Cum să rucsați prin europa

Backpacking-ul prin Europa este o modalitate excelentă de a vă petrece vacanța de vară sau de iarnă. Pentru a obține cele mai bune oferte și pentru a salva cei mai mulți bani, vă planificați călătoria cu șase până la opt luni în avans. Odată ce ați decis unde doriți să mergeți și ceea ce doriți să vedeți, începeți să vă planificați cazările și transportul. În ceea ce privește ambalajul, rucsacurile convertibile sunt cel mai bun pariu și nu uitați să împachetați lumina!

Pași

Metoda 1 din 5:
Hotărând unde să meargă
  1. Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 1
1. Selectați datele de sosire și de plecare. Asigurați-vă că luați în considerare sezonul pe care doriți să îl călătoriți atunci când selectați datele dvs. Iunie până în august este sezonul de vârf, ceea ce înseamnă o mulțime de turiști și prețuri mai mari, dar vreme frumoasă și multe festivaluri. Pe de altă parte, noiembrie până în aprilie este sezonul mic, ceea ce înseamnă prețuri mai ieftine și mai puțini turiști, dar vreme mai rece.
  • daca tu Planificați o călătorie în Europa În timpul iernii, rețineți că va trebui să împachetați mai multe haine.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 2
    2. Face o listă de sarcini. Efectuarea unei liste de sarcini este partea distractivă. Faceți o listă a tuturor locurilor pe care doriți să le vedeți sau vizitați. Apoi îngustați lista dvs. în locurile pe care trebuie să le vedeți, locurile pe care doriți să le vedeți și locurile pe care le puteți face fără.
  • Utilizați hărți, cărți de călătorie și site-uri de călătorie online pentru a afla despre evenimente interesante sau populare și destinații.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 3
    3. Planificați să rămâneți în orașele mari pentru cel puțin trei zile întregi. Faceți acest lucru dacă intenționați să vizitați mai multe orașe. Trei zile întregi vă vor da suficient timp pentru a vedea atracțiile fără să se simtă grapoși sau ars. Cu toate acestea, cât timp stați în fiecare oraș cu adevărat depinde de durata călătoriei dvs.
  • De exemplu, dacă călătoriți timp de două săptămâni și doriți să vizitați patru orașe diferite, atunci două zile întregi în fiecare oraș sunt mai practice.
  • Metoda 2 din 5:
    Planificați-vă cazările
    1. Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 4
    1. Check out hosteluri. Dacă planificați un buget, atunci pensiunile sunt o alegere excelentă. În medie, o pensiune va costa oriunde de la 18 la 40 de euro / noapte. Cu cât mergeți mai departe spre est, cu atât mai ieftini sunt prețurile. Multe pensiuni oferă Wi-Fi gratuit, lenjerii curate și mic dejun. Cu toate acestea, nu toți fac. Asigurați-vă că ați verificat facilitățile oferite de fiecare pensiune înainte de rezervare.
    • În plus, deoarece unele pensiuni au limite de vârstă inferioară și superioară, verificați limita de vârstă a pensiunii înainte de a vă rezerva șederea.
    • Costul unei căminuri va depinde în mod obișnuit de popularitatea pensiunii și de dimensiunea camerei dvs. - de exemplu, o cameră privată într-o pensiune pariziană va costa mai mult decât o cameră comună într-o pensiune croată.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 5
    2. Couchsurf. Couchsurfing este un alt mod accesibil de a călători în Europa, deoarece este gratuit de cele mai multe ori. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a întâlni localnicii și de a afla despre evenimentele și activitățile locale. Vizitați un site ca CouchSurfing.COM. Puteți naviga pe canapele disponibile din zona pe care o veți rămâne în.
  • Există o rețea mare de couchsurfers în Europa, deci este un mod relativ sigur și accesibil de a rucsac prin Europa pe un buget.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 6
    3. Încercați camping. Campingul este o altă opțiune accesibilă. Cu toate acestea, va trebui să împachetați sau să cumpărați un cort și consumabile de camping de bază dacă doriți să încercați această opțiune. Costul mediu al unui spațiu tentat la un loc de camping variază de la 9 la 15 euro.
  • Alternativ, puteți încerca un serviciu de camping. Înscrieți-vă pentru serviciu, găsiți o gazdă și faceți clic pe cortul în curtea lor pentru o taxă fixă ​​de 4 până la 10 euro. Unele gazde pot oferi chiar și facilități, ca un duș, în timpul șederii dvs. Căutați aceste servicii la site-uri precum Campinmygarden.com, jocuri de noroc.com, și airbnb.COM.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 7
    4. Casa Sit. Ședința casei este o opțiune excelentă dacă locuiți într-un oraș pentru o săptămână sau două. Veți putea sta la domiciliul local în schimbul menținerii și urmărirea casei lor. Înscrieți-vă pentru un serviciu, găsiți o casă și contactați proprietarul. Asigurați-vă că citiți acordul și înregistrați orice documente înainte de rezervare.
  • Căutați aceste servicii la site-uri precum Mindmyhouse.com, housecarers.com, și luxuryhousesitting.COM.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 8
    5. Încercați o închiriere de apartamente de vacanță. Închirieri de apartamente de vacanță sunt mai mari decât pensiunile și couchsurfingul, dar sunt încă accesibile. Stați într-o închiriere de apartamente de vacanță, veți avea cu siguranță mai mult spațiu și confidențialitate. Înscrieți-vă pentru un serviciu, găsiți o închiriere și rezervați-o. Este atât de simplu.
  • Căutați închirieri de apartamente de vacanță la HomeAway.com, Airbnb.COM, Vrbo.com, și flipkey.COM.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 9
    6. Stai la un hotel. Stați la hoteluri este cea mai scumpă opțiune, dar este o opțiune excelentă dacă vă simțiți ca fiind răsfățată pentru o noapte. Stați la un hotel pentru una sau două nopți în toată călătoria dvs.
  • Vedeți dacă aveți puncte salvate pe cardurile dvs. de credit. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține unele reduceri la sejururile hotelului.
  • Metoda 3 din 5:
    Planificarea transportului dvs.
    1. Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 10
    1. Călătorie cu autobuzul. Călătoria cu autobuzul este, de departe, cea mai ieftină opțiune. Puteți călători cu autobuzul în orașele, precum și în alte orașe. Este de obicei 2 euro sau mai puțin pentru a călători într-un oraș cu autobuzul. Euroline este principalul serviciu de autobuze din Europa și rețeaua sa se extinde pe întregul continent.
    • Dezavantajul este că este nevoie de mai mult timp pentru a călători din oraș la oraș cu autobuzul.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 11
    2. Obțineți o trecere de cale ferată. Călătoria cu trenul este o opțiune accesibilă dacă intenționați să vizitați multe orașe. Pentru a obține cele mai bune oferte, achiziționați o trecere a Eurail înainte de timp. Pentru călătorii nelimitate în orice țară din cadrul sistemului Eurail timp de 15 zile până la 3 luni, obțineți o trecere globală. Obțineți un FLEXI PASS timp de 10 până la 15 zile de călătorie în orice țară din cadrul sistemului pentru o perioadă de 2 luni.
  • Dacă timpul de călătorie în orașe este mai mic de șase până la opt ore, atunci aceasta este cea mai bună opțiune.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 12
    3. Zburați în locațiile dvs. Încercați să zburați în locațiile dvs. dacă călătoriți doar pentru o perioadă scurtă de timp ca două săptămâni. Linii aerieni din Europa fac ca această opțiune să fie foarte accesibilă. Costul unui zbor poate fi la fel de scăzut ca 5 euro. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă uitați la taxe și prevederi înainte de rezervare. Zborul poate părea ieftin, dar taxele pot ridica prețul substanțial.
  • Aceasta este o opțiune bună dacă timpul de călătorie cu trenul este de opt sau mai multe ore.
  • Unele companii aeriene de reducere sunt Ryanair, Wizz, EasyJet și Transavia.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 13
    4. Închiriază o mașină. O mașină este o opțiune bună dacă doriți să vizitați orașele mici în mediul rural, dar este cea mai scumpă opțiune. Trebuie să plătiți pentru gaz, taxe și parcare. În plus, multe companii percep o taxă de abandon de 100 până la 300 de euro dacă renunțați la mașina într-o altă destinație.
  • Metoda 4 din 5:
    Ambalare pentru Europa
    1. Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 14
    1. Alegeți un rucsac convertibil. Un rucsac convertibil este o valiză cu curele de rucsac. Ei fac ambalarea și transportul dvs. ușor.Asigurați-vă că alegeți unul care se potrivește confortabil corpului. Încercați să evitați alegerea unui rucsac uriaș, deoarece acest lucru vă poate face să împachetați mai mult.
    • Alegeți un rucsac de 40 la 50 de litri pentru cea mai mare versatilitate.
    • Dacă doriți să evitați verificarea bagajelor, mergeți la un rucsac de 30 până la 40 de litri.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 15
    2. Ambalați elementele de bază. Încercați să aduceți numai articole de toaletă de bază (periuță de dinți / pastă, săpun multi-utilizare, washcoth, etc.), cinci până la șase vârfuri, două până la trei pantaloni / pantaloni scurți și cinci perechi de lenjerie de corp și șosete. Asigurați-vă că toate topurile se potrivesc cu pantalonii dvs. și aduceți ambele vârfuri cu mâneci lungi și scurte. Aduceți accesorii cum ar fi eșarfele, pălăriile și ochelarii de soare pentru a adăuga varietate în costumele dvs.
  • Hainele fără riduri sunt o alegere excelentă, deoarece hainele dvs. vor fi ambalate într-o valiză o majoritate a timpului.
  • Nu uitați să alegeți confort și flexibilitate față de modă.
  • Puteți cumpăra întotdeauna haine sau pantofi pe măsură ce călătoriți.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 16
    3. Pack Accesorii importante de călătorie. Accesorii pe care doriți să le luați în considerare aducerea unui rucsac sau satchel mai mic, un lacăt, un prosop de uscare rapidă, o sticlă de apă și săpun de spălare de călătorie. De asemenea, este posibil să doriți să aduceți banda de duct, un dispozitiv cu mai multe instrumente, o curea de bani, pungi de ziploc în mai multe dimensiuni și o umbrelă.
  • Pentru a ajunge în jurul orașului, aduceți un ghid, precum și o carte de frază pentru a comunica cu localnicii.
  • Metoda 5 din 5:
    Planificând înainte de timp
    1. Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 17
    1. Începeți să salvați mai devreme. Odată ce ați planificat totul, calculați costul și începeți salvarea. Este probabil cel mai bine să începeți să vă planificați călătoria cu șase până la opt luni înainte de timp. În acest fel, vă puteți asigura că veți avea destui bani salvați pentru călătoria dvs.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 18
    2. Obțineți un pașaport. Asigurați-vă că faceți acest lucru dacă nu aveți unul. Faceți fotocopii și copii electronice ale pașaportului dvs. doar în cazul în care îl pierdeți. De asemenea, trimiteți-vă prin e-mail fotocopii. În acest fel, le puteți accesa pe un computer oriunde.
  • În plus, asigurați-vă că ați verificat site-ul turism al destinației dvs. de călătorie pentru a vedea dacă aveți nevoie de vize pentru călătoria dvs., de exemplu, este posibil să aveți nevoie de o viză dacă călătoriți pentru o perioadă lungă de timp sau dacă călătoriți dintr-o țară din UE o țară non-UE.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 19
    3. Rezervați-vă zborurile, cazările și transportul. Faceți acest lucru odată ce ați planificat totul și costurile calculate. Încercați să achiziționați biletele de avion, cazare și bilete de tren (sau mașina de închiriere) cu câteva luni în avans pentru a obține cele mai bune oferte.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 20
    4. Vizitați banca. Adresați-vă băncii despre cursurile de schimb și taxele. A se vedea dacă au carduri de credit disponibile care vă pot ajuta să obțineți în jurul unor astfel de taxe în timp ce călătoriți. Asigurați-vă că întrebați și orice taxe de retragere ATM.
  • În plus, înainte de a pleca, asigurați-vă că ați lăsat banca dvs. să călătoriți pentru a evita să aveți cardurile de credit înghețate.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 21
    5. Contactați transportatorul de telefonie mobilă. Adresați-vă transportatorului dvs. de telefonie cu privire la tarifele lor internaționale, precum și tipul de planuri internaționale pe care le au la dispoziție. Dacă determinați că ratele sunt prea scumpe, uitați-vă la obținerea unui telefon preplătit, ca un traconerie.
  • Imagine intitulată rucsac prin Europa Pasul 22
    6. Aduceți hărți. Este întotdeauna o idee bună Aduceți o hartă globală sau hărți ale țărilor pe care le veți vizita. În acest fel, dacă nu puteți accesa Internetul pentru a vă activa GPS-ul, atunci veți avea o copie de rezervă.
  • Încercați să achiziționați cărți de ghid de călătorie care includ hărți ale țărilor pe care le veți vizita.
  • sfaturi

    Achiziționați un card turistic oraș pentru a obține reduceri la turnee și atracții, transportul public local și reduceri la mall-uri și restaurante.
  • Puteți economisi bani pe mâncare mâncând la magazinele de sandwich local, vânzătorii de stradă și saloane de pizza.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar