunteți aproape, un gest suplimentar este probabil în ordine:
  • Trimiteți o carte cu o notă personală care felicită cuplul.
  • Luați în considerare trimiterea unui mic cadou, cum ar fi flori sau o sticlă de vin.
  • Dacă persoana este un coleg, aveți toți cei din birou să semneze un card pentru colegul fericit.
  • Luați în considerare aruncarea unui duș dacă sunteți aproape de persoană.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 11
    3. Oferă felicitări cuiva care are un copil. Un copil pe drum este o altă ocazie sentimentală care ar trebui marcată cu un zâmbet autentic și îmbrățișare. Dacă prietenul, ruda sau colegul dvs. a anunțat o sarcină, spuneți felicitări personal și luați în considerare să faceți următoarele:
  • Trimiteți un card. Este obișnuit să faceți acest lucru și veți găsi multe opțiuni în magazinul de papetărie sau în magazinul de carduri.
  • Trimite un cadou. Dacă vă simțiți așa, ați putea trimite un mic cadou de copil în anticiparea nașterii.
  • Arunca un duș. Dacă sunteți aproape de persoană, ați putea fi cea potrivită pentru a organiza un duș pentru copii.
  • Imaginea intitulată felicită pe cineva pasul 12
    4. Felicit pe cineva pentru a trece printr-un timp greu. Dacă observați că cineva a depășit unele obstacole personale, ați putea dori să vă arătați încurajarea și iubirea dvs. prin felicitarea lor. De exemplu, poate că prietenul tău tocmai a terminat o rundă de chemo și a aflat că cancerul ei este în remisiune, sau mătușa ta tocmai a terminat să-și dea diploma după mulți ani de muncă grea. Aflați gestul care se potrivește cel mai bine situației.
  • Trimiterea unei note scrise este întotdeauna o idee frumoasă - mai ales atunci când persoana nu se așteaptă să o primească.
  • Luarea persoanei la cină sau în afara băuturilor este o modalitate bună de a sărbători o realizare personală.
  • sfaturi

    Avertizări

    Oamenii vor găsi într-adevăr acest enervant dacă persistă, deci opriți-vă după ce le-ați felicitat o dată sau de două ori.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar