Cum să vă bucurați de anul nou în timpul pandemiei covid 19

Eva de Anul Nou este în mod tradițional timpul să se adune cu o grămadă de oameni, să împărtășească niște mâncare și băuturi și să-ți săruți pasiunea la miezul nopții. Din păcate, acestea sunt tocmai acele lucruri pe care nu le puteți face în timp ce Covid-19 este încă în jur. Chiar dacă ați vrut, majoritatea barurilor, evenimentelor și cluburilor vor fi închise de data aceasta, deci sunteți cel mai bine să rămâneți acasă și să găsiți alte modalități de a sărbători. Din fericire, există tone de opțiuni ușoare atunci când vine vorba de aducerea în noul an în stil. Citiți mai departe pentru a găsi inspirația de care aveți nevoie pentru a vă bucura de Eva de Anul Nou un pic diferit în acest an.

Pași

Metoda 1 din 11:
Găzduiți o mică sărbătoare cu oamenii cu care locuiți.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. În timp ce o petrecere mare nu este în discuție, puteți sărbători încă cu ceilalți! Dacă aveți colegi de cameră sau locuiți cu familia, discutați cu ei despre aruncarea unei petreceri exclusive doar pentru rezidenții casei. Tratați-o ca o oportunitate de a vă îmbraci, mânca o masă delicioasă și aruncați câteva melodii. Ați putea juca jocuri, relaxați-vă sau urmăriți un eveniment de Anul Nou la televizor. Aceasta este o modalitate excelentă de a petrece noaptea sărbătorind cu prietenii sau familia ta.
  • Din păcate, încă nu este sigur să ieșiți și să petreceți cu o grămadă de prieteni și membri ai familiei. Este perfect bine să sărbătoriți cu oamenii cu care trăiți cu atâta timp cât toată lumea a fost responsabilă și nimeni nu are simptome, totuși!
  • Tratați-o ca o petrecere obișnuită. Decorați casa cu streamers și îmbrăcați în același mod în care în mod normal. Acest lucru va merge mult spre a face ca acesta să se simtă ca un eveniment normal.
  • Dacă aveți copii, puteți obține unele elemente de recuzită și aveți distracție luând "Booth Foto" Sellii sau amestecați niște mocktail-uri, astfel încât să poată sărbători cu dvs.
Metoda 2 din 11:
Au o sărbătoare virtuală cu prietenii și familia.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Cea mai sigură cale de a face parte la Anul Nou este de a face acest lucru digital. Vorbiți cu prietenii și familia despre hopping pe zoom sau hangouts Google pentru noapte, astfel încât toată lumea să poată bucurați-vă de noaptea împreună. Fiți încântați, îmbrăcați-vă și toast într-o noapte minunată printre prieteni sau familie. Ați putea să aveți toată lumea în același eveniment virtual de Anul Nou pentru a număra împreună.
  • Ai putea face o petrecere tematică și să încurajeze pe toți să intre în cel mai bun costum sau să se îmbrace, sau să ceară tuturor să se îmbrace ca personajul lor preferat de film.
  • Ai putea juca un joc de partid în timp ce aștepți ca picătura cu bile digitale. Ceva de genul "niciodată nu am vreodată" sau "2 adevăruri și o minciună" este o modalitate foarte bună de a împărtăși unele râde împreună.
Metoda 3 din 11:
Tuneți la un eveniment live la televizor.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Majoritatea evenimentelor majore de Anul Nou sunt digitale în acest an. Times Square poate fi închis, dar încă mai găzduiesc o sărbătoare virtuală dacă doriți să mergeți la cea mai iconică opțiune în ajunul Anului Nou. Londra planifică că găzduiește și o sărbătoare virtuală. Tuneți-vă în stația dvs. locală de știri dacă doriți să vedeți orice comunitatea locală este de până la Anul Nou. Șansele sunt ridicate au ceva planificat.
  • Dacă veți fi lipsiți pe unele focuri de artificii locale, puteți să vă ajutați întotdeauna într-o viață de focuri de artificii. Multe orașe importante sunt încă găzduiesc sărbătorile de artificii, chiar dacă oamenii nu vor participa fizic.
Metoda 4 din 11:
Izbucni confetti și streamers acasă.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Indiferent de modul în care intenționați să sărbătoriți, faceți-o cu un bang. Puneți niște streamers în jurul casei pentru a intra în starea de spirit festivă. Ridicați niște poppers de partid și trageți șirul pentru a lăsa un bang când ați lovit miezul nopții. Dacă încercați să fiți mai conștienți de zgomot, Confetti este o opțiune excelentă. Acești mici zgomofiri vor merge într-adevăr o cale lungă de a face ca noul an să se simtă interesant.
  • De asemenea, puteți merge cu niște Kazoos, Maracas sau Cowbells, în funcție de cât de departe doriți să o luați cu zgomotul.
  • Acest lucru va fi deosebit de distractiv dacă sărbătoriți cu copii! Copiii tind să iubească cu adevărat Noisemakers.
Metoda 5 din 11:
Ieșiți din afară pentru a vă bucura de focuri de artificii în zona dvs.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Multe evenimente majore sunt anulate, astfel încât alți rezidenți să facă acest lucru. Dacă locuiți într-un oraș major sau într-o zonă în care focurile de artificii sunt deosebit de populare, locuitorii locali sunt probabil să declanșeze un spectacol de lumină serios în jurul miezului nopții. Ieșiți pe pridvorul sau capul până la acoperiș dacă aveți o punte. Bucurați-vă de o băutură caldă în noaptea rece și urmăriți spectacolul.
  • Puteți lumina niște focuri de artificii de pe tine dacă sunt legale în cazul în care locuiți și sunteți responsabil. Doar asigurați-vă că ați aprins doar 1 foc de artificii la un moment dat, păstrați o găleată de apă în apropiere pentru a elimina eventualele incendii și a lumina focurile de artificii de la o distanță responsabilă.
Metoda 6 din 11:
Du-te la o vacanță relaxantă la domiciliu.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Nimeni nu ți-a spus avea Pentru a face ceva mare pentru Anul Nou. Arunca pe niște pijamale, răsfățați-vă cu ceva dulce și petreceți noaptea relaxantă acasă. Dacă locuiți cu colegi de cameră, copii sau o alta semnificativă, ați putea alege câteva filme pentru a urmări împreună. Dacă locuiți singur, faceți spectacolul preferat sau spargerea unei cărți bune.Aceasta este o modalitate excelentă de a lua presiunea de a face ceva fantezie și de a aduce în anul cu o iubire de sine pozitivă.
  • Puteți descompune unele jocuri de bord pentru a juca cu familia sau colegii de cameră. Dacă locuiți singur, ați putea obține întotdeauna câțiva prieteni împreună pentru unele jocuri video online.
  • O altă opțiune este de a trata Anul Nou ca o oportunitate de a începe 2021 dreapta. Du-te prin garderoba ta și trageți lucrurile pe care nu le purtați să o dați carității. Arunca pe un podcast interesant sau o muzică și curățați-vă casa. Du-te la culcare gata să se trezească până la un nou început acasă!
Metoda 7 din 11:
Stai cu vecinii tăi de la pridvorul tău.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Mulți dintre vecinii dvs. probabil vor petrece și Anul Nou acasă, de asemenea. Adresați-vă vecinilor dvs. dacă ar fi interesați să aibă o "petrecere de bloc" în care toată lumea socializează din siguranța pridvorului din față. În mod alternativ, vă puteți lega și atârna afară și spuneți-i lui Hello pentru vecini, în timp ce ieșesc să obțină un aer curat sau să urmărească focurile de artificii. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține ceva timp social cu oamenii din zona dvs.
  • Aceasta este, de asemenea, o idee bună dacă locuiți într-o zonă dens populată în care sunt obligați să fie o mulțime de zgomot și focuri de artificii care merg în fundal!
Metoda 8 din 11:
Bucurați-vă de o cină și băuturi fanteziste.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Sărbătoriți în stil prin cumpărarea de ceva delicios. Dacă vă place gătitul, petreceți câteva ore crafting ceva cu adevărat elaborat înainte de miezul nopții. Dacă nu vă place să gătiți, să comandați de la restaurantul dvs. preferat și să vă răsfățați puțin. Bucurați-vă de o sticlă de whisky sau un caz de bere de ambarcațiune preferată. Obțineți lucrurile bune în acest an! Carantina a fost dificilă pentru toată lumea și meritați-o.
  • Amintiți-vă, probabil că salvați o grămadă de bani în acest an cu toate barele, festivalurile și locurile de concert care anulează orice evenimente pe care le-ați fi în mod normal interesate. Dacă vă puteți permite, tratați-vă și împliniți puțin.
Metoda 9 din 11:
Faceți o unitate în jurul orașului.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Dacă vă simțiți cooped, hop în mașina dvs. sau intrați pe bicicletă. Faceți o plimbare în jurul zonei locale din centrul orașului și luați atracțiile în. O mulțime de magazine și case ar trebui să fie încă înființate de la Crăciun, iar o noapte frumoasă de croazieră în jurul orașului este o modalitate foarte bună de a ieși. Pot fi, de asemenea, evenimente de conducere cu muzică live sau spectacole de lumină în funcție de locul în care locuiți.
  • Uneori vă ajută să ieșiți afară. Carantina nu a fost ușoară, și ieșind și văzând ceea ce se întâmplă în orașul dvs. poate fi o modalitate foarte bună de a petrece câteva ore.
  • Dacă locuiți într-o zonă rurală, ați putea ieși și faceți niște steril.
Metoda 10 din 11:
Usher într-un an mai bun cu o rezoluție pozitivă.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. A o rezoluție bună este o modalitate excelentă de a începe 2021 din dreapta. Gândiți-vă la ceva ce vă place să vă schimbați în viața voastră. Ați putea să vă angajați mai frecvent la domiciliu sau să faceți o promisiune pentru a ajunge la prietenii dvs. mai des, în timp ce toată lumea este încă blocată în carantină. Indiferent ce alegeți, încercați să alegeți ceva realist că puteți realiza în mod rezonabil în timp ce sunteți încă distanțare și carantină socială.
  • De asemenea, ați putea face o activitate din acest lucru dacă găzduiți o petrecere virtuală sau sărbătoriți cu familia dvs. Cereți tuturor să-și joace rezoluția sau să discute planurile dvs. pentru noul an ca grup.
Metoda 11 din 11:
Au o adunare la nivel național, mică, mică în persoană.
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. În timp ce încă nu este recomandat, ați putea găzdui un mic reuniți dacă luați măsuri de precauție. Invita doar o mână de oameni, spune tuturor să-și aducă propriile băuturi și mâncare și să mențină 6 picioare (1.8 m) între tine în timp ce stai afară. Adunați în afara, dacă este posibil, pentru a minimiza șansele pe care cineva se îmbolnăvește. Păstrați măștile pe timp ce vă petreceți și bucurați-vă de noul an împreună.
  • Riscul de a răspândi virusul la o mică adunare ca aceasta variază în funcție de locul în care locuiți (unele comunități au niveluri mai ridicate de COVID-19 decât altele), cât timp durează adunările (întâlniri mai lungi vă vor crește riscul) și cât de responsabili participanții) au fost despre distanțarea socială înainte de adunare.
  • Nu faceți acest lucru dacă dvs. sau oricine știți că a avut simptome de COVID-19. Aceasta include febră, tuse, o pierdere de gust sau miros, dificultăți de respirație, oboseală, dureri de gât sau dureri de corp.

sfaturi

Avertizări

Dacă vedeți pe oricine în ajunul Anului Nou, auto-carantină timp de cel puțin 14 zile pentru a vă asigura că nu vă răspândiți accidental virusul în cazul în care sunteți asimptomatic.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar