Cum să decoreze pentru o petrecere de absolvire

Absolvire este unul dintre cele mai speciale evenimente din viața unei tineri și ce modalitate mai bună de a sărbători decât cu un bash de absolvire mare? Cu distracție, decorațiuni creative și gustări delicioase, puteți sărbători realizările lui Grad și le puteți încânta pentru ceea ce urmează să vină!

Pași

Partea 1 din 3:
Decorarea pereților și a meselor
  1. Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 1
1. Alegeți o temă legată de absolvire pentru decorațiuni mai concentrate. Vorbește cu gradul despre ceea ce se bucură, visele sau aspirațiile lor, mascotul școlii lor - orice având de-a face cu absolvirea și gradul dvs. în special! Dacă veniți cu o temă și decorarea pentru că se simte prea complicată, doar veniți cu o schemă de culori simplă în schimb. Dacă doriți să încercați pentru o temă mai concentrată, luați în considerare idei cum ar fi:
  • Nautic sau din întreaga lume, pentru un grad care așteaptă cu nerăbdare să călătorească. Ai putea include barci cu barci, pește și alte decorațiuni nautice.
  • Oh, locurile pe care le vei merge!, Pentru o temă de absolvire drăguță, centrată în jurul dr. Carte de seuss. Decorează cu culori strălucitoare, pastelate și imagini de caractere din carte.
  • Safari Adventure, mai ales dacă școala lui Grad are un mascot de animale. Ați putea decora cu animale umplute și accesorii de safari, cum ar fi pălării și ochelari de soare.
  • Ceva de-a face cu orașul sau școala se duc la următorul - Hollywood Glam dacă se îndreaptă spre California, de exemplu, cu stele strălucitoare și cu role de film.
  • O temă centrată în jurul vieții lor de liceu. De exemplu, o temă de baseball pentru un jucător de baseball sau o temă muzicală pentru un grad care era în bandă.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 2
    2. Alegeți o schemă de culori bazată pe școala lui Grad. Dacă gradul este în liceu, ați putea alege să decorați în culorile lor de liceu, dar puteți, de asemenea, să împingeți partidul în culorile noului lor colegiu. Alegeți oricare dintre gradul îi place cel mai mult sau faceți o combinație a acestora! De asemenea, puteți merge cu ceva chiar mai simplu, cum ar fi culorile preferate ale lui Grad.
  • Pentru a combina ambele scheme de culori fără a se strânge, le folosiți pe tabele separate sau utilizați o schemă în interior și cealaltă în aer liber.
  • Încercați să obțineți un amestec de 3 culori pe schemă de culori, astfel încât să aveți câteva nuanțe pentru a lucra cu. Dacă școala folosește doar 1-2 culori, utilizați alb sau negru ca al treilea.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 3
    3. Utilizați numere de hârtie de țesut pentru a evidenția anul lor. Tăiați numerele de bloc mari din bordul spumei cu foarfece ascuțite. Tăiați hârtia de țesut în pătrate de 2 inci (5.1 cm). Strângeți o pătrată de hârtie de țesut și faceți partea mijlocie, pliată într-o piscină mică de adeziv lichid, apoi fixați-o pe un număr de spumă. Repetați până când numerele sunt acoperite total, apoi lăsați să se usuce timp de o oră.
  • Puteți să vă închideți numerele de hârtie de țesut pe un perete sau să le suportați pe o masă.
  • De asemenea, puteți împinge stick-urile în partea de jos a plăcii de spumă și puteți să le fixați în ochelari înalți unul lângă altul. Umpleți ochelarii la jumătatea drumului cu nisipul pentru o stabilitate suplimentară.
  • Obțineți 2-3 culori diferite de hârtie de țesut și puneți-le aleatoriu peste bord pentru o privire distractivă, texturată.
  • Imagine intitulată Decorează o petrecere de absolvire Pasul 4
    4. Utilizați ghirlande de ciucuri ca bâzâi pe pereți. Îndoiți 1-2 foi de hârtie țesuată în lungime, apoi de două ori lawess. Tăiați benzi lungi din partea inferioară a hârtiei până la orificiu, lăsând aproximativ 1 inch (2.5 cm) de spațiu înainte de pliere. Desfaceți hârtia o dată, tăiați-o în mijlocul mediei și deschideți foile. Rulați hârtia astfel încât ciucurile să scadă pe ambele părți, să-l răsuciți în mijloc și să facă o buclă. Strângeți-l pe un cablu și repetați până când cablul are 6-7 ciucuri pe el.
  • O foaie de hârtie de țesut se va transforma în 4 ciucuri, deci nu va trebui să cumpărați o tona de hârtie de țesut.
  • Când ați terminat, bâzâitul tău va arăta ca ciucurile care se atașează la un capac de absolvire. Așezați-l pe un perete sau pe un tabel ca o decorare festivă.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 5
    5. Aruncați baloane în culori școlare. Se îndreaptă spre magazinul local de aprovizionare și cumpărați un pachet de baloane în fiecare dintre culorile din schema de culori. Obțineți ajutor de la familie și de vecini pentru a le arunca în sus, apoi atașați o panglică lungă la fiecare și legați-le împreună în ciorchini mari. Le puteți lega, de asemenea, pe capetele meselor, scaunelor sau copacilor.
  • De asemenea, puteți cumpăra baloane clare și presărați un cuplu de ciuperci de sclipici în fiecare înainte de a le sufla. Agitați balonul un pic pentru a distribui sclipiciul pentru o adăugare strălucitoare la buchetul de balon!
  • Asigurați-vă că niciunul dintre oaspeții dvs. nu are alergii de latex înainte de a vă cumpăra baloanele. Dacă o fac, puteți cumpăra baloane strălucitoare, fără latex, în schimb.
  • Unele colegii vinde baloane cu logo-ul lor pe ele. Verificați online pentru a vedea dacă colegiul dvs. de grad!
  • Imagine intitulată Decorează o petrecere de absolvire Pasul 6
    6. Scrie citate inspirationale pe Chalkboards în jurul partidului. Uită-te online pentru citate de absolvire simplă, inspirată și imprimați-le cu ușurință pe chalkboard-uri mici. Setați-le pe mese sau pereți din jurul partidului pentru a inspira gradul și oaspeții lor!
  • Ai putea alege citate luminoase, atrăgătoare, cum ar fi Dr. Seuss "" Oh, locurile pe care le vei merge!":" Ești în locuri minunate! Astăzi este ziua ta! Muntele dvs. așteaptă. Deci ... Du-te pe drum!"
  • De asemenea, ați putea alege mai multe citate serioase, cum ar fi aceasta de la Henry David Thoreau: "Du-te cu încredere în direcția viselor tale. Trăieste viața pe care ți-ai imaginat-o."
  • Puteți găsi Chalk și Chalkboards la Magazine de artizanat și online. Căutați Chalkboards subliniat într-o culoare potrivită și alegeți o cretă simplă albă pentru un aspect curat.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 7
    7. Configurați o "Photobooth" cu un fundal și recuzită distractivă. Atârnă o bucată lungă de pânză sau hârtie ca fundal, și lămpi de șir în jurul ei sau închideți bâzâitul sau streamers. Stabiliți recuzită amuzantă, cum ar fi capacele de absolvire, ochelari de soare mari și mustăți false, pentru că oaspeții să poarte în imaginile lor.
  • Puteți configura o cameră temporizată pe un trepied sau puteți lăsa oaspeții să folosească propriile camere și telefoane pentru a face fotografii.
  • Pentru a adăuga divertisment, tipăriți superlativi de anuare (cum ar fi cel mai probabil să realizați și clovni de clasă) în culori strălucitoare și lipiți-le pe bastoane pentru oaspeți pentru a se prezenta în imaginile lor.
  • Partea 2 din 3:
    Afișarea realizărilor lui Grad
    1. Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 8
    1. Stabiliți o masă decorată pe marginea camerei principale ale partidului. Aruncați o masă de masă colorată pe o masă pliată și accentuați-o cu lumini sau panglici. Plasați-o în lateral în 1 cameră, dar asigurați-vă că oamenii o pot vedea prin plasarea unui buchet de balon sau a unor buturi din apropiere. Păstrați decorațiunile neutre și lăsați realizările lui Grad să ia lumina reflectoarelor.
  • Imagine intitulată Decorează o petrecere de absolvire Pasul 9
    2. Afișați diploma și premii pe masă. Susține diploma de grade pe masă și stabilește orice premii sau trofee pe care le-ar putea avea de la academicieni, sport sau alte extracurrobari. Stabiliți imagini din timpul petrecut la școală pentru oaspeții să se uite la.
  • Dacă gradul are o jachetă de scrisori, îl puteți atârna în apropiere sau îl puteți plânge și îl puneți pe masă.
  • Imagine intitulată Decorează o petrecere de absolvire Pasul 10
    3. Faceți un colaj de fotografii de anuare vechi pentru a plasa pe masă. Găsiți cât mai multe poze de anuare a portofelului de la Grad, după cum puteți și le atașați la o bucată de hârtie de construcție sau carton cu bandă albastră a pictorului (care este ușor de detașabilă). Susține colajul pe masă pentru oaspeți să se bucure.
  • Pe lângă pozele AnuarBook, puteți utiliza orice fotografii care vă plac sporturile de joc, atârnând cu prietenii, zâmbind cu familia sau studiază.
  • Fotografiile distractive vor adăuga un pic mai multă personalitate la masă, care altfel ar fi doar premii și o diplomă.
  • Imagine intitulată Decorează o petrecere de absolvire Pasul 11
    4. Împingeți imagini și premii de hârtie pe un corkboard decorat. O altă modalitate creativă de a afișa realizările lui Grad se află pe un buletin de bord. Decorați-l cu hârtie, panglici și alte decorațiuni din schema de culori, apoi trageți câteva imagini, știfturi sau certificate de hârtie. Susține-o pe masă sau o atârnă pe perete în urmă.
  • Puteți adăuga imagini ale gradului la buletinul de bord, sau chiar să-l utilizați pentru a închide un colaj pentru imagini.
  • Unele grade primesc pini de la sport, clase sau organizații naționale de realizare. Acesta este un loc minunat pentru a le afișa și acestea - pur și simplu lipiți-le în corkboard.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 12
    5. Colectați cărți și cadouri într-un coș sau o valiză drăguță, deschisă. Plasați o hârtie de țesut colorată într-un coș mic. Faceți o etichetă prin plierea unei bucăți de carton în jumătate și scrierea "cardurilor" pe front. Plasați coșul pe o masă din apropiere sau pe același lucru dacă aveți loc, pentru oaspeți să renunțe la carduri sau alte cadouri pentru grad. Setați eticheta pliată în față.
  • Pentru o alternativă unică, creativă, se deschid o valiză de modă veche și strângeți cuvântul "carduri" din partea de sus. Acest lucru este deosebit de mare dacă gradul intenționează să călătorească sau să se îndrepte spre școală!
  • Partea 3 din 3:
    Crafting decoratiuni pentru alimente si bauturi
    1. Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 13
    1. Ridicați fețele de masă și ustensile pentru a se potrivi cu schema dvs. de culori. Apucați câteva pachete de plăci de unică folosință, cupe și argintărie pentru oaspeții dvs. de utilizat. Alegeți câteva fețe de masă, de asemenea. Du-te cu plastic pentru a economisi bani sau pentru a alege lenjerie pentru un aspect mai upscale.
    • Alegeți culorile în schema de culori pentru aspectul cel mai bine pus.
    • Dacă nu găsiți culori care se potrivesc cu tema dvs., du-te cu ustensile clare și cupe. Ați putea alege, de asemenea, vase și argintărie cu o temă de absolvire generică.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 14
    2. Legați o panglică în jurul covrigerilor lungi sau a cookie-urilor pentru a face diplome comestibile. Alegeți o culoare din panglică pentru a se potrivi cu schema de culori și a le lega într-un arc în jurul fiecărui covrig sau Pirouette Cookie. Dacă doriți ca panglica să fie comestibilă, utilizați un twizzler sau o paie acru.
  • Puteți face acest lucru cu orice mâncare de gustare alungită. Încercați cu produse de patiserie laminate - vor arăta chiar și mai mult ca diplome.
  • Imaginea intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 15
    3. Puneți un castron de inel POPS ca "inele de clasă."Pentru un simplu tratament tematică, cumpărați un pachet de inel și le puneți pe o tavă sau într-un castron. Fold o bucată mică de card în jumătate și scrieți "inele de clasă" pentru a le folosi ca o etichetă și oaspeții de idei în glumă.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 16
    4. Face absolvirea s`mores pops pentru o mâncare dulce. Topi 3-4 blocuri de ciocolată în cuptorul cu microunde și împingeți un popsicle sau un stick de lollipop în partea de jos a unui marshmallow Jumbo. Îndepărtați partea superioară a marshmallow-ului în ciocolată, apoi plasați un pătrat mic de cracker Graham pe partea de sus și lăsați-l să se usuce timp de câteva minute. Tăiați un șir twizzler la 1.5 inci (3.8 cm) lung și lipiți-l în partea de sus cu ciocolată topită, apoi plasați un M & M în partea de sus pentru ao menține în poziție.
  • Când ați terminat, popul tău va arăta ca un cap cu un capac de absolvire pe el!
  • Puteți face o față pe marshmallowby folosind stropi mici pentru ochi și un nas și cireș roșu pentru o gură.
  • Așezați popul într-un pahar înalt sau în Styrofoam pentru a le păstra în poziție verticală. Puneți-le pe masă și bucurați-vă!
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 17
    5. Plasați o ciocolată pătrată pe partea de sus a cupcakes pentru a face un capac de grad. Faceți un lot de cupcakes și așteptați până când se răcesc, apoi le întoarceți cu susul în jos și lăsați-i niște glazură pe fund. Plasați un pătrat mare de ciocolată pe partea de sus. Tăiați un 1.5 inch (3.8 cm) bucată de twizzler și folosiți un punct de îngheț pentru ao asigura la partea de sus ca o ciucurie.
  • De asemenea, puteți plasa ciocolata "capacul" pe partea superioară a cupcakeului, dar transformându-l cu susul în jos, arată un pic mai simetric.
  • Imagine intitulată Decorează pentru o petrecere de absolvire Pasul 18
    6. Înfășurați ustensilele într-un șervețel cu o panglică pentru a arăta ca o diplomă. Acest truc simplu poate face chiar și partea tacâmurilor din tema de absolvire! Înfășurați o furcă de plastic, cuțit și o lingură într-un șervețel alb și legați-l împreună într-un arc. Plasați diplomele de ustensile într-un coș lângă alimente.
  • Imagine intitulată Decorează o petrecere de absolvire Pasul 19
    7. Stabiliți cookie-urile și cupcakes pe un stand de absolvire. Așezați o placă pe un castron de sus în jos, lăsându-l în poziție cu bandă scotch sau o mică bucată de bandă de conducte. Tapește o ciucurie suplimentară de absolvire în mijlocul plăcii, astfel încât ciucul să acopere marginea ca un capac de absolvire. Setați cupcakes, cookie-uri și alte gustări pe placă și bucurați-vă!
  • Acest spațiu de absolvire care deservește felul de mâncare arată cel mai bine când placa și castronul sunt aceleași culori, în special negre.
  • Puteți cumpăra transporturi suplimentare online.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar